100222 - Måndag kväll/natt.

Har suttit och läst Bella's dagbokBellasDiary. Jag föll för den direkt och jag kan knappt sluta läsa! Jag har suttit här sen klockan 21:00-någonting och läst, men nu har jag slutat. Jag kom väl ungefär halvvägs men jag måste gå och lägga mig och sova nu. Annars blir hela dagen imorgon förstörd av att jag försover mig.
Jag har inte bara läst nu under kvällen/natten. Jag åt middag innan/medans jag såg på filmen Spanglish som gick på trean. Vilket var en väldigt fin film. :)
Och det är väl ungefär allt jag har gjort ikväll. Jag har inte ens hunnit läsa mamma's nya Amelia-tidning som hon avslöjade för mig mot att hon fick se på tv (och jag älskar ju nya tidningar!) och jag har inte hunnit läsa igenom några uppdaterade bloggar på bloglovin' heller. Så jag fastnade verkligen i Bella's dagbok! Det är den bästa fanfic jag någonsin läst som är baserad på Twilight. Om ni är fans så måste ni läsa den. Ni kommer inte att bli besvikna. Det lovar jag er!

Annars under idag så har jag inte gjort så mycket. Jag gick upp lite innan klockan 12:00 tror jag det var. Mamma och Martin satt i köket då. Mamma hade tydligen mött upp honom nere på "stan".
Jag och Angelica satte oss också i köket och fixade frukost. Sen såg jag, mamma, Marre och Angelica på tv i vardagsrummet. Bl.a. Oprah Winfrey show och sen Extreme Home Makeover.
Någon gång medans vi såg på tv kom Jonas hit också, men sen efter ett tag gick han och Martin. Jag försökte övertyga dem om att följa med mig och Angelica kryssning på sportlovet också, och de sa att jag skulle höra av mig i veckan, så de kanske följer med. Det vore roligt iallafall. :)
Och sen efter Extreme Home Makeover var slut så åkte Angelica hem. Och jag fortsatte att kolla på tv. Jag hann se på Sex And The City-avsnitt och ett gammalt Top Model-avsnitt, och sen såg jag på H2O Disney Channel som vanligt. Men sen kom mamma och ville kolla på tv'n och vi gjorde ett utbyte mot hennes nya tidning. :b
Först såg vi på Navy CIS och sen såg vi på något program om barn som har mediala förmågor (dvs att de kan se andar osv) som var ganska bra.

Nu har Smallville börjat på tv'n men jag borde nog gå och lägga mig istället. Jag funderar dock på att ta med mig tidningen till sängen, så kan jag läsa igenom den tills jag blir trött. Jag får hoppas att jag somnar hyfsat fort också men det skulle inte förvåna mig om jag får ligga vaken ett par timmar innan jag somnar för jag har druckit 2 cola-burkar. Men jag får hoppas på att jag kan somna.

Jag har beställt ännu en fotobok idag också förresten! Jag fick ett nytt erbjudande om en gratis fotobok för några dagar sen, fast den här gången var det via ett nyhetsbrev som jag prenumererar på där jag får foto-erbjudanden då och då. Så det var alltså inte samma företag och det blev inte samma design på fotoboken, men huvudsaken är ju att boken är en fotobok. Det blev en "kompakt" fotobok, vad nu det betyder. Den ska iallafall mjuk i omslaget vad jag har förstått. (Den andra jag beställde förut var ju hård i omslaget).
Egentligen var det 26 sidor som man fick gratis, men jag la till ett par sidor för att få med alla foton som jag ville ha med, och det var fortfarande gratis så jag hade tur med det. Dock får jag ju betala frakten som är på 39:- men det är ju ingenting.

Jag måste förresten berätta en rolig grej som jag upptäckte igår natt när jag skulle gå och lägga mig! Mamma hade ju tagit bort mina lakan eftersom hon hade tvättat. Och så såg jag att hon hade lagat mitt överkast som hade varit trasigt på vissa ställen innan. Sen när jag tog bort överkastet från täcket så märker jag att det sitter fast. Då har hon sytt fast överkastet i täcket när hon skulle laga överkastet! Jag höll på att garva ihjäl mig. :) Typiskt när hon ska fixa något så blev det fastsytt i täcket! Haha. :)

Nej, nu ska jag sluta skriva och stänga av datorn. Vi hörs imorgon! Så hejdå.M - Bloggar om personlighet, skönhet, mode och foto! | 2010-02-23 @ 11:24:55 | | http://michellepaine.blogg.se/

Hejhej!

Kostar det pengar att få en design? :)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0