❝Eclipse❞ - Review.

(VARNING FÖR SPOILERS!)

"After two weekends in theaters, Eclipse continues to be strong.
The third installment in the Twilight Saga has earned $33.4 million this weekend at the box office in North America, bringing its total to $237 million domestically.
Internationally, the film took in another $81.1 million this weekend to bring its worldwide gross to $219 million.
That means, all across the globe, Eclipse has earned $456 million.
"

Jag har ju glömt att berätta hur Eclipse var (efter att jag såg den i fredags), så jag gör det nu istället.
Jag hade som sagt inte lika stora förväntningar inför Eclipse som jag hade inför New Moon. För att vara ärlig så tycker jag inte att New Moon var så bra, men det beror nog på att jag hade så stora förväntningar. Jag har inte sett den sen jag såg den på bion, så jag borde nog se den igen (har ju dvd-boxen och allt...) nu eftersom det var ett tag sen premiären så nu borde jag kunna se på den med nya ögon eftersom jag inte har några förväntningar på den längre. Men det var ju inte New Moon som jag skulle berätta om.

Hur som helst, så tycker jag att Eclipse var bättre än väntat. Det hände saker hela tiden så man hann inte bli uttråkad (om man nu ska tänka på icke Twilight-fans), och jag tycker faktiskt att de har lyckats med filmen. Även om de inte fått med allt från boken och vissa saker kunde varit bättre, så är det ju ändå något man får räkna med när en bok blir till film; att de inte kan få med allt och att de kommer ändra vissa saker (t.ex. så tycker jag att själva striden mellan vampyrerna+varulvarna och "the newborns" borde varit längre än vad den var). Så den är definitivt värd att se på! Jag och Markus kom överrens och gav den ♥♥♥♥/5 i betyg.