100706 - Tisdag/Träffade Enya.

Hej!
Idag skulle jag gå upp klockan 11:00 när mitt mobilalarm ringde, men jag gick inte upp förrän 11:45. Så det blev lite stressigt eftersom jag skulle ta bussen in till stan klockan 12:30. Därför hann jag inte äta frukost innan jag åkte hemifrån, så jag tog med mig en äcklig naturdiet-bar (dom smakar ingenting tycker jag, man känner bara att man äter på något som ska föreställa choklad).
Smart som jag var (eller inte) så tog jag på mig mina svarta, rätt så nya, sandaler och fick kämpa med att ens få på dem på fötterna. Och innan jag satte på dem så hade jag satt på skavsårsplåster på hälarna eftersom jag fick skavsår av dem förra gången då jag använde dem (som också var första gången jag använde dem), men det ena plåstret åkte av innan jag hade gått halvvägs till bussen. Man ska ju sitta och "värma" plåstret med handen så att det fastnar ordentligt och det hann jag ju inte med, så jag antar att det var därför det lossnade. Hur som helst så ledde det såklart till att jag fick skavsår på den foten eftersom plåstret vägrade att sitta kvar sen. Och jag fattar inte varför jag tog på mig dem när jag visste hur svåra de är att få på sig till att börja med, och så visste jag att jag skulle få skavsår. Men jag tog dem för att de är snygga, och det måste också ha varit därför jag köpte dem, för de är ju nästan omöjliga att få på sig och vem orkar sitta i mer än 5 minuter för att få på sig ett par sandaler? Ett onödigare köp får man leta efter... Om det är någon som vill köpa dem så är det bara att hojta till! (De är som sagt bara använda 2 gånger). Bild finns här!

Inne i stan träffade jag Enya och hennes hund Kira. Det gick förvånansvärt bra att träffa hennes hund. Hon hoppade lite först när jag hälsade på dem, men det var inget hoppande som man blev rädd för om ni förstår, och sen var det ingen fara alls. Så jag är stolt över mig själv för det, haha.
Vi gick till ett vegetariskt café där vi satte oss. Enya åt, och jag drack ett glas vatten och åt en brödskiva som Enya hämtade åt mig därinne (vi satt ute), haha. Jag orkade helt enkelt inte gå in och köpa något för jag hade just tagit av mig min ena sandal (den foten där jag har skavsåret) så jag orkade inte röra på mig. Och det kändes ju inte så aktuellt att gå in där med bara en sko som en luffare.
Enya sa också att jag borde skaffa min chihuahua som jag vill ha, eftersom det är en så liten hund så kan man ju säkert ha med den till jobbet om man har något kontorsjobb eller så, men om man nu inte får något sådant jobb när man väl får jobb så kan man ju inte bara lämna hunden hemma. Så jag måste vänta tills jag blir pensionär och har tid med en hund (tid har jag iofs nu också men om 1 år kanske jag inte har det...) eller vänta tills jag får ett jobb som även ger mig chansen att ha min hund. Jag får se när det passar bäst i mitt liv helt enkelt, + att mamma säger att jag inte får ha några fler djur hemma, så jag måste väl flytta hemifrån innan jag ens kan börja tänka på det mer seriöst.
Det var roligt att träffa Enya och Kira iallafall, även fast vi inte hann umgås så länge. Kira kan nämligen inte vara ute så länge (hon är bara 5 månader) Enya var tvungen att gå hem med henne efter 2 timmar. Men vi ska försöka ses någon dag innan hon ska till Arvika, så det ser jag fram emot! Sen kanske jag och mamma ska komma och hälsa på Enya och hennes mamma på deras landställe. Och det vore ju också roligt!
Jag och Enya hade en lyckad träff med andra ord, förutom att vi inte kunde umgås längre+att min fot var död.

Nu ska jag aldrig använda de där sandalerna igen, och om ingen vill köpa dem får jag väl ge bort dem till någon om någon vill ha dem, eller så får de åka i soporna. Min fot borde väl bli bättre tills på fredag tycker jag. Annars får jag väl ta ett nytt skavsårsplåster då, och sen kommer jag ju ändå ha ett par andra skor.
Jag ska nämligen åka in till stan och träffa min morbror Markus (om han inte avbokar), och så ska vi se Eclipse på bio. Jag har ju inte hunnit se den än eftersom jag var utomlands då den hade premiär.

Nu ska jag gå till tv'n och se på 2 ½ Men. Jag har missat Sex and the City-avsnitten som jag tänkte se (de går ju varje dag som jag sagt tusen gånger innan nu) eftersom jag skrev här i bloggen nu + gjorde andra saker här vid datorn. Men nu måste jag gå till tv'n. Så hejdå!Anonym | 2010-07-07 @ 17:37:10 | |

Jag är ju bara 14! såklart jag skulle tycke det var lite märkligt. Men då skulle det ju bli kul när hon kom hemme(marjo) Om hon inte var hemma. Du är ju liksom 20 snart! Du ska väl flytta från din mamma snart OoO''READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0