Goodbye, ❝The Hills❞! ♥

Jag har precis kollat klart på den sista eftershowen någonsin av “The Hills”. Och innan dess kollade jag på avsnitt 9-12, som också är de sista avsnitten någonsin av “The Hills”. Jag kan inte fatta att det är slut och att det aldrig mer kommer visas ett nytt avsnitt av serien. Det är så sorgligt!

Men hur som helst så kan jag ju berätta lite vad jag tyckte om de senaste och sista avsnitten av “The Hills”...

• Jag tycker Audrinas kommentar till Justin när de var i Costa Rica - “Not with you” - var så himla bra.
För det visar att hon äntligen lärt sig att han inte är bra för henne och att de två inte borde vara tillsammans.
Dock så har de ju ingen kontakt alls i det verkliga livet enligt Audrina (hon har skrivit det på hennes hemsida när hon svarade på en fråga), så just det är väl en fejkad del av serien att de försöker få det att se ut som att det kommer bli något mellan dem igen när det egentligen är en helt annan situation i det verkliga livet.

• Hur söta var inte Lo och hennes pojkvän Scott i de två sista avsnitten? Lo verkar verkligen vara en genomsnäll människa och hur gullig som helst, så hon förtjänar verkligen all lycka som man ser att hon och Scott har. Och det var ju också roligt att få se hennes pojkvän Scott i serien, för man har ju inte fått se honom så mycket som i de två sista avsnitten tidigare i serien. Och jag önskar dem fortsatt lycka såklart!

Och en liknande händelse men med andra personer. Hur söta var inte Stephanie och Josh?! Jag är glad för Stephanies skull att hon äntligen har hittat en pojkvän, eftersom hon (precis som Lo sa) har velat ha en så länge. Och Josh verkar ju verkligen vara hur gullig som helst, och de är gulliga tillsammans också, så jag hoppas att de två kommer att hålla ihop!

• Att Kristin och Brody inte skulle sluta som något par visste jag redan från början. Det finns ju alltid en anledning till att man gör slut, och att ett par som gjort slut (även om de klarar sig bra som vänner efter uppbrottet) blir ihop igen händer nästan aldrig. För som sagt så finns det ju alltid en anledning till uppbrottet.
Men visst var det sorgligt i slutet då de sa hejdå i det sista avsnittet, det fick mig faktiskt att fälla några tårar och jag fick en klump i halsen. Men det blev helt klar en bra sista scen (någonsin) till serien, och jag gillar hur de "saktade ner" Unwritten-låten.

Men något som jag reagerade på, och som säkert fler har reagerat på, är då kameran zoomar ut från Brody och man får se flera kameror och en inspelningsplats. Det får en verkligen att undra om det är fejk eller inte... Men det är nog precis som jag sagt om det innan, och som Brody också säger i eftershowen; att vi inte kommer få veta vad som är fejk och vad som inte är fejk. Och det kan man ju enkelt översätta till det jag sagt tidigare om den saken; att vissa saker i serien är säkert äkta medans andra saker är fejkade, och det fick vi ju mer eller mindre svar på nu av Brody att det är så det är.My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0