05:14.

(Varning för äckligt inlägg!)

Tack till Celeborn som först fick sitt ryck och sprang runt i vardagsrummet och hallen som en tok. Sen lägger han sig ner på vardagsrumsgolvet och lugnar ner sig. Jag tror då att allt är lugnt. Sen hör jag krafsande ute i hallen och tror då att han är vid sin låda, men sen hör jag något annat som meddelar mig om att han inte är vid lådan så jag går ut i hallen och hittar honom vid jackorna och skorna, där han står i hörnet. Jag tar tag i honom och lyfter bort honom men "olyckan" har redan hunnit ske och han har alltså kissat på golvet precis bredvid "mina" kängor. (Det är egentligen mammas men hon har ett par andra, och eftersom mina gick sönder förut så använder jag nu hennes gamla). Kängorna är alltså blöta på sulorna av kiss, så jag tar dem och lägger in dem i duschen och jag har också duschat av dem. Sen lyfte jag också på två par andra skor som tillhör mig (ett par sneakers som jag använde mycket för något år sen men som jag inte direkt använder längre + ett par vita gympadojor som mer eller mindre är oanvända, alltså i princip nya!) och de satt nästan fast i golvet i någon kladdig sörja! Det såg ut som något slags bajs som har torkat in, både på golvet och på mina vita oanvända gympadojor som inte är så vita längre! Fyfan, vad äckligt!
Jag orkar inte ta itu med det nu och tvätta golvet eller vad man nu borde göra, utan det får vänta tills jag gått och lagt mig och sen vaknat igen. Fast jag hoppas ju på att jag slipper ta itu med det och mamma gör det istället. Fyfan vad äckligt är det enda jag kan säga. Kom hit och lukta där på golvet i min hall så förstår ni mig!
Mina gamla sneakers och mina oanvända men nu nerbajsade gympadojor la jag i en plastpåse som jag la i badrummet så länge. De får åka i soptunnan sen, för jag har ingen lust att göra rent dem från äckligt bajs. Tur i oturen att det inte var några andra skor som jag gillar bättre!
Jag har tagit det säkra före det osäkra och tagit bort alla skor från golvet där det äckliga är, så att det inte dyker upp något annat mysigt på våra skor som stod där.

Nu är jag arg på Celeborn, som ni nog kan förstå. Så han kommer inte få sova i mitt rum och min säng inatt! Och jag tänker inte ge med mig och sluta vara arg på honom trots att han är helt oemotståndligt söt.
Nej, ÄCKLIGT är det enda jag kan säga om det här. (Lådan var iofs inte städad, men den var långt ifrån överfull så jag fattar inte vad han försöker säga med det här? Roligt är det iallafall inte! Katter kan ju lära sig att torka upp efter sig själva tycker jag!)
Nu ska jag stänga av datorn, dricka upp mitt halva pepsi max-glas som jag har kvar, och gå och lägga mig och försöka sova. Godnatt igen, och den här gången på riktigt.TSUKII ♥ | 2010-02-13 @ 23:19:33 | | http://tsukii.se

sv: haha jag avskyr absolut vodka alltså :P men flaskorna är söta. fast jag föredrar att spara innehållet :PREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0