100612 - Lördag.

Hello!
Jag och mamma kom hem runt klockan 19:00 idag. Vi gick och köpte frysta Ristorante-pizzor direkt när vi hade gått av bussen, som vi sen åt till middag när vi kom hem.

Idag gick jag upp väldigt tidigt för att vara mig, nämligen 8:30! Så tidigt har jag inte gått upp frivilligt på jag-vet-inte-hur-länge. Men mamma skulle ta 10-bussen till stan med Marjo och Elin, och eftersom Elin skulle följa med så tänkte jag att jag också kunde följa med eftersom jag ändå inte hade någonting att göra idag.
Så efter att jag hade sovit några få timmar (sist jag kollade på klockan så var den 04:30 & då hade jag fortfarande inte somnat fast att jag tagit 2 sömntabletter för att kunna somna. det enda jag fick var en massa "myrkrypningar" i benen som bara gjorde det ännu svårare att somna...) så gick jag upp klockan 8:30 när mamma väckte mig.

Marjo och Elin gick på bussen tre hållplatser efter oss. Och de lyckades få platser bredvid oss fast på andra sidan gången i bussen. Fast det hade ju egentligen inte spelat någon större roll eftersom vi inte pratade med varandra på vägen dit.
Väl inne i stan så skiljdes vi åt eftersom de hade några affärer de skulle till och mamma hade några affärer som hon skulle till, och jag gick ju med mamma.
Vi gick in i en sko-affär där jag provade ett par gladiatorsandaler, och jag fick in fötterna i storlek 38 och de var t.o.m för stora! Det har väl inte hänt på de närmaste 5 åren! Jag har ju normalt storlek 39-40, och det är inte ofta jag ens får på mig storlek 39. Så det var ganska roligt!
Sen gick vi till Body Shop och Clas Ohlsson, fast jag tröttnade och satte mig på en bänk utanför och väntade istället. Sen gick vi iväg till en Mc'Donalds och åt lunch. Marjo och Elin hade redan köpt mat och skulle äta på ett annat ställe.
När vi hade ätit klart så gick vi och mötte dem, och sen åkte vi iväg till Hallonbergen (där jag aldrig varit förut. fast jag har inte haft någon anledning att åka dit heller) för att mamma och Marjo skulle hem till en tjej för något som kallas healing (jag vet inte om ni vet vad det är? men googla om ni är nyfikna).
Jag och Elin beslutade oss för att sitta inne i centrumet som fanns där, istället för att få sitta ute i kylan eller i den där tjejens port som några luffare. De 2 timmarna (de hade ju 1 timme var per person) som vi satt där gick ganska fort, och vi hann även förtära mjukglass och varma chips som inte var varma men de var goda ändå.
Och så hände det ju också en grej mitt bakom oss i centrumet, som jag kommer lägga upp ett enskilt inlägg om efter det här...

När mamma och Marjo kom tillbaka runt klockan 16:30 så berättade jag för dem vad som hade hänt medans vi styrde stegen hemåt. Och hem kom vi som sagt runt klockan 19:00 (+ att jag & mamma handlade innan vi gick hem från bussen).

Vi såg en liten söt chihuahua innan vi gick på bussen hem förresten! (Jag dog lite.) Ge mig! ♥

Jag har inte hunnit göra så mycket här hemma förutom att läsa min nya FRIDA-sommarspecial-tidning som jag tiggde till mig av mamma (vid det här laget har jag fattat att den är till för en yngre målgrupp än vad jag är i, men jag köper den ändå ibland. jag prenumererade på den förut, så jag är väl så van vid den att jag inte kan släppa den kanske?), äta pizza, och se lite på tv.

Jag ska försöka gå och lägga mig i tid nu ikväll också, eftersom jag gick upp så tidigt (jag ska lägga mig om 1 timme om jag ska följa regeln om att vara uppe i 16 timmar & sen sova i 8 timmar). Jag var jätte trött tidigare ikväll men nu har det lagt sig. Hoppas att jag är trött igen om 1 timme då när jag tänker gå och lägga mig. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0