100322 - Måndag.

Jag kom hem lite efter klockan 11:00 så det är lite fy-skäms-varning på mig att jag inte har uppdaterat tidigare. Jag har ju inte gjort något speciellt sen dess heller förutom att sitta framför datorn. Men bättre sent än aldrig heter det ju!
Fast en grej har jag gjort sen jag kom hem, och det är att ringa till Amelia, för mamma påminde mig om det när hon kom hem. Jag vann ju en kaffebryggare från dem i slutet av förra året, men det blev ju strul med avi:erna så jag fick den aldrig. Men nu ska det nog bli löst så att mamma kan få hem den. Det är ju hon som ska ha den, för jag dricker inte kaffe, haha. :b

Jag kom dit 5 minuter innan de skulle börja prata, och hela rummet var fullt med folk. Eller inte fullt, folk var snarare utspridda i hela rummet med minst 1 stol mellan nästa person, haha.
Jag kände mig lagom fräsch då jag var lite andfådd efter att ha fått pulsa genom snön på gångvägen på kyrkogården (trodde att det var plogat där för det såg ut som det, men det var det tydligen inte). Jag lyckades spana ut över rummet och hittade en plats längst bak där jag satte mig. Typiskt mig att sitta längst bak. Förut klarade jag inte av att sitta längst fram i ett klassrum för då kändes det som att alla stirrade på mig. :b Men det är inget problem längre. Jag kom också på mig själv med att känna mig helt lugn när jag gick in i rummet (som var "fullt" av folk). Förut hade jag fått panik över det också.

Jag var inte inskriven på matte-kursen tydligen men det är säkert för att min kontaktperson som jag hade där på skolan har slutat jobba med gymnasiekurserna, och då har hon väl inte hunnit fixa det eller glömt bort det. Men det var bara att gå ner till receptionen sen när lärarna hade pratat klart och så skrev de in mig.
Jag fick också mitt schema, som var väldigt fint med två tidiga lektioner, precis som jag ville ha det. Or not! De  lektionerna börjar klockan 08:50 så jag får gå upp 07:30 de dagarna. Den andra lektionen börjar klockan 11:40 och håller på tills 14:40. 3 timmar med matte alltså! Fy. 
Det är totalt 3 lektioner i veckan alltså. Man kan ju inte ha matte varje dag som tur är.

Såhär ser mitt schema ut:


Något jag undrar över är om vi har några lov... Jag har inte fått något svar på det innan då jag studerade på distans, men då var det ju ingenting man behövde passa så då brydde jag mig inte om att fråga om det. Men idag så sa de att sommarperioden börjar den 31 maj och varje kurs håller ju på i 10 veckor så då kommer ju den perioden hålla på in i sommaren, och det kanske betyder att vi inte har något lov isåfall? Jag hoppas dock såklart att vi har sommarlov iallafall, annars kommer jag fan bli less.
Jag och mamma hade ju tänkt åka till Helsingfors påsklovet för hon har fått en gratiskryssning men om jag inte har något lov då så kan vi ju inte åka. :/
Jag måste ta och fråga någon om det här så jag vet. Men mamma sa en grej som hon kan ha rätt i; Komvux är ju en vuxenutbildning, och vuxna människor har ju inga lov, så det kan ju vara så att vi inte har något lov. Men jag hoppas verkligen att vi har det!

En bra grej med introduktionen var att jag såg lite ögongodis där, och vad jag menar med det borde ni ju förstå själva. ;) Jag smälte verkligen, haha. :)

Just nu kollar jag halvt på gamla Top Model-avsnitt på tv'n, samt läser bloggar.
Imorgon ska jag också gå upp i tid (gick upp klockan 08:30 idag, men kommer låta mig sova till klockan 09:00 imorgon) då jag har den långa matte-lektionen på 3 timmar som börjar klockan 11:40.

Nu blir det mer läsning av bloggar. Ciao!Johanna | 2010-03-22 @ 17:10:44 | | http://hannahsworld.blogg.se/

du borde ju ha nåt form av lov.. det har ju tom jag som pluggar på högskola :/

Johanna | 2010-03-22 @ 22:03:36 | | http://hannahsworld.blogg.se/

då tycker jag att både du och jag har varit duktiga och vi borde fira det med en filmkväll =)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0