100429 - Torsdag.

Hej!
Jag gick upp "imorse" lite innan klockan slog 11. Jag hade då legat kvar i 1 timme i sängen utan att gå upp. Och jag ville fortfarande inte gå upp när jag väl gick upp men jag var ju tvungen. Såg klart på det lilla som var kvar av Days Of Our Lives, åt frukost och kollade runt lite på internet. Sen klädde jag på mig och gick iväg till skolan.

Jag kom dit prick klockan 12:40 då vi börjar, men konstigt nog så var det bara en enda person där. Vi brukar inte vara så många där, men vi brukar ju vara några fler än bara två personer. Så jag misstänkte att något var skumt, då inte ens läraren var i klassrummet. Och hon brukar alltid komma i tid, eller iallafall tills vi börjar.
Men jag öppnade mina böcker och hann räkna 2 matte-tal innan min svenska-lärare kom in i klassrummet och sa att hon behövde vårat klassrum, och då frågade jag vart våran lärare var och hon var tydligen sjuk. Jag har då inte fått reda på det innan, men alla andra verkar ju ha fått reda på det eftersom det bara var jag och en annan tjej där. Skumt!

Men eftersom min svenska-lärare behövde vårat klassrum så visste jag inte vart jag kunde sitta någonstans så jag packade ihop mina böcker och gick hem istället. (Irriterande btw att jag kunde ha sovit längre om jag vetat att min lärare var sjuk! Jag satt t.o.m & svor över att Celeborn låg & sov i min säng när jag & mamma sa hejdå innan jag skulle gå, haha. Jag var avis, ja!) Väl hemma så fann jag mamma vid köksbordet, så jag satte mig där med henne och räknade lite för att kompensera den "missade" lektionen. Men det blev ju lite lektion för mig ändå eftersom jag räknade själv. Jag hann dock bara räkna klart det sista avsnittet på kapitel 3, och sen räkna några uppgifter på kapitel 4 innan jag körde fast. Kapitel 4 är nämligen ekvationer och formler, och det är ju det som är det svåraste. För mig dvs. Men min lärare sa förut när vi bestämde min tidsplan att hon skulle gå igenom det för mig eftersom det kan vara knepigt för många, och det kan ju verkligen behövas. Jag klarar ju de enklaste uppgifterna där det står vilket tal X/Y/Whatever är, men sen när man ska leka proffessor och gissa talet själv så blir det alldeles för svårt.

Jag gav upp med mitt räknande efter att jag hade kommit till de svåra uppgifterna. Så jag hann bara sätta mig i soffan och starta datorn innan mamma kom och sa att vi skulle gå. Vi skulle gå ner på stan och lämna hennes cykel på lagning + kolla på sandalerna på Kappahl. Mamma fick dock gå och lämna cykeln själv, för jag stannade till vid Angelicas skola och mötte upp henne där.
Alla sandaler utom de svarta var fula, och de svarta som jag provade var för stora + att mamma sa att de är gjorda i dåligt material och att jag kommer få ont i fötterna, och jag fick ändå ingen wow-känsla av dem så jag struntade i att köpa dem.

När vi lämnat Kappahl så gick vi och fikade, och sen handlade vi.
Inne i affären fick man smaka på någon ny pizza-smak i "märket" Ristorante. Jag kunde dock inte smaka på den för det var kyckling på den. Gubben som stod vid bordet och hade hand om pizza-smakningen gick sen fram till oss och våran korg och pratade om att hans barnbarn hade laktosallergi och att det är så dyrt att köpa sånt som är laktosfritt (mamma sa att jag var vegetarian & inte kunde smaka på pizzan, så jag antar att det var därför han började prata om det). Gullig gubbe iallafall! Haha.
Vi köpte med oss en varsin pizza hem också. Jag valde en mozarella såklart. Vet inte ens om det finns någon riktig vegetarisk pizza i märket Ristorante, men mozarella är gott i nästan alla märken vad jag vet.

När vi gick ut från affären så såg jag en skylt om att Alexandra Pascalidou ska komma dit imorgon till något "demokök" (som tydligen är det som den där gubben stod vid). Hon kommer väl förmodligen signera sin bok (Min stora feta grekiska kokbok) också.
Det är nästan så att jag vill gå dit bara för att träffa henne, men jag vet inte om jag kommer göra det, troligen inte. Det känns lite stalker-varning att be henne om en autograf eller/och en bild, haha. :) Men det vore kul att få det för jag gillar ju henne. Läser hennes blogg faktiskt. ;)
Men sannolikheten att jag går dit själv är inte så stor. Jag och mamma var ju där idag och handlade så vi behöver ju inte handla något mer där, men jag kanske hinner ändra mig tills imorgon. :b

Efter att vi hade kommit hem igen så läste jag den nya VR-tidningen som mamma var snäll och köpte till mig. De hade gjort ett reportage om de "69 sexigaste killarna i Sverige". Men jag håller inte alls med om placeringarna! Jag kan ju avslöja att Brolle blev utsedd till nummer 1, och han är verkligen inte den sexigaste i Sverige. Och jag kan även avlöja en till grej; det enda jag tänker på när jag hör hans namn eller ser en bild på honom är hans rumpa som jag och Angelica fick se i en affär då vi såg honom och hans tjej, när han böjde sig ner och tydligen hade för låga jeans och kalsonger. Och det var ingen trevlig syn kan jag säga.
Men Joel Kinnaman fick välförtjänt nummer 2, fast han borde dock fått första platsen tycker jag!

Angelica gick till bussen och åkte hem en halvtimme efter att vi hade kommit hem (tror jag). Sen har jag bara sagt hej och vad jag gör till henne på msn innan hon blev offline igen. Hennes msn dissar mig totalt kan jag ju säga! :( Buhu. Och imorgon ska hon iväg till hennes boyfriend så det betyder ännu mer diss på mig. Haha.

Jag och mamma kanske ska gå till ÖB imorgon för hon skulle köpa en ny pärm eller vad hon snackade om.
Då kanske jag kan passa på att köpa några(?) nya foto-album. Jag har nämligen en idé om vad jag ska göra med alla mina urklipp och bilder som jag har... Jag ska göra egna album med mina favoritkändisar som jag har alldeles för många bilder på (jag vet inte hur många album jag kommer behöva till det eftersom jag inte vet hur många som jag ska göra egna album med, eller vilka jag ska ha i samma... Men två stycken tjejer som ska få ett eget album imorgon & som är största prio är såklart tvillingarna Olsen!). Och så ska jag kanske göra en "bok" (vill inte slösa pengar & köpa ett album till det då det inte behöver vara lika fint) med urklipp och bilder på kläder, dvs inspiration till kläder. :)

Jag får se om mamma ens väcker mig imorgon innan hon går, men det borde hon nog göra.
Jag får väl ställa ett alarm på min mobil också så att jag inte vaknar för sent. Och på tal om det så ska jag nog gå och lägga mig efter jag skrivit klart detta inlägg (som btw blir väldigt långt märker jag. creds till er som orkar läsa, haha).
lördag ska Marjo och Elin komma hem till oss, och så ska vi ha karaoke-kväll. Det är dem som har allting hemma så det tar dem med sig, och så skulle de kanske låna några fler skivor så att vi kommer att ha fler att välja bland. :) Det ska bli väldigt roligt! :) Det var jag som föreslog det till Marjo i tisdags och tydligen var det ett bra förslag eftersom hon nappade på det så fort.
Men nu orkar jag inte skriva något mer och jag har inte heller något mer att skriva, så godnatt och hejdå. :)

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0