100705 - Måndag/Jag lever.

Hej!
Jag har varit hemma sen i fredags kväll då jag kom hem runt klockan 19:00. Pappa hämtade oss på Arlanda och släppte först av Martin hemma hos dom, och sen åkte vi vidare hem till mamma för att släppa av mig. Och när jag väl kom hem så var det ingen annan än "lilla" (han är större än vissa små-hundar t.o.m) Celeborn.
Men sen såg jag en lapp på köksbordet, och mamma befann sig tydligen hemma hos min moster Marjo och åt middag. Vilken typ som inte är hemma när jag kommer hem va? Men hon fick sig en liten utskällning, för jag ringde hem till Marjo och bad att få prata med mamma. ;) Haha.

Hur som helst så har jag inte orkat uppdatera något i bloggen. I fredags så lagade jag mat när jag kommit hem, såg på tv och så såg jag på tv med mamma när hon kom hem, och sen var den dagen slut. Och i lördags och i söndags har jag bara slappat, gjort ingenting och suttit framför datorn och försökt ta igen alla uppdatera blogginlägg. Det var... 2213 nya uppdaterade inlägg när jag loggade in på bloglovin' när jag hade kommit hem, så jag är fortfarande upptagen med det eftersom det också kommer ännu fler varje dag.

Jag har börjat redigera alla bilder från resan, men jag är långt ifrån klar med dem. Men jag ska försöka ta itu med det någon dag snart. Nu orkar jag dock inte göra det, för det tar så lång tid och jag vill gå och se på tv. Och imorgon så ska jag åka in till stan för att träffa Enya, så då lär det inte heller bli av.
Men ni kan ignorera alla de inläggen som jag lagt upp om resan (som sen kommer fyllas med foton från resan), tills jag säger till att jag har uppdaterat dem med alla foton, för det kommer jag ju såklart meddela.

Imorgon ska jag som sagt träffa Enya i stan, som jag inte träffat sen vintern 2008, så det är ju ett tag sen. Så det ska verkligen bli roligt att träffa henne igen och catch:a up om allt vi har missat.
Det återstår att se om jag kommer kunna behålla lugnet när vi träffas, för hon har nämligen skaffat en hund som visserligen fortfarande är en valp, men ändå stor! Och som jag kanske berättat förut (?) så är jag rädd för stora hundar. Små hundar som chihuahuor och liknande går bra, men hundar som är större än så har jag alltid varit rädd för. Jag vet inte varför, men jag har varit det i hela mitt liv. Men förhoppningsvis kan jag överkomma rädslan imorgon iallafall och försöka att inte tänka på det, så borde det ju gå bra.

Nu ska jag nog gå och kolla på tv. Men ni får ha det så bra, så hörs vi. Ciao!Lima | 2010-07-06 @ 13:13:35 | |

Det gör väl inget! Vi grillade ju, du är ju vegitarian. Så vi tog tillfället i akt och bjöd hit henne så hon kunde få äa grillat! ;3 och träffa Sammy♥READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0