100609 - Onsdag.

Hej!
Idag gick jag och mamma till polisen för att fixa ett nytt pass till mig (smart som jag är så glömde jag leg:et hemma dock men som tur var så var ju mamma med så hon fick intyga att jag var jag!) Mitt passfoto såg ut som ett foto taget direkt från häktet i USA (ni vet såna man ser på folk som åker fast i USA i filmer osv, dvs drogliknande+slitna foton), fast jag såg helt normal ut annars, så jag fattar inte hur jag kunde få ett häktet-liknande foto. :/ Tur att det bara är folk som jobbar på flygplatser som kommer få se fotot då, haha.

När vi gick till polisen idag så sa Mamma att jag kunde åka utomlands med Marre en vecka (så om det nu skulle bli så att jag inte kan åka med henne någonstans så har jag iallafall fått åka någonstans ändå), så sagt och gjort så ringde jag till honom när vi kom hem och frågade om han ville åka utomlands med mig och det ville han. Så någon dag efter den 21 juni så åker vi utomlands!
Det är jag som ska hålla ögonen öppna efter resor och sen meddelar jag honom vilket datum vi åker och då åker vi helt enkelt! Jag sa åt honom att säga till pappa att han får skjutsa oss den dagen om vi nu flyger på morgonen (vilket man nästan alltid gör), så vi slipper sitta på Arlanda i flera timmar och vänta eller något annat jobbigt.
Så nu gäller det bara att hitta en bra resa. Och eftersom jag bestämmer allt (haha!) så har jag bestämt att vi ska till Cypern eller Grekland (surprise, surprise... or not! alla vet nog att jag älskar de länderna vid det här laget?). Det är ju sista-minuten-resor som jag ska hålla utkik efter. Om någon av er ser någon billig och bra resa till antingen Cypern eller Grekland så kan ni ju alltid skicka iväg en kommentar till mig!

Nu under kvällen så har vi kollat på tv, ätit jordgubbar med daimglass (jag fick snällt gå iväg & handla glass till våra jordgubbar) samtidigt som vi kollade på en film innan mamma gick och la sig.
Sen kollade jag på Cold Case där det var med en stilig ung man som jag måste kolla upp på nätet. Jag har också fixat min Twilight-inspirerade spotifylista (som är till en grej...) och lagt till några andra spotifylistor med mina favoriter, och nu senare på kvällen så har jag kollat på Sex and the City och 2 ½ Men. Min kvällstradition! (Som ni nog hört att det är ett antal gånger vid det här laget).

Nu måste jag gå och lägga mig snart så att jag inte sover bort hela dagen "imorgon". Det är nämligen det jag har gjort alla andra dagar sen vi fick sommarlov mer eller mindre, förutom idag. Så godnatt och hejdå!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0