100715 - Torsdag.

Hello.
Imorgon ska jag till UM redan klockan 10:00 (väldigt tidigt för att vara mig!), men jag måste dit så det är bara att ställa klockan och gå upp. Efter det så ska jag och mamma ta en sväng nere på "stan" och kolla i affärer.
Jag vill kolla på Kappahl + Åhléns efter badshortsen som jag aldrig kollade efter innan vi åkte till Cypern, så nu ska jag iallafall kolla efter dem innan vi åker till Kreta söndag.
Och så sa mamma att det är rea Kappahl och det lär det ju vara inne på H&M också (& där har jag t.o.m presentkort) så där vill jag också kolla.
Sen finns det någon butik med väskor som det också är rea på så det kanske blir en sväng dit också. Jag har nämligen endast två väskor som jag använder (förutom små mini-väskor) och min ena vita väska som är den mindre av dem har jag haft i flera år nu och den har även blivit blå på ena sidan (det måste ha varit något som har färgat av sig på den), och min svarta väska som är den största väskan av dem är "sönder" vid handtagen, eller det är som svarta band som är virade runt handtagen längst ner och ena bandet har lossnat så det hänger bara där (det har även hänt på ett annat handtag för några år sen men då sydde en kompis ihop det men det orkar inte jag), så det känns ju som att det kanske är dags att införskaffa en eller två nya väskor.

Sen runt klockan 14:00 så ska Marjo och Elin komma hit till oss, och så ska vi ha karaoke dag/kväll! Det var min idé faktiskt, så det ska bli roligt. Mamma har också sagt innan att vi måste prova våra nya skivor (hon har ju köpt några stycken sen vi fick Marre's PS 2) eftersom vi inte provat dem än, så imorgon är det dags!

lördag ska jag väl se till att packa och fixa allt så att jag är helt klar för att åka på söndag. Vi kommer att åka hemifrån runt klockan 15:30 och sen går planet klockan 19:55 har jag för mig. Sen blir det att gå och lägga sig direkt när vi kommer fram till hotellet ungefär.

Nu ska jag gå och ta mer cola. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0