100228 - Söndag morgon.

Jag kanske borde gå och sova nu? Idag måste jag faktiskt gå upp i tid, för jag måste höra av mig till min morbror Markus efter 12-tiden, eller så kommer han höra av sig till mig. Oavsett vilket så kan det ju vara bra om jag är vaken då så att jag fattar vad som sägs.
Jag ska nämligen åka hem till honom och ta med mig min rosa lilla laptop och så ska han fixa internet på den. Internet har inte fungerat på den så länge som jag har haft den, och jag fick den i födelsedagspresent och jag fyller år i september. Iofs så fick jag den lite efter min födelsedag, men ändå. Hur som helst så är det verkligen på tiden att internet på den fixas!
Vi kanske skulle gå ut och äta middag någonstans sen imorgon också. :) Sen ska jag sova hos honom.
Jag får underhålla mig själv under måndagen tills det blir kväll, för då ska jag möta Angelica någonstans i stan, och så ska vi åka på kryssning med Silja Galaxy. :)
Jag måste ringa till Martin senare idag också och fråga om han och Jonas skulle följa med oss på kryssningen eller inte, men jag tror inte det eftersom jag inte har ringt och påmint honom. Plus att han sa kanske sist jag frågade honom på msn, och det var i fredags tror jag. Men det hade varit roligt om de hade följt med!

Förresten så visas Melrose Place på tv'n just nu och både Marcia Cross som spelar Bree i Desperate Housewives och Doug Savant som spelar Tom är med i den serien. Det visste jag faktiskt inte. Inte för att jag är något fan av Melrose Place men ändå.

Nej, nu blir det nog raka vägen till sängen för mig. Jag ska ställa flera alarm på mobilen och en påminnelse så borde jag kunna komma upp i tid. Jag måste ju duscha och packa lite saker innan jag åker, och det vore väl bra om jag vore hyfsat klar när Markus ringer, om han vill att vi ska mötas i stan någon speciell tid eller något.
Så nu måste jag säga godnatt och hejdå. Vi får se om jag uppdaterar något imorgon hemma hos Markus. Annars uppdaterar jag igen på måndag! Så vi hörs när vi hörs.PinkNation | 2010-02-28 @ 08:15:48 | | http://pinknation.se

Sv; Ja men gör det :) Så himla roligt att se. Alla har vi ju varit små ^^READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0