100618 - Excited!


Jag skrev nyss ut bilderna ovan från datorn. Och de blev jätte bra + i exakt samma färg som de är i på datorn så jag är väldigt nöjd! Dock påminde datorn mig om att vi behöver köpa nya färgpatroner när jag var inne på den fjärde och sista bilden, så de drog nog en hel del färg... Men den hade säkert påmint ändå, säger vi.

Jag ska såklart ha bilderna till på måndag då det är TWILIGHT FAN EVENT och Kristen & Taylor kommer dit! Eftersom man fått information om att de kommer gå igenom publiken för att komma till scenen så finns det ju chans att de stannar vid de som står närmast dem och skriver autograf, så därför tänkte jag vara förberedd med bilder OM jag nu får chansen till autograf! Och jag tror nog att det är större chans att de ger mig autograf om jag har bilder, än om man bara har ett vitt papper att skriva på. Så jag hoppas verkligen att jag lyckas få en bra plats och att jag lyckas få deras autografer på måndag! OM jag nu får det så ska jag sätta upp bilderna som 2 tavlor. Det är också därför jag skrivit ut dem, för att jag vill ha fina bilder och inte vilka bilder som helst.

Jag är inte säker på vilken bild på Kristen jag ska välja att ta med mig (för jag ska ju bara ta med mig en), men jag ska be min familj och även Johanna om smakråd så löser jag det nog! Vilken bild jag ska ta med mig på Taylor har jag redan bestämt, nämligen bild nummer 3. Jag såg direkt att bild nummer 4 är lite väl mörk, och man vill ju att autografen iallafall ska synas att den finns där på bilden.

Jag och Christopher har också bestämt att jag ska ta mig fram till dem när vi väl har kommit in i Hovet (eftersom de kommer börja köa tidigare än mig & jag & Johanna inte kommer komma dit förrän ca 7:30 så kommer det ju säkert vara folk framför oss & de kommer ju inte låta oss gå före direkt), och så ska jag få stå framför honom eftersom han är längre än mig och ändå kommer att kunna se över mig. På det sättet kommer jag slippa allt knuffande som säkert kommer uppstå, och han kommer få ta smällarna i ryggen, haha. Sen får jag ta smällarna på sidorna om det blir några. ;) (Smällar = knuffar såklart). Och Johanna får helt enkelt hålla i mig när jag tar mig fram till Christopher och sen stå bredvid mig såklart. Hoppas bara att det går att ta sig fram till dem när vi väl är inne så att det inte är helt stopp, för då kommer det ju inte gå.

Om timme så är det bara 2 dagar kvar! Yay!
Jag har hunnit bli "excited" (kan inte formulera mig på svenska verkar det som, haha), även om jag inte har fått in det i huvudet än; att jag ska dit och kommer att få se dem! Jag kommer säkert inte förstå det förrän efteråt och då kommer jag tro att det bara var en dröm, haha. (Johannas sorgliga ord, inte mina!)
Nej, men jag är väldigt "excited" som sagt och det ska bli så jävla roligt! ♥ica | 2010-06-19 @ 00:31:43 | |

Får man inte träffa dom? :s förvirrad, haha.READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0