100806 - Fredag/Bra start på dagen!

Jag vaknade av mig själv redan innan klockan 12:00. Väldigt duktigt för att vara mig! Jag gick och la mig runt klockan 01:00 inatt. Jag kom innanför dörren runt klockan 00:20, gick på toa, bytte om och gick och la mig i sängen på täcket. Celeborn låg redan i min säng och gick upp till mig och la sig vid mitt ansikte, så söt! Sen petade jag ut mina linser från ögonen medans jag låg i sängen för jag orkade inte ens resa på mig. Men sen var jag ändå tvungen att resa på mig för att gå och släcka lampan i hallen + stänga mitt fönster, och sen la jag mig under täcket och slocknade efter ett tag. Jag var helt slut i hela kroppen efter en hel dag på Grönan!

idag vaknade jag som sagt runt klockan 12:00, men låg kvar i sängen tills 20 över då jag gick upp. Gick in i mammas rum där hon fortfarande låg och sov, och hon brukar ju alltid vara uppe tidigt så det förvånade mig. Sen gick jag och fixade ett glas oboy, satte mig vid tv'n men det fanns inget roligt att kolla på så då gick jag och skulle sätta mig vid datorn. Men jag hann inte ens sätta mig vid datorn. Jag ställde mitt glas med oboy framför datorn, och sen när jag skulle sätta på datorn så kom jag åt glaset med handen på något sätt så att det välte omkull och all oboy rann ut över skrivbordet. Jag hann inte ens reagera för all oboy rann ut samtidigt, så det fanns inte så mycket att göra åt det. Men som tur är så kom det bara lite oboy under tagentbordet, och inte i det. För om det hade kommit så mycket vätska på det och i det så hade det förmodligen gått sönder. Så det får jag vara glad över. Sen fick jag tillbringa jag-vet-inte-hur-länge med att torka upp all oboy med papper. En bra start på dagen, eller vad säger ni? Nu känns det inte som att det kan hända något mer dåligt den här dagen så allt som den här dagen har att bjuda på (jag ska iofs bara vara hemma & göra ingenting) borde bara bli bättre och bättre.

Nu sitter jag här med en handduk på stolen (det kom lite oboy på stolen & den var fortfarande fuktig när jag hade torkat den så då la jag över en handduk), och papper under tangentbordet och musen för att vara på den säkra sidan. Nu är iofs allt torrt men jag ville vara på den säkra sidan när jag väl satte mig här.

Så, vad har eran fredag bjudit på än så länge? Ni har förhoppningsvis sluppit torka upp ett halvt skrivbord med oboy.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0