100126 - Tisdag.

Jag sitter just nu i vardagsrummet med min laptop och kollar halvt på "Sova med fienden" som går på trean. Det är någon film som går med Julia Roberts.

Idag försov jag mig igen, men jag gick iallafall upp direkt när jag väl hade vaknat. Gjorde iordning ett glas oboy till frukost som vanligt, och satte mig framför datorn. Det var tänkt att jag skulle plugga idag men det har jag inte gjort. Eller jo, jag skrev klart det lilla som var kvar på uppsatsen som jag jobbade med hela dagen igår. Men något mer än det har jag inte gjort.
Och tydligen så har jag inte alls räknat så mycket matte som jag trodde att jag hade gjort, så imorgon får jag ta och räkna hela dagen så att jag kommer ikapp tidsplanen. Det är något prov på fredag i kapitel 1 och 2, och enligt internet och läroplattformen så verkar det som att jag ska gå dit och göra det. Men jag la inte märke till det innan julen, så jag har aldrig gått dit innan för att göra något prov. Hmm. Men nu har ju kursen börjat om eftersom det är en ny termin. (Och på något sätt så försvann jag ur kursen som jag var inskriven i.)
Jag får kolla upp om det är meningen att jag ska komma dit på fredag, och kolla upp vilken tid det är isåfall. Mamma har nämligen bokat en kryssning åt oss till Helsingfors på fredag! :) Och båten går redan klockan 16:45, och man måste ju vara där lite innan, plus att det tar en timme att bara åka in till stan. Men vi lär väl inte åka innan klockan 14:00 iallafall och jag tror provet är tidigare än det så det går nog bra. :)
Och vi får hoppas att det inte blir/är storm ute på fredag! Det stod ju nämligen på AB att det ska bli dåligt väder imorgon och dem varnar för storm. Det stod också att man inte har något ute på vägarna att göra mer eller mindre. Så då har man ju ingenting ute på öppet hav att göra heller. Men vi får se om det ens blir någon storm eller dåligt väder imorgon, och om det är det på fredag. Men jag hoppas att det inte blir det så att vi kan åka på fredag! :) Jag såg i bokningen att mamma har bokat smörgåsbord på fredagen också så det vill man ju inte heller missa. ;) Yum, yum!

Nu ska jag nog göra iordning en macka. Är så himla sugen på mat och onyttigheter hela tiden. Det är väldigt irriterande kan jag tala om.
Ska se på Navy CIS och My name is Earl som kommer efter filmen som är slut klockan 00:00. Men efter det ska jag gå och lägga mig och sova. Så godnatt och hejdå!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0