We no speak americano.

Igår morse när jag var påväg till bussen så blev jag stoppad två gånger, först av en tjej och sen av en kille. Och båda frågade mig om vägen till bussen som åker till Stockholm, på engelska!
Så jag var ju såklart tvungen att svara på engelska för att de skulle förstå, men det som förvånade mig var att jag svarade på en gång utan att behöva tänka och det lät faktiskt bra i mina öron också. Det måste ju betyda att jag har förbättrat mitt uttal.

Det glädjer mig iallafall, för jag vet att jag är bra på att skriva på engelska eftersom jag har en del utländska vänner som jag träffat på internet osv som jag skriver till på engelska, och sen uppdaterar jag alltid min facebook-status och på twitter med engelska för att alla ska förstå, så jag använder engelska dagligen. Ibland går det t.o.m. så långt att jag tänker på engelska istället för på svenska. Men att prata på engelska med någon har jag aldrig varit bra på (tycker jag själv åtminstone), och det beror ju säkert bara på att jag inte har någon att prata med på engelska face-to-face för det är ju lite svårt att bli bättre med uttalet och att prata flytande på ett språk om man aldrig pratar med någon på det språket. Men jag antar att uttalet osv kanske har förbättrats lite då jag varit nere på Cypern och på Kreta?

Hur som helst så är det väldigt roligt, då jag mer än gärna skulle vilja prata helt flytande på engelska. Men bara man kommer igång med det så flyter det nog på av sig själv. Så brukar det ju vara för de flesta iallafall och så verkar det ju vara för mig också.

Det ultimata skulle ju vara att åka till USA eller vilket land som helst då engelska är någonting som de flesta förstår, och sen stanna där tills man kan prata helt flytande. Om jag inte hade behövt tänka på något mer än att bara åka dit, så hade jag lätt gjort det! Hur som helst så ska jag ta tillvara på de tillfällen jag får att öva på det engelska språket tills jag kan prata helt flytande! Det är ett av mina livsmål hädanefter.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0