100319 - Fredag.

Hej!
Jag har inte uppdaterat så bra nu under veckan men det är bara för att jag har varit/är sjuk. Är förkyld och har haft ont i halsen. Halsen är bättre men jag är fortfarande förkyld.
Jag gick upp halv 3 så jag har inte varit uppe så länge ännu. Jag skyller sovandet på att jag är sjuk + att jag inte kunde somna inatt/imorse. :/
Jag har än så länge hunnit dricka min första kopp té (vet inte hur många jag har druckit per dag under den här veckan) och kollat runt på internet. Jag har också öppnat den nya Tara-tidningen som kom i posten, men jag har inte kommit så mycket längre i den. Men jag ska nog ta och läsa den efter jag skrivit klart det här inlägget.

Jag blev väckt imorse av mobilen också och då var det min svenska-lärare som ringde. Hon frågade om mina uppsatser men jag hade ju skickat en av dem till henne förra veckan men hon hade inte sett den.
Nu när jag kollade min mail efter att jag hade gått upp så hade jag fått tillbaka uppsatsen med kommentarer och omdöme, och jag fick VG på den. :) Och det är jag nöjd med.
Jag hade ju som sagt inte med citat från själva dikterna i böckerna, utan jag tog citat från sammanfattningen i boken, så jag kan inte förvänta mig något mer. Men jag hade verkligen problem med att fatta de där konstiga dikterna så det var därför jag tog citat från sammanfattningen istället.
Jag mejlade min kontaktperson på skolan igår också, men tydligen så jobbar hon inte ens med komvux längre. :/ Men hon hade vidarebefordrat mitt mail till den nya rektorn så jag lär väl få kontakt med henne snart.
Jag frågade henne bara om när matten börjar, för jag skulle fått ett brev om det men jag har inte fått något och kursen börjar på måndag. Men det är tydligen bara introduktion men det är lika bra att gå dit ändå, och det börjar klockan 10:00 så det är ju inte allt för tidigt. Skönt. :)

Nu ska jag läsa Tara-tidningen och vänta tills klockan slår 17:00... Då ska jag ju vara med i finalen på The Voice om Miami-resan! Jag tror att det är live, eller så gör de så som de gjorde när de ringde upp mig i tisdags. Hur som helst så kommer finalen sändas på The Voice efter klockan 17:00. Så om ni vill höra min förvrängda röst på radion så ska ni lyssna då. :b Alex hade ju iallafall tur och lät normal när han var på radion. :b
Vi hoppas iallafall på att den tredje personen är dum i huvudet eller något så att vi bara behöver bekymra oss om att slåss mot varandra i tävlingen, haha. Jag menar inte att vara elak men man vill ju vinna. ;)
Men det är ju bara att försöka slappna av och göra sitt bästa, för mer än så kan man inte göra. :)
Jag blir nervös bara jag tänker på det så jag ska lugna ner mig med tidningen här och försöka att inte tänka på det. Jag lovar er att jag kommer sitta och skaka sen när jag pratar, för det gjorde jag i tisdags och nu när det är final så är det ju ännu värre. Men jag får försöka ta det lugnt. :)

Jag meddelar er sen om vem som vann, om ni inte lyssnar. :b Håll gärna tummarna för mig om ni vill. :) Ciao!Johanna | 2010-03-19 @ 16:27:49 | | http://hannahsworld.blogg.se/

sv: jag är på om jag lyckas skaffa fram pengar :DKul att du är med i final :D Jag har tyvärr ingen radio här inne, så om jag ska lyssna på dig får jag sätta mig ute i bilen.. haha :)

Veronica | 2010-03-19 @ 16:42:15 | | http://veronicaodquist.webblogg.se/

Lycka till stumpan! Du tar hem det ;)

Maria - livet i Milano ☆ | 2010-03-19 @ 17:25:06 | | http://fashionstars.blogg.se/

jag har sett första två avsnitten, riktigt bra =) men har hört att serien inte kommer fortsätta att vara som böckerna. och då kanske jag blir förvirrad om jag ser och läser samtidigt :PREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0