100331 - Glad Påsk!


Vi har fått hem 2 stycken Påsk-kort nu i veckan.
Ett från min moster Marjo och c/o som vi fick idag, och så fick vi ett för någon dag sen från min mormor och morfar. :)
Jag visste inte att folk skickade påsk-kort. Eller jag visste det såklart, men jag trodde inte att det var vanligt att man gjorde det, om det ens är vanligt? Skickar ni påsk-kort? Vi har då aldrig skickat några påsk-kort.

Men det är såklart kul att få påsk-kort ändå, för det visar ju att folk tänker på en när de orkar skicka kort. :) Vilket är gulligt. Så det blir man ju glad över! :)

Imorgon är det ju skärtorsdagen, på fredag är det långfredagen, och på lördag är det påskafton.
Ska ni göra något speciellt under påsk-helgen eller firar ni den inte alls? :)

Vi firar den inte direkt, men ibland har vi åkt hem till min mormor och morfar och ätit mat, och påskägg har vi ju såklart alltid fått. Vilka barn får inte påskägg liksom? :b
(Fast vi har ju fått det nu under de senare åren även om vi är större nu, och vi är=jag&min lillebror såklart).

Nu i år har jag bestämt att jag och mamma ska äta påskmiddag lördag.
Och menyn har jag redan bestämt: lax, ägghalvor såklart, janssons frestelse och såklart påskmust.
Vi ska gå och handla tillsammans på fredag. :)

Något påskägg kommer jag inte få i år vad jag vet. Utan det blir att jag får köpa godis på fredag när vi går och handlar, och sen lägga det i mitt påskägg från förra året, så det blir ju ett påskägg för mig ändå fast jag fixar det själv. :)
Själva påskägget är i metall med ett mönster med Nalle Puh och c/o på.
Det är väldigt gulligt, och mamma köpte det till mig förra året. ♥

& JAG ÖNSKAR ER SÅKLART EN GLAD PÅSK OCKSÅ! :)Obh Nordica Martello Capsule Espresso.


Jag hämtade mitt paketPressbyrån idag. Fick en avi på sms om det igår.
Och precis som förra gången så stod det bara i avi:n vilken budfirma det kom ifrån, och inte något företag eller någonting. Och då kan man ju inte veta vad det är i paketet. Precis så var det förra gången då jag fick hem en avi om samma paket, men då hämtade jag ju inte ut det eftersom jag inte visste vad det var och jag inte hade beställt något, och då skickades paketet tillbaka. Men det var ju kaffebryggaren som jag vunnit från Amelia.
(Jag vann den i nummer 25, vilket var förra året, så det var ju ett tag sen.)
Fast det visste jag ju inte eftersom jag inte ens hade fått någon information om vad det var för paket eller någonting.

Men nu har jag iallafall hämtat hem min kaffebryggare som jag vunnit. Bättre sent än aldrig! :)
Och mamma är väldigt glad för den också. Bra det, för det är ju hon som kommer använda den. :b
Nu måste man bara köpa kapslar innan man kan börja använda kaffebryggaren.

Kaffebryggaren kostar 1995 kronor, eller iallafall på OBH Nordica's hemsida.
mamma blev verkligen glad när jag fick reda på att jag hade vunnit den,
då det är en summa man aldrig skulle betala för en kaffebryggare annars.

Jag fick tyvärr ont i ryggen för jag sträckte den på något sätt när jag bar paketet. :/
Mamma sa att det vägde 5kg och det är tydligen alldeles för mycket för lilla mig.
Tur att jag tog bussen dit & hem, för jag hade aldrig orkat gå hem & bära paketet samtidigt.100330 - Tisdag.

Jag väcktes av att klockan ringde klockan 09:00 som jag har den ställd på varje vardag. La mig i sängen ett tag innan jag orkade kliva upp. Gick och satte på téet, och satte mig sen och kollade lite på Disney Channel. Perfekt början på morgonen även om jag hade sett avsnitten förut, haha. :)
Sen blev det även tittande på Våra Bästa År. Jag hinner ju se det eftersom jag inte behöver bekymra mig om att gå till skolan förrän klockan 12:00. Det är så roligt för det kan gå jätte lång tid sen man kollade på VBÅ sist, men sen när man väl kollar på det igen så har det ändå inte hänt så mycket. Som idag, jag kunde direkt sätta mig in i det och det hade inte direkt hänt något nytt sen sist jag kollade. :b Förut för några år sen så följde jag den serien.

Vad har jag annars gjort idag? Gått till skolan och fick sällskap av mamma som skulle till gymmet, räknat matte i skolan såklart, gick hem. Fick håret färgat av mamma (vilket jag tackar för!), tvättade ur färgen och duschade. Åt middag medans vi såg på tv; Navy CIS. Sen såg vi på House, skrattade som fan när jag berättat om ett missöde som hände mig för några år sen, och jag åt upp mamma's cashew nötter som var sjukt goda. Efter det startade jag min laptop, och sen har jag sett på The Mentalist idag istället eftersom Desperate Housewives inte visades av någon anledning, sett på Cougar Town, sett litegrann på Christine, och läst bloggar på bloglovin' (men jag hinner/orkar inte läsa alla ikväll/inatt men då har jag ju något att göra imorgon), och det är väl ungefär allt jag har gjort idag.

Nu ska jag snart se på 2 ½ Men och äta upp min Ben&Jerrys som jag köpte igår. :) Sen ska jag väl försöka lägga mig efter 01:00 någongång. Men jag säger godnatt och hejdå nu iallafall.


❝The Hills❞ - Season 6 Trailer.

THE HILLS” - SÄSONG 6 - BÖRJAR DEN 27 APRIL.

Det ska bli kul att se/följa den här säsongen, som också är den absolut sista säsongen av “The Hills”.


Ensemble, C'est Tout / Tillsammans Är Man Mindre Ensam.

KÄLLA: http://www.bioscala.se/bilder/Tillsammans-mindre-ensam.jpgKÄLLA: http://mahnakorn.files.wordpress.com/2007/09/ensemble-c-est-tout215710.jpg
Jag måste tipsa er om att filmen Ensemble, C'est Tout, eller Tillsammans Är Man Mindre Ensam som den heter på svenska, börjar klockan 22:00 på SVT1. :)

Det är en drama-film från år 2007, med Audrey Tautou i huvudrollen, som är baserad på Anna Gevalda's bok med samma titel. Och om ni inte visste det sen tidigare så är Audrey Tautou min favorit skådespelerska.
Så det är väl därför jag gillar filmen antagligen. Annars kan filmen vara lite dyster. Enligt tv.nu handlar filmen om fyra människor vars vägar korsas, fyra människor som måste bo under samma tak, fyra människor som tvingas lära känna varandra och fyra människor som kommer att älska varandra.


Jag minns inte så mycket av den, förutom förhållandet mellan Audrey och killen på bilden till höger. Men den är värd att se på eftersom jag minns den. Så om ni inte har något annat för er så borde ni kolla på den! :)
Jag har använt meningen Ensemble, c'est tout på lite olika ställen förut faktiskt, i min presentation då.
Jag gillar den meningen väldigt mycket helt enkelt. ♥


100329 - Måndag.

Hej!
Jag skrev ingenting igår för jag vaknade så sent, så jag hann inte göra någonting. Satt bara framför datorn resten av dagen och kvällen. Såg på söndagsfilmen Ryktet Går som gick på trean bl.a, där både mormorn, mamman och dottern legat med samma man. Det är ganska äckligt enligt mig.

Sitter just nu och kollar på Top Model 13. Det är ju säsongen för korta modeller, dvs tjejer som är under 170 cm. Jag tycker inte att de som är med är särskilt korta då jag själv är väldigt kort, men det är roligt att de för en gångs skull har med kortare modeller än vanligt. :) Nu har de precis valt de 14 modeller som kommer att få vara med och tävla, och de väntade med att säga namnet på min favorit till sist. Och min favorit är då Sundai. :) Hon har en snygg klädstil, så det var det som fick mig att falla för henne. Hoppas att hon går långt och inte blir utröstad på en gång.
Jag såg på ett gammalt Top Model-avsnitt som gick tidigare idag, av säsong 10 som jag inte har följt förut då det gick, och jag fick snabbt en favorit även där, en tjej vid namn Allison, men sen blev hon utröstad i det avsnittet. :(

Jag gick och hämtade min Bella's Box för 1 timme sen. :) Den var ju i affären som ligger närmast oss, och inte i den affären som jag trodde att den var i. (Japp, jag är lat och orkar inte gå, som mamma sa). Så egentligen kunde jag ha hämtat den på samma dag då jag bad dem lägga undan den. :b Men nu har jag hämtat den iallafall! :) Det kanske är onödigt att ta kort på den eftersom jag redan har lagt upp två bilder förut som visar vad den innehåller, men jag kommer nog att ta foton och lägga upp ändå. :)
Jag köpte även en Ben&Jerry-glass med min favoritsmak Chocolate Fudge Brownie, och så en påse med Polly till mamma. Hon har tjatat så mycket om dem, och idag satt hon t.o.m. och försökte muta Celeborn (som är min katt!) att fixa Polly till henne, haha. Så jag tycker faktiskt att hon förtjänar en påse Polly, så mycket som hon har tjatat om dem. Man ska ju inte äta sånt när man går på diet, men en gång är ingen gång. ;)

Nu har Svenska Hollywoodfruar redan börjat och det ska jag se på så nu måste jag sluta. :) Ciao!


❝Fångarna på Fortet❞ is starting again this Autumn.

Fångarna på Fortet” kommer komma tillbaka till TV4 i höst!
Inspelningarna på Fort Boyard i Frankrike beräknas att dra igång i sommar.
Programledare är Gunde Svan och Agneta Sjödin.

[Läs artikeln på Aftonbladet!]
KÄLLA: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Fort_boyard_vue_a%C3%A9rienne.jpg/250px-Fort_boyard_vue_a%C3%A9rienne.jpg
Fångarna på Fortet kollade jag alltid på när jag var liten, så det kommer jag kolla på i höst när det börjar sändas igen. Det är ju ett av de bästa underhållningsprogrammen som gjorts i svensk tv, helt klart.

• ”Fångarna på fortet” är ett underhållningsprogram som spelas in på den franska borgen Fort Boyard. Det hade premiär 1990 i TV4.
• Programmet sändes i sammanlagt fjorton säsonger av både TV4 och TV3 innan det försvann från den svenska tv-tablån. Sista omgången var 2004.
• Programmet har letts av en rad programledare. Men duon Agneta Sjödin och Gunde Svan är de som axlat rodret flest gånger.


100327 - Lördag.


Jag har kollat på ett marathon med Taking The Stage MTV från att jag gick upp till klockan 18:10 då det slutade. Jag har sett det förut, och det är en bra serie faktiskt. Och min favorit är "såklart" Mia.
De visade reklam om att säsong 2 av Taking The Stage skulle börja på MTV på söndag, och jag vill faktiskt fortsätta se på det. Får kolla upp vilket det sista avsnittet jag såg idag var, och sen kolla på serien därifrån. :)


Jag tog kort innan Earth Hour och när det pågick. Dock hade det blivit dimma ute när jag skulle ta kort när det pågick, men jag såg iallafall att det inte var några lampor tända längst bort som man såg på första bilden. Även om det inte syns så bra pga dimman i de två sista bilderna.100326 - Foton från fredagen.


Jag hade fått hem den här cd'n när jag och mamma kom hem på fredagskvällen. En cd med R.Kelly från The Voice. Fast jag skulle få Jason Derulo's debutalbum... (Som jag också ville ha!) Hur kommer det sig? De gör bara bort sig hela tiden verkar det som.

Mamma köpte det här schampoo:t åt mig hos frisören. Frisören envisades med att jag skulle köpa ett mjällschampoo, men jag har inte ens mjäll. Är så torr i hårbotten att det lossnar hudflagor som sen lägger sig i håret. Lite skumt att jag skulle få mjäll nu när jag aldrig har haft det i hela mitt liv.

Min godispåse! Vi köpte ju godis innan vi gick till bion. :)Calling Out - Lazee ft. Apollo Drive.


Calling Out med Lazee och Apollo Drive är den officiella BRIS-låten. ♥
Och den äger. Eller Lazee äger rättare sagt!


100326 - Fredag.

Hej!
Jag väcktes klockan 08:00 av mamma men jag var så jävla trött så jag orkade inte gå upp. Men sen gick jag upp klockan 08:40 då jag hörde ytterdörren, så jag hann stoppa mamma från att gå, och jag slängde snabbt på mig kläder och följde med henne in till stan.

Köpte en baguette + festis cactus lime (godaste smaken på festis-drickor!) som jag åt till frukost sen medans mamma var inne hos ortopeden som vi skulle till.
Efter det så gick vi in på Åhléns där mamma kollade igenom allt smink och jag var så himla trött så jag höll på att somna stående kändes det som. Fy vad jobbigt det var.

Efter det så åkte vi tillbaka till T-centralen och då gick vi in på Åhléns igen, men inte för att titta där igen, utan vi åkte upp till ett café som finns där eftersom mamma ville äta något. Så hon åt en macka och jag tog kladdkaka med grädde. :) Det var verkligen en god kladdkaka kan jag säga! Och väldigt mättande också för jag orkade inte äta upp hela. Det är ju inte så ofta man lämnar kvar en god kladdkaka på tallriken. :b

När vi hade fikat klart så gick vi till Sergel och hämtade ut våra biljetter till Snabba Cash.
Och sen övertalade mamma mig att gå och klippa mig när vi ändå var i stan, så vi gick dit och jag klippte mig. Jag ville egentligen inte gå dit, dels för att jag var så himla trött och var rädd att jag skulle somna i stolen och dels för att jag hade väldigt skitigt hår så det blev ju lite pinsamt när frisören skulle tvätta det.
Frisören, som var en kille, fällde en rolig(?) kommentar när han skulle tvätta det också, och mamma sa till mig efteråt att hon höll på att skratta ihjäl sig när han sa det. Kul att han roade någon då. :b
Håret blev iallafall bra så jag är nöjd! :) Mitt hår var ju ganska så långt innan men det var väldigt slitet eftersom att jag inte har klippt det sen innan sommaren eller något (not good! det ska ju klippas var 3 månad...), så han fick klippa av en bit. Men det är fortfarande lite långt där bak. :) Han klippte ju upp det också så det är kortare där fram. Men jag är nöjd som sagt. :)

Efter det gick vi till godisaffären som ligger vid Sergel, och köpte godis. Det blev ca 90 kronor för bådas påsar, haha. Men tjejen i kassan hann väga mammas påse innan och den kostade bara 30 kronor så det var min som var välfylld och hamnade på 60 kronor, haha. :)
(De hade också bra musik därinne i godisaffären btw - Sophie Zelmani eller om det var Laura Pausini, jag blandar alltid ihop dem två...)

Sen gick vi till bion och köpte popcorn och dricka, och sen fick vi gå upp till våran salong och sätta oss även om det var 30 minuter kvar tills filmen skulle börja. Filmen var bra, men den var lite seg i vissa stunder tycker jag. Men förutom det så var den bra. Hur kan en film bli annat när Joel Kinnaman är med? ;)
Och för alla er som föll för honom antingen nu i Snabba Cash eller i Johan Falk, så kan jag säga att jag föll för honom när han var med i Hannah med H, och den spelades in år 2003. Så jag har alltså följt honom från allra första början. Dock såg jag inte Hannah med H förrän några år efter den spelades in, men ändå. Jag tror jag såg den år 2005 så det är ändå tidigare innan han blev så stor som han är idag. Nu bor han ju i Los Angeles och har fixat en agent där, så han kanske blir nästa Alexander Skarsgård om han har tur. :)

Jag och mamma kom hem runt klockan 19:30, men jag har inte orkat skriva något innan nu. :b Har kollat lite på tv och druckit upp min läsk från bion osv.
Just nu sitter jag i soffan med laptopen i knät och kollar halvt på filmen Red Eye med Rachel McAdams som går på femman. Jag pratar även med Angelica på msn, och så ska jag läsa igenom alla uppdaterade bloggar på bloglovin'. :)

The Voice har förresten gjort bort sig igen och skickat hem fel cd till mig. Jag skulle få Jason Deruolo's debutalbum, men fick R.Kelly. Jag vet inte ens vem R.Kelly är? Så jag får alltså skicka ännu ett mail till Sebastian och fråga vad som hände med min cd. The Voice gör bara bort sig hela tiden för mig asså. Jag fattar inte hur de lyckas. :b

Det är jätte roligt att för första gången få vara med på förstasidan förresten, vilket jag redan har skrivit. Men det är verkligen det! Jag har aldrig haft så många besökare på en dag som jag har haft idag, så det är väldigt roligt. :) Jag hoppas att några av dem också kanske stannar och fortsätter besöka min blogg. :) Ciao!


I'm on the start-page on blogg.se!


Jag loggade just in på min blogg och såg att jag fått 24 nya kommentarer på mitt Earth Hour-inlägg.

Jag har aldrig fått så många kommentarer i ett inlägg förut så jag började ana att något var skumt, så jag kollade på blogg.se's förstasida utifall att... och ja, mycket riktigt fanns mitt inlägg med på förstasidan! Yay!

Det är första gången min blogg har hamnat där, så det är ju hur roligt som helst. Så det tackar jag för! ♥ 
(Jag tror det är Karin som sköter förstasidan, så nu måste jag in på hennes blogg och tacka henne.)

Tipsen som finns i mitt Earth Hour-inlägg har jag dock inte hittat på själv som vissa trodde.
Jag skrev ju källan i inlägget, vilket är WWF, och det är dem som har hittat på dem.

 

Translation: I just logged in on my blog & saw that I've got 24 new comments on my Earth Hour-post. I've never got so many comments before in a blog-post so I started to suspect that something was weird, so I looked on blogg.se's homepage... & yes, my blog-post was on the homepage! Yay! It's the first time my blog has made it there, so that's very fun. Thanks for that! ♥ The tips that are in my Earth Hour-post I haven't come up with myself as some of you thought. I wrote the source in the post, which is WWF, and it's they who've come up with them.


100325 - Torsdag kväll.

Hellu.
Matte-lektionen idag gick bra den också. :) Vilket är bra. Det var bara det där avsnittet som jag hade hoppat över förut som var krångligt och som jag inte fattade, men allt annat (eller iallafall det som jag jobbar med nu) går ju bra. :)

Idag kom jag inte upp förrän klockan 10:00 för jag var så jävla trött. Det är så skumt för jag är trött tidigt på kvällarna men sen när det är sent på kvällen och man borde gå och lägga sig så blir jag pigg. :|
Idag var jag trött redan när jag kom hem, och sen för några timmar sen då jag kollade på Vampire Diaries, men nu är jag inte trött längre. Stört. Men jag tog 2 sömntabletter för en timme sen ungefär, så dem borde börja verka snart om dem fungerar. Sist jag tog sömntablett så tog jag också 2 stycken eftersom det inte fungerar att bara ta 1 längre, men då funkade inte 2 stycken heller, så jag får se om dem funkar nu... Men jag hoppas det för mamma kommer att väcka mig vid klockan 08:00 imorgon eller något, för klockan 09:00 ska vi ta bussen in till stan. Hon ska först till ortopeden (för sin fot), och sen ska vi se Snabba Cash på bio klockan 15:30. Vi skulle sett den för längesen, eller vi har pratat om det ända sen innan den hade premiär t.o.m, men det har inte blivit av att vi har gått och sett den. Men imorgon så. :) Och mamma pratade nu ikväll om att hon ska köpa chokladpopcorn. Så det lär ju bli både det + vanliga. Fast jag vill nog ha egna chokladpopcorn och sen inte äta dem förrän jag kommer hem så jag har något gott att äta här hemma. :)

Jag gjorde förresten våfflor efter middagen förut. Jag trodde inte att vi skulle få i oss dem men alla gick åt! :) Dem sista våfflorna blev dock lite extra tjocka, för jag trodde att jag kunde hälla i resten av smeten i de två formarna (vi har ett dubbelvåffeljärn!) men det var för mycket smet, så våfflorna blev både tjocka och så rann smeten över och ner på diskbänken, men de blev bra ändå, haha. :)

Idag har min vän Louise åkt iväg till Korea där hon ska stanna i 1 år! Vi har inte träffats på evigheter, och dum som jag är så glömde jag helt av hennes sms som hon skickade för kanske 2 veckor sen där hon frågade om jag ville komma på hennes "avskedskväll" som hon hade i lördags, och hon skrev även om det på min bilddagbok i fredags, men jag såg inte det förrän på lördagskvällen. :( Så alltså hann vi inte träffas innan hon åkte. Men jag hoppas att hon får det bra där borta i Korea, och 1 år går ändå ganska fort så när hon kommer hem så får vi ses igen. ♥

Jag ska kolla igenom lite bloggar nu och se på 2 ½ Men (blö, såg nu när jag bytte kanal att det började redan 23:40 så jag har missat ett helt avsnitt nu!) på trean. Sen efter det ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Annars kommer jag verkligen att vara helt död imorgon då mamma väcker mig. Jag kommer alltså vara borta hela dagen imorgon så jag kommer inte uppdatera något förrän på kvällen. Godnatt, och hejdå tills dess!


❝The City❞ - Season 2 Trailer.


The City säsong 2 börjar den 27 april. Yay!The Waffle Day!


Idag är det den 25 mars, vilket betyder att det är våffeldagen idag!

Ska ni äta några våfflor idag eller?

Jag får se om jag hittar någon våffelmix i skafferiet, annars får jag ta och fixa det själv om vi ens har grejer till att fixa det. Men det skulle sitta gott med våfflor helt klart!
Jag ska gå och kolla om det kan bli några våfflor idag, eller om jag får äta något annat, för min mage kurrar.The Twilight Saga: New Moon - Bella's Box.

Yay! Jag hittade en affär här där jag bor som hade New Moon: Bella's Box dvd! :) Så dem har lagt undan en till mig och så måste jag komma och hämta den inom 1 vecka. Och den kostar bara 299:- också. Jag såg igår att den kostade över 400:- på en hemsida (där den inte ens fanns)299:- är ett väldigt bra pris! :)

Tur för mig att jag lyckades hitta en affär som hade dem! Och de hade bara 9 st dvd:er i affären också, men en av dem är min alltså. :)
Dvd'n går inte att köpa på någon hemsida längre vad jag vet. Den fanns på flera hemsidor förut, men nu är den slut överallt på hemsidorna. Så om ni också vill köpa en Bella's Box dvd, så får ni ringa/mejla till affärer och kolla om de har fått in några. Jag läste på TwilightSweden att det är endast 5000 stycken exemplar som har gjorts här i Sverige av Bella's Box, så ni får skynda på om ni ska lyckas få tag i en!

BELLA'S BOX INNEHÅLLER DET HÄR:
Disc 1+2
(som är samma som i vanliga dvd'n).
+ Disc 3 (vars innehåll bara finns på disc 3&i Bella's Box):
• The remaining added value (122 min):
• Deleted Scenes: (15 min)
Bella’s Birthday Cake (:21)
Driving Home From Party (1:00)
Waking in the Woods (2:34)
Charlie Puts Bella in Bed (1:15)
Bike Crash (1:05)
Bella’s Nightmare and Chat w/ Charlie (4:12)
Remembering the Meadow (2:04)
Mike is Left at Cinema (:58)
I’m Here If You Want to Talk (:51)
Victoria Driving (1:38)
Jake Drives Bella Home (5:05)
• Edward Fast Forward (30 min)
• Jacob Fast Forward (33 min)
• Interview with the Volturi(12 min)
• Fandimonium(7 min)
• The Beat Goes On: The Music of New Moon (5 min)
• Frame by Frame: Storyboards to Screen (15-20 min)
Boxen inehåller dessutom:
2 st poster, bokmärken, 6 st vykort och 2 st armband.


100324 - Onsdag natt.

Jag har inte gjort så mycket idag, har mest suttit framför datorn. Jag har dock kollat igenom nästan hela 300 inlägg från de Twilight-bloggar jag bevakar på bloglovin', och det har ju tagit ett tag eftersom hälften av inläggen var videos, så då har jag kollat på några videos och tiden har runnit iväg. Har också postat en hel del videos idag i min Twilight-grupp på facebook, så kolla i den om ni vill se.

Jag vaknade inte förrän efter klockan 12 idag, men gick inte upp förrän närmare 13:30. Vet inte om jag somnade om efter 12 då jag vaknade först, eller om tiden bara rann iväg.
Imorgon ska jag dock upp i tid igen klockan 9. Även om jag inte behöver tänka på att gå till skolan förrän klockan 12 så är det lika bra att gå upp i tid och vakna till liv innan man ska dit. :)

Nu är jag uppe för sent igen egentligen, men eftersom jag inte kom upp förrän 13:30 idag så är jag inte så trött som jag borde vara. Men jag är tröttare än vad jag var igår så det blir raka vägen till sängen nu. Jag får se om jag läser något innan jag ska sova, eller om jag försöker sova på en gång. Men till sängen ska jag iallafall. Så godnatt och hejdå.


Jem and the Holograms.

Jem and the Holograms” är en amerikansk animerad TV-serie för barn i 65 avsnitt från 1985-1988. Den producerades av Marvel Productions tillsammans med leksaksföretaget Hasbro.


I måndags när jag kollade igenom Audrey Kitching's blogg så läste jag något inlägg där hon nämnde JEM, eller JEM AND THE HOLOGRAMS som tv-serien heter. Och då blev jag påmind om den serien!
Jag har en film här hemma som jag gissar innehåller några avsnitt av den serien då det är flera avsnitt i filmen. Jag gillade den väldigt mycket när jag var liten, så det var definitivt roligt att påminnas om den. :) Snacka om nostalgi. Jag måste ta och kolla på den filmen någon dag bara för det.

Och Audrey skrev också att hon inspireras av Jem, och det märks ju. Titta bara på hennes hår, det är ju som en kopia av Jem's hår. Roligt att man kan inspireras av tecknade seriefigurer! :)

Har ni sett på JEM någon gång? :)❝Drömmen om Italien❞ - Avsnitt 4.

Handlingen i dagens avsnitt:
Det är dags för ett av paren att lämna byn. Arnes och Carolines taktik för att få stanna är att jobba hårt medan Kavehs och Rebeccas plan är att ligga bra till hos byborna. I matskolan får paren lära sig att laga färsk pasta av Italiens pastakung. Silvia tar med dem till en marknad för att öva på språket.


Jag sitter och kollar på “Drömmen om Italien” nu, som ni nog har förstått. 
Jag berättade ju tidigare vilka mina favoriter av paren var, men nu måste jag säga att bara Diana och Theo är mitt favoritpar.
Caroline och Arne som jag varit så intresserad av är ju faktiskt väldigt duktiga, och dem är faktiskt ett av paren som jobbar mest på huset. Så dem ligger nog efter mina favoriter på min lista. 
Sören och Ulrika som jag gillade i början gör ju ingenting för att hjälpa till. Så dem borde faktiskt vara det första paret att åka ut tycker jag.

Är det någon av er som också kollar på “Drömmen om Italien”?
Vilket par är era favoriter isåfall
?


100323 - Måndag natt.

Jag har inte orkat skriva något tidigare. Jag har varit upptagen med Desperate Housewives, Cougar Town, och några nya bloggar som jag har hittat + läsa alla uppdaterade inlägg på bloglovin'. Så that's why.

Matte-lektionen idag gick jätte bra. :) Kan ni tänka er att jag satt i 3 timmar och räknade? Utan paus menar jag då. Det är ju ganska galet faktiskt. Man får ju såklart ta rast när man själv behöver under lektionen men jag satt och jobbade på istället. Nu har jag nästan räknat klart allt det som jag hoppade över tidigare (det var typ ett helt avsnitt som jag inte fattade någonting av när jag räknade på distans) med hjälp av min lärare. :) Hon är väldigt bra på att förklara så hittills har jag förstått allting på en gång när hon har förklarat. Så dagens lektion har som sagt gått väldigt bra. :)

Jag borde ligga i sängen nu för att sova, men konstigt nog är jag inte trött. Jag fattar inte hur det gått till för jag var väldigt trött tidigare ikväll. Men nu känner jag ingen trötthet överhuvudtaget. Skumt.
Min klocka är ju ställd på 9 också, och även om jag inte har någonting att passa imorgon så är det ju bara bra att gå upp i samma tid varje dag så att man får normala rutiner och inte sover för länge. Plus att man får mer gjort då också. Så därför borde jag gå och lägga mig nu, men jag är verkligen inte trött. :/ Men jag kommer vara sjukt trött under onsdagen om jag inte går och lägger mig snart, så jag får väl ta och tänka på det.
Så jag får väl ta och säga godnatt nu. Ciao!


Helsinki.


Under tisdagskvällen så bokade jag en kryssning åt mig och mamma till Helsingfors. :)
Hon har fått ett presentkort från Åhléns där de bjuder på en gratis-kryssning så det är därför vi ska åka.
Vi åker på kvällen den 7 april, är i Helsingfors hela dagen den 8 april och kommer hem på morgonen den 9 april. :) Det är ju i början av påsklovet vi åker alltså. :)

Och ja, vi pratade om påsklovet matte-lektionen idag så jag fick det bekräftat att vi har lov vi också. :)
Jag var ju rädd för att vi inte hade det men det behöver jag inte bekymra mig om nu när jag vet. Sommarlov får vi också i slutet av maj, vilket är tidigare än alla andra. ;) Hihi.

Det blir roligt med en kryssning iallafall. Jag älskar kryssningar. Vilket kanske börjar mörkas lite väl tydligt då jag just kom på att jag åkt på 1 kryssning varje månad nu tror jag... Jag åkte på en i januari, en i februari eller om det var i början på mars, och nu en i början av april. Alltså nästan tre månader i rad. Men det känns verkligen inte som det! Det känns som att det var mycket längre sen jag var på en.
Men det blir roligt som sagt! :) Det är alltid kul att göra saker med mamma. I love her to death. :)


Earth Hour 2010.

Lördagen den 27 mars 2010 klockan 20:30 genomförs världens största klimatmanifestation.
Genom en enkel handling – att släcka ljuset under  en timme – visar du ditt stöd för
klimatet och uppmanar samtidigt världens makthavare att agera i klimatfrågan.
Delta i Earth Hour – var en del av lösningen.


TIPS PÅ HUR DU KAN GÖRA EARTH HOUR TILL EN MYSIG, KUL & MINNESVÄRD KVÄLL:
♥ Släck belysningen hemma och tänd några levande ljus. Bivaxljus är bäst ur miljöhänsyn. Annars är stearinljus bättre än paraffin.
♥ Bjud in till fest. Samla ihop ett gäng vänner till en mörkerfest. Laga klimatsmart buffé. Tänk grönt och säsong. Men framför allt: Se till att ha riktigt kul!
♥ Candle light dinner. Bjud vänner, familj eller den du älskar på en mysig middag till tända ljus.
♥ Earth Hour Show. Kom på gratiskonsert i Kungträdgården i Stockholm den 27 mars med flera kända svenska artister som uppträder för klimatet.
♥ Mindfulness. Var en stund för dig själv. Meditera om du känner för det.
♥ Hitta en date. (Om du är singel.) Det sägs vara klimatsmart att bo ihop.
♥ Spela högt. Samla ihop ett gäng och spela sällskapsspel.
♥ Stjärnskådning. Om det är en stjärnklar kväll, kan stjärnskådning vara en spännande aktivitet. Kontakta ett observatorium nära dig för att höra om de har öppet, eller skåda på egen hand med en stjärnkarta.
♥ Berättarkväll framför brasan. Samla familj och vänner framför brasan och berätta historier. Om fantasin är skral kanske en ljudbok är ett alternativ.
♥ Bor du i en stad som släcker? Kolla upp vilka byggnader som din stad planerar att släcka ner, ta med dig kameran, en vän och gå ut och ta före-och-efterbilder. I vissa kommuner anordnas konserter, fackeltåg och annat den 27 mars. För info om vilka kommuner/städer som anmält sig till Earth Hour, gå till vårt kalendarium som kommer att fyllas på alltmer ju närmare vi kommer den 27:e.
♥ Skapa ljusgraffiti. Du behöver en kamera där du kan ändra slutartiden, och någonting som lyser. Kanske ett par vänner eller bara dig själv. Och du kan skapa din egen ljusgraffiti. Här finns en Youtube-video som förklarar hur man gör. På Flickr finns en massa spännande ljusgraffiti från Earth Hour 2009 i England att titta på för inspiration.
[SOURCE: WWF.]

GESTALTA EARTH HOUR OCH VINN FINA PRISER:
Fånga nedsläckningen under Earth Hour den 27 mars och vinn priser från Canon. Världsnaturfonden WWF, Canon och Kamera & Bild gör en gemensam sak under Earth Hour och bjuder in hela Sveriges befolkning till en fototävling. Vinnarna är de som bäst lyckats gestalta nedsläckningen. I juryn sitter bland andra naturfotografen Brutus Östling. Så här gör du för att vara med.


Ska Du delta i Earth Hour 2010?Fel klass och fel lektion.

Hej!
Jag har tydligen fått helt fel schema och information. Gick till matte-lektionen, och när jag satt där så märkte jag att dem var mycket längre fram i boken än vad jag är så jag förstod ju att något var fel. Och sen kom läraren (som jag också hade när jag läste på distans) och då gick han och frågade i receptionen, och då fick vi reda på att jag skulle gå på en annan matte-lektion men den börjar inte förrän kl 13:00 eller om det var lite innan det. Den matte-kursen är tydligen för de som läser både grund-matte (alltså från grundskolan) och Matte A som jag läser. Jag fick träffa läraren på en gång och hon verkar ju hur snäll som helst så det blir nog bra. :)

Nu sitter jag i en datorsal här och underhåller mig tills lektionen börjar. Fick ringa stackars Angelica igen (ringde henne innan för att säga åt henne att kolla vilken sal jag skulle vara i, men det stod inte ens på schemat på hemsidan) och fråga henne vilket lösen jag har till mitt konto (kontot via skolan alltså). Jag måste skriva upp det i min mobil så att jag har det med mig hela tiden, så slipper jag ringa Angelica nästa gång. :b

Nu ska jag väl titta runt på internet i brist på annat. Läsa på bloggar kanske. Inte så ovanligt när det kommer till mig. Så vi hörs senare när jag är hemma igen. Ciao!


100323 - Tisdag.

Jag låg i sängen ända till 10, det är därför jag inte har skrivit något förrän nu.
Jag ska gå iväg om 15 minuter. Fan vad kul det ska bli med en 3 timmar lång matte-lektion! :) Or not.
Men man lär ju hinna räkna lite på 3 timmar iallafall, haha. :b

Ikväll blir det Desperate Housewives och Cougar Town. :)
Courtney Cox är ju bäst i Cougar Town! Ni måste se på det om ni inte har sett på det innan.

Men nu ska jag göra mig klar för att gå, så vi hörs senare. Ciao!


100322 - Måndag kväll.

Såg på Hollywoodfruarna förut. Maria och Suzanne är som sagt mina favoriter, men man får ju inte se så mycket av Suzanne tycker jag. Så jag hoppas att man får se mer av henne i nästa avsnitt.
Det var ju synd om Maria och hennes familjs hund Bella också som verkade bli ledsen när hon blev lämnad på hundhotellet, aww. :(

Ska se på 2 ½ Men nu och sen är det läggdags. :) Ska ju upp klockan 09:00 imorgon. Jag borde kanske gå och lägga mig redan nu, jag är trött men ändå inte. Skumt.
Jag uppdaterar nog innan jag går till skolan imorgon då jag inte börjar förrän klockan 11:40. :) Har alltså mer än 2 timmar på mig att vakna till liv. Men nu ska jag stänga av datorn även om jag är helt inne i Audrey's blogg fortfarande. Godnatt!


100322 - Måndag.

Jag kom hem lite efter klockan 11:00 så det är lite fy-skäms-varning på mig att jag inte har uppdaterat tidigare. Jag har ju inte gjort något speciellt sen dess heller förutom att sitta framför datorn. Men bättre sent än aldrig heter det ju!
Fast en grej har jag gjort sen jag kom hem, och det är att ringa till Amelia, för mamma påminde mig om det när hon kom hem. Jag vann ju en kaffebryggare från dem i slutet av förra året, men det blev ju strul med avi:erna så jag fick den aldrig. Men nu ska det nog bli löst så att mamma kan få hem den. Det är ju hon som ska ha den, för jag dricker inte kaffe, haha. :b

Jag kom dit 5 minuter innan de skulle börja prata, och hela rummet var fullt med folk. Eller inte fullt, folk var snarare utspridda i hela rummet med minst 1 stol mellan nästa person, haha.
Jag kände mig lagom fräsch då jag var lite andfådd efter att ha fått pulsa genom snön på gångvägen på kyrkogården (trodde att det var plogat där för det såg ut som det, men det var det tydligen inte). Jag lyckades spana ut över rummet och hittade en plats längst bak där jag satte mig. Typiskt mig att sitta längst bak. Förut klarade jag inte av att sitta längst fram i ett klassrum för då kändes det som att alla stirrade på mig. :b Men det är inget problem längre. Jag kom också på mig själv med att känna mig helt lugn när jag gick in i rummet (som var "fullt" av folk). Förut hade jag fått panik över det också.

Jag var inte inskriven på matte-kursen tydligen men det är säkert för att min kontaktperson som jag hade där på skolan har slutat jobba med gymnasiekurserna, och då har hon väl inte hunnit fixa det eller glömt bort det. Men det var bara att gå ner till receptionen sen när lärarna hade pratat klart och så skrev de in mig.
Jag fick också mitt schema, som var väldigt fint med två tidiga lektioner, precis som jag ville ha det. Or not! De  lektionerna börjar klockan 08:50 så jag får gå upp 07:30 de dagarna. Den andra lektionen börjar klockan 11:40 och håller på tills 14:40. 3 timmar med matte alltså! Fy. 
Det är totalt 3 lektioner i veckan alltså. Man kan ju inte ha matte varje dag som tur är.

Såhär ser mitt schema ut:


Något jag undrar över är om vi har några lov... Jag har inte fått något svar på det innan då jag studerade på distans, men då var det ju ingenting man behövde passa så då brydde jag mig inte om att fråga om det. Men idag så sa de att sommarperioden börjar den 31 maj och varje kurs håller ju på i 10 veckor så då kommer ju den perioden hålla på in i sommaren, och det kanske betyder att vi inte har något lov isåfall? Jag hoppas dock såklart att vi har sommarlov iallafall, annars kommer jag fan bli less.
Jag och mamma hade ju tänkt åka till Helsingfors påsklovet för hon har fått en gratiskryssning men om jag inte har något lov då så kan vi ju inte åka. :/
Jag måste ta och fråga någon om det här så jag vet. Men mamma sa en grej som hon kan ha rätt i; Komvux är ju en vuxenutbildning, och vuxna människor har ju inga lov, så det kan ju vara så att vi inte har något lov. Men jag hoppas verkligen att vi har det!

En bra grej med introduktionen var att jag såg lite ögongodis där, och vad jag menar med det borde ni ju förstå själva. ;) Jag smälte verkligen, haha. :)

Just nu kollar jag halvt på gamla Top Model-avsnitt på tv'n, samt läser bloggar.
Imorgon ska jag också gå upp i tid (gick upp klockan 08:30 idag, men kommer låta mig sova till klockan 09:00 imorgon) då jag har den långa matte-lektionen på 3 timmar som börjar klockan 11:40.

Nu blir det mer läsning av bloggar. Ciao!


100321 - Söndag natt.

Nu ska jag se på de två sista avsnitten av Glamourama (buhu), och sen blir det raka vägen till sängen för mig även om jag inte är trött. Min väckarklocka kommer ju ringa klockan 08:30 så då måste jag gå upp.
Det är väldigt tidigt för mig som har sovit alldeles för länge både förra månaden och den här månaden.
Men upp ska jag, för jag ska ju gå på introduktionen för matten klockan 10:00. Jag läste något om att det kunde ta 1-3 timmar men det kan det ju inte. Vad ska de prata om så länge liksom? Nej, det tror jag inte på.
Och sen fanns det ett test att göra inne på Fronter (sidan där man hittar/lämnar in allt skolarbete osv) och det stod "matte introduktion" på den, så jag undrar om det hade räckt att göra den utan att gå dit imorgon.
Men men, det är bara att gå dit imorgon ändå så man får veta allt som finns att veta. Det är ju bara bra för mig att veta allt eftersom matte är det ämnet jag är sämst på (och det är ju därför jag ska plugga just det ämnet i skolan och inte på distans).

Nej, nu ska jag se på Glamourama innan det blir för sent. Jag är redan uppe för sent egentligen men what to do när man inte är trött. Men snart är det sovdags.
Jag kanske skriver imorgon innan jag går till skolan, annars gör jag det efter. :) Ciao!


❝The Hills❞ marathon på MTV.

Gick upp runt klockan 14:00 idag. Då satte jag på tv'n och såg att det var ett marathon med “The Hills” som gick på MTV, så det har jag kollat på sen dess men det tog nyss slut. Så jag hann se några avsnitt som jag redan har sett, men också de senaste avsnitten som jag inte har kollat på än. Så nu har jag kollat på hela säsong 5.
Dåligt dock att Kristin och Justin blev tillsammans, eftersom de inte ens har varit tillsammans i verkliga livet. “The Hills” har ju som sagt bevisats vara fejk. Tyvärr. (Dock är ju vissa delar sanna, som bråken osv. Min teori är att allt var "på riktigt" i de första säsongerna, men att det sen blev mer och mer fejkat.)

December 8, 2009 - "THE HILLS" SEASON SIX & "THE AUDRINA SHOW".
It’s official: Audrina Patridge will appear in the 6th season of The Hills. Despite reports, Audrina Patridge will not be leaving the MTV reality show after its fifth season! Along with Kristin Cavallari, Justin Brescia, Heidi Montag and Spencer Pratt, Audrina and the cast will be gracing our television screens for the sixth season of “The Hills”. Filming of new episodes will start early next year.

However, Audrina will be taking under two reality TV Shows simultaneously. In addition to the “The Hills”, her new spin off with Mark Burnett Productions will begin filming as soon as next week. Audrina will be put to the challenge to handle both series. It will be interesting to see as the two reality plots may occasionally overlap. The unnamed show will trail both her personal and professional lives. The show claims to be “spicier, edgier, older” and will focus on “new love” and “romances.” Yet, she says “It’s also [about] how I stay grounded with my family.” “It’s really about me and my family and everything that you see in the press and just really opening up,” she told Elle magazine backstage last week at the after-show for “The Hills” finale. “It’s going to be cameras following me, not set up. No lighting. It’s going to be, like, totally different.
- AudrinaPatridge.Com.

Jag längtar tills Audrina's egna tv-serie har premiär!


@TheHillsGossip: BREAKING NEWS: The Hills & The City Will Be Returning To MTV On Tuesday, April 27, 2010 At 10:00PM!!! Retweet, Fans!
Yay! 


100320 - Lördag.

Jag vaknade sent idag men jag trodde att det inte var allt för sent, men tydligen hade jag fel för klockan var närmare halv 6 på kvällen. Det var mamma som väckte mig av att hon sa åt mig att gå upp, och sen var maten klar också.
Efter att vi hade ätit så började Karate Kid på TV4+, så den såg vi på. Den filmen är inspelad år 1984 och killen som spelar huvudrollen Daniel var 23 år gammal då filmen spelades in, men han ser ju väldigt ung ut i filmen! Och tjejen som spelar hans flickvän Ali ser ju mycket äldre ut än honom i filmen och hon är på riktigt 2 år yngre än honom. Skumt! (Fast det gör det "mer okej" att jag tyckte att han såg söt ut om han i själva verket var 23 år på riktigt och inte en liten skit, hehe).
Och killen som spelar huvudrollen spelar just nu Archie i Ugly Betty. Jag har alltså sett några avsnitt där han har varit med. :)
Det finns tydligen två till filmer av Karate Kid, så dem kanske man ska ta och kolla på någon gång? För filmen var väldigt bra faktiskt! :) Så den tycker jag absolut att ni ska se på.

I natt drömde jag en mardröm. Jag vet inte hur det gick till, men jag var någonstans med Celeborn, och helt plötsligt var vi vid någon ventilationsgrej, och på något konstigt sätt så drogs Celeborn in i ventilationsgrejen. Då stängde jag av den för att jag såklart ville få ut honom därifrån, och då drogs det som hade dragits in tillbaka, så då borde han ju ha kommit tillbaka, men det enda som kom tillbaka var tussar av päls och hudbitar med blod. :'( Så hemskt! Det måste ha varit ett jävla farligt ventilationssystem det där... Usch.

Så mycket mer än det har inte hänt idag. Nu ska jag kolla runt lite mer på internet, dricka upp mitt glas med loka päron (god smak faktiskt och det smakar ju typ som läsk, eller lite iallafall, och det är ju inget socker i=wiho!), äta upp mina två stackars bitar av mörka chokladen som är kvar (mamma åt upp halva av den+att hon hade ätit upp lite ur mina chokladpopcorn, meanie!), och kolla på de två sista avsnitten av Glamourama. :) Hoppas att de gör en säsong 2, för serien är ju verkligen bra tycker jag! :)

Imorgon, söndag, ska jag gå upp i hyfsat bra tid så att jag kan sova på kvällen. Jag måste ju gå upp i tid på måndag då det är introduktion för matten i skolan klockan 10:00. :)
Det var allt från mig denna lördagskväll, så hejdå.


100319 - Fredag kväll.


Det här är den enda mörka chokladen som faktiskt är god! :) Har snott den av mamma. Eller jag misstänker att hon köpt den till sig själv iallafall. Men hon vet att jag tagit den så. :) Det enda onyttiga vi har i skafferiet just nu.


Mamma kom ihåg att köpa chokladpopcorn till mig när hon var inne i stan. :) Wiho! :)My second photo-book, from Photobox.


Jag fick hem min andra fotobok från Photobox tidigare i veckan, eller ja, jag fick hem en avi om den och mamma var snäll och gick och hämtade den för hon skulle ändå hämta ut några böcker där.
Så såhär ser min fotobok om Cypern 2008 ut! Fast jag måste ha missförstått något för jag blev väldigt paff då fotoboken var så liten. Den är i A5-storlek tror jag. Jag trodde ju att fotoboken skulle vara i A4-storlek som de andra fotoböckerna är, men tydligen inte så där blev jag som sagt ganska paff. Men resultatet blev bra ändå! :) Alla foton kom ju med, och de gjorde sig bra i boken. :) Så jag är nöjd med den!

Jag blev chockad över att jag inte behövde betala något för boken men det var ju just det som var grejen; man behövde ju inte betala något för sin första "Fotobok Kompakt" (på hemsidan står det ju att den boken är i storlek 14x18 cm men jag läste tydligen inte så noga eftersom jag inte visste att den skulle vara så liten), och det var ju därför som jag beställde den från början. :) Smart jag är ibland alltså.

Ni kan kolla på min första fotobok - Kreta 2007 - här om ni vill.National Treasure: Book of Secrets.

Sitter och kollar på National Treasure 2 som går på femman nu. :)
Jag såg ju första filmen förra veckan så det passar ju bra.
Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag har sett den andra filmen förut.
Nu har jag missat lite så nu måste jag ägna resten av filmens tid åt filmen.
Ben
, Riley och Abigail är ett bra team iallafall! :)


Gamla status meddelanden @ facebook.

Malin fann sina gamla dammande status meddelanden.
Antal status meddelande totalt: 300.
Antal meddelande i veckan: 3.7.
Malins mest använda ord:
<3
Malins första statusmeddelande:
(2008-08-26) 10 dagar kvar!
Malins kortaste statusmeddelande:
<3
Malins längsta status meddelande:
Yesterday me&Angelica had the evening of hell. First we...
Finn dina gamla meddelanden på: http://apps.facebook.com/status_stat_se


The so-called contest on The Voice...

SKRIVET KL 17:15;
Eh... Om någon av er har lyssnat på The Voice så kan jag bara säga att jag fattar ingenting. Både jag och Alex blev uppringda och tillsagda att vi har en finalplats, och våra klipp när de ringer upp oss spelades t.o.m. upp på radion, så om det är någon som tror att det här är roligt och skojar med oss så är det ju ganska stört.
Vad är grejen med att ringa upp och säga att man är i final och sen är det några andra som är i final? Jag fattar seriöst ingenting. Jag kanske ska bojkotta The Voice hädanefter... Det här var ju bara för mycket.

SKRIVET KL 17:29
;
The Voice är ju seriöst störda. Man blir tillsagd att man har en finalplats och ska vara med i finalen, och sen är det några andra som tävlar?! Skulle sitta fint med en förklaring. Vill fan bojkotta The Voice hädanefter. [Skrivet på FB.]

SKRIVET KL 17:59;
Alex ringde mig en stund efter "tävlingen" och undrade även han vad fan som händer. Vi är ju båda två besvikna och arga nu.
Jag har ringt både till telefonen på The Voice och lyssnartelefonen men ingen svarar. De stängde tydligen den vanliga telefonen kl 17, men lyssnartelefonen svarar de inte heller i. Jag har också mailat alla som går att maila på kontaktsidan på The Voice's hemsida, men jag har fortfarande inte fått något som helst svar. Det minsta vi förtjänar är en förklaring!


100319 - Fredag.

Hej!
Jag har inte uppdaterat så bra nu under veckan men det är bara för att jag har varit/är sjuk. Är förkyld och har haft ont i halsen. Halsen är bättre men jag är fortfarande förkyld.
Jag gick upp halv 3 så jag har inte varit uppe så länge ännu. Jag skyller sovandet på att jag är sjuk + att jag inte kunde somna inatt/imorse. :/
Jag har än så länge hunnit dricka min första kopp té (vet inte hur många jag har druckit per dag under den här veckan) och kollat runt på internet. Jag har också öppnat den nya Tara-tidningen som kom i posten, men jag har inte kommit så mycket längre i den. Men jag ska nog ta och läsa den efter jag skrivit klart det här inlägget.

Jag blev väckt imorse av mobilen också och då var det min svenska-lärare som ringde. Hon frågade om mina uppsatser men jag hade ju skickat en av dem till henne förra veckan men hon hade inte sett den.
Nu när jag kollade min mail efter att jag hade gått upp så hade jag fått tillbaka uppsatsen med kommentarer och omdöme, och jag fick VG på den. :) Och det är jag nöjd med.
Jag hade ju som sagt inte med citat från själva dikterna i böckerna, utan jag tog citat från sammanfattningen i boken, så jag kan inte förvänta mig något mer. Men jag hade verkligen problem med att fatta de där konstiga dikterna så det var därför jag tog citat från sammanfattningen istället.
Jag mejlade min kontaktperson på skolan igår också, men tydligen så jobbar hon inte ens med komvux längre. :/ Men hon hade vidarebefordrat mitt mail till den nya rektorn så jag lär väl få kontakt med henne snart.
Jag frågade henne bara om när matten börjar, för jag skulle fått ett brev om det men jag har inte fått något och kursen börjar på måndag. Men det är tydligen bara introduktion men det är lika bra att gå dit ändå, och det börjar klockan 10:00 så det är ju inte allt för tidigt. Skönt. :)

Nu ska jag läsa Tara-tidningen och vänta tills klockan slår 17:00... Då ska jag ju vara med i finalen på The Voice om Miami-resan! Jag tror att det är live, eller så gör de så som de gjorde när de ringde upp mig i tisdags. Hur som helst så kommer finalen sändas på The Voice efter klockan 17:00. Så om ni vill höra min förvrängda röst på radion så ska ni lyssna då. :b Alex hade ju iallafall tur och lät normal när han var på radion. :b
Vi hoppas iallafall på att den tredje personen är dum i huvudet eller något så att vi bara behöver bekymra oss om att slåss mot varandra i tävlingen, haha. Jag menar inte att vara elak men man vill ju vinna. ;)
Men det är ju bara att försöka slappna av och göra sitt bästa, för mer än så kan man inte göra. :)
Jag blir nervös bara jag tänker på det så jag ska lugna ner mig med tidningen här och försöka att inte tänka på det. Jag lovar er att jag kommer sitta och skaka sen när jag pratar, för det gjorde jag i tisdags och nu när det är final så är det ju ännu värre. Men jag får försöka ta det lugnt. :)

Jag meddelar er sen om vem som vann, om ni inte lyssnar. :b Håll gärna tummarna för mig om ni vill. :) Ciao!


The most beautiful bikini from H&M so far.


Den finaste bikinin från H&M hittills i år! Tycker jag i alla fall.

Dock är nästan alla storlekar slut just nu så den verkar vara väldigt populär, plus att den "bara" finns upp till storlek 42. Dåligt för de med större bröst med andra ord, haha. Jag ligger nog på gränsen om man säger så.
Men jag kommer nog inte köpa den ändå för det blir bara en bikini som "ligger och skräpar" då jag inte ens använder bikini. Jag använder alltid badlinne/tankini och badshorts när jag badar.

[Kollage åter igen från Polyvore. Bästa sidan för att göra kollage.]


Translation: The most beautiful bikini from H&M so far this year! Almost all sizes are gone right now so it seems to be very popular & it's also only available up to size 42. Bad for those with bigger boobs in other words, haha. I'm almost on the limit. But I'll probably not buy this anyway because it'll only become a bikini who'll lay in my wardrobe since I don't even use bikini. I always use tankinis & shorts when I swim. Collage one again from Polyvore, the best website to do collages.


Vad är oddsen?!

Vad fan... ni vet att jag fick en finalplats i The Voice's tävling om Miami? Tydligen har Alex (min brorsas kompis) också fått en finalplats! Vad är oddsen?! Så antagligen kommer vi tävla mot varandra på fredag.
Fan vad jag kommer bli lack om han vinner över mig! :b Hahaha. Men han kommer säkert göra det bara för att... eller så vinner ingen av oss. Det alternativet känns nästan bättre alltså. ;)

Haha, men seriöst, vad är oddsen?!


Blev just uppringd av The Voice!

HAHA. Det var någon som ringde upp min mobil nyss och frågade om jag hade tv-licens. Jag fattade ingenting men sa att det inte är jag som sköter det där. Men sen sa killen i telefonen att han ringde från The Voice!
Då blev jag helt plötsligt helt skakis! Haha. Som tur är var det inte direktsändning för då hade jag väl skitit på mig, + att jag sitter och lyssnar på The Voice just nu så då hade jag hört mig själv på radion, haha. :b
Han ringde iallafall för att säga att jag har en finalplats på fredag i EF-tävlingen som de har! :) Så jag kanske får åka till Miami om jag vinner! (Haha, nu sa dem att en finalplats avslöjas efter kl 17:00. Hjälp, det kanske är jag! Jag kommer låta helt mobbad!) Jag kommer också få Jason Derulo's debutalbum hemskickat! :)


[Läs mer om Miami EF's hemsida.]


Någon som lyssnat på någon annan final om EF-tävlingen någon gång? Jag vill veta vad det är för frågor de kommer ställa... ;)

UPDATE 17:19;
Haha, jag hörde just mig själv på radion. ;) Min röst var helt fucked up för sådär låter jag inte irl. Stört att höra sig själv på radion. Fast jag hördes inte så bra iofs, tur det! :b


Lady Gaga & Beyoncé - Telephone.


En annorlunda musikvideo, eller vad säger ni?

Jag skulle inte tacka nej till att se Lady Gaga live i Globen i maj men biljetterna är väldigt dyra mot vad de brukar vara. Och jag känner mig inte så pepp på att lägga ut de pengarna. :/ Men jag har iallafall sett henne live en gång som tur är, förra året på Grönan. ♥100315 - Måndag kväll.

Idag vaknade jag tidigare än väckarklockan ringde t.o.m. (och den är ställd på 9) och sen la jag mig i sängen igen för att jag skulle vakna till liv, men sen försvann hela dagen igen. Dvs jag sov bort hela dagen igen fast jag hade varit pigg och vaken från början. Vet inte vad det är med mig och min kropp alltså. :/ Men jag har klockan ställd på samma tid och gör ett nytt försök imorgon. Jag måste ju skriva klart mina uppsatser för fan. (Inlägget om fotoboken blir åter igen uppskjutet till imorgon...)

Ska lägga mig efter 2 ½ Men är slut klockan 00:55 för att vara exakt. Hoppas att jag kan somna då, men det kunde jag ju igår natt och då hade jag vaknat senare än vad jag gjorde idag. Nu ska jag se på det nya Glamourama-avsnittet som kom idag, och sen får jag väl kolla på Navy CIS innan 2 ½ Men börjar. :) Jag skulle inte tacka nej till glass nu heller men vi har såklart ingen hemma och no way att jag orkar gå iväg för att handla det. Har bara på mig min pyjamas dessutom. (Och ja, på tal om glass, så kunde jag inte börja med Naturdiet idag heller eftersom jag vaknade/gick upp så sent. Man ska ju få i sig 5 påsar per dag så det är omöjligt att proppa i sig under en kväll.)

Såg ni på Hollywoodfruarna idag förresten? Det gjorde jag. I dagens avsnitt fick man ju för första gången se mer av den fjärde hollywoodfrun Suzanne Saperstein. Hon verkar ju höra till de som är mer normala. Dvs inte en blåst blondin.
Hon har ju knappast ont om pengar heller. Det skulle jag inte tacka nej till kan jag ju säga. Och hennes hus då; 4200 kvadratmeter och värt 900 miljoner och stort som ett slott! Behöver man inte en karta för att hitta till alla rum i det där huset? Det känns ju nästan som att man skulle behöva det. :b
Jag vet inte om jag någonsin skulle vilja ha ett så stort hus även om jag hade råd. Vad ska man göra med alla rum? Man lär ju knappast ha användning för alla rum. (Om man inte ber hela sin släkt och alla sina vänner att flytta in?) Så det känns lite onödigt att ha ett så stort hus. Fast det är ju coolt att just hon Suzanne har hela huset inspirerat av Versaille. :)[Bildkälla.]


Nu blir det Glamourama för mig. Ciao!


100313 - Söndag kväll.

Jag har sovit bort hela dagen. Det var dock lite svårt de sista timmarna för mamma satt vid datorn i mitt rum + skrev ut massa papper.

Gick upp lagom till Gossip Girl klockan 19:00. Väldigt bra jobbat av mig, jag vet.
Sen såg jag på Wipeout (älskar Felix Herngren!) och nu har jag på trean där det visas någon film som jag inte orkar kolla på. Så jag ska nog kolla på reprisen av Hollywoodfruarna (mamma ville se det förut samtidigt som GG men ja, då hade ju jag hunnit till tv'n först, men eftersom hon sa det så kan jag lika väl se det på tv3play nu eftersom jag inte har något annat att kolla på), senaste Glamourama-avsnittet(n?), och sen ska jag nog kolla klart på H2O-avsnitten i säsong 2 (hann se 3 avsnitt igår/inatt). Jag kanske förflyttar mig till sängen sen och kollar, för jag känner mig helt slut. Jag fattar själv inte hur jag kan sova så länge, och sen att jag fortfarande är trött är ju ganska skumt. Eller trött är jag väl kanske inte, utan mer seg. Men jag vill bara gå och lägga mig och sova igen, så därför vill jag till sängen.
(UPDATE: Tydligen har jag sett på både Hollywoodfruarna och Glamourama, och det har inte kommit några nya avsnitt. Min hjärna funkar ju fan inte idag. Men Hollywoodfruarna var bara för att mamma sa att hon skulle se reprisen. Då gick det inte i måndags tydligen? :S Aja, då blir det H2O för mig då.)

Jag har fått i mig lite mat (broccoligratäng), och jag tog fram mina mosade ägg som jag haft på en tallrik i kylen eftersom jag inte orkade äta upp dem när det nu var (i fredags tror jag?), och jag tänkte att jag skulle äta dem på en macka nu under kvällen men jag vet inte om jag orkar. Så jag måste ställa in tallriken i kylen igen. Mycket intressant. Kanske borde ta och dricka upp min drickyoghurt iallafall, för annars kommer den hinna bli gammal. Imorgon börjar jag äta pulver (snarare dricka) istället för riktig mat ju.

Ett väldigt nödvändigt inlägg det här känns det som. Men jag skulle bara visa att jag lever. Och inlägget om fotoboken som jag skulle ladda upp idag får jag skjuta upp tills imorgon. Och då kommer jag ladda upp det, för då ska jag ändå sitta i mitt rum framför min stationära dator (ska plugga) så jag fixar det då.
Nu blir det tv-serierna jag nämnt ovan att underhålla mig med tills jag ska sova igen. Så vi hörs imorgon.


100313 - Söndag morgon.

Jag är fortfarande vaken, som ni märker.
Någon av våra grannar är också vaken eftersom jag har hört att det har spolats vatten. Alltid när jag lägger mig sent på natten/tidigt på morgonen så är det någon idiot till granne som går upp. Vilken normal människa går upp såhär tidigt? På helger ska man väl ändå sova ut eller iallafall gå upp senare än vad man måste på vardagarna? Är inte det någon sorts oskriven lag eller något? Väldigt skum människa som går upp så tidigt iallafall.

Och jag ska gå och lägga mig. Det känns ju inte så troligt att jag kommer komma upp i hyfsat bra tid igen nu under söndagen, men jag får väl hoppas på det bästa. Och det bästa vore ju om jag kunde lägga mig i bra tid under söndagskvällen så att jag sen kan gå upp tidigt på måndag. För jag måste nämligen gå upp tidigt då om jag ska kunna få i mig 5 påsar naturdiets-pulver som är det som man ska ta under en dag. Man kan ju inte heller ta allt på en gång för då blir man ju mätt och det går ju inte. Så alltså måste jag gå upp tidigt för att kunna få i mig 5 påsar under dagen. Iofs är det bara bra att gå upp tidigt, så blir man trött på kvällen och kan gå och lägga sig i tid och så kan jag få tillbaka en normal dygnsrytm. Då blir mamma glad iallafall, så som hon har klagat på mig. (Jag har btw tagit min sista klunk cola på jag-vet-inte-hur-länge. Colan var inte lika god som den brukar vara heller. Jag som verkligen ville njuta av min sista cola. :()
Och om två veckor så börjar min matte-kurs på Komvux också, så då måste jag iallafall börja gå upp i tid så det är ju lika bra att börja nu på måndag.

Men nu ska jag bums till sängen och sova. Får väl prata med Celeborn om jag inte kan somna på en gång. :b Det är redan ganska ljust ute också så det lär ju bli roligt att försöka somna. Talk to you later!


100313 - Lördag kväll/natt.

Jag har gjort nada idag också. Vaknade tidigare än i fredags iallafall. :)

Nu på kvällen så hade jag först ingenting att göra, så då sökte jag på 'resor' på bloglovin' och hittade en del bloggar som jag läste igenom, och då rann tiden iväg. Men jag fick någonting att göra till slut iallafall.
Jag som skulle titta klart på säsong 2 av H2O idag, men det har jag inte gjort. Men jag kanske ska ta och kolla på det nu, för det verkar ju inte gå något bra på tv'n ändå, som vanligt. Och jag sitter här med cola och chips så då krävs det något att kolla på! :) Så det blir nog H2O-avsnitt nu tills det är läggdags. :) Jag har ju 6 avsnitt kvar i säsong 2 och varje avsnitt är ca 25 minuter, så jag får se om jag hinner se klart på dem. Jag borde inte vara uppe för länge om jag ska lyckas gå upp i tid imorgon så att jag kan komma upp ännu tidigare på måndag...

Jag har btw laddat ner ett gratis program som är som Microsoft Word; Open Office. Det verkar väldigt bra hittills, och det är ju bättre än Word som kostar pengar. Jag har ju Word på min stationära dator men jag har inte haft något Word på min laptop så förut sökte jag på 'produktnyckel' på google i hopp om att kunna lura Word och få det gratis ändå, men då hittade jag någon sida där någon tipsade om Open Office så då var det problemet löst! :) Jag ska säga åt mamma att skaffa det också då hon inte heller har något Word på sin laptop.
Förutom det så har jag börjat lägga in blogginlägg från min blogg i ett dokument i Open Office. Jag ska ju göra en bok av min blogg, med alla inlägg från första året i bloggen. Men det är en aning jobbigt att sitta och lägga in inläggena och fixa texten på dem så jag tröttnade efter att ha lagt in halva februari 2009. :b Jag får fortsätta med det någon annan dag då jag inte har någonting att göra för det är verkligen något att göra när man har tråkigt, tyvärr. Så det lär dröja innan "boken" dyker upp på vulkan. Men bättre sent än aldrig!

Jag fick hem min andra fotobok om Cypern 2008 nu under veckan och jag hade tänkt lägga upp ett inlägg om det tidigare under lördagen, men det har inte blivit av. Så jag fixar nog det under söndagen istället!
Nu blir det H2O med cola och chips som sällskap! :) Ciao!


100312 - Fredag natt / H2O.

Har precis kollat på några avsnitt (16-20 av 26) av säsong 2 av H2O, på internet. Först kollade jag på en sida men sen hade jag tydligen kollat i 75 minuter och då fick man inte kolla längre om man inte köper något dumt medlemsskap, men jag hittade som tur var en annan sida där jag kunde kolla så jag kunde fortsätta kolla på det. :) Den sidan var iofs på kinesiska men det gjorde ingenting eftersom själva avsnitten är på orginalspråk och det var ingen irriterande text på kinesiska eller något annat.

Men nu har jag nog sett nog för den här natten. Så det är dags att gå och lägga sig. Annars kommer jag vakna sent idag också och det är ju ingen vidare bra idé. Måste ställa alarm på mobilen så att jag kommer upp innan dagen är slut.
Sen när jag har vaknat och gått upp igen för lördagen så vet jag iallafall en bra sak som jag kan göra; se klart på avsnitten i säsong 2 av H2O såklart! :) Det lär nog bli så att jag ser klart dem, för jag älskar serien och jag kan inte tacka nej till nya avsnitt. Jag har ju alla säsongerna (det finns 3) sparade på datorn men jag har inte tagit mig tiden att se dem än. Men nu när jag inte hade något annat att kolla på och hittade en sida där de hade avsnitt från serien så kunde jag inte låta bli att kolla på dem, och jag är helt inne i serien igen så jag vill bara se mer och mer nu. :)
Så det blir nog min plan för lördagen! Och sen har jag hela säsong 3 framför mig också. Yay!
Men nu är det läggdags som gäller. Så godnatt!


Markus hotel in Oman.

Jag hittade just en bild (bilden längst upp) som Markus hade laddat upp på sin facebook. Han har iofs redan visat mig hotellet för längesen så jag visste hur hotellet såg ut. Men jag laddar upp det här för att sukta er andra.
Och så får Elin, min kusin, se det också! Jag tror inte att du har sett det innan?

Jag vill inte åka till själva landet direkt, men hotellet kan man ju verkligen inte klaga på.


H&M @ Polyvore.

Det finns en hel del fint på H&M, som vanligt!

Kollagen har jag gjort på Polyvore. En skitbra sida där man kan göra just kollage. Och det finns alla möjliga märken och affärer att välja bland till sina kollage. Och eftersom man inte får ta bilder från H&M's hemsida så kan jag få bilder därifrån ändå genom Polyvore. Ett tips till er andra som gillar H&M!

Translation: There's a lot of nice things at H&M, as usual! I've made the collages on Polyvore. A very good website where you can do collages. There's a lot of different brands & stores you can choose between for your collages. You're not allowed to take pictures from H&M's website but I can still use pictures from H&M through Polyvore. A tip for everyone who likes H&M!


100311 - Torsdag kväll.

Jag har inte gjort mycket alls idag men ändå så försvann dagen illa kvickt. Jag gick upp i tid iallafall, eller ja, i tid för att vara mig. Närmare bestämt efter klockan 11. :) Mummu och Vanna var här då också så jag hann prata lite med dem innan de åkte hem igen. :)

Jag gjorde iordning mosat ägg till frukost också, men orkade inte äta upp allt. Så det finns över till imorgon. Men sist jag värmde ägg i mikron så smakade det blä, men jag hoppas att det på något sätt inte gör det imorgon. :)

Jag har som sagt inte gjort mycket idag. Blev inte klar med frukosten förrän runt klockan 14:00, och efter det så satte jag mig framför datorn och skulle plugga var det tänkt men istället gjorde jag en massa andra grejer, bl.a. laddade upp en del bilder i min Twilight-grupp på facebook (fast jag har många många fler bilder att ladda upp så jag får fortsätta någon annan dag!). Och så satte mamma sig vid datorn någon gång emellan också och då la jag mig i sängen med Celeborn och vilade lite.
Jag kommer inte ens ihåg att jag har gjort så mycket på datorn men ändå flög tiden iväg! Helt plötsligt var klockan 19:30 och jag följde med mamma ner till tvättstugan och hämtade tvätten, och sen klockan 20:00 så var det dags för Vampire Diaries! :) Jag åt middag medans jag såg på det också.
Och efter det har jag suttit här i soffan med laptopen i knät, som vanligt ungefär. :b Och snart börjar 2 ½ Men på trean som jag såklart ska se på. :) Min kvällsrutin ju! Den serien måste man ju bara älska. :)

Åh, det skulle sitta fint med lite läsk och något gott att mumsa på nu, men nej då, vi har ingenting hemma. :)
Men jag ska nog ta och gå iväg till affären imorgon och köpa något gott till mig själv inför kvällen. Det blir min sista fredagskväll (+ helg) då jag kan äta något gott och onyttigt. För på måndag så ska jag börja min diet, som är Naturdiet då. Jag vet inte om jag har sagt något om det tidigare här i bloggen, men jag har väl inte velat säga något innan det är aktuellt på riktigt. Så att jag vet att det verkligen blir av.

Det var något mobilnummer som hade ringt hem till oss när vi var nere och hämtade tvätten, så jag kollade upp numret på internet sen och det var Markus! Sen såg jag på hans fb att han var på Arlanda. Så antagligen är det idag han ska åka iväg på semester. Han ska vara borta i 1 månad! Först ska han till Oman (tror jag att det hette, ett arabland om man nu får säga så) och sen ska han vidare till Australien! Jag är så avis på honom för att han ska till Australien, för jag vill också dit! :)
(Jag har dock inte fått in i min hjärna än att han ska dit, men jag lär ju sitta och dreggla över bilder därifrån sen om han tar några men det borde han ju göra!)
Undrar vad han ville... vi kan ju inte ringa till mobiler från hemtelefonen så jag kunde inte ringa upp, och mamma hade gått och lagt sig så jag kunde inte säga till henne heller. Och jag vill inte ringa upp mobiler om jag inte vet att de har Comviq så att det är gratis. Men jag skrev till han på facebook så han kanske är inne någon dag på sin resa så får jag nog veta vad han ville. :b

Men nu ska jag snart umgås med Alan, Charlie och Jake! :) Och nu orkar jag inte skriva något mer så hejdå. Vi hörs imorgon igen!


The Runaways soundtrack.


Både Kristen & Dakota sjunger Cherry Bomb, Queens of Noise + Dead End Justice, och sen sjunger endast Dakota i California Paradise.Victoria Justice - Make It Shine.


Jag vet inte om ni känner till Victoria Justice. Men hon är en Nickelodeon-stjärna.
Hon var med i serien “ZOEY 101” som gick för några år sen (som jag för övrigt älskade, såklart!), och snart är det premiär för hennes egna tv-serie “VICTORIOUS”. Den kommer också att gå på Nickelodeon.
Hon fick besked om sin egna tv-serie på hennes födelsedag förresten! Det finns ju de som får stora värdefulla presenter när de fyller år, men inte alla som får en egen tv-serie! En annan rolig fakta är att hon är bästa vän med Taylor Lautner.

Hur som helst... Vad tycker ni om låten
Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, men jag visste inte att hon hade en sån här röst när hon sjunger. Och med det menar jag en bra röst! Jag tycker att låten var bra, det är lite feel-good känsla av att lyssna på den.


Stupid brownie-bar.

Äter just nu en Brownie-bar från Naturdiet. Vi har ingenting onyttigt hemma just nu vilket bara är bra, men den dåliga sidan av mig ville ha något att mumsa på, så då tänkte jag att en bar som är Brownie-smak borde vara god. Men låt er inte luras av det för den är den inte!
Det är chokladöverdrag på baren som ser gott ut men inte smakar så mycket överhuvudtaget, och innehållet som då ska vara brownie smakar ingenting! Det är bara något man äter som inte smakar särskilt mycket.
Så den här Brownie-baren var ingen höjdare. Jag som trodde att den skulle vara god!

Tji fick jag som ville ha något gott!

TRANSLATION: I'm right now eating a Brownie-bar from Naturdiet. I thought it would taste good since it's chocolate, but don't get fooled by that, it didn't taste like chocolate at all.


Officiella trailern med THE RUNAWAYS!
❝Drömmen om Italien❞.

Jag sitter och tittar på namnet i rubriken nu; “Drömmen om Italien”. Jag skrev ju om det förra veckan när det började. Nu har man ju kommit in lite i serien eftersom att de nu har börjat prata om bygg-planer osv.
Det är ju 5 stycken par som är med i tv-serien och jag fick snabbt två favoriter redan i förra programmet. Och de två favoritpar jag har är Diana och Theo och Ulrika och Sören.

Har ni något favoritpar ännu?
Om ni kollar på serien såklart.


100309 - Tisdag natt.

Vaknade efter 15:00 tisdagen, fixade frukost och åt den, satt framför pappa's dator då Martin tydligen kunde hans lösenord, och sen åkte jag hem till mamma igen. Sen så var det olika tv-program som gällde resten av kvällen.

DAGENS...
Frukost:
Åt frukost efter kl 15:00 så... 2 toast med ost + en stor mugg oboy.
Lunch: Jag åt frukost sent så det blev ingen lunch.
Middag: Mamma hade lagat ett påhittat recept; torsk med tonfisk i, + frysta grönsaker till. (Som man såklart värmer!)
Godis: Inget.
Vill Ha: En smal kropp. :/
Outfit: Leggings, linne + skjorta.
Frisyr: Uppsatt i toffs.
Smink: Inget.
Humör: Bra.
Gjort: Det har jag ju redan skrivit längst upp.
Planer: Dagen är ju slut. Jag ska väl gå och lägga mig snart.
Köp: Inget.
Låt: Ingen.
Läser: Inget.
Tittar på: Tittat på snarare; Navy CIS (fast bara litegrann), Stjärnkockarna, Desperate Housewives och Cougar Town.
Bästa: Hmm. Har pratat sommarplaner med min brevvän Elina i Grekland.
Sämsta: Frustration.
Sjuka: Inget.
Väder: Snö och slask men rätt varmt ute. (Innan det blev kväll iallafall).
Saknad: Ingen/Inget.


Pappa's tatuering.


Pappa har tydligen gått och tatuerat sig utan att säga till mig.
Iofs visste jag att han ville tatuera sig så det var ju ingen större överraskning.

Men den ska ju fyllas i med färg, tror jag. Annars vore det ju konstigt :b
Draken ska bli röd vet jag iallafall, för det sa han till mig förut när han pratade om det.Sammy @ Fashion Week #4.


Creds till Elin igen för fotona.
Det här är dem sista fotona också, som jag inte har hunnit lägga upp förrän nu.Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief.

Jag och Martin såg ju som sagt på Percy Jackson igår. Vi såg den i en liten salong på Rigoletto, och det var jätte roligt när vi kom dit för först var vi helt ensamma i salongen! Men sen innan filmen började så kom det fyra stycken. Så det var vi + fyra till i hela salongen. Väldigt skönt med andra ord! :)

Filmen var bra enligt mig! :)
Men Martin blev lite besviken på att det inte var så mycket fighter mellan gudarna. Så om ni tror att det ska vara mycket sånt i filmen så kommer ni nog också bli besvikna över det. Men förutom det så tyckte Martin också att filmen var bra!

Jag ger filmen ♥ ♥ ♥ / 5.


100308 - Percy Jackson.

Nu har jag bråttom. Ska med bussen som går klockan 18:00 och åka först hem till pappa där Marre ska gå på bussen, och sen ska vi vidare till stan. Han ska nämligen bjuda mig på bio! Det ni! Och vi ska se på Percy Jackson. :) Det är samma regissör som det är till Harry Potter 1 så jag hoppas att den är bra.

Innan det ska jag nog försöka äta någonstans. Har inte ätit någonting idag. Iofs gick jag upp ganska sent så det är därför. ;) Och eftersom jag ska äta i stan så kan jag inte börja med min diet idag. :/ Och jag måste tigga pengar av mamma också så att jag kan köpa någon mat. Men nu måste jag rusa till bussen! Hejdå!


100307 - Söndag kväll/natt.

Jag vaknade sent på söndagskvällen. Jag som hade varit ganska duktig hela veckan och vaknat i ganska bra tid varje dag, och så förstör jag det genom att vakna kl 19:00 på söndagskvällen! Stupid.

Det är meningen att jag ska börja "mitt nya liv" idag, måndag. Börja med Naturdiet dvs. Men jag känner mig inte pepp för det någonstans. :| Så jag vet inte om jag kommer börja med det eller inte, utan jag får väl se hur jag känner när jag vaknar.
Men jag bestämde redan för flera veckor sen, att jag skulle börja med det just idag, måndag, 8 mars, eftersom det är slutet på sportlovet och på så sätt en "ny början". Så om jag inte gör som jag har bestämt så kommer jag att få dåligt samvete för det också.
Jag hatar att jag ens ska behöva börja på en jävla diet. Iofs är det mitt eget val och för min egen skull. Och jag gör det ju inte för någon annan än mig själv. Men det känns lika jobbigt för det kan jag tala om. Det känns mer negativt än positivt just nu (eftersom jag inte är pepp överhuvudtaget).
Men ja, jag får väl hoppas på att jag vaknar upp på ett bättre humör och att jag blivit mer pepp på det här så kan jag kanske börja med det idag ändå.
Jag har även lagt till en ny kategori här i bloggen igår under söndagskvällen, vid namn "Vikt + Kropp + Hälsa", som jag kommer börja skriva i när jag börjar med Naturdiet. Det här inlägget får dock inte vara där eftersom det handlar om annat också.

Nu ska jag nog kolla på de avsnitt som jag inte har sett ännu, av Glamourama. :)
Jag gillar det faktiskt! Så det vore verkligen roligt med en säsong 2! De har ju filmat klart hela säsong 1 nu, och snart är den slut.
Den har varit rolig att kolla på iallafall. Michaela är ju den enda som jag kände till innan, och förut följde jag även hennes blogg, men sen slutade jag följa den när jag rensade bland alla mina bloggar på bloglovin', och nu efter jag sett på Glamourama så har jag börjat följa hennes blogg igen. :) Och nu följer jag även Anna och Petra's bloggar. :) Och jag gillar alla tre's bloggar!
Och om man ska prata om själva serien så är Michaela min favvo. Men det är väl lite för att det är hon som är "huvudpersonen" i serien, plus att det bara är hon som jag kände till innan och då har man ju redan kunnat börja tycka om henne. Anna och Petra gillar jag också, men Michaela är som sagt min favvo.
Har ni sett serien förresten? Och om ni har det, vad tycker ni om den? Det är roligt att få veta. :)

Nu blir det ett glas oboy och de senaste avsnitten av Glamourama. :) (Oboy - Ni hör ju hur nyttig jag är...)
Efter det så blir det nog sängen och att försöka sova. Får se om jag ens kommer kunna somna när jag gick upp så sent.
Och sen ska jag försöka gå upp i tid också. Måste ju plugga och skriva klart mina uppsatser (som redan är försenade tror jag). Och så kan det ju vara en bra idé att städa mitt rum (som jag t.o.m. mår dåligt av att vara i just nu för att det är så stökigt därinne, och så har det varit nu i flera månader). Så det är inte för tidigt att ta tag i den röran! Men nu säger jag godnatt och hejdå.


100306 - Wendy Wu.

Ligger i soffan och kollar på Wendy Wu: Homecoming Warrior som går på Disney Channel. Det är med Brenda Song i huvudrollen. Hon är ju som perfekt för den rollen. :) Hon har tydligen svart bälte i Tae Kwon Do också. Fett coolt ju!

Inatt när jag skulle ta av mig linserna så fick jag värsta paniken. Jag har tydligen för långa naglar för att kunna få ut linserna. :/ Alltså måste jag klippa av dem om jag ska börja använda linser oftare sen i sommar. Buhu.

Mamma blev sur på mig nyss för att hon inte fick smaka på mina chokladpopcorn som jag köpte i godisaffären bredvid Pizza Hut igår. Jag betalade ju det med hennes pengar så därför tyckte hon att hon fick smaka, men det höll jag inte med om. Jag vill ha dem för mig själv, haha. :( Jag är lite mean. :(

Men nu ska jag fortsätta se på filmen. Den är slut om en halvtimme tror jag.


Ships get stuck in the ice on the Baltic Sea.

- Förseningar på Silja Line och Viking Line.
- Varning om isläget nådde inte fartygen.
- Amorella loss ur isen imorse.
- Fia har väntat i 15 timmar.

(Artiklar från AB. Klicka på meningarna så kommer ni till artikeln.)

Snacka om läskigt att fastna i isen mitt ute i havet!
Tur för mig och Angelica att det inte hände oss när vi åkte med Silja i måndags-tisdags.
Jag kan föreställa mig hur rädd jag hade blivit om det hade hänt oss. Så jag tackar för att det inte hände!


Alice in Wonderland.


THE MAD HATTER: "WHY IS A RAVEN LIKE A WRITING DESK?"
CHESIRE CAT: "*THE* ALICE?"
Jag och Elin var ju och såg på Alice in Wonderland i 3D idag på premiär-dagen!
Det var häftigt att få se en film i 3D för första gången, och jag blev impad av 3D-effekterna redan i reklamen innan filmen. Sakerna flög ju rakt mot mig!
Det var dock inte så mycket 3D-effekter i själva filmen, men det gör ingenting. Filmen höll faktiskt förväntningarna! Och det är ju inte ofta en film gör det. Den var kanske t.o.m. bättre än mina förväntningar!


Mia Wasikowska var jätte bra som Alice. Jag kände inte till henne förrän jag fick reda på att hon skulle spela Alice. Men hon är definitivt någon som man kanske ska hålla ögonen på hädanefter. :)
Och Johnny Depp vet jag inte om jag ens behöver skriva något om? Han var bäst som The Mad Hatter! Han var min favorit i hela filmen! ♥ Finns det ens någon roll som han spelar dåligt? Jag tror fan inte det!
Sen var det ju några andra bra skådespelare med i filmen också; som Anne Hathaway, Helena Bonham Carter och Alan Rickman.

Det var verkligen en superbra film, helt enkelt! ♥

Jag vet inte vad jag skulle ge filmen om jag betygsatte den själv, men det står mellan ♥♥♥♥/5 och ♥♥♥♥♥/5!
Jag vet inte om jag vågar ge en film 5/5 för det känns lite läskigt. Men den får utan tvekan 4/5!


100304 - Shutter Island.Jag har varit iväg hela torsdagen känns det som. Gick upp efter klockan 12:00 någon gång, drack oboy medans jag läste mamma's Damernas Värld-tidning. Sen klädde jag på mig och så gick vi till bussen och åkte in till stan.
Vi åkte in lite tidigare än vad det var tänkt för vi skulle kolla efter nya kängor åt mig. Jag använder ju mammas gamla kängor (hon har ett par nyare som hon använder) eftersom mina gick sönder förut. :( Men mammas gamla kängor som jag använder är i strl 38½, och jag har minst strl 39 i vanliga fall (och då måste de vara stora i storleken för att jag ska kunna ha dem) men oftast strl 40. Så det är inte så konstigt att de klämmer på fötterna. Det var tur att mamma fortfarande har kvar sina gamla kängor och att jag överhuvudtaget fick in fötterna i dem förut när mina kängor gick sönder. Men det är ju inte så skönt att gå runt i för små skor. Så det betyder ju iallafall att jag var i behov av nya kängor!

Så när vi kom in till stan så gick vi först till Scholls där det fanns två par kängor/stövlar i samma modell men olika färg. Jag tyckte inte de var snygga först, så vi gick därifrån och gick till Echo istället. Men där fanns det absolut ingenting! Butikerna är ju fulla av vårskor redan. Vilket är ganska skumt egentligen, eftersom det är snö precis överallt! (=De borde egentligen ha kängor osv kvar i butikerna tills vintern försvunnit!)
mamma sa att jag kan ju ha kängorna/stövlarna från Scholls så länge tills vi hittar några andra kängor till mig, plus att de bara kostade 200 kronor och de hade egentligen kostat 1299 kronor! (Vilket är ett jävla bra köp också!) Så vi gick tillbaka till Scholls där jag provade kängorna/stövlarna. De fanns i svart och en brun nyans. De svarta var inte alls snygga + att de bara fanns i strl 41 och de var för stora. Så jag fick prova de bruna som fanns i min strl, 40, och de passade bättre. Vi ska nog köpa en sula till dem dock för de är lite för stora, men det är ju bättre att de är för stora än för små iallafall. Så mamma köpte de bruna kängorna/stövlarna till mig, och jag tog på mig dem direkt i butiken så att jag slapp gå runt i mammas för små kängor något mer. (Jag lägger nog upp en bild på dem någon annan dag!)
Och efter att jag hade provat skorna i butiken så började jag faktiskt gilla dem mer så nu gillar jag dem helt plötsligt. Men det är ju bara bra att jag gillar dem! Det är ju ingen hit att ha ett par skor som man inte gillar, även om skor ska vara just... skor. :b

Efter att vi hade köpt mina nya kängor/stövlar så gick vi till Yves Rocher för att mamma ville kolla där. Och sen gick vi till Taco Bar där vi mötte Lena. Och så åt vi där också såklart. Jag åt en nacho deluxe-tallrick som jag alltid äter när jag äter på Taco Bar.
Sen när vi var färdiga och hade ätit klart så gick vi vidare till bion där vi köpte popcorn och läsk innan vi gick in i salongen för att se Shutter Island! Leonardo DiCaprio var väldigt bra i sin roll. Men han är en bra skådespelare så det var ju inte så förvånande. Filmen var också bra (och lite läskig för mig, hehe) men lite förvirrande. Men jag fattade allt ändå som tur är, eftersom man fick veta allt i slutet av filmen.

Vi kom hem närmare klockan 22:30, och det var iskallt ute! Jag hade mina vantar längst ner i min påse så jag höll på att frysa fingrarna av mig.
Efter att vi kom hem så såg jag på det lilla som var kvar av filmen Uptown Girls som gick på trean. Efter det så såg jag på Navy CIS och sen har jag sett på 2 ½ Men också.
Jag håller på att få damp på mina glasögon just nu för att de är smutsiga och jag inte ser någonting. På tal om glasögon så måste jag komma ihåg att ha linser imorgon, fredag, eftersom jag och Elin ska in till stan och se på Alice in Wonderland i 3D! Jag misstänker att det inte är det smartaste att ha 3D-glasögon på vanliga glasögon. :b Så det ska jag försöka undvika.
Efter bion så har vi bestämt att vi ska gå och äta middag på Pizza Hut. Det blir nog en bra fredag för mig med andra ord. :)

Nu ska jag kolla runt lite till på internet innan jag ska gå och lägga mig och försöka sova. Elin kommer hem till oss efter klockan 11:15, så då ska jag försöka vara vaken. Jag sa till henne att hon får underhålla sig själv då eftersom jag kommer ligga och sova, men det är ju lika bra att jag försöker gå upp så att jag är vaken när hon kommer istället. Jag måste ändå få ett slut på det här sovandet. Jag har ju sovit alldeles för länge nästan varje dag de senaste veckorna, och man får ju verkligen ingenting gjort om dagarna när man vaknar så sent. Även om jag inte har något att passa om dagarna så är det ju bra om man går upp i tid och iallafall får någonting gjort, även om man bara är hemma.
Och så har jag ju fortfarande två uppsatser i svenskan att skriva, vilket jag ska ta itu med direkt på måndag. Det blir ju bara skönt att bli klar med svenskan så att jag kan få ett betyg i det. :)

Men nu får jag lov att säga godnatt och hejdå. Vi får se om jag skriver något imorgon innan vi åker in till stan, men jag tror inte det eftersom att Elin kommer hit så tidigt. Så isåfall hörs vi på kvällen istället. Så hejdå tills dess!Sammy @ Fashion Week #3.


Creds till Elin för fotona.100303 - Onsdag kväll.

Nu ikväll har jag kollat på säsongspremiärerna för tre olika tv-serier. Först Drömmen om Italien som började på fyran klockan 20:00, och det är ju en helt ny tv-serie. Den handlar om 5 stycken par som drömmer om att bo i Italien och i serien får de chansen att göra om ett gammalt hus till ett Bed & Breakfast. (Här kan ni läsa mer om serien!)
Det var ju första avsnittet man fick se, och jag tycker att serien verkar bra så jag ska följa den varje onsdag hädanefter. :) Jag har bara varit i Merano i Italien i några timmar (vi bodde i Österrike och det stället vi var i i Österrike gränsade till Italien så då åkte vi dit med bilen under dagen), så jag har inte riktigt varit i Italien på riktigt. Så det är roligt att se mer av Italien i den serien. :)

Sen såg jag på säsongspremiären av Grey's Anatomy som började klockan 21:00. Det var ett bra avsnitt förutom slutet. Dumma! Jag ska inte avslöja något mer om det är någon som inte har sett avsnittet ännu.

Och sen klockan 22:00 så var det säsongspremiär för True Blood också! Som jag har längtat efter det! :) Jag älskar den serien! Sookie och Bill var ju nästan nära på att göra slut i det här avsnittet, men som tur är så gjorde de inte det. De hör ju ihop med varandra, så enkelt är det bara. :)

Imorgon, torsdag, ska jag och mamma till stan och träffa hennes kompis Lena. Vi ska äta på Taco Bar (vi ska iallafall mötas där så det vore ju väldigt konstigt om vi inte ska äta där), och så ska vi se på filmen Shutter Island med snyggingen Leonardo DiCaprio i huvudrollen. :)
Och på fredag så ska jag och Elin åka in till stan och se på Alice i Underlandet i 3D. :) Jag har aldrig sett någon film i 3D innan så det blir kul att se hur det är, och så blir det kul att se på filmen såklart. Jag behöver nog inte oroa mig över om filmen är bra eller inte, för jag är säker på att den är bra. En film regisserad av min favorit Tim Burton kan ju inte bli annat än bra. :)
Sen ska Elin sova här också på fredagen, och jag ska färga hennes hår sen på lördagen. Jag har aldrig färgat någon annans hår innan men det kan ju inte vara så svårt.
På tal om färgning av hår så måste mitt eget hår också färgas så snart som möjligt. Så jag måste fråga mamma om vi kan köpa färg och hon kan färga mitt hår, men det blir hon så illa tvungen att göra. :)

Nu ska jag nog ta och laga någon mat till mig själv. Har inte ätit någon middag ännu, och inte något annat heller för den delen. Jag vaknade sent idag som vanligt alltså. Men nu ska jag som sagt fixa något att äta så hejdå.


100301+02 - Monday & the Cruise.

HEMMA HOS MARKUS, INNAN KRYSSNINGEN:

Jag upptäckte Iliaden-boken i Markus bokhylla! Det är ju den boken jag använt till en uppsats i Svenska B nyligen så det var galet. Den boken är knappast underhållande så därför var jag tvungen att dokumentera att han har den.

Mmmm, en så fin syn med en såhär välfylld bokhylla. En fröjd för ögat för bokälskare som mig!

Man ser till Globen från Markus lägenhet...

Jag valde mellan denna kopp med Filifjonkan&hennes barn och en annan (som är likadan som den jag har här hemma; med Toffslan&Viffslan!) på morgonen när jag skulle göra mitt té...

Jag upptäckte Markus hela muminkopps-samling i skafferiet när jag skulle leta efter socker till mitt té! Jag ska också ha en sån samling sen när jag flyttat hemifrån! Jag är just nu uppe i 6st koppar!


Här är det meningen att ni ska få se hur långt upp hans lägenhet är men det gick inte att fånga så bra på bild... han bor på 7:e våningen så det är som ett stup rakt ner om man kollar ut genom fönstret! Scary!


PÅ KRYSSNINGEN:

Det fanns en massa Hello Kitty-saker på barnavdelningen i butiken...

Och det där var de enda fotona jag tog på kryssningen. Jag vet inte hur det kom sig då jag brukar vara ganska duktig på att fota under kryssningar, men den här gången glömde jag väl helt enkelt bort det.


100301 - Monday/The Cruise.

MÅNDAGEN;
Jag gick till tunnelbanan en stund efter att jag hade skrivit inlägget i bloggen i måndags. Det är inte så långt till tunnelbanan från Markus port men det tog nog några minuter extra att gå för det var så mycket snö och slask, plus att det är en väg genom "skogen" så det var ju inte sandat där. Jag höll på att halka flera gånger på vägen kan jag tala om!
Jag mötte Angelica på centralen och så gick vi till Lindex eftersom hon ville kolla efter en jacka, men den fanns inte där. Eller när vi åkte upp för rulltrappan i affären igen så såg hon jackan fast i en annan färg, men vi sket i att åka ner igen.
Sen gick vi till Mc'Donalds för att jag skulle köpa pommes frites (som jag sen aldrig fick äta när de var färska och goda), och sen gick vi till tunnelbanan på centralen igen. Vi skulle åka ner till tunnelbanan men så långt kom vi aldrig för det var en massa folk i vägen framför rulltrapporna. Så vi fattade att något hade hänt. Så jag frågade en tant som stod där, och hon hade tydligen precis varit därnere. Och någon hade hoppat/ramlat framför tåget. Och det var precis på våran linje också. De sa att tunnelbanan skulle gå från Slussen men det gjorde den inte. Hela våran linje var avstängd! Och vid det laget började vi få väldigt bråttom. Så vi fick gå till Slussen från centralen vilket var både jobbigt och stressigt eftersom vi hade bråttom. Och sen när vi kom till Slussen så får vi se att det inte går någon tunnelbana fast de sa att den gick därifrån. Så vi skulle ta en buss därifrån och sen byta buss igen för att komma till Gärdet/Ropsten, och vi var säkra på att vi skulle komma för sent till Silja Line och missa båten och allting. Eftersom klockan närmade sig 19:00 och båten skulle gå klockan 19:30!
Men när vi stod vid busshållsplatsen och väntade på bussen så ringde jag mamma och bad om numret till Silja Line (vi ringde och skulle be dem hålla våra biljetter eftersom vi trodde att de skulle stänga incheckningen när som helst), och sen skrev hon att vi skulle ta en taxi och just då såg jag en taxi på vägen så jag sprang fram och knackade på rutan, och så åkte vi med taxi till terminalen. Vi kom dit ca 20 minuter (tror jag det var) innan båten skulle avgå och jag trodde att incheckningen var stängd och att vi kom dit sist av alla, men när vi kom in så var det ganska många vid incheckningen och de hade inte ens börjat släppa på folk på båten. Så tack och lov så hann vi ju ändå! Men sen kom vi på att taxin måste ha varit en svarttaxi då det kostade 400kr för oss från Slussen till Frihamnen + att vi inte fick något kvitto. Men vi hade iofs så himla bråttom så vi betalade innan vi var där och sen när vi var framme så öppnade vi bara dörren och sprang in på terminalen.
Utan att överdriva kan jag ju säga att vi hade en helvetes kväll. Och precis det sa jag till Angelica också. Vi trodde båda två att vi inte ens skulle hinna till båten. Och om vi inte hade hunnit dit så hade vi inte ens fått pengarna tillbaka då resan redan var betald och vi hade betalat med kort. Och ingen av oss kunde förstå att någon hade hoppat/ramlat framför tåget. Jag har fortfarande inte fått in det i min skalle även fast jag har läst artikeln om det på AB och allt. (Läs den själva här!)

KRYSSNINGEN;
När vi väl kommit ombord på båten och kommit till våran hytt så kunde vi andas ut.
Kvällen bestod av middag i form av smörgåsbord (& de snålade inte på vinet kan jag säga. Det stod två flaskor på varje bord! Inte för att jag drack något men man la ju helt klart märke till det!), sen gick vi till taxfreen, och jag gick runt utan skor vilket var jävla skönt. Jag hade skit ont i fötterna av att ha gått till Slussen (jag tror iallafall att det var därför, plus att kängorna är lite för små eftersom de är mammas).
Sen snackade vi i våran hytt + såg på tv innan vi slocknade båda två ovanligt tidigt för att vara oss.
Sen dagen efter (tisdag) så vaknade jag inte förrän klockan 16:00(!) men det måste ha varit för att jag sov dåligt + för lite dagen innan, och Angelica hade också sovit dåligt och för lite. Jag gick iallafall upp och klädde på mig efter att Angelica redan hade duschat och gjort sig klar.
Sen gick vi till cafeterian och jag tog med mig min baby-laptop för jag skulle kolla om det funkade att gå in på internet för jag var tvungen att föra över pengar till mitt kort. Jag hade tydligen -90 kronor! Jag har aldrig haft minus på mitt kort så det var första och enda gången det hände. Men jag förde över pengar, och sen köpte vi frukost och sedan fika.
Vi satt i cafeterian ända tills det var en halvtimme tills båten skulle komma tillbaka till Frihamnen/Stockholm. Då gick vi tillbaka till hytten och packade ihop våra saker, och sen väntade vi tills vi var framme.

När vi tog bussen hem så frågade jag om jag fick låna tidningen från busschauffören eftersom vi ville kolla om det stod någonting om tunnelbane-olyckan dagen innan, men jag fick tidningen. Busschauffören var snygg också dessutom, haha. Det är inte varje gång man åker buss som det är en snygging till chaufför faktiskt. ;)

Sen när vi kom hem och gick av bussen så gick vi till pizzerian där jag som sagt köpte pizza och fick gratis cola av Jonny. :)
Sen åkte Angelica hem med bussen, och jag gick hem. Och det var vårat lilla äventyr. :)


100302 - Tisdag kväll.

Jag kom hem idag, tisdag, efter klockan 20:00. Köpte pizza till mig själv när jag gick hem från bussen, och fick gratis cola av Jonny också (vilket jag tackar för!). Sen kom jag hem och såg på Desperate Housewives och Cougar Town på femman. Cougar Town var väldigt bra förresten så det kommer jag börja följa!

Har inte orkat uppdatera något ikväll som sagt. Och jag orkar inte göra det nu heller egentligen. Så jag skriver om måndagen och kryssningen imorgon, onsdag, istället! Så vi hörs då. Godnatt!


100301 - Måndag/Första mars.

Hej hej!
Jag gick upp i gryningen idag om man jämför med när jag brukar gå upp. Men det var bara för att Markus gick upp halv 8 eller jag vaknade då iallafall, och sen kunde jag inte somna om när han hade gått heller. Så då tänkte jag att det var lika bra att gå upp. Så jag har varit uppe ända sen 9.
Jag åt frukost med de tre senaste avsnitten av Glamourama som sällskap. :)

Jag har inte gjort någonting under dagen förutom att sitta framför datorn och vänta på att tiden ska gå tills det blir kväll. Vilket det börjar närma sig nu. Jag ska stänga av datorn och packa ner den nu efter att jag har skrivit klart. Och sen ska jag sminka mig och spruta på mig parfym innan jag ska gå till tunnelbanan. Jag ska ju möta Angelica vid centralen som sagt. Hon ville gå till Lindex och köpa en jacka så dit ska vi gå, och efter det ska vi åka till Gärdet och gå till båten. Båten går ju klockan 19:30, men man får ju gå på innan så det är lika bra att vara där i tid istället för att komma för sent.

Men nu ska jag stänga av datorn och fixa det jag ska fixa innan jag ska gå. Det är ju inte så långt till tunnelbanan heller, så jag kommer säkert komma tidigare till centralen och få stå där och vänta. Fast det beror ju på när tunnelbanan går också men jag lär ju iallafall komma dit innan Angelica.

Markus, den dummingen, ska på världspremiären av Alice i Underlandet idag! Så fuskigt! Han berättade det igår, och innan han ens hade sagt vilken film det är så sa jag att jag kommer bli avundsjuk, för jag visste att det var den filmen som han skulle se! Buhu. Men han ska följa med en kompis dit så det är omöjligt att fixa en till biljett som jag försökte tigga om, haha. :) Shysst kompis iallafall! Nej då, jag är inte alls avis. ;)

Men nu ska jag dra. Vi hörs imorgon kväll efter att jag har kommit hem, tror jag. Hejdå så länge!


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0