100817 - Tisdag.

Jag skulle ha uppdaterat här för flera timmar sen men jag och bloggandet är ju inte bästa vänner nu för tiden, så jag tänker alltid "orka" och sen blir det aldrig gjort. Way to go!

Hur som helst så är första matte-lektionen i skolan avklarad.
Hade ju som sagt lektion klockan 09:00-11:00. Och passande nog så regnade det när jag skulle gå hemifrån (& det ska regna ända till fredag enligt vädret på AB) så jag kände mig inte så sugen på att cykla och sen sitta där i skolan helt genomblöt. Så jag gick till busshållsplatsen och tog först bussen ner till busstationen, och sen kom det lyckligtvis en buss som åkte dit jag skulle och jag kom bara 5 min försent. Jag hade först trott att jag skulle bli ännu senare så det var ju bra.
Tydligen så är vi bara 4 personer, med mig själv inräknat, som ska ha matte den här perioden (de kör på 10-veckors-perioder). Förra perioden innan sommaren så var vi ju fler, och jag hade väl trott att fler av dem skulle ha matte nu också för ingen av dem blev klara vad jag vet. Men det är väl bara bra att det är så få, då blir det ju mer hjälp till oss och dessutom lugnare i klassrummet (vi fick btw sitta i ett jätte litet klassrum idag, men det gjorde ju iofs inte så mycket då vi nu är så få som vi är). Fast vi hade några skrattattacker idag, och en var min förtjänst, så vi har det inte för lugnt heller.
Min matte-lärare tvingade mig även att hälsa på min historia-lärare som jag ska ha under den här perioden. Jag vet inte om jag har skrivit det innan, men jag ska även läsa Historia A under dessa 10 veckor. Dock så läser jag ju den på distans så därför förstod jag inte varför jag skulle hälsa på läraren eftersom jag ändå inte kommer träffa honom, men jag gjorde det ändå och fick höra allt om kursen från honom så jag antar att det kanske var bra. Jag kommer bli tvungen att köpa en Historia-bok om jag inte kan hitta tillräckligt med information på internet till mina arbeten, men jag hoppas att mamma är snäll och betalar den isåfall. Eftersom jag fyller 20 snart (om exakt 3 veckor minus 2 dagar!) så får jag inte längre låna gratis böcker, som jag fick då jag var inskriven på "Ung på väg" (vilket är ungefär som en slags syo-grej för ungdomar mellan 16-20 år).
När vi hade slutat och jag skulle hem så tog jag bussen igen för jag orkade inte gå och jag tänkte att min bussremsa är ju ändå till för att användas, haha. Så först fick jag ta bussen till stationen, sen vänta där i en kvart (& då hade jag redan hunnit hem om jag nu hade gått istället) och sen ta en annan buss som stannar en bit ifrån vårat hus. Så jag slutade vid klockan 11:00 men var hemma precis innan klockan 12:00 tack vare att jag tog buss istället för att gå, haha. Men jag hade nog inte kommit hem så mycket tidigare ändå även om jag hade gått, för klockan var redan kvart över 11 när jag kom till hållplatsen en bit ifrån skolan, och det tar ju ett tag att gå ända från skolan hem till mig (& det är ju såklart därför jag vill cykla eller ta bussen).

Jag är iallafall stolt över mig själv för att jag gick upp när klockan hade ringt. Jag kunde knappt sova någonting inatt även fast jag behövde all sömn jag kunde få. Men som tur är så var jag inte helt död när jag vaknade. Men jag lär ju sova gott inatt iallafall för jag har känt av tröttheten nu senare under dagen. Jag kommer bli arg om jag inte kan sova inatt igen. Sömnproblem är inte något jag saknar och vill ha tillbaka direkt, tvärtom.

Nu ska jag gå och värma mat att äta till middag, och sen sätta mig och kolla på tv. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0