100226 - Update om veckan.

Hej!
Jag vet att jag fortfarande är sämst på att blogga. :/ Jag vet inte vad det beror på förutom att jag försovit mig big time varje dag den här veckan. Jag har gått och lagt mig sent på natten/tidigt på morgonen varje dag och sen har jag sovit bort hela dagarna tills det har blivit kväll mer eller mindre. :/ Och då när jag väl har vaknat så har jag sett på tv eller suttit vid datorn och läst en massa uppdaterade blogginlägg på bloglovin'. Det blir en jävla massa inlägg att läsa om man sover bort hela dagen förstår ni.
Jag ska försöka bättra mig och bli bättre på att uppdatera för de uppdateringar som jag gör nu är ju inte mycket att hurra för. Det kanske kan bli bättre med lite peppning. Så den som känner sig manad eller extra snäll idag får gärna skriva något uppmuntrande bland kommentarerna. :)

Jag har som sagt inte gjort något speciellt under veckan. Jag skulle ha pluggat och skrivit klart mina uppsatser till svenskan men det har jag inte gjort eftersom jag vaknat så sent varje dag. När man vaknar så sent så känner man sig inte särskilt pigg på att sätta sig och plugga. Så jag kommer få plugga på sportlovet när alla andra är lediga. (Men det är ju självförvållat så jag ska inte klaga). Alla i våran kommun och de flesta andra runt om och i Stockholm har ju sportlov nu.

Under veckan har jag också fått två "besked" från två grejer jag sökt till...
Jag fick mail från Archelon (som jobbar med att rädda sköldpaddor) ganska snabbt efter att jag hade skickat in en ansökan till dem, och jag skulle bara fylla i mina uppgifter och betala ca 400€ så hade jag fått jobba där i 8 veckor från augusti-oktober. Men jag kände att jag inte hade råd med att betala den summan på en gång så jag tackade nej. Men jag skrev att jag kommer söka en annan gång då jag har råd, och de svarade och skrev att de hoppas att jag kan jobba med dem en annan gång.
Sen så skickade jag också in en ansökan om att få blogga på en viss hemsida, och den hemsidan var ingen mindre än Roskilde Festival's hemsida. Om man hade blivit utvald så hade man fått backstage-pass och allting på festivalen vilket hade varit hur roligt som helst, men jag blev tyvärr inte utvald som en av de 9 bloggarna. Men det var ju väntat.

Jag har också ett annat slags "besked" att berätta om men det gör jag i ett annat inlägg! Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0