100816 - Måndag/Sk0lan börjar im0rg0n.

Hej!
Jag har tillbringat sista dagen av sommarlovet med att räkna matte hela dagen. Men det får jag skylla mig själv för eftersom jag inte hade räknat klart allt tidigare. Jag har ju faktiskt haft hela lovet på mig så jag hade kunnat göra det redan i början av lovet och sluppit tänka på det sen. Men dum som jag är så lät jag min ovana med att alltid göra allt i sista sekund ta över, och det är därför jag fick tillbringa sista dagen av sommarlovet med att räkna matte. Och det värsta är att jag har suttit hela dagen (sen jag gick upp, vilket också var för sent då jag råkade stänga av alla alarm & somna om. men jag kunde inte somna inatt av någon anledning så det var därför.) och räknat, men jag blev inte klar med allt. Dock är det bara 4 sidor som jag inte har räknat, så det får jag räkna imorgon i skolan. Jag orkar inte sitta hela kvällen tills jag ska gå och lägga mig och räkna, så därför får det bli så. Men 4 sidor är ju inte heller särskilt mycket, så det hinner jag räkna klart imorgon + att jag hinner börja med nästa (& sista!) kapitel så det gör inte så mycket.

Det är synd bara att jag inte har kunnat tillbringa den här sista dagen av sommarlovet till att göra någonting roligare, eller iallafall något jag vill göra. Men det är ju som sagt mitt eget fel. Blä.

Mamma var förresten snäll och hämtade min Egoboost!-bok ("Blondinbellas" bok som ni kanske hört talas om?) under eftermiddagen eftersom hon också hade ett paket att hämta, så då hämtade hon den samtidigt.
Av det jag har läst hittills (ungefär 1 kapitel) så verkar den väldigt lovande. Jag tror faktiskt att jag skulle tipsa de flesta om att köpa den boken!

Imorgon ska jag upp tidigt också, klockan 07:30 (vilket kanske inte är så tidigt för de med normal dygnsrytm osv, men för mig är det väldigt tidigt!), hur nu det ska gå. Men jag har ställt min väckarklocka, vilket betyder att jag blir tvungen att gå upp och stänga av den för att få tyst på den, och då hinner man ju vakna till liv lite när man blir tvungen att resa på sig. Det är ju lättare att försova sig när man använder alarm på mobilen och dessutom har den inom räckhåll (dock brukar jag ju ställa flera alarm efter varandra för att jag ska komma upp men ibland räcker det inte).
Men jag lär ju sova väldigt gott imorgon kväll iallafall, när jag får gå upp så tidigt. Mina matte-lektioner är ju klockan 09:00-11:00tisdagar + fredagar, samt klockan 13:00-15:00 onsdagar. Synd för mig och mitt morgontrötta jag att det inte blev onsdagens tider varje lektion. Men jag antar att jag får nöja mig över att vi hade sena tider förra terminen...

Nu ska jag gå och se på den andra halvtimmen som är kvar av Danska Hollywoodfruar (mamma kollade på CSI: NY så jag fick "nöja" mig med det) och ta mig en bit blåbärspaj med vaniljsås. Sen får vi se om jag ser på tv resten av kvällen eller om jag gör lite av båda. Jag ska iallafall försöka att inte gå och lägga mig allt för sent så att jag kommer upp imorgon. Ciao!月姫 Tsukii ♥ | 2010-08-16 @ 21:48:38 | | http://tsukii.se

har ett award till dig som finns på min blogg sötis ^^http://tsukii.se/2010/august/beautiful-blogger-award.html#commentREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0