Avatar. ♥

Nu ikväll så såg jag för första gången på filmen Avatar.
Jag, mamma, Marjo och Elin såg på den efter att vi hade tröttnade på karaoke:n.
Jag har tänkt se på den hur länge som helst men det har inte blivit av förrän nu,
och den kom ju ändå ut för mer än ett halvår sen. Men det är ju bättre sent än aldrig!

Filmen är ju nästan 3 timmar lång så mamma var tvungen att gå och lägga sig innan den var slut, men vi andra kollade klart på den. Och jag vet inte hur jag ska beskriva den. Det var verkligen en fantastisk film!
Jag hade verkligen varit nöjd med mig själv om det var jag som hade skapat den filmen, eller om jag hade varit med i den filmen. Jag ser verkligen fram emot Avatar 2!
(Men den ska inte komma förrän år 2014 enligt Imdb, vilket är ett tag kvar...) Planeten Pandora var ju verkligen mer spännande än vad våran planet Jorden är, så man förstår varför Jake förälskar sig i den planeten och också i folket som bor där. Men den var också lite läskig med tanke på alla skrämmande djur som fanns där, men det positiva tar ändå över rädslan för djuren (för mig alltså).
Hur underbart vore det inte om det fanns en planet som Pandora där alla avatarer levde?
Jag skulle lätt vilja leva där isåfall, om jag såklart var en avatar och klarade mig där. Som människa skulle jag nog inte klara mig där särskilt länge och människor har ju inte heller något där att göra.
Människorna var faktiskt det dåligaste med hela filmen (förutom Jake & hans få goda medarbetare såklart).

Det är typiskt att människor ska komma och förstöra en så fin planet med ett helt annat folk, bara för att människorna är egoistiska och vill ha en sten som är värd pengar. Människan är jävligt egoistisk på det sättet, och det är som jag alltid brukar säga: människor är det värsta djuret som finns i universum, för det är vi som kommer på alla hemska saker i världen, det är vi som är ansvariga för allt dåligt som händer i världen. Jag skäms faktiskt för att vara en människa, med tanke på det jag skrev ovan, men jag kan ju inte heller förtrolla mig själv till ett djur och sluta vara en människa.
Men det är så himla tragiskt och sorgligt att det är vi människor som är värst i universum av alla tusen djurarter som finns, och att vi inte kan ta bättre hand om världen, allt vi har och varandra. Det finns ingen tvekan om att Jorden en dag kommer att gå under, hur sorgligt det än låter.Veronica, Gravid i v39 ♥ | 2010-07-17 @ 01:26:38 | | http://veronicaodquist.webblogg.se/

Ja visst är den helt underbar? Har sett den flera gånger och skulle kunna se den hundra gånger till. Så himla underbar film.READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0