100304 - Shutter Island.



Jag har varit iväg hela torsdagen känns det som. Gick upp efter klockan 12:00 någon gång, drack oboy medans jag läste mamma's Damernas Värld-tidning. Sen klädde jag på mig och så gick vi till bussen och åkte in till stan.
Vi åkte in lite tidigare än vad det var tänkt för vi skulle kolla efter nya kängor åt mig. Jag använder ju mammas gamla kängor (hon har ett par nyare som hon använder) eftersom mina gick sönder förut. :( Men mammas gamla kängor som jag använder är i strl 38½, och jag har minst strl 39 i vanliga fall (och då måste de vara stora i storleken för att jag ska kunna ha dem) men oftast strl 40. Så det är inte så konstigt att de klämmer på fötterna. Det var tur att mamma fortfarande har kvar sina gamla kängor och att jag överhuvudtaget fick in fötterna i dem förut när mina kängor gick sönder. Men det är ju inte så skönt att gå runt i för små skor. Så det betyder ju iallafall att jag var i behov av nya kängor!

Så när vi kom in till stan så gick vi först till Scholls där det fanns två par kängor/stövlar i samma modell men olika färg. Jag tyckte inte de var snygga först, så vi gick därifrån och gick till Echo istället. Men där fanns det absolut ingenting! Butikerna är ju fulla av vårskor redan. Vilket är ganska skumt egentligen, eftersom det är snö precis överallt! (=De borde egentligen ha kängor osv kvar i butikerna tills vintern försvunnit!)
mamma sa att jag kan ju ha kängorna/stövlarna från Scholls så länge tills vi hittar några andra kängor till mig, plus att de bara kostade 200 kronor och de hade egentligen kostat 1299 kronor! (Vilket är ett jävla bra köp också!) Så vi gick tillbaka till Scholls där jag provade kängorna/stövlarna. De fanns i svart och en brun nyans. De svarta var inte alls snygga + att de bara fanns i strl 41 och de var för stora. Så jag fick prova de bruna som fanns i min strl, 40, och de passade bättre. Vi ska nog köpa en sula till dem dock för de är lite för stora, men det är ju bättre att de är för stora än för små iallafall. Så mamma köpte de bruna kängorna/stövlarna till mig, och jag tog på mig dem direkt i butiken så att jag slapp gå runt i mammas för små kängor något mer. (Jag lägger nog upp en bild på dem någon annan dag!)
Och efter att jag hade provat skorna i butiken så började jag faktiskt gilla dem mer så nu gillar jag dem helt plötsligt. Men det är ju bara bra att jag gillar dem! Det är ju ingen hit att ha ett par skor som man inte gillar, även om skor ska vara just... skor. :b

Efter att vi hade köpt mina nya kängor/stövlar så gick vi till Yves Rocher för att mamma ville kolla där. Och sen gick vi till Taco Bar där vi mötte Lena. Och så åt vi där också såklart. Jag åt en nacho deluxe-tallrick som jag alltid äter när jag äter på Taco Bar.
Sen när vi var färdiga och hade ätit klart så gick vi vidare till bion där vi köpte popcorn och läsk innan vi gick in i salongen för att se Shutter Island! Leonardo DiCaprio var väldigt bra i sin roll. Men han är en bra skådespelare så det var ju inte så förvånande. Filmen var också bra (och lite läskig för mig, hehe) men lite förvirrande. Men jag fattade allt ändå som tur är, eftersom man fick veta allt i slutet av filmen.

Vi kom hem närmare klockan 22:30, och det var iskallt ute! Jag hade mina vantar längst ner i min påse så jag höll på att frysa fingrarna av mig.
Efter att vi kom hem så såg jag på det lilla som var kvar av filmen Uptown Girls som gick på trean. Efter det så såg jag på Navy CIS och sen har jag sett på 2 ½ Men också.
Jag håller på att få damp på mina glasögon just nu för att de är smutsiga och jag inte ser någonting. På tal om glasögon så måste jag komma ihåg att ha linser imorgon, fredag, eftersom jag och Elin ska in till stan och se på Alice in Wonderland i 3D! Jag misstänker att det inte är det smartaste att ha 3D-glasögon på vanliga glasögon. :b Så det ska jag försöka undvika.
Efter bion så har vi bestämt att vi ska gå och äta middag på Pizza Hut. Det blir nog en bra fredag för mig med andra ord. :)

Nu ska jag kolla runt lite till på internet innan jag ska gå och lägga mig och försöka sova. Elin kommer hem till oss efter klockan 11:15, så då ska jag försöka vara vaken. Jag sa till henne att hon får underhålla sig själv då eftersom jag kommer ligga och sova, men det är ju lika bra att jag försöker gå upp så att jag är vaken när hon kommer istället. Jag måste ändå få ett slut på det här sovandet. Jag har ju sovit alldeles för länge nästan varje dag de senaste veckorna, och man får ju verkligen ingenting gjort om dagarna när man vaknar så sent. Även om jag inte har något att passa om dagarna så är det ju bra om man går upp i tid och iallafall får någonting gjort, även om man bara är hemma.
Och så har jag ju fortfarande två uppsatser i svenskan att skriva, vilket jag ska ta itu med direkt på måndag. Det blir ju bara skönt att bli klar med svenskan så att jag kan få ett betyg i det. :)

Men nu får jag lov att säga godnatt och hejdå. Vi får se om jag skriver något imorgon innan vi åker in till stan, men jag tror inte det eftersom att Elin kommer hit så tidigt. Så isåfall hörs vi på kvällen istället. Så hejdå tills dess!


TSUKII ♥ | 2010-03-05 @ 10:12:55 | | WEBSITE: http://tsukii.se

haha åh alice i underlandet i 3D!! Jag snackade med pojkvännen om det igår "Jag vill inte ha på mig linser! Ögonen blir så torra och jag får huvudvärk, kan jag använda glasögon under 3D glasögonen??" haha, hur går de tro du? :DDD



sv: <33

ica | 2010-03-05 @ 17:25:51 | |

4 dar men jag kommer sakna henne iallafall x)

Johanna | 2010-03-05 @ 23:02:22 | | WEBSITE: http://hannahsworld.blogg.se/

hehe, jag var en liten fjortis då :P



Jo, kan jag väl göra för din skull. Själv tycker jag det är jobbigt att läsa liten text och orkar då ofta inte läsa igenom hela inlägg.



Puss



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
GDPRCOMMENTS GETS SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©