100709 - Fredag/Eclipse.

Hello!
Idag ska jag äntligen (10 dagar efter premiären) se på Eclipse med min morbror Markus. Bion börjar klockan 18:20.
Personligen förstår jag inte vad jag fortfarande gör hemma för jag börjar känna mig lite stressad, men Markus skulle ringa mig när han var hemma och sen skulle han mata några katter som han passar, eftersom han mycket väl vet att det tar en timme för mig att åka in till stan. Och det är bara buss-tiden, sen måste man lägga till tunnelbanan också (som visserligen går snabbt men ändå). Jag borde ju åka senast klockan 16:30 om vi inte ska behöva stressa sen när vi ska till bion.

Någon som dock har ringt till min mobil flera gånger idag är ett jävla reklam-nummer som inte vill ge sig. Varför jag vet det är för att jag har kollat upp numret på internet, och det står också att när man svarar så är det helt tyst i luren, så därför har jag aldrig svarat när det numret har ringt. (Nu ringde Markus och jag ska åka om en halvtimme precis som jag skrev, vilken tankeläsare jag är!) Men vad jag inte fattar är varför de inte ger upp. Är det någon störd reklam-människa som sitter och ringer mitt nummer hela tiden även fast jag inte svarar, eller är det någon jävla maskin som håller på och ringer mig? Väldigt irriterande är det iallafall, för jag tror varje gång att det är någon riktig person som ringer och sen ser jag det där dumma reklam-numret. Ska man behöva byta nummer bara för att ett jävla reklam-nummer ringer en hela tiden? Det verkar ju helt stört.

Jag och Markus hade pratat om att äta middag ikväll också, men frågan är om vi hinner det på ca 40 minuter? Jag är inte den som kan kasta i mig maten direkt. Men vi kanske äter efter bion då, det återstår att se.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska sätta på strumpor på mina stackars fötter innan jag går till bussen, och ta mina converse. Vill inte ta några av mina sandaler då jag har ett fint skavsårsplåster på min ena häl (efter att jag använde mardrömssandalerna i tisdags), plus att jag är lite för ytlig och misstänker att de inte är så snygga i alla andras ögon (hur orkar jag ens bry mig om det?!) fast att de är bekväma som fan att gå i vilket borde vara det viktigaste. Blir trött på mig själv som ens tänker sådär. Men jag tar mina converse ändå, som ett säkert kort liksom. Men nu ska jag kolla runt lite på internet i sisådär 6 minuter, sen stänga av datorn och ta på mig skor, och sen gå till bussen och åka in till stan. Ciao!

UPDATE kl 16:11: Jag svarade nu för första gången på det där reklam-numret, och det var någon tjej där som presenterade sig och jobbade på något vad-det-nu-var och jag har tydligen svarat på en enkät som jag inte ens kommer ihåg. Men jag snoppade av henne innan hon hann säga mer och sa att de har ringt mig varje dag i 3 veckor nu och att jag är väldigt irriterad, så nu bad hon om ursäkt. Tack så mycket. Det kan inte vara roligt att jobba på ett sånt ställe när folk svarar som jag gjorde, men är man irriterad så är man. Nu hoppas jag att de tar bort mitt nummer ifrån deras system och slutar ringa mig, vilket jag också sa till henne.Denise / B u n n y | 2010-07-10 @ 07:19:25 | | http://bunnys.se

Ja fyfan alla är verkligen äckliga, utom vi som sagt :P Det är precis det här som är anledningen till att jag trivs hemma med killen istället för att vara ute osv för det är ändå bara skitsnack var man än går.. Kram :)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0