100203 - Onsdag kväll.

Åh, vad duktig jag är! Jag hade ju bestämt att jag skulle se Super Size Me som började på TV4 ikväll klockan 19:55. Vi såg på den filmen förut när jag gick i högstadiet och vi jobbade med något tema. Alla tyckte att den var jätte äcklig och våran lärare frågade efteråt om någon ville äta på Mc'Donalds (eftersom alla tyckte att filmen var äcklig) och jag frågade glatt Angelica om vi kunde åka dit efter skolan! :) Japp, så mycket gillar jag Mc'Donalds, eller maci som jag säger. Fast nu har jag inte varit där på evigheter!

Jag tycker den där filmen är lite överdriven faktiskt. Vem som helst fattar väl att kroppen inte mår bra efter att äta sån mat varje dag? Det är ju självklart.

Jaja, jag får väl kolla på det sista som är kvar av dokumentären. Och efter det ska jag ta och baka en kladdkaka. Det är väl rätta takter? ;) Jag funderade faktiskt på att baka en igår kväll, men då orkade jag aldrig göra det. Men så fort jag sett klart på det lilla som är kvar av dokumentären så ska jag ta mig orken. Vi har dock inget margarin så jag får helt enkelt gissa hur mycket 100g smör är, men jag har ju bakat förut så det borde jag klara av.
Sen blir det provsmakning av smet och efter det; färdig kladdkaka. :) Yum!


UPDATE KL 22:05;
Yay! Jag hade allt hemma förutom strösocker! Men vi har sockerbitar, vilket betyder att jag får sitta och hacka sockerbitar hela natten (eller hur lång tid det nu kan ta) tills jag fått ihop tillräckligt med socker. Det här är ju bara typiskt! Jag har redan smält smöret så därför måste jag fortsätta baka. Grrrrr!


UPDATE IGEN, KL 22:38
;
Jag ringde till Angelica för att beklaga mig. Jag orkade skära en sockerbit innan jag gav upp nämligen. Och ja, jag skärde loss små sockersmulor från en sån där hel sockerbit! Crazy!
Men snäll som Angelica är så går hon med på att åka hem hit till mig och ta med sig socker. Vi bor ju 30 min ifrån varandra, så det skulle gå en buss från henne klockan 23:15 som hon skulle ta.
Jag sa att hon kunde komma hit på skämt (eller ja, jag önskade ju, men eftersom jag precis hade ringt och väckt henne så trodde jag inte hon skulle nappa på det direkt), men ungen går med på det. :O Iofs ligger hennes skola här där jag bor så det blir ju närmare för henne imorgon plus att hon slipper gå upp så tidigt.
Så om en timme får jag ta tag i bakningen igen (Jag har lagt in bunken med all smet i kylen så länge. Smeten är btw en stor klump eftersom det inte har något socker i sig och all smet har fastnat på vispen, lagom fint! Och man blir ju inte precis sugen på att provsmaka på den heller :( Provsmakning på allt-med-choklad är ju halva nöjet! ;)) när Angelica anlänt med socker.
Ett stort tack till Angelica som räddar kvällen! :)


Kom på mig själv med "skärde"... det heter ju skar, jag vet! Men för mig heter det alltid skärde eftersom jag alltid säger så! Förstår inte varför det heter skar.Sandra Marinoni | 2010-02-03 @ 22:12:56 | | http://marinoni.blogg.se/

sv;, hmm, skumt! jag har för mig att jag blev medlem på en gång :P

Sandra Marinoni | 2010-02-03 @ 22:53:39 | | http://marinoni.blogg.se/

sv; jahaa, då förstår jag :P

Anonym | 2010-02-04 @ 10:18:45 | | http://moonbell.blogg.se/

vilken bra kompis du har

Angelica | 2010-02-05 @ 01:42:50 | |

Hahaha. Vafan gör man inte ;DREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0