Första juni/Tisdag/Jag är galen.

Yes, precis som rubriken informerar er om så är jag galen... i Twilight! Och i skådespelarna. Så pass galen att jag ska åka in redan nu ikväll och börja köa utanför SF.
Jag har snackat med en snäll tjej som jag ska sitta och köa med. Även en kompis till henne och en annan yngre tjej ska köa med oss. De skulle ta med sig en stor presenning så om det börjar regna (vilket det står i vädret på AB att det ska göra) så hoppas jag på att jag får sitta med dem under den.
Och så ska jag såklart ta med paraply och även ta med mig mammas vindtäta "regn"jacka. Jag ska även ta på mig strumpbyxor under mina leggings, dubbla strumpor, kofta över min tunika, sen kommer jag ju ha mammas jacka, och så har jag en kudde som jag ska ta med och sitta på så att jag inte får ont i rumpan vilket man kommer få om man bara sitter direkt på marken. Sen funderar jag på att ta med en filt också. Jag kommer såklart börja svettas imorgon på dagen om det är varmt ute men då är det ju bara att ta av sig allt, men om jag ska överleva 2 nätter utan att frysa ihjäl så behövs det varma kläder.
Sen ska jag även köpa coca cola så att jag håller mig vaken (jag lär ju knappast kunna sova så mycket), baguetter (som då är fyllda med pålägg), och kanske godis också. Man vill ju inte svälta ihjäl bara för att man ska köa.

Johanna ska skriva klart sin tenta och sen kommer hon också komma in och köa med mig. Längtar redan tills hon kommer komma dit (även om jag själv inte ens är där ännu) för det är ju alltid roligare att fördriva tid med någon man känner. Men jag kommer nog klara mig bra med tjejerna jag ska köa med tills hon kommer, som tur är.
Tjejen jag pratat med; Bea, ska ringa/sms:a mig efter att hon är klar eller när hon vet exakt vilken tid de ska åka dit, så att vi kan mötas upp innan vi sätter oss och köar. Annars kanske någon annan blir sur om någon av oss kommer dit tidigare och de andra kommer senare för det är ju som att tränga sig.
Och innan Bea hör av sig så ska jag hinna packa klart det jag ska ha med mig och även hinna äta middag. För jag måste vara klar att åka om nu Bea inte hör av sig förrän hon är klar, för då ska jag åka in direkt och sen är de snälla och väntar på mig. Det tar ju nämligen 1 timme för mig att åka in till stan så det är därför jag helst måste veta vilken tid vi ska mötas.

Nu ska jag nog ta och fixa just det; packa ihop mina grejer och sen laga mat och äta, så att jag är helt klar när hon hör av sig.
Och ni får ha det så bra tills vi hörs igen! Jag ska kanske ta med mig min mini-laptop men jag vet inte om jag kommer använda den till att surfa, utan jag ska nog mest använda den till att underhålla mig med filmer/serier isåfall. Så i "värsta fall" så uppdaterar jag inte förrän på torsdag igen. Så hejdå tills dess!