100810 - Tisdag.

Hej!
Nu är jag helt upprörd efter att ha läst och skrivit om de stackars minkarna i mitt förra inlägg. Och att en massa idioter i Kenzas kommentarsfält försöker få något bra att framstå som dåligt är ju bara sjukt. De försöker seriöst få henne att känna sig dum för att hon väljer att uppmärksamma något som minkarna (som inte ens så många vet om & det är ju därför hon skrev om dem!) när det finns så mycket annat att uppmärksamma. Så vitt jag vet så är Kenza bara en människa och en människa kan omöjligt uppmärksamma allt dåligt som händer här i världen. Men att hon uppmärksammar något som inte så många ens vet om är BRA och inte dåligt så försök inte skriva något annat till henne. Jag skäms seriöst för att vara en människa när folk beter sig sådär som idioter sådär!

Idag har jag umgåtts med Johanna. Åkte till henne med 14:30-bussen och åkte hem med 21:15-bussen. Så vi fick umgås i ca 6 timmar så det var ju nice. Vi möttes inne på ICA eftersom vi skulle handla lite. Och sen åkte vi hem till Johanna. Vi åt middag tillsammans, såg på tv och pratade en massa.
Hennes katter är lite förälskade i mig också, båda blev helt vilda när de såg att jag var där, haha. Men de kommer nog ihåg mig från när jag har varit där förut och de vet att jag gosar med dem när jag kommer dit. Men det är ju nice att känna sig uppskattad från två små söta katter!

Jag har inte gjort så mycket annat idag eftersom att jag har umgåtts med Johanna hela dagen. Innan jag åkte till henne så fick jag tvinga upp mig själv ur sängen, äta frukost, se lite på Masterchef Australia (som jag btw ser på varje dag nu & idag missade jag halva programmet, men imorgon ska jag se på hela programmet!) och sen var jag tvungen att dra iväg till bussen.

Imorgon har jag ingenting planerat (som vanligt ungefär) men jag ska väl försöka att inte sova bort hela dagen, och så ska jag försöka räkna klart det jag skulle räkna i matten så jag slipper sitta med den något mer den här veckan. Det kan ju vara skönt att faktiskt vara helt ledig de sista dagarna på sommarlovet istället för att sitta och tänka på att jag måste räkna klart matten.

Nu ska jag antingen sitta här framför datorn ett tag till eller gå och se på tv. Ciao!fina | 2010-08-11 @ 20:56:21 | | http://unajosefina.blogg.se/

självklart vet jag att du ska va med på möhippan, haha:D jag frågar gärna om råd sen hihi :)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0