100428 - Onsdag.

Idag väcktes jag av att mamma ringde mig efter klockan 11 någon gång (tror jag klockan var). Jag hade nämligen pratat med henne igår (tisdag) om att jag ville kolla på sandalerna på Kappahl och hon skulle ju på ett möte idag så vi hade kunnat kolla på dem efter, men hon sa igår att vi skulle göra det på fredag istället, så jag sa bara att jag låg och sov när hon ringde. Vi får gå dit på fredag som vi bestämde från början. :) Hoppas att någon utav färgerna är fina! :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Har gjort frukost, duschat, mailat lite, läst bloggar (men har ändå över 200 olästa inlägg), tittat på Drömmen om Italien (där äntligen Kaveh&Rebecca blev utröstade! Yay! Alltså har mitt favoritpar 1 chans av 2 att vinna!), tittat på True Blood (där Godric tog livet av sig! :'(), och så har jag slutligen pratat med min "lillasyster" Lana på msn. Hon frågade mig om jag har planerat att åka någonstans i sommar, och sen frågade hon om jag ville följa med henne till Egypten. :) Hon har tydligen kompisar som bor därnere, + att hennes pojkvän bor där. :)
Jag tittade på några olika hemsidor efter flyg och hotell och jag hittade tex flyg för under 4000:- och hotell för under 2000:-, vilket är väldigt bra priser. Men jag vet inte om jag ska följa med än. Jag ska fundera på det och sen berätta för Lana. Jag vill åka dit med henne, för det vore väldigt roligt + att jag också velat åka till Egypten för att hälsa på mina mumier! ;) Jag är väldigt fascinerad av mumier nämligen.
Men jag får se hur det blir med det här. Jag ska ta och prata med mamma imorgon och höra vad hon tycker. :)
Lana ska också komma hit till Stockholm nu i maj, antingen med en grej hon hjälper till med eller så åker hon hit själv sa hon, och då ska vi såklart träffas (för första gången! ♥) och då kanske jag blir så pepp på att resa iväg med henne att det inte finns någon tvekan. Men vi får se hur det blir helt enkelt. :)

Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig. Ska gå upp i tid och sen gå till skolan imorgon. Jag får nog ta och läsa lite innan jag släcker lampan för just nu är jag inte så jätte trött. Men godnatt och sov gott!Sandra Marinoni | 2010-04-29 @ 22:25:22 | | http://marinoni.blogg.se/

sv; hahha, du får se avsnittet (A)

jag gillar damon mer just för att han INTE är den snälla, hahah :D

Veronica - Gravid, BF 27 Juli ♥ | 2010-04-29 @ 22:32:35 | | http://veronicaodquist.webblogg.se/

Åh, egypten vill jag också till!Sv: Ja jag förstår verkligen inte hur man tänker när man gör något sådant. Men det är väl tack vare alla datorspel, tvprogram och filmer som detta händer. Dom tycker väl att det dom ser är "coolt" och så måste dom göra det själva. Eller så har dom bara något otroligt fel i huvudet.. Fan ska man inte ens kunna gå till affären med sina barn längre? Eller leka i lekparken för att man ska vara rädd att en 10ÅRING ska mörda ens barn? Det är helt sjukt.. Jag förstår inte hur dom kunde komma undan med detta, oavsett om dem är unga så ska dom ha sitt straff.. USCH!

Johanna | 2010-04-29 @ 22:39:14 | | http://hannahsworld.blogg.se/

haha, jag gillar fortfarande dem inte så mkt så jag köper en. Och dem som inte är långhåriga är fula, fast söta ändå på nåt vis. Ful-söta. hahaMen dem var så rara så jag tyckte om dem ändå :)

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0