100812 - Torsdag.

Fick ett samtal från min kära lillebror för 40 minuter sen, för han ska tydligen komma hit om ca 20 minuter. Och knäppisen har inte ätit på hela dagen, och jag har inte ätit någon middag, så jag har nyss beställt pizza. Först så stod det att restaurangen inte var uppkopplad till hemsidan och det fungerade alltså inte att beställa något, men som tur är så blev den uppkopplad några minuter efter och jag kunde beställa. Så pizzorna borde komma lagom tills Martin är här! Jag beställde en 2liters läsk också till läskgalna mig. Så det blir gott!

Idag fick jag se hela Masterchef Australia igen. (Igår råkade jag sova alldeles för sent & missade det igen!) Och efter det så kollade jag på Tyra Show, som handlade om ett ganska bra ämne. Tyra hade bjudit in både tonåringar som är populära i sin skola och tonåringar som anses töntiga eller bara är utanför. De som ansågs töntiga (som var med i showen alltså) var t.ex. med i skolorkestern och jobbade med skoltidningen, och de får dåligt rykte i sina skolor bara för att de är med i skolorkestern. Jag förstår seriöst inte hur ett intresse kan göra så att man får dåligt rykte. Det borde inte spela någon roll om man är med i skolorkestern och gillar att uppträda, om man håller på med någon sport eller om man är populär (& gör i princip ingenting). Man borde få dåligt rykte för hur man beter sig mot andra, inte för vad för intressen man har. Stört!
Sen var det en av de populära tjejerna som bjudits in till showen som sa helt seriöst att de som håller på med teater borde göra något bättre med sin tid som att sporta för det kan man åtminstone hålla på med i college, och det kan man inte med teater. Snacka om smart tjej! Man kan visst hålla på med teater i college. Det är hur många som helst som håller på med teater i college. Snacka om att någon behöver sluta tänka på sig själv och börja lära sig saker istället... Hon blev dock ganska ägd när skådespelarna från Glee-serien kom dit och en av tjejerna sa att hon studerade teater som huvudämne i college, varav Tyra kommenterade det för den där tjejen som sagt så.
Jag tycker det är SÅ töntigt med alla olika grupper och fack som man delas in i när man går i skolan. Hur orkar man ens bry sig om alla som går i ens skola? Sköt dig själv och ditt liv istället för att tänka för mycket på andra och deras liv. Alla borde göra det som gör dem lyckliga utan att behöva oroa sig över att anses töntiga eller få dåligt rykte bara för att de gör något de gillar. Jag tycker att alla dessa ungdomar som delar in alla i grupper och fack borde växa upp och lägga sin energi och sina tankar på något viktigare istället.

Sen så var Gabourey Sidibe (tjejen som spelar Precious i filmen med samma namn) och Paula Patton (som spelar Ms. Rain) med i showen också. Och precis som Tyra sa, så såg man verkligen vilket ljus Gabourey/Precious utstrålar omkring sig. Hon verkar verkligen vara en glad och positiv människa som skänker energi till andra. Hon är så olik från karaktären som hon får spela i filmen! Men det visar väl bara vilken duktig skådespelare hon är. Och att det är hennes allra första film gör ju henne bara ännu duktigare.
Och det gör mig så glad att hon också visar för alla att man inte behöver vara "size 0" för att lyckas. Även om hon inte sa något om det i showen så är det ju något hon gör. Jag som själv inte är någon "size 0", eller andra som inte är det, blir glad när jag ser att fler och fler som inte är någon "size 0" lyckas i nöjesbranschen som faktiskt är så utseendefixerad som den är. Det ger mig hopp om att jag också kan lyckas, utan att behöva banta ner mig till någon "size 0". Jag hoppas verkligen att "size 0" är ett minne blott om några år, att vi alla ska kunna lyckas baserat på våran förmåga och inte baserat på hur vi ser ut eller hur mycket kroppsfett vi har på våra kroppar.

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och kolla lite på tv. Och vänta på att pizzorna och Martin kommer hit.
Imorgon är det förresten fredag den 13, något som jag inte ens hade tänkt på förrän Katja sa det till mig. Så var lite extra försiktiga imorgon om ni nu är vidskepliga av er! Jag vet faktiskt någon som fyller år imorgon, men jag hoppas att han inte är vidskeplig och att det inte händer något dåligt på hans självaste födelsedag. (Det kan ju hända saker utan att man är vidskeplig.) Ciao!Viktoria | 2010-08-12 @ 20:35:57 | | http://becoolsodapop.blogg.se/

Svar: Jag håller med :/Nej har hon? Vad häftigt ;)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0