101231 - Fredag/Nyårsafton.

Hej! Jag är ju tvungen att skriva ett riktigt sista inlägg under 2010 känns det som, så här kommer det.

Idag gick jag upp runt klockan 13:00, fast jag vaknade en stund innan dess. Jag gick och la mig efter klockan 03:00 inatt men sist när jag kollade på klockan så var den efter 05:00 så det tog ett rejält tag för mig att somna inatt. Så jag hoppas att jag kan somna bättre under natten till imorgon, när jag väl har gått och lagt mig dvs.
Jag kommer nog vara uppe några timmar till iallafall, eftersom jag såklart ska kolla på fyrverkerierna som antagligen folk lär börja med innan midnatt och sen hålla på ett tag, och jag vill inte gå och lägga mig direkt efter det.

Jag har faktiskt inte haft tid att göra så mycket idag tyvärr. Först vaknade jag, gick upp, gjorde iordning frukost och åt den framför tv'n där jag kollade på några The Osbournes-avsnitt som gick på MTV, sen klädde jag på mig och gick och handlade lite till middagen som jag skulle göra nu ikväll, och sen när jag kom hem så kollade jag runt lite på datorn innan jag hämtade hem det teoretiska provet till min Svenska C kurs.

Min lärare skrev till mig innan julen ens hade börjat att provet skulle vara tillgängligt på hemsidan innan Nyårsafton så att man skulle kunna göra det innan Nyårsafton (för vem vill sitta på Nyårsafton & göra ett prov?), så jag räknade ju med att kunna göra det innan idag. Så jag har hållt utkik på hemsidan tidigare i veckan men inte sett något prov, och igår fanns det inte heller något prov på hemsidan, så jag fick tråkigt nog göra det idag. Jag började med provet efter klockan 17:00, och blev inte klar förrän närmare klockan 21:00. Min lärare hade också skrivit att provet skulle bestå av ett debattinlägg och frågor, så jag trodde ju såklart att det skulle bestå av det. Så när jag hade hämtat provet och öppnade det så fick jag en negativ överraskning. Provet bestod av 5 olika uppgifter, och det var ju inte alls vad jag hade räknat med, så det var också därför det tog sån tid att göra provet.
Även om jag bara har varit hemma idag så hade jag inte räknat med att sitta och göra ett prov i flera timmar på Nyårsafton direkt. Jag hade hellre spenderat de timmarna med att göra något jag faktiskt vill göra. Men jag var tyvärr tvungen att göra provet idag eftersom idag också är (konstigt nog) sista dagen av kursen, och jag vill ju inte riskera att inte bli godkänd och få göra om hela kursen.

Hur som helst så är det så jag har spenderat min sista dag av 2010, och det är därför jag inte har skrivit något idag, för jag hade faktiskt tänkt publicera två inlägg till om hur 2010 har varit (jag har ju redan publicerat ett inlägg om de nedräkningar som jag har haft under 2010 här i bloggen), men nu kommer jag förmodligen bli klar med dem efter midnatt och därmed under 2011, så därför kommer jag att tidsinställa dem så att de blir publicerade idag, nyårsafton, ändå. Så om ni är intresserade av att läsa dem så kan ni kolla in senare inatt eller imorgon, och läs då de två inläggen nedanför det här inlägget.

Nu är det bara en halvtimme kvar till midnatt då det nya året 2011 börjar! Så, gott nytt år allihop! ♥


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0