100205 - Fredag kväll.

Hej!
Jag ska bara uppdatera lite snabbt om min fredag här innan klockan hinner slå tolv.
Angelica ringde och väckte mig klockan 08:50 imorse, och jag kände mig helt död och ville bara fortsätta sova. Men efter att mitt alarm ringde för tredje gången (brukar alltid ställa flera alarm efter varandra så att jag kommer upp) klockan 09:15 så gick jag upp. Satte igång datorn och kollade min mail eftersom jag var tvungen att kolla vad Tyra hade svarat. Jag skulle ju hämta min goodiebag idag, som jag vann för ett tag sen.
Sen helt plötsligt blev klockan 09:40 och jag fick bråttom med att klä på mig då jag trodde att bussen gick prick klockan 10:00. Så jag var t.o.m. orolig att missa den. Men sen när Angelica kom hit runt tio i tio så sa hon att bussen går kvart över. Så jag hann andas ut lite.

Väl i stan så åkte vi direkt till T-Centralen och sen gick vi till Pizza Hut och käkade på deras lunchbuffé. Och tydligen så var det en tjej som jobbade där som inte var på så bra humör. Hon skulle ta bort alla stekpannor från bordet där alla pizzor är och där man tar pizza ifrån, och då smällde hon i stekpannorna och först hörde jag Angelica säga "pms kärring" eller något liknande, och sen hörde jag en kille säga högt och tydligt "alla står här och väntar, du kan ju dra på smilbanden lite". Så Angelica var inte den enda som reagerade på hennes humör som jag knappt lade märke till.
Jag fick "bara" i mig 4 pizzabitar, och sen var vi klara och drog därifrån.
Då skulle vi åka hem till Tyra och hämta min vinst. Tunnelbanan bestämde sig dock för att vara lite seg just då när vi hade bråttom, och sen när vi skulle gå av tunnelbanan så gick något väldigt snett. Tyra hade skrivit att jag skulle gå åt vänster, och det gjorde jag men hon måste ha menat att jag skulle ha gått åt vänster vid uppgångarna sen när man gått förbi spärrarna. För vi fick gå en väldigt onödigt lång promenad innan vi hittade rätt. Så vi hade tagit fel uppgång och gått världens omväg när vi egentligen bara hade behövt gå några meter om vi hade tagit rätt uppgång. :b Så jag var helt slut efter den promenaden och lagom irriterad på mig själv också. :)
Tyra som skulle iväg på en bloppis idag stod t.o.m. ute och väntade på taxin när vi kom vandrande, så det var verkligen i sista sekunden som vi kom dit. Men hon sprang upp och hämtade mina grejer och så fick jag dem till slut! :)

Efter det så gick jag och Angelica och kollade på Gina Tricot (ville kolla efter en svart fin datorväska men det fanns bara grå och sån ville jag ju inte ha [här kan ni kolla hur den ser ut men den ska som sagt vara svart] Bättre att ha en mindre datorväska än att behöva släpa runt på min stora datorväska som jag har nu där dessutom själva väskan väger!) och Skopunkten innan vi drog in på ICA för att köpa oss en varsin dricka, och sen drog vi hem. Eller Angelica åkte iväg till en kompis rättare sagt, och jag åkte hemåt själv. Jag fick ta en annan buss också som går hem till mamma, då bussarna hem till pappa/Angelica inte går när man knäpper med fingrarna. Så pappa fick hämta mig.

Det är väl ungefär allt som jag har gjort idag. Förutom att se på den sista halvan av tredje Bourne-filmen som Martin och Jonas såg på när jag och pappa kom hem. Men förutom det så har jag inte gjort så mycket.

Jag skrev inget igår heller fast jag skrev i inlägget som jag skrev på dagen att vi skulle höras senare. Men jag och Angelica såg på två filmer på kvällen, så då kunde jag inte sitta framför datorn och sen efter det så orkade jag inte skriva något. Filmerna gick båda på tv1000 och det var Black Hawk Down med Orlando Bloom (en av hans första filmer!) och Josh Hartnett samt The Crow: Salvation med Eric Mabius som spelar Daniel i Ugly Betty. Det var väldigt skumt att se Eric i en sån roll när man är så van att se honom som Daniel.

Jag sitter här i min säng i mitt rum hemma hos pappa. Har ett glas cola (plus en hel colaflaska minus ett glas) som sällskap. Pappa är nere i vardagsrummet men vad han har för sig vet jag inte. Martin var hemma förut med några kompisar och de började just bli jobbigt högljudda men sen drog de iväg så det blev alldeles lugn och skönt här hemma. :) Det tackar jag för.

Nu ska jag väl fortsätta sitta här framför datorn, och så ska jag läsa 165 uppdaterade blogginlägg på bloglovin', så jag har något att göra iallafall. :) Hejdå.Isa Ponturo | 2010-02-07 @ 22:33:56 | | http://isaponturo.blogg.se/

sv: åh vad kul :)hehe jo det är jag! jag träffade dom två gånger i london i november :DREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0