100218 - Torsdag natt.

Hej!
Jag har inte skrivit någon uppdatering under hela veckan mer eller mindre, så jag är medveten om att bloggandet har varit dåligt den här veckan.
Men i början av veckan så var jag förkyld och orkade helt enkelt inte bry mig om att skriva något, och så har jag sovit bort nästan hela dagarna den här veckan. Jag har iofs gått upp tidigare än vad jag gjorde idag alla de andra dagarna som gått under den här veckan, men idag gick jag upp alldeles för sent!
Men det har blivit som en "ond" cirkel då jag gått upp sent, gått och lagt mig sent och sen vaknat sent igen. Eftersom jag gått upp sent så är jag ju inte trött på natten heller och så kan jag inte sova, och sen när jag väl har somnat så sover jag bort hela dagen. :/ Vilket inte är särskilt bra men gjort är gjort.

Och jag har tänkt hela veckan att jag ska plugga och skriva klart mina uppsatser. Men har jag gjort det? Nej.
Jag har ju som sagt sovit bort dagarna och sen när jag väl vaknar och det är sent så blir det inte av. Men jag måste skriva klart dem så fort som möjligt och skicka iväg dem till min lärare. Jag har inte ens kompletterat den uppsatsen som jag skulle komplettera, och den informationen fick jag ju förra veckan tror jag det var. Dåligt!
Måste verkligen ta itu med det här och skriva klart dem nu. Jag vet inte när jag kommer gå och lägga mig inatt då jag vaknade så sent och säkert inte ens kommer bli trött, men jag ska försöka att gå och lägga mig om några timmar. Sen ska jag försöka (vilket jag försökt med hela veckan...) gå upp i tid imorgon så att jag kan sätta mig och skriva mina uppsatser. Annars blir det jag som får sitta och ha dem som sällskap i helgen som straff. Vilket betyder att det är säkrast för mig att jag går upp i tid imorgon och får dem gjorda.

Mamma har köpt en ny juice-smak som jag aldrig har druckit förut. Äpplejuice och tranbär. Jag var lite tveksam inför hur den skulle smaka eftersom jag inte gillar tranbär så mycket (fast jag har nog börjat gilla det nu, eller så har jag bara vant mig vid smaken eftersom jag har fått dricka tranbärsdryck så mycket) men den var faktiskt god!
Sen har hon köpt naturdiet drinkmix choklad till mig också. Det är för att jag har snackat om det tidigare i veckan säkert. Men när jag börjar med det ska jag också börja gå ut på promenader, dvs börja ett nyttigare liv så att jag kan gå ner i vikt och nå mitt mål och bli nöjd över min kropp. Så, när jag börjar med det så är det allvar som gäller så därför vet jag inte ännu när jag ska börja med det.

Nu sitter jag och kollar på Sin City. Efter det ska jag kolla på Smallville som kommer efter Xena. Sen efter det får vi se om jag är trött nog att gå och lägga mig och försöka sova. Hade tänkt se på avsnitt 21-23 av The City men jag kom på nu att jag vill se Smallville också så de avsnittena får vänta. Det har ju redan dröjt ett tag så då kan det dröja ett tag till innan jag kollar klart på hela säsongen. Men nu ska jag kolla på tv'n så hejdå.Ica | 2010-02-20 @ 01:38:51 | |

Japp. Då tycker jag att vi kan gå ut tillsammans och gå? (a)

Henrik | 2010-02-21 @ 18:31:21 | | http://hennriksvensson.blogg.se/

Hej!

Veckans blogg tävling nu. Fram till imorgon har du på dig:) Passa på att bli veckans blogg, ta chansen:)

Ha en bra kväll:)

kram

Christina | 2010-02-21 @ 23:36:34 | | http://christinarooth.blogg.se/

Snygg blogg!READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0