100824 - Tisdag.

Dumma SL har ju ändrat i busstabellen eftersom de bytt till höst/vinter-tabellen nu eller vad det nu är. Jag visste ju att det hade kommit en ny busstidtabell, men jag tänkte inte på att kolla upp om de hade ändrat tiderna. På de flesta bussarna så brukar de ju nämligen inte ändra tiden, men bara för att jag inte hade kollat upp det så hade de såklart ändrat tiden. Så imorse missade jag bussen som jag brukar ta från stationen till skolan. Grrr! Nu går den 08:45 istället för 08:56, så på fredag när jag ska till skolan (har ju samma tider på tisdagar & fredagar) så får jag se till att vara nere vid stationen tidigare så att jag hinner med den.

Det var väldigt kallt ute idag också, även om jag kom hem efter 11 och inte var ute mitt på dagen. Och i Metro stod det att hösten mer eller mindre är påväg/redan har kommit, så vi kan inte räkna med några fler dagar med 25-30 grader varmt. Surt! Fast det var ju kallt redan förra veckan. När jag var yngre så kunde vi ha mina kalas utomhus för att det fortfarande var varmt ute (& jag fyller ju år den 5 september). Våra grannar brukade t.o.m åka och bada runt min födelsedag. Men nu blir det minsann höst redan i augusti verkar det som.

Jag var sjukt trött när jag kom hem idag så en stund innan klockan 14:00 så la jag mig i sängen med Celeborn. Sen ringde min mobil för att påminna mig om ett av mina favoritprogram Masterchef Australia började om 10 minuter, men jag orkade inte ens stanna uppe för att kolla på det så då kan ni nog förstå att jag var väldigt trött. Så jag gick upp och stängde av alarmet (man måste ju stänga av det för att få tyst på det) och gick sen och la mig i sängen igen. Sen måste jag ha slocknat efter ett tag, med kläderna på och så hade jag dragit mitt nattlinne över mig som ett täcke. Sen vaknade jag igen runt klockan 16:30. Så jag har inte gjort så mycket idag förutom att sova, suttit vid datorn och nu under kvällen har jag ätit pannkakor till middag och kollat på tv.

Statistiken i bloggen är fortfarande högre än vanligt
och jag har inte fått något svar på om någon har länkat mig eller liknande, så jag har ingen aning om vad det beror på. Kan inte ni som går in här skriva en kommentar och berätta hur ni hittade min blogg? Det känns ju lite skumt att jag helt plötsligt fått så många besökare om nu någon inte har länkat mig. Det är som sagt inget jag ogillar, tvärtom, men man blir ju samtidigt förvirrad och nyfiken på vart alla kommer ifrån. Så, please tell me!

Just nu kollar jag på Kommisarie Gently som jag har kollat på sen klockan 21:00, och det är slut om 5 minuter. Jag ska väl vara vaken tills 2 ½ Men börjar och sen gå och lägga mig efter det. Imorgon börjar jag klockan 13:00 så då får jag iallafall sova längre än till klockan 07:30. Men nu ska jag läsa lite bloggar osv. Ciao!PeytonVega | 2010-08-25 @ 13:14:25 | | http://peytonvegas.blogg.se/

thank you!!!!READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0