100212 - Fredag kväll/natt.

Hello.
Jag vaknade sent idag igen, efter klockan 15:00. Och jag har inte orkat skriva något innan.
Satt och kollade på tv när jag hade vaknat, och lite innan klockan slog 18:00 så gick jag ut i kylan för att gå och handla. Jag var ju "tvungen" att köpa läsk! :) Och så köpte jag lite andra onyttigheter också. ;)

Sen när jag kom hem så såg jag på Disney Channel. Det var ett nytt avsnitt av JONAS som visades. Och sen såg jag på en film som heter Go Figure. Sen bytte jag till TV3 och skulle se på Zorro som jag trodde skulle vara bra, men jag orkade inte ens se på filmen för att den var så tråkig. Och nu är det en film vid namn The War med Elijah Wood och Kevin Costner som visas. Elijah Wood är skit liten! 13 år för att vara exakt.
Men jag kollar bara halvt på den filmen, för den verkar inte heller allt för bra. Jag pratar med Angelica på msn också så jag klarar mig. :b

Efter att jag såg på The Vampire Diaries igår så har jag blivit sugen på att börja skriva dagbok på riktigt. Jag har ju en dagbok som jag skriver i någon gång ibland, men man ska ju skriva i den varje dag egentligen för att det verkligen ska vara en dagbok. Och om Elena och Stefan i TVD kan skriva dagbok varje dag så kan jag också göra det. :) Hihi. Men vi får se om jag orkar skriva i den varje dag. (Jag tror inte det om man tänker på tidigare erfarenheter. Plus att jag inte ens har skrivit något i den ännu fast det var mer än en dag sen som jag såg på TVD och blev inspirerad.) Vi får se hur det blir med det helt enkelt! :)
Och på tal om TVD så måste jag kolla in Nina Dobrev's (Elena) twitter igen och läsa klart den. :) Yes, jag älskar henne redan.

Jag var inne på Aupair-world för någon timme sen, och skickade lite "ansökningar" till några familjer. Jag var inte så jätte seriös med det dock, men om någon skulle vilja ha mig så skulle jag ju tvingas bli seriös med det. Skickade ju bara till de som jag vill åka till så det borde ju inte vara några problem. Jag har redan fått ett nej från en av de som jag skickade till.

Nu ska jag kolla in Nina's twitter och göra annat. Jag har chips och dipp här på bordet som har blivit bortglömda i ett par timmar också så jag kanske ska ge dem lite uppmärksamhet snart. :) Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0