100129-31 - Cruise to Helsinki.

Hej! :)
Mamma väckte mig runt klockan 8 idag, för hon trodde att båten skulle komma i land klockan 9. Eller ja, egentligen hade hon ställt fram sin klocka en timme för att den skulle gå i finsk tid, och vi skulle komma fram på svensk tid eftersom tiden på båten alltid går i lokal tid, så hon var en timme tidigare i sitt tänkande om man säger så. Så alltså hade vi kunnat sova i en timme till, och vi hade kunnat gå och äta frukost på båten. Men istället så gick vi iväg till taxfree:n och glodde.
Sen när vi väl kom i land och gick ut så var det inte allt för varmt. Jag fick t.o.m. låna mammas andra mössa som hon hade med sig! Och sen när vi kom hem så var det ännu kallare. Så jag gick med snabba steg från bussen så att jag skulle komma hem fortare, haha.

Sen när vi väl hade kommit innanför dörren här hemma så satte mamma igång och gjorde frukost: rostat bröd med stekt ägg. :)
Och sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag har mest kollat på tv (har bl.a. sett The Cheeta Girls 2-filmen som gick på Disney Channel) och suttit här i vardagsrummet med laptopen i knät.
Jag borde ju vara trött tidigt när jag gick upp så tidigt men än så länge har jag inte styrt stegen mot sängen, förutom att jag har mina pyjamasbyxor på mig.

Kryssningen var hur som helst bra. :) Dock gick vi inte av i Helsingfors igår (lördag), vilket förmodligen är hela meningen med att åka på kryssning till Helsinfors, haha. Men jag sov tills klockan tre (!) och mamma låg och läste, så vi klarade oss bra i våran hytt på båten.
Sen när jag vaknade så skulle jag se på film på min lilla laptop som jag hade tagit med mig. Men tror ni att det gick att se på film på den eller? Nej, det gick inte alls. Filmen gick igång men det enda som hände var att man hörde ljudet från filmen, men man såg inte bilden! Vad är det för vits med att "se" på en film som man inte kan se?! Grrrrr! Snacka om att den lilla laptopen bara gör mig arg! Jag har inte ens fått igång internet på den någon gång! Om jag inte får igång internet (ska prova söka efter något enligt min morbror, och sen se om internet fungerar på den) så får min morbror ta tillbaka datorn eller något... En dator ska ju fungera!

I fredags åt vi smörgåsbord klockan 17:30 på båten också. :)
Och en servitör som jobbade där hade en frilla som såg ut som Lilla My's, haha. Och en tant gick runt i skinnstövlar som slutade ovanför knäna... Visst får man klä sig hur man vill, men det finns väl gränser tycker jag.

Jag har inte köpt något under kryssningen, men jag fick dock en sak utav mamma. Nämligen en stor pez-hållare(?) med Hello Kitty! :) (Jag lägger såklart upp foto på den sen så ni får se!)
Hon gick och köpte den till mig medans jag var kvar i hytten och förgäves försökte få igång min laptop. Och det blev jag såklart glad över! :)

Vi gjorde inte så mycket under själva kryssningen, men det är alltid roligt att åka på kryssningar oavsett vad man gör tycker jag. :) Och vi hade det trevligt ändå. :)
Och Celeborn blev glad när vi kom hem idag också. :)

Nu sitter jag i soffan här i vardagsrummet och läser bloggar (efter bara 2 dagar hade jag 500 uppdaterade blogginlägg på bloglovin', puh!), och kollar lite halvt på tv. Jag får se om jag går och lägger mig snart eller vad jag gör.

Btw, så gick mina älskade kängor sönder idag! Precis när vi kom hem och jag skulle ta av mig dem så gick de sönder och det blev ett stort hål på sidan vid hälen och själva skon lossnade från sulan. Ett par kängor för över 600 kronor ska väl inte gå sönder?! Plus att jag gillade dem! :( (Jag visar er imorgon hur de ser ut nu, buhu. :()

Foton från kryssningen kommer upp imorgon, för jag orkar inte fixa det nu. :)
Så vi hörs imorgon. Jag säger godnatt och hejdå redan nu för jag orkar inte skriva något mer. Så hejdå!


Jacob Black.


[Källa.]Cleo.


Johanna's katt Cleo @ 22 januari 2010.
Både Cleo och Johanna's andra katt blev kära i mig när jag var hemma hos henne på filmkväll. :)

[Fotona är tagna med min mobilkamera, därav kvalitén.]100128 - Torsdag.

Jag duschade för ungefär 1 timme sen och innan så skulle jag raka benen. Mina rakhyvlar var dock slut så jag gick till garderoben i hallen och rotade fram någon plastförpackning med rakhyvlar, men när jag skulle raka benen så sa det bara slice och mitt ben såg ut som en köttslamsa. (Haha, nej, så illa var det inte! Jag har redan skrämt Johanna, haha, sorry!) Men det blev iallafall små sår och det började blöda. Jag minns knappt senast det hände mig då mina rakhyvlar som jag har haft har varit bra! Vad är det för Ö-rakhyvlar som mamma har köpt egentligen? Jag ska iallafall inte använda någon sån någon mer gång, det är något som är säkert. Måste tvinga mamma att köpa nya bra rakhyvlar till mig som inte slice:ar upp benen!

Nu kollar jag på My name is Earl och sitter här med min laptop i knät och med ett glas pepsi max på vardagsrumsbordet. :) Det är något som jag gillar med mig själv, att det inte behövs mycket alls för att jag ska vara glad och må bra nu för tiden. Jag kan enkelt fixa det själv. :)

Imorgon (eller idag, fredag, rättare sagt eftersom klockan precis blivit efter 00:00) så ska jag och mamma som sagt åka på kryssning till Helsingfors! :) Det ska bli kul. :)
Och imorgon på kvällen så ska vi äta smörgåsbord på båten, och ja, det har jag längtat efter, haha. Det kommer bli jävligt gott säger jag bara! :)
Jag ska såklart ta med kameran, så det dyker nog upp en hel del foton här i bloggen sen när jag har kommit hem igen. Och jag kommer hem på söndag kväll så det blir inget uppdaterande förrän dess.
Jag vet inte om jag kommer skriva något imorgon innan vi åker (vi ska åka i god tid men vi lär väl inte åka förrän tidigast 14:00 skulle jag tro), för det beror på när jag vaknar. :b Min väckarklocka är ställd på 09:00 som vanligt men jag har ju varit dålig på att gå upp i tid hela den här veckan. Idag (torsdag) gick jag upp runt halv 11. Men det lär väl visa sig om jag uppdaterar eller inte. Jag måste packa lite grejer som jag ska ha med mig imorgon innan vi åker också. :) Men annars hörs vi troligen på söndag kväll.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Så hejdå! :)


Sponsor @ Barnen Framför Allt.

Jag hittade en sida - Barnen Framför Allt - där man kan bli fadder åt ett barn för bara 100 kronor i månaden. Och då hjälper man barnet med utbildning, skolböcker, mat och kläder. Att bara 100 kronor kan göra så mycket är ju sjukt bra, och 100 kronor är något som de flesta har råd med också. 

På de flesta andra sidor så dras det nämligen 200 kronor eller mer varje månad om man ska vara fadder åt ett barn.Men 100 kronor i månaden är något som de flesta har råd med! Fadder är något som jag har velat bli hur länge som helst (men jag har alltid tänkt att jag kan bli det när jag är äldre och har fast inkomst) så jag funderar verkligen på att bli det.

BFA kan man bli fadder åt barn i ländarna Demokratiska Rep. Kongo, Bolivia, Indien, Kenya, Nepal, Polen, Sri Lanka och Vietnam. Och så kan man såklart välja att bli fadder till ett barn där behovet är som störst.


100127 - Onsdag.

Jag hade väl antagligen skrivit något tidigare om jag inte hade försovit mig igen. Jag gick upp lite innan klockan slog 16:00 idag, så det var ju riktigt dåligt av mig.
Och just nu sitter jag här med min laptop och kollar på tv utan en tanke på att gå och lägga mig. Men jag ska gå och lägga mig tidigare än igår iallafall (fastnade framför datorn då när jag kollade upp lite saker).
Nu tog Navy CIS precis slut så nu kommer dubbelavsnitt av My name is Earl, så då hinner klockan bli 01:00. Jag får väl gå och lägga mig senast efter klockan 02:00. Fast det är väl ungefär då jag brukar gå och lägga mig vad jag vet.
Hur som helst så ska jag upp i tid "imorgon" torsdag! Och då måste jag plugga också. Jag har inte pluggat någonting idag fast jag skulle göra det, eftersom jag vaknade sent. Och det är ganska tveksamt om jag hinner räkna klart allt imorgon... Dåligt gjort av mig! :( Och jag har fortfarande inte tagit reda på om det är meningen att jag ska komma till skolan på fredag och göra det där provet. Smartskalle.

Nu har My name is Earl börjat så nu ska jag kolla på det och dricka upp min pepsi max. Jag ska också byta om så att jag bara kan gå och lägga mig sen. Godnatt och hejdå!


Oliver (Mitchel Musso) is singing in ❝Hannah Montana❞.

Jag såg just på “Hannah Montana”-avsnittet “You Gotta Lose This Job” där Oliver (Mitchel Musso) sjunger låten “Let's Make This Last Forever”. Jag har bara sett själva låten på YouTube förut, så det var roligt att äntligen se avsnittet. Jag har ju den låten som ringsignal på min mobil nämligen! Jag vet inte hur länge jag har haft den låten som ringsignal, men ganska länge i alla fall. 

Det är inte bara Miley Cyrus som kan sjunga i serien faktiskt. Både Oliver (Mitchel Musso) och Lily (Emily Osment) sjunger också, och har släppt varsitt album. Och ja, dem hör såklart till mina favoriter. Dem är helt klart värda att lyssna på om ni gillar sån musik!


100126 - Tisdag.

Jag sitter just nu i vardagsrummet med min laptop och kollar halvt på "Sova med fienden" som går på trean. Det är någon film som går med Julia Roberts.

Idag försov jag mig igen, men jag gick iallafall upp direkt när jag väl hade vaknat. Gjorde iordning ett glas oboy till frukost som vanligt, och satte mig framför datorn. Det var tänkt att jag skulle plugga idag men det har jag inte gjort. Eller jo, jag skrev klart det lilla som var kvar på uppsatsen som jag jobbade med hela dagen igår. Men något mer än det har jag inte gjort.
Och tydligen så har jag inte alls räknat så mycket matte som jag trodde att jag hade gjort, så imorgon får jag ta och räkna hela dagen så att jag kommer ikapp tidsplanen. Det är något prov på fredag i kapitel 1 och 2, och enligt internet och läroplattformen så verkar det som att jag ska gå dit och göra det. Men jag la inte märke till det innan julen, så jag har aldrig gått dit innan för att göra något prov. Hmm. Men nu har ju kursen börjat om eftersom det är en ny termin. (Och på något sätt så försvann jag ur kursen som jag var inskriven i.)
Jag får kolla upp om det är meningen att jag ska komma dit på fredag, och kolla upp vilken tid det är isåfall. Mamma har nämligen bokat en kryssning åt oss till Helsingfors på fredag! :) Och båten går redan klockan 16:45, och man måste ju vara där lite innan, plus att det tar en timme att bara åka in till stan. Men vi lär väl inte åka innan klockan 14:00 iallafall och jag tror provet är tidigare än det så det går nog bra. :)
Och vi får hoppas att det inte blir/är storm ute på fredag! Det stod ju nämligen på AB att det ska bli dåligt väder imorgon och dem varnar för storm. Det stod också att man inte har något ute på vägarna att göra mer eller mindre. Så då har man ju ingenting ute på öppet hav att göra heller. Men vi får se om det ens blir någon storm eller dåligt väder imorgon, och om det är det på fredag. Men jag hoppas att det inte blir det så att vi kan åka på fredag! :) Jag såg i bokningen att mamma har bokat smörgåsbord på fredagen också så det vill man ju inte heller missa. ;) Yum, yum!

Nu ska jag nog göra iordning en macka. Är så himla sugen på mat och onyttigheter hela tiden. Det är väldigt irriterande kan jag tala om.
Ska se på Navy CIS och My name is Earl som kommer efter filmen som är slut klockan 00:00. Men efter det ska jag gå och lägga mig och sova. Så godnatt och hejdå!


Kreativ blogger award!

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka personen du fått den av.
3. Berätta sju intressanta saker om dig själv.
4. Välj sju andra bloggar att ge den till.
5. Länka till deras bloggar.
6. Skicka dem en kommentar om att de fått en award.


SJU
"INTRESSANTA" SAKER OM MIG SJÄLV
:
1 - Jag är pescetarian, vilket innebär att jag endast äter fisk & skaldjur och inget kött.
Men det är lättare att säga att man är vegetarian istället för att behöva förklara vad pescetarian betyder varje gång man säger det till någon. Dock så är jag ju "tvungen" att berätta det för alla jag känner om jag ska äta hemma hos dem.

2
- Jag är "bara" 158 cm lång!
Vilket alla ständigt påpekar.
3 -
Jag har "bara" 3 stycken kusiner, och alla är på mamma's sida.
Medan många andra har över 10 stycken! Snacka om att föräldrarna måste ha varit upptagna med you-know-what!

4
- Disney Channel är en av mina favorit-kanaler! (Tillsammans med trean & femman.)
Och just nu går det nya avsnitt av en av mina favoritserier H2O varje dag så jag är mer än glad!

5
- Jag har en norsk skogskatt vid namn Celeborn (vilket jag säkert nämnt flera gånger innan men ändå) och han kostade 4500 kronor. Jag fick honom i födelsedagspresent när jag fyllde 14 år, av min pappa.
6 -
Jag är en hopplös perfektionist.
7
- Jag är halvfinsk och en tredjedel dansk.

Jag ger denna award till: Johanna, Signe, Kan Dee, Antonia, Maria, Kakhuset och Kristin.Gratis fotobok + tävling om fotobok.

Jag har precis beställt en fotobok från FUJI direkt!

Man kan beställa en fotobok på 24 sidor gratis därifrån just nu, så det var därför jag (äntligen!) beställde en. Min fotobok blev dock på 40 sidor istället för 24, så jag kommer att få betala 98:- eller vad det var, men det är ju ingenting mot vad de brukar kosta. (De brukar kosta 295:- per fotobok på 24 sidor!)

Jag fyllde min fotobok med foton från våran resa till Kreta sommaren år 2007! Jag har fortfarande inte framkallat de fotona jag tog där, och jag har inte heller gjort någon fotobok därifrån som jag faktiskt har tänkt göra, så det blev ju perfekt! :)
Jag har inte heller framkallat eller gjort fotoböcker till fotona från Cypern år 2008 och Kreta i somras (2009). Men det får jag fixa någon annan gång när jag har lust att lägga ner de pengarna. Jag har visserligen råd med det nu eftersom jag sparat ihop över 3000:- men de ska jag som sagt spara, så dem får jag inte röra.

Om ni också vill göra en gratis fotobok kan ni göra det här!

[Bild från fujidirekt.]


 Jag är också med och tävlar om en fotobok i valfri storlek från Önskefoto

Var med och tävla du också! Tävlingen avslutas den 31 januari.100125 - Måndag.

Hej!
Jag sitter och kollar på Navy CIS just nu. Ska se på tv tills jag ska gå och lägga mig och sova.

Idag gick jag upp lite innan 12 (ja, jag försov mig eftersom klockan är ställd på 9) och då gjorde jag iordning ett glas oboy till frukost. Och sen satte jag mig framför min stationära dator i mitt rum, och nästan hela dagen så har jag suttit där och pluggat (dvs skrivit på en uppsats till svenskan). Jag höll t.o.m. på att missa älskade H2O som går klockan 16:50 varje dag, så jag känner mig väldigt duktig som har pluggat nästan hela dagen! Är nästan helt klar med uppsatsen också så jag blir nog helt klar med den imorgon.

Sitter i vardagsrummet med min laptop nu, men jag orkar inte sitta framför datorn något mer nu eftersom jag suttit framför datorn hela dagen idag. Så nu blir det tv-tittande i soffan tills jag ska gå och lägga mig. Godnatt och hejdå!


100124 - Söndag.

DAGENS...
Frukost:
Ett glas oboy.
Lunch: Jag drack mitt glas oboy till frukost runt klockan 15:00, så lunch var uteslutet.
Middag: Potatisklyftor, lax och fetaost.
Godis: Inget.
Vill Ha: Lite snacks skulle inte sitta helt fel. ;)
Dagens Outfit: Linne + leggings.
Frisyr: Uppsatt i toffs.
Smink: Inget.
Humör: Bra.
Gjort: Gick upp runt klockan 15:00, drack oboy till frukost, såg på ett Brooke Knows Best-marathon som gick på MTV, ätit middag, suttit i vardagsrummet med min laptop, hämtat tvätten med mamma, och det är väl ungefär allt jag har gjort idag.
Planer: Jag kollar just nu på Galen i kärlek/Something's gotta give som går på TV3, och efter det lär jag väl kolla lite mer på tv innan jag får börja fundera på att gå och lägga mig. Eftersom jag gick upp så sent idag så kommer jag ju inte vara trött när jag borde gå och lägga mig, så jag borde kanske ta en sömntablett. Hmm, jag får se hur jag gör.
Köp: Inget.
Låt: Jag har inte lyssnat på någon låt idag förutom två låtar som jag hört med Brooke i Brooke Knows Best. Hon är faktiskt bra! :)
Läser: Jag har läst den senaste Amelia-tidningen. Såg den i affären när jag och pappa var och handlade i fredags och då kom jag på att jag inte har läst den så jag letade fram den i mammas rum idag.
Tittar på: Jag har kollat på några avsnitt av Brooke Knows Best som gick på MTV, och nu kollar jag som sagt på Galen i kärlek.
Bästa: Bra humör kanske? Det har inte hänt så mycket idag så jag har inte så mycket att välja bland... men ett bra humör är ju bra! Jag minns inte senast som jag hade en ångest-söndag faktiskt. Och det är väl hur bra som helst?
Sämsta: Att det är söndag, och slutet på helgen. Jag vill ha helg hela tiden!
Sjuka: Inget.
Väder: Jag har inte lagt märke till vädret idag.
Saknad: Ingen vad jag vet.


100123/24 - Lördag natt.

Det finns inget roligt att göra på internet just nu, och det går ingen bra film på tv'n heller och jag vill inte gå och lägga mig än. Så jag ska nog ta och spela lite The Sims 2. Det var väldigt längesen men det går alltid bra att fördriva tiden med. Så nu dyker jag in i The Sims-världen! Ciao!


Depressing image.


[Bild.]100122/23 - Min fredagskväll.

Hej!
Min fredagskväll tillbringade jag hemma hos Johanna. :) Vi kollade på Spirited Away som jag aldrig hade sett innan. Jag har sett reklam om den och läst om den innan men det har aldrig blivit av att jag har kollat på den. Men nu kollade jag på den för första gången! Och bra var den också. Väldigt söt film måste jag säga. :)
Sen blev hennes katter kära i mig också så jag gosade en hel del med dem. :) Dem var väldigt små om man jämför med Celeborn, haha. :)
Johanna tvingade mig också att skapa en gubbe i WOW och spela lite, så det gjorde jag och kom upp till level 2. :b Men nej, jag kan fortfarande inte förstå grejen med det spelet, tyvärr! The Sims är det enda datorspelet som jag gillar att spela. :) Jag måste fixa The Sims 3 så snart som möjligt! Jag har inte haft möjligheten att spela det än.

Jag vaknade runt klockan 15:00 fredagen och då orkade jag inte sitta framför datorn, så det är därför jag inte har skrivit något. Efter att jag hade gått upp så pratade jag en del med pappa som hade kommit hem från jobbet. Sen åkte vi och handlade lite + köpte pizza. I affären såg jag förresten Johanna så då gick jag och pratade med henne för att höra när vi skulle ses.

Exakt nu (klockan 02:00) så börjar Hope for Haiti. En direktsänd gala för att hjälpa Haiti. "George Clooney leder sändningen från Los Angeles och Wyclef Jean, som själv har sina rötter på Haiti, leder sändningen från New York. Galan sänder också direkt från London och Haiti. Beyonce, Bruce Springsteen, Jay-Z, Rihanna, Bono and the Edge, Mary J Blige, Sheryl Crow och Taylor Swift är några av artisterna som uppträder på galan." (Info från tv.nu.) Den sänds både på Kanal5 och TV4.
Men tv'n nere i vardagsrummet är såklart upptagen av Martin och hans kompisar så jag kan inte se på den direktsända galan.
(UPDATE: Jag hittade en livestream på en hemsida så jag kollar på galan nu ändå. Det hade iofs varit bättre att se den på tv men bättre än ingenting!)

Hope for Haiti-galan sänds också på lördag klockan 13:25 på TV3. Och på kvällen klockan 21:00 på Svt1+MTV.

Nu ska jag gå ner och hämta min FRIDA-tidning som ligger nere i köket. Den fick jag av pappa när vi var och handlade förut. Han hade 100 kronor över så då sa jag att vi skulle styra stegen mot tidningarna. ;)
Men vi hörs senare under lördagen efter att jag har vaknat och åkt hem till mamma igen. :) Så hejdå.


Nytt filmklipp från The Runaways.[Bildkälla.]


Biblioteket.

Nu väntar jag bara på att Angelica ska sluta, så ska jag gå och möta henne och sen ska vi som sagt gå till bibblan.
Jag har kollat upp vilka böcker jag behöver för de två andra uppsatserna i svenskan nu också. Så jag ska totalt kolla efter hela 7 böcker!
Dock har jag skrivit ner 4 böcker som jag ska kolla efter till en uppsats, och jag kanske inte hittar dem där, plus att jag ska kolla om det finns andra böcker i det ämnet. Och de andra 3 böckerna måste jag ha till de andra två uppsatserna. Så jag kanske får släpa på mer än 7 böcker! Huh.
Hoppas det inte finns någon gräns på hur många böcker man får låna åt gången men något sånt trams borde man ju inte behöva oroa sig för tycker jag. Det är väl upp till en själv hur många man orkar läsa och orkar bära, och jag måste ju som sagt ha dem till mina uppsatser. Puh.

Jag ska också tvinga med Angelica till banken så att jag äntligen kan sätta in mina pengar som jag fick av pappa i julklapp. :)
Sen ska jag nog tvinga med henne till H&M också eftersom det är club-dag idag vilket betyder 10% på allt och det kanske finns något på rean kvar också, plus att jag har presentkort. ;)

Sitter och lyssnar på MTV just nu. Och det är vad jag ska göra tills korven har slutat. Vi hörs igen ikväll! :) Ciao!


100121 - Torsdag.

Idag gick jag upp i tid! Dvs klockan 09:00.
Celeborn den rackaren ligger fortfarande och sover under mitt täcke! Orättvist.

Jag sitter just nu och kollar på barnprogram. Jag ska väl inte göra så mycket nu och några timmar framåt förutom att få i mig något ätbart till frukost. Sen ska jag gå och möta Angelica när hon har slutat skolan, för jag ska tvinga med henne till biblioteket.
Jag måste låna några böcker till en uppsats i svenskan då det knappt finns någon information på internet konstigt nog. Jag ska också kolla upp vad de andra två uppsatserna i svenskan handlade om, så kan jag låna böcker till de uppsatserna också på samma gång. Så det blir nog en del böcker som jag kommer att låna. Tur att det finns bibliotek!

Naw, Tiger saknar en rand på sin svans, stackarn. :( Haha. Kollar på playhouse Disney just nu, det är verkligen barnprogram kan jag säga!

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och fixa mer frukost (har redan fixat oboy). Ciao!


100120 - Onsdag.

Jag gick upp senare idag än vad jag gjorde igår. Gick upp lite innan klockan slog 16:00. Dåligt gjort av mig!
Jag som skrev igår att jag skulle gå upp i tid idag, men nej då. Bad dobby! Men imorgon ska jag iallafall göra det, annars jävlar!

Jag sitter just nu och kollar på Zack & Cody's ljuva havslivDisney Channel. :) En av mina favvo-serier.
Det blir nog inte så mycket gjort ikväll förutom att se på tv. Som vanligt då ungefär. :b Hejdå!


Jag vann tävlingen i Tyra's blogg!


YAY! :) Snacka om att jag har tur! :)
(Jag vann ju den där kaffebryggaren från en Amelia-tidning i december och fick reda på det för någon vecka sen. Jag fick även ett erbjudande om att vara med i en ny reality-serie igår, men jag kände inte att det passade in på mig så jag tackade nej till det. Men det var ändå roligt att få ett erbjudande. Det är nog ett bra tecken på att det här är mitt år, eller vad tror ni? :))
Jag vann en tävling på Tyra's blogg som jag verkligen inte trodde att jag skulle vinna!
Sjukt roligt eftersom det är en hel del fina grejer! :)

Så nu har jag mailat henne och så får vi se när jag kan komma och hämta mina fina vinster, hihi. :)
Plus att jag såklart får träffa Tyra vilket säkert blir roligt då hon verkar vara en väldigt bra tjej! :)


100119 - Tisdag kväll.

Hej!
Jag vaknade efter klockan 14:00 idag. Så jag har inte gjort så mycket idag.
Gått upp, druckit ett glas oboy, pluggat lite, sett på ett nytt avsnitt av H2O (dem visar nya avsnitt varje dag nu på Disney Channel. Jag såg precis på ännu ett nytt avsnitt av serien! Jag älskar nya avsnitt! :)), ätit middag, och inte så mycket mer.
Jag måste definitivt fixa alla säsonger av H2O-serien så att jag kan se på alla avsnitt. Jag har säkert missat avsnitt eftersom jag såg ett nytt avsnitt nu på kvällen och det bara ska visas nya avsnitt runt 17:00-tiden. Och jag måste såklart se på alla avsnitt, och så kan jag ju se om dem också om jag har alla säsonger! :) Jag älskar den serien, svar ja. :)

Jag får se när jag blir trött ikväll/inatt när jag vaknade så sent. :/ Men jag ska gå och lägga mig i tid och försöka somna ändå, för imorgon ska jag gå upp i tid igen. Ciao!


Edward's piano concert.


En scen som inte kom med i Twilight, och som inte heller fanns med på bonus-scener på dvdn.


100118 - Måndag kväll.

Jag sitter och kollar på Navy CIS på trean just nu. Det är ju gamla avsnitt så jag kollar inte så noga.
Jag trodde att 2 ½ Men skulle visas klockan 23:55 som det brukar, men tydligen inte enligt tv.nu. :( Fan, jag som ville se det! Nu får jag kolla på My name is Earl istället. Åh, vad dumt! :(
Jag har hämtat min Ben & Jerry (Chocolate Fudge Brownie eller vad den heter, min favorit!) och ska nu äta lite ur den framför tv'n. :) YUM! Sen efter dubbelavsnitten av Earl (eller om jag tröttnar innan dem är slut) så blir det sovdags för mig. Jag är faktiskt redan trött så jag hoppas jag blir tröttare så att jag somnar när jag går och lägger mig. Hatar att ligga vaken och bara vänta på att få somna. Men nu säger jag godnatt och hejdå.


100118 - Today's bargain.

Tidigare idag när jag mötte mamma och vi gick och handlade så hittade jag två bra fynd som jag också tvingade mamma att köpa. Men jag ska betala dem sen vilket kommer svida på mitt konto nu när jag har blivit så snål, haha. 

De två fynd jag hittade var en box med de tre Pirates of the Caribbean-filmerna, och en High School Musical-klippbok (scrapbook). :)
Jag ska försöka fixa lite foton och klistra in i scrapbooken. :) Dock har vi ingen skrivare hemma så jag kan inte fixa det här hemma. Men jag får kolla om det är en färgskrivare som pappa har så kan jag skriva ut lite bilder nästa gång jag är hemma hos honom.
Jag har också en High School Musical-"dagbok" (som egentligen inte är en dagbok då den innehåller lite olika avsnitt som man själv får fylla i, bl.a. mina-vänner-sidor och lite annat) som känns lite i samma stuk som scrapbooken. :) Men jag gillar nog scrapbooken bättre då den är något som man kan fylla i och sen visa upp. :) Jag ska faktiskt ha den framme sen när den är klar och ifylld. ;) Hihi.
POTC-boxen kostade 199:- och det fanns en hel del andra boxar med olika filmer och serier (bl.a. med HSM också men den kostade 299:- och det orkade jag inte betala och sen upptäckte jag POTC-boxen och då valde jag den istället!) så om jag hade varit rik så hade jag definitivt köpt alla filmer/serie-boxar som jag ville ha där, men så bra ekonomi har jag inte tyvärr. :b Det fanns också säsong 1 av Heroes och jag skrev ju för bara några dagar sen att jag vill/ska se på alla säsonger i den serien, så det var ju lite roligt. :b


Protect HBT-people against the violence in Irac!

HBT-personer i Irak mördas, förföljs och utsätts för systematiskt våld, inte sällan av rent bestialisk art. Detta har klargjorts i en rapport frrån Human Rights Watch, HRW, måndag 17 augusti. Våldet utförs av milisgrupper och drabbar främst homosexuella män, samt män som i sitt utseende eller uppträdande avviker från den gängse mansrollen.

Hundratals homosexuella män har hittats döda, dumpade på gator och avfallshögar, i många fall stympade på groteska sätt, exempelvis med avskurna könsorgan. Homosexuella män som HRW har intervjuat talar om att de numera måste hålla sig gömda för att inte rövas bort av böghatare. Uppenbarligen torteras infångade homosexuella för att de ska avslöja andra personer med samma sexuella läggning.

Sverige måste agera nu. Vi kräver att den svenska regeringen stoppar alla avvisningar till Irak av personer som sökt asyl på grund av sexuell läggning och könstillhörighet. Migrationsmyndigheterna måste ta den irakiska situationen på allvar. Vi uppmanar Sverige att även undersöka möjligheterna att evakuera homosexuella, bisexuella och transpersoner som riskerar att utsättas för "sexuell rensning" i Irak.

Det räcker inte med att fördöma det som sker i Irak i ord - Sverige måste också sätta handling bakom orden. Sverige kan inte stå vid sidlinjen och låta en grupp människor mördas. Situationen är akut och vi har ett ansvar att agera. Det handlar om att rädda liv.❞

SKRIV PÅ HÄR!

[Fakta från samma hemsida.]Wtf.

Loggade just in på läroplattformen och så kommer jag inte ens in i mina rum för mina ämnen. Det står att jag inte har tillgång till informationen i dem. Och jag är ju knappast klar med de två kurserna så jag fattar inte varför rummen har stängts. En aning irriterande kan jag tala om.
Men jag har mejlat nu och frågat varför det inte fungerar.

Nu kan jag inte plugga heller eftersom jag inte ens kommer åt mina ämnen. Fan vad bra! NOT.


100118 - Måndag.

Yay, me! :) Jag gick upp klockan 9 när min väckarklocka ringde. Duktigt av mig.
Gick faktiskt och la mig ganska tidigt inatt för att vara mig. Jag tror inte klockan hade slagit 01:00 än. Men sen la jag mig i sängen och läste och då hann klockan bli halv 2. Och jag som var trött när jag gick och la mig, sen blev jag pigg, eller jag kunde iallafall inte sova. :/ Men sen måste jag ha somnat någon gång eftersom jag har sovit.

Jag har bara suttit i soffan och kollat på barnprogram sen jag gick upp. Jag ska nog ta och fixa frukost snart, men jag har lite beslutsångest och vet inte om jag ska göra te eller oboy, haha. Det är ett svårt val faktiskt för jag vill ha båda. Iofs skulle jag ju kunna göra iordning båda två men kallt och varmt blir lite stor kontrast misstänker jag. Svårt val som sagt!

Mamma ringde mig halv 10 också och jag måste tydligen gå och möta henne med vagnen (pensionärsvagn=bra att ha om man ska handla och inte orkar bära och inte har bil) för hon har ont i hälen, vad nu det har med vagnen att göra vet jag inte. Men jag måste iallafall gå och möta henne sen när hon ringer. Det blir väl efter 12 någon gång.

Nu måste jag ta och fixa någon frukost, och efter det måste jag plugga lite. Ska nog logga in på läroplattformen och sen söka en massa fakta till mina uppsatser. Jag ska skriva klart en så fort som möjligt och skicka in den till min lärare.
Men nu ska jag försöka bestämma mig vad jag ska göra till frukost, höhö. Ciao!


100117 - Golden Globes.

Golden Globes galan sänds inatt klockan 02:00 kanal 9. Det hade varit roligt att se på den men nu kan jag inte göra det för jag ska gå upp i tid imorgon. Har ställt min väckarklocka och ska ställa alarm på min mobil också så att jag kommer upp. Och så ska jag börja plugga imorgon. Jag har inte pluggat någonting hittills (sen December) fast jag har sagt/skrivit att jag ska göra det. BAD DOBBY!
Så nu är det en "ny start" som gäller för mig med början imorgon. Jag ska alltså gå upp i tid, göra upp en ny plan för matten eftersom jag inte räknat något på länge och kommit efter i den planen jag gjorde förut, och plugga varje dag så att jag blir klar någon gång. När man väl har kommit igång så är det ju inte så svårt.
Och att jag inte har tagit tag i svenskan än (jag ska "bara" skriva tre uppsatser med tre olika teman, dock sa ju läraren att det är stora uppgifter, men tre uppsatser i sig låter ju enkelt!) är ju ett skämt eftersom det är svenska som jag är bäst på. Bad Dobby som sagt!
Men imorgon gäller det. Tillbaka till pluggandet och normala vardagar för mig.

Jag vet att jag är sämst på att blogga just nu. Jag vet inte varför det är så då jag inte gör någonting om dagarna och egentligen har all tid i världen till att blogga. Men det har helt enkelt inte blivit av. Ni kan väl kanske ge mig lite tips om vad jag ska blogga om, eller ge mig lite peppande kommentarer så kanske jag blir bättre på att blogga, haha. :)


Valuable lessons from Kelly Cutrone.

Här är ett inlägg som jag hittade på en The Hills-blogg, men det är kopierat från Whitney Port's blogg.
Och jag tycker att det var ett bra innehåll så därför lägger jag upp det här i min blogg också.


❝Dear Friends, Although most may think Kelly Cutrone is one scary boss, she has a true heart of gold. I have not only been lucky enough to learn from her professionally but have had the chance to truly get to know her. Every day she teaches me a new lesson and showers me with words of wisdom. She has been a mother figure to me while I have been 3000 miles away from my own mother.

Recently she sent me this email and I thought I would share the valuable lessons entailed.
ONE: Give people more than they expect and do it cheerfully.
TWO: Marry a man/woman you love to talk to. As you get older, their conversational skills will be as important as any other.
THREE: Don't believe all you hear, spend all you have or sleep all you want.
FOUR: When you say, 'I love you ,' mean it.
FIVE: When you say, 'I'm sorry,' look the person in the eye.
SIX: Be engaged at least six months before you get married.
SEVEN: Believe in love at first sight.
EIGHT: Never laugh at anyone's dream. People who don't have dreams don't have much.
NINE: Love deeply and passionately. You might get hurt but it's the only way to live life completely.
TEN: In disagreements, fight fairly. No name calling.
ELEVEN: Don't judge people by their relatives.
TWELVE: Talk slowly but think quickly.
THIRTEEN: When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, 'Why do you want to know?'
FOURTEEN: Remember that great love and great achievements involve great risk.
FIFTEEN: Say 'bless you' when you hear someone sneeze.
SIXTEEN: When you lose, don't lose the lesson!
SEVENTEEN: Remember the three R's: Respect for self; Respect for others; and responsibility for all your actions.
EIGHTEEN: Don't let a little dispute injure a great friendship.
NINETEEN: When you realize you've made a mistake, take immediate steps to correct it.
TWENTY: Smile when picking up the phone. The caller will hear it in your voice.
TWENTY-ONE: Spend some time alone.

xoxo, Whit


100115/16 - Fredag/Lördag natt.

Jag satt först och kollade halvt på någon svensk film med amerikanska skådespelare (hur nu det går ihop?) som visas på trean, men den var ju inte allt för rolig så då började jag zappa mellan alla kanaler istället och när jag kom till tv400 så såg jag att Beverly Hills 90210 visades. Det var riktigt längesen man såg på det! :) Men jag hann bara se en stund. Och nu har Heroes börjat. :)
Och det är näst första avsnittet som visas också. Vilket är ganska nice eftersom jag aldrig har sett det förut. Jag har iofs bara sett vissa enstaka avsnitt av Heroes, för jag har aldrig följt serien när den har gått. Men någon gång när jag orkar/har tid över så ska jag nog ta och se på alla säsonger som har kommit ut i serien! :)

Det vore ju inte helt fel att ha de krafterna som Hiro i serien har, så man kan åka till vilken plats som helst på hela jorden. :) Då hade man iallafall sluppit betala för flyg varje gång man ska någonstans. Det hade ju varit toppen för mig som älskar att resa. :)

Jag ska nog gå och lägga mig när det är slut så jag inte sover bort hela lördagen. Mamma ska iväg redan på morgonen och kommer inte hem efter klockan 16:00 så jag är ensam hemma större delen av dagen. Jag lär väl förmodligen tillbringa dagen framför Disney Channel om jag känner mig själv rätt. :) Men nu säger jag godnatt och hejdå.


Word.Wizard World of Harry Potter - Theme park. ♥

WIZARD WORLD OF HARRY POTTER - THEME PARK
Öppnar: Våren 2010.
Plats: Orlando, Florida - Universal Studios Islands of Adventure.
Projektets kostnad: $235 - $265 million.
J.K. Rowling's åsikt: "The plans I've seen look incredibly exciting, and I don't think fans of the books or films will be disappointed."
Den officiella hemsidan.THEME PARK RIDES
The Dragon Challenge, the first attraction, features a twin high-speed roller coaster with many iconic elements from the Triwizard Tournament.
• Next is Flight of the Hippogriff, a family coaster simulating a Hippogriff training flight over the grounds of Hogwarts castle.
• Located in Hogwarts Castle, Harry Potter and the Forbidden Journey is a thrilling new state-of-the-art attraction that uses entirely new technology to bring the magic, characters and stories of Harry Potter to life in ways never before experienced.


HOGSMEADE INFORMATION & CONCEPT ART
• At the entrance of Hogsmeade, billowing steam and an iconic whistle signal the arrival of the Hogwarts Express into Hogsmeade station.
• Across the way is Zonko's, a joke shop with a collection of tricks and jokes, including Extendable Ears, Boxing Telescopes and Sneakoscopes.
Honeydukes is next door and full of treats like Chocolate Frogs and Bertie Bott's Every-Flavour Beans.
The Three Broomsticks and adjacent Hog's Head pub will feature traditional British fare and drinks including Butterbeer and pumpkin juice.
• Across from the Three Broomsticks is The Owlery, where owls roost and await their next delivery.
The Owl Post sends letters with a certified Hogsmeade postmark and sells official stamps from The Wizarding World of Harry Potter.
Ollivanders wand shop is an incredible interactive experience where the wand chooses the wizard.
• Completing Hogsmeade is Dervish and Banges, the magical instruments and equipment shop featuring Quidditch equipment, Triwizard apparel, Spectrespecs and Remembralls.
• Just outside Hogsmeade's grounds, Filch's Emporium of Confiscated Goods is full of Ministry of Magic and magical creatures merchandise, Omnioculars, and even remote control Golden Snitches.

[Fakta från den officiella hemsidan + bilder från Mugglenet.]

Jag visste inte om det här förrän jag såg bilder på det idag! Det kommer öppna en Harry Potter-tema park på Disneyland i Orlando, USA!
Jag måste åka dit och kolla in allting! Det kommer bli som att åka till paradiset för ett så stort Harry Potter-fan som mig! Jag har redan berättat för mamma om parken också, hihi. 
Jag måste dock ta och spara massa pengar innan jag kan åka dit... (Jag lär ju vilja köpa en del grejer där) Synd, för det hade varit superroligt att åka dit på öppningsdagen! För det ryktas om att öppningsdagen kommer att vara som en Harry Potter-premiär och att flera av skådespelarna kommer att komma dit. Så det hade ju varit hur roligt som helst att få träffa de skådespelare som kommer dit!
Men någon vacker dag ska jag iallafall åka dit och gå igenom parken och fota allt! ♥


100113 - Onsdag.

Hej!
Sitter i vardagsrummet och kollar halvt på tv + sitter här med min laptop.
Jag vaknade runt 12-tiden och gick upp. Jag har ätit frukost men jag har inte gjort så mycket mer än det hittills.

Men nu ska jag nog sätta på musik och städa i mitt rum. Det har sett ut som ett bombnedslag därinne under hela december månad och längre än det t.o.m. Och jag hatar när det är stökigt, fast jag hatar att städa också så det är därför det inte har blivit gjort än.
Efter det måste jag ta och plugga lite. Jag skulle ha börjat plugga igen i måndags eftersom alla andra började skolan då, men jag har inte pluggat någonting sen dess. Så det måste det bli ändring på. Jag måste skriva en uppsats i Svenska B och skicka in den så fort som möjligt. Och så ligger jag efter i matten enligt min plan som jag gjorde till mig själv, så jag får se om jag kan plugga ikapp det eller om jag tvingas göra en ny plan till mig själv.

Men nu måste jag sätta fart för sen ska jag se på tv, på Disney Channel. ;) Höhö. Jag ska se nya avsnitt som kommer på Disney Channel nämligen. Det är nya avsnitt av H2O - Just Add Water. :) En av mina favoritserier.

Men nu ska jag sätta lite fart här. Ciao!


Jag har vunnit en kaffebryggare.

Jag fick hem en avi i början av december om att jag hade ett paket att hämta ut, men jag hämtade aldrig ut det eftersom det inte stod vad det var i paketet + att jag sökte på avsändarens adress och det stod ingenting om vad det kunde vara, så jag fattade ingenting eftersom jag inte beställt något heller.
Men nu ringde någon tjej därifrån och sa att jag har vunnit en kaffe/espressobryggare - Martello Obh Nordica - från Amelia i nr 25, och att dem skulle ringa mig och meddela att jag hade vunnit men det har dem ju inte gjort. Men nu har jag iallafall vunnit en espressobryggare och hon skulle skicka iväg paketet igen. Jag dricker ju inte ens kaffe men jag får väl ge den till mamma, plus att jag kan ta med den sen när jag flyttar hemifrån så kan folk som hälsar på få kaffe om dem nu vill ha det. Haha.

Roligt att jag vinner saker som jag inte ens har användning av, höhö. Men vem tackar nej till gratis grejer?
Det var något vinstregn i den Amelia-tidningen som jag vann i. Jag kommer ihåg att jag skickade in svar på allt, haha. Mamma blir nog glad iallafall. :)

Det är ju förresten den där espressobryggaren som det går reklam om på tv'n. Det lär ju kosta om man ska köpa såna där kapslar till den. Inte för att jag ska dricka något kaffe, men det blir väl lite onödigt om den bara står och samlar damm om man inte orkar köpa såna där kapslar. Hmm.


100109 - Lördagkväll.

HAHAHA. Jag garvar ihjäl mig! :D
Skulle kasta ner nyckeln till Angelica eftersom porten är låst och vi bor högst upp och jag orkade inte gå ner och öppna, så råkade nyckeln hamna i en liten snödriva. :D MOHAHA.

Hon åkte hit för att "hämta mig", och sen ska vi åka hem till henne om någon timme när bussen går. Haha. :D
Sen väl hemma hos henne ska vi lana. ;) Hon hade så himla tråkigt hemma så då sa jag att hon får komma hit och hämta mig om hon vill att jag ska komma dit. :) Men nu ska jag vara lite social här va. Ciao!


Kommande filmer med The Twilight Saga-Cast.


THE RUNAWAYS med Kristen Stewart och Dakota Fanning.
Den har premiär 19 mars i USA. Enligt sffilm.se får vi i Sverige vänta till 13 augusti.


THE YELLOW HANDKERCHIEF med Kristen Stewart.
Den har visats år 2008+2009 på olika filmfestivaler men den verkar inte ha haft premiär på riktigt i USA än. Och Sverige står det ingenting om.


VALENTINE'S DAY med Taylor Lautner + många andra bra skådespelare.
Den har premiär i USA den 12 februari. Det står inget om Sverige.


REMEMBER ME med Robert Pattinson.
Den har premiär här i Sverige den 26 mars.


THE LAST AIRBENDER med Jackson Rathbone.
Den har premiär den 30 juli i Sverige.

UP IN THE AIR med Anna Kendrick. [Trailer]
UNREQUITED med Michael Welch. [Trailer]
ALICE IN WONDERLAND med Michael Sheen. [Trailer]
A NIGHTMARE ON ELM STREET med Kellan Lutz. [Trailer]
LAST DAY OF SUMMER med Nikki Reed. [Trailer]
ROAD TRAIN med Xavier Samuel. [Trailer]

Anledningen till att jag bara la upp trailers till vissa filmer är för att det är filmer som mina favoriter är med i och det är de filmerna som jag helst av allt vill se och som jag såklart ska kolla på när de kommer ut.
Men jag har med de andra skådespelarnas nya filmer + länkar till trailern också.

(Det här inlägget borde kanske ha publicerats i kategorin "The Twilight Saga+Cast" eftersom det bara är filmer som de skådespelarna är med i, men det är ju också tips om filmer så därför fick det bli den här kategorin.)People's Choice Awards.

Yes, jag ska se på People's Choice Awards som börjar om en halvtimme (klockan 03:00) Star!. Äntligen något att kolla på såhär mitt i natten som man faktiskt vill kolla på. :)
Jag kommer säkert se några favoriter där på galan så det blir kul att se på. :) Och jag har en skål popcorn med smörsmak och ett glas pepsi max här på vardagsrumsbordet också. Yum! :) Mitt onyttighetssug har inte förbättrat sig kan jag säga. :b

Just nu kollar jag in lite bloggar och väntar på att klockan ska bli 3 så att jag kan byta kanal. Just nu är det Xena - Krigarprinsessan som är på här i bakgrunden på tv'n. :b
Jag vet inte hur länge PCA håller på men jag ska nog försöka gå och lägga mig efter det är slut iallafall. Jag vaknade sent igår (onsdag) så jag såklart inte trött ännu. Men vi hörs senare när jag har vaknat igen. Godnatt och hejdå så länge.


Min blogg ska bli en bok!

Efter den 9 februari i år så kommer min blogg finnas att köpa som en bok. :)
Jag ska nämligen publicera min blogg som en bok på Vulkan, där man just kan göra en bok av sin blogg.
Och eftersom jag har bloggat i 1 år den 9 februari, så blir det en bok som samlar det första året med min blogg.

Jag har faktiskt tänkt på det här tidigare. För tänk om hela min blogg och allt jag skrivit skulle försvinna... Då skulle ju ingenting finnas kvar och allt mitt "arbete" med bloggen skulle vara borta för alltid. Och den tanken är ingen rolig tanke, så därför vill jag ha min blogg i bokform så att den alltid finns kvar även om något skulle hända med den.
(Ja, jag ska såklart köpa min egen blogg-bok när jag har publicerat den! Det kommer bli så coolt att se allt jag skrivit och publicerat i den här bloggen direkt i en bok!)

Det är lite roligt också att "min första bok" kommer att bli en bok med min egna blogg. Som de flesta nog vet så vill jag ju bli författare, så jag hoppas att jag kommer få ut minst en riktig bok en vacker dag! :)
(Men då ska jag satsa på att få ut den med något större förlag än Vulkan såklart, så det kommer bli svårt.)


Jag hade redan ett konto på Vulkan sen tidigare, så jag har säkert varit inne på de här tankarna innan. :) Fast förut så har jag ju aldrig haft en personlig blogg lika länge som jag har haft denna. :)
Jag ser redan fram emot att fixa boken! :) Men det är lite mer än en månad kvar tills jag får göra det. Och jag kommer såklart skriva mer om det då.


Sammy [cat] rides sledge!

Hahaha! Elin skickade nyss den här videon till mig!
Det är Sammy som åker tefat! Galnare katt får man ju leta efter!

Han är egentligen mammas (vår) katt men nu bor han hos ElinMamma gav bort honom till henne för att hon så gärna ville ha en katt. Han är min andra bebis efter Celeborn, och det kommer aldrig ändras.100105 - Tisdag.

DAGENS...
Frukost:
Drack ett glas oboy när jag hade gått upp och det var runt efter klockan 15:00.
Lunch: -
Middag: Tonfisk i tomatsås tror jag det var + pasta.
Godis: Inget. Sitter dock och äter chokladkex ur en Jätten Choklad-påse.
Vill Ha: Något gott onyttigt. Men vi har inte så mycket sånt hemma nu bara för det, förutom kakor och jag tror att vi har popcorn också. Men jag vill ha något annat. Fan, ta detta onyttighetssug!
Kläder/Outfit: Jeans, linne, sammetshoodie med Hello Kitty tryck på ryggen.
Frisyr: Utsläppt.
Smink: Inget.
Humör: Det är lugnt. Är irriterad dock eftersom jag är sugen på onyttigheter hela tiden. Och det känns som att jag är trött så jag kanske kan gå och lägga mig tidigare än vad jag brukar inatt.
Gjort: Blivit väckt av Angelica (fast jag var redan vaken egentligen men jag ville bara inte gå upp), klätt på mig, druckit oboy till frukost, sett lite på tv, suttit framför Martin's dator och lyssnat på musik i spotify, ätit middag, gått till bussen som jag dock missade, fick skjuts hem av pappa istället, läst nya Veckorevyn och Amelia-tidningarna, sett på tv, suttit med laptopen i knät.
Planer: Jag kollar just nu på 2 ½ Men som går på trean varje vardagskväll, och efter det ska jag se om jag kan gå och lägga mig och sova. Hoppas att jag kan somna också, men jag är trött så det kanske går. Jag brukar ju vara uppe hela nätterna annars, eller jag har iallafall varit det hela den senaste månaden.
Köp: Inget.
Låt: Ingen.
Läser: Jag har läst en del uppdaterade bloggar på bloglovin', men inte alla. Får fortsätta senare när jag har vaknat upp igen.
Tittar på: 2 ½ Men.
Bästa: Nya Veckorevyn och Amelia-tidningen tror jag. Jag älskar att läsa tidningar så. :)
Sämsta: Det är iskallt ute! 20- grader!
Sjuka: Inget.
Väder: Snö och 20- grader som sagt.
Saknad: Ingen.


Happy birthday, Martin!

GRATTIS Marre 18-årsdagen! :)

Jag ska åka hem till pappa och Marre även fast Marre sa att jag skulle komma imorgon. Muhaha.
Några kompisar till honom ska tydligen komma dit idag och dem ska väl dricka, så då sa han att jag skulle komma imorgon fast jag skulle ha kommit idag. Dumma unge! Men jag ska minsann komma nu ändå! :) Muhaha.
Angelica har fått något ryck och är efter mig som en svans på msn idag, så jag ska leka med henne när jag kommer dit så jag kommer inte störa Marre och hans kompisar, och jag kommer inte ha tråkigt som Marre sa att jag kommer ha om jag kommer dit. Mitt villkor för att jag och Angelica skulle leka är att hon ska bygga en snögrotta och lägga sig i den, och hon gick med på det villkoret så nu måste jag leka med henne. Haha, jag skojar bara, fast inte om snögrottan! Muhaha.

Förresten, roligaste grejen! Jag hittade locket till Celeborn's mat-burk när jag skulle gå och lägga mig inatt! Hahaha. Jag hade ju satt det på en sorts ljusstake som står precis bredvid mat-burken! Hur blind får man vara?! Snacka om att jag blev trött på mig själv då, hahaha. Fast det var ju ändå roligt!

Nej, nu ska jag ta och packa lite grejer så jag överlever, och sen ska jag ta bussen som går klockan 18:00. Så hejdå.


100103 - Söndag kväll.

Jag var och kollade på Alvin och gänget 2/Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel idag med Elin. :) En väldigt gullig film! Ni måste definitivt se den om ni har sett den första filmen.

Nyss hällde jag upp mat till Celeborn och helt plötsligt var locket till mat-burken borta. Ställde burken på diskbänken, hällde upp mat, ställde ner matskålen på hans matplats, och sen när jag skulle lägga på locket så var det borta. Och med mitt dåliga minne så kommer jag inte ens ihåg om det var på innan jag öppnade burken. Men det måste det ju ha varit, för vart skulle det annars ha tagit vägen. Har kollat i både skafferiet, kylen och skåpen. Varken jag eller mamma skulle lägga locket där när det alltid sitter på mat-burken så jag fattar ingenting. Men det är ju ganska bra jobbat av mig att slarva bort ett lock på bara några sekunder och sen inte hitta det igen! Jag får hoppas på att det dyker upp snart igen helt enkelt. Och så får man väl vara glad på sätt och vis att bara Celeborn bor här numera. Om Sammy hade varit här hade han ju märkt att locket var borta på en gång säkert, och hoppat upp och ätit mat direkt ur burken och sen säkert vällt ut mat över hela köket. Så tur i oturen på det sättet. Haha, vart fan tog locket vägen?! Jag fattar ingenting. :b

Förutom att jag lyckades slarva bort locket, så sitter jag i soffan och tittar halvt på The Departed som går på TV3. Jag har sett den så många gånger förut så därför behöver jag inte kolla lika noga nu. :b Jag gillar iallafall båda huvudpersonerna i filmen, Leonardo Dicaprio och Matt Damon. :) Fast jag gillar inte Matt Damon's rollfigur i filmen. Blä för honom.

Nu ska jag läsa lite bloggar, skriva en to-do-list för morgondagen och skriva ner mina mål för det här året, år 2010, i min riktiga dagbok. Mål är mycket bättre än nyårslöften tycker jag. För nyårslöften brukar alltid brytas, och mål är något som man vill göra och något som man vill uppnå, men ändå något som inte måste ske. Nu blev det lite förvirrat här men jag hoppas ni fattar vad jag menar. Ciao!


Casanova.

Sitter och kollar på Casanova som går på TV4+. Heath Ledger spelar ju huvudrollen, och det gör han mycket bra!
Jag skulle inte ha tacka nej till en natt med Casanova alltså... ;) Synd att det är omöjligt nu. :( Det är så sorgligt att en så bra skådespelare avled. R.I.P finaste Heath Ledger! ♥

Nu måste jag kolla till potatisklyftorna i ugnen och lägga in ett vitlöksbröd innan potatisklyftorna ska ut igen. Synd att det inte är paus när man vill. Mamma drog sig tillbaka i sitt rum när jag ville se filmen Casanova, för hon har redan sett den och tycker att den är tråkig, men jag gillar den och vill inte missa något av den.
Men nu måste jag skynda mig, potatisklyftorna ska ut ur ugnen om 5 min och vitlöksbrödet ska vara inne i 12 minuter, haha. Jag vet inte hur det går ihop men det ska nog gå bra. :b Ciao!


091231/100101 - Nyårsafton+Fyrverkerier.


Dessa tre foton tog jag när det fortfarande var år 2009. Dvs innan klockan slog tolv.

TV4 sände Tolvslaget, passande nog.

Jag och Celeborn tittade på fyrverkerierna tillsammans. Sen återgick vi till att chilla i soffan.

Första fotot på Celeborn år 2010.


In 2009 I have...

I confess that in 2009, I have…
(x) stayed single for the whole year
( ) made out in/on a car
( ) kissed in the snow
(x) celebrated Halloween
( ) kissed in the rain
( ) had your heart broken
( ) broke someone else’s heart
( ) had a stalker
( ) went over the minutes on your cell phone
(x) had a good relationship with someone
(x) someone questioned your sexual orientation
( ) gotten pregnant
( ) had an abortion
( ) have a relationship with someone you’ll never forget
( ) done something you’ve regretted
( ) lost faith in love
( ) kissed under a mistletoe

OTHER
(x) painted a picture
(x) wrote a poem
( ) ran a mile
( ) shopped at Hollister or Abercrombie and Fitch
(x) posted a blog
(x) listened to music you couldn’t stand
(x) went to a sleepover
( ) went camping
(x) threw a surprise party
(x) laughed till you cried
( ) laughed till you peed in your pants
(x) visited a foreign country
( ) cut in a line of waiting people
(x) told someone you were busy when you weren’t
( ) partied to celebrate the new year
( ) cooked a disastrous meal
( ) lost something/someone important to you

In 2009 I…
( ) broke a promise
( ) lied
( ) went behind your parents back
( ) cried over a broken heart
(?) disappointed someone close (How should I know?)
( ) hid a secret
( ) pretended to be happy
( ) slept under the stars
( ) kept your new years resolution
( ) forgot your new years resolution
(x) met someone who changed your life
(x) met one of your idols
(x) changed your outlook on life
(x) sat home all day doing nothing
( ) pretended to be sick
(x) left the country
( ) almost died
( ) given up something important to you
( ) lost something expensive
(x) learned something new about yourself
( ) tried something you normally wouldn’t try and liked it
(x) made a change in your life
( ) found out who your true friends were
(x) met great people
(x) stayed up til sunrise
( ) cried over the silliest thing
( ) was never home on weekends
( ) got into a car accident
( ) had friends who were drifting away from you
( ) had someone close to you die
( ) had a high cell phone bill
(x) spent most of your money on food
( ) had a fist fight
(x) went to the beach with your best friend
(x) saw a celebrity
(x) gotten sick
( ) liked more than 5 people at the same time
(x) became closer with a lot of people


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0