100221 - Söndag kväll/natt.

Jag är sämst på att blogga just nu, jag vet.
Tro mig, jag är medveten om det! Jag känner verkligen att jag inte har uppdaterat. Tänk er då om man skulle vara en av "storbloggarna", då skulle det väl kännas ännu värre om man inte uppdaterar på ett par dagar.

Jag sitter hemma i vardagsrummet med Angelica just nu. Vi sitter vid våra egna laptop's, vilket betyder att vi lanar på vårat sätt med andra ord. :)
Jag åkte hem till henne igår kväll (lördag kväll alltså). Innan det så hade jag fått stå och vänta på bussen i en halvtimme för Angelica trodde först att bussen gick klockan 20:00 då den egentligen gick klockan 20:30, så jag gick till busshållsplatsen så att jag var där tills kl 20:00. Men sen fick jag ju stå där och vänta en halvtimme extra tills bussen kom! Och det snöade och blåste samtidigt så det var lite som en storm, så jag såg ingenting när jag gick till bussen, så jag orkade inte gå hem igen under den halvtimmen för jag skulle ändå bara hunnit hem och sen fått gå tillbaka ut igen.
Så jag var en aning frusen när bussen väl kom, och busschauffören hälsade på mig genom att säga "Hej snögubbe!" när jag gick på bussen. :b
Sen fick jag gå från stationen hem till Angelica också, vilket betydde mer kyla för mig. Men hon kom iallafall och mötte mig, så det gjorde lidandet lite mindre eftersom vi då blev två om att lida ute i kylan, haha. :)

När vi kom hem till henne så fixade hon pommes frites och bearnaisesås till mig eftersom jag inte hade ätit någon middag innan. Jag vaknade sent på lördagen nämligen så jag hade bara hunnit äta frukost (och min frukost var ett glas oboy kan jag ju tillägga).
Efter det såg vi lite på Sweet Home Alabama och lanade lite. Och sen gick Angelica och la sig fast hon enligt henne inte var trött, men precis som jag trodde så somnade hon på en gång ändå. :b Typiskt henne.

söndagen vaknade jag sent (lite innan klockan 16:00) men jag hade inte somnat förrän efter klockan 06:00 på morgonen heller så det var ju inte så konstigt egentligen. En viss person hade ju på musik mitt i natten när jag försökte sova. Och jag kan inte sova om det hörs något ljud i närheten. Det måste vara knäpptyst för att jag ska kunna sova. Så jag låg och fick damp hundra gånger inombords ungefär, tills jag äntligen fick somna efter klockan 06:00 någon gång.
Någon timme efter att jag hade vaknat och gått upp och klätt på mig så åkte jag och Angelica hem till mig. Först gick vi in i affären och köpte varsin dricka (jag köpte ett 10-pack coca cola på burk, vilket är det godaste jag vet! coca cola på flaska är inte alls samma sak ju!), och sen gick vi hem. Vi chillade lite först när vi kom hem, och sen såg vi lite på tv innan vi beställde hem pizza. :) Sen har vi sett på Ghost Rider som gick på trean också.
Och nu sitter vi här med varsin dator och nördar oss. :)

Vi borde väl gå och lägga oss snart. Angelica ska ju till skolan imorgon och jag har ingenting att passa, men det är tänkt att jag ska fortsätta med mina uppsatser. (Jag satt faktiskt hela dagen i fredags och jobbade med dem så jag tyckte att jag förtjänade ledigt från dem i helgen!) Så det är ju bra om jag också går upp i hyfsat bra tid. :)
Nu har jag iallafall uppdaterat om de dagar jag varit borta från bloggen så det får faktiskt räcka just nu. Vi hörs imorgon istället! Puss, godnatt och hejdå.Lima | 2010-02-22 @ 09:29:22 | |

Angelica värkar vara bra på att göra mat och baka :3 Mmm... pajen hon gjorde förut var jätte god! Kan du inte ta några roliga bilder på celeborn?READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0