Obh Nordica Martello Capsule Espresso from Amelia.

Jag fick hem en avi i början av december om att jag hade ett paket att hämta ut, men jag hämtade aldrig ut det eftersom det inte stod vad det var i paketet + att jag sökte på avsändarens adress och det stod ingenting om vad det kunde vara, så jag fattade ingenting eftersom jag inte beställt något heller.
Men nu ringde någon tjej därifrån och sa att jag har vunnit en kaffe/espressobryggareMartello Obh Nordica - från Amelia i nr 25, och att de skulle ringa mig och meddela att jag hade vunnit men det har de ju inte gjort. Men nu har jag i alla fall vunnit en espressobryggare och hon skulle skicka iväg paketet igen. Jag dricker inte kaffe men jag får ge den till mamma, plus att jag kan ta med den sen när jag flyttar hemifrån så kan folk som hälsar på få kaffe om dem nu vill ha det. Haha.

Roligt att jag vinner saker som jag inte ens har användning av, höhö. Men vem tackar nej till gratis grejer?
Det var något vinstregn i den Amelia-tidningen som jag vann i. Jag kommer ihåg att jag skickade in svar på allt, haha. Mamma blir nog glad i alla fall. :)

Det är ju förresten den där espressobryggaren som det går reklam om på tv'n. Det lär ju kosta om man ska köpa såna där kapslar till den. Inte för att jag ska dricka något kaffe, men det blir väl lite onödigt om den bara står och samlar damm om man inte orkar köpa såna där kapslar. Hmm.