100423-100425 - Helgen.

100423/FREDAGEN:
Angelica kom hem till mig runt klockan 14:30. Eftersom jag mer eller mindre just hade ätit frukost så hade jag inte heller klätt på mig helt. Så jag klädde på mig och sen såg vi lite på tv och kollade även upp när bussen gick, och sen tog vi bussen ner till ÖB där Angelica skulle kolla efter ramar till en foto-utställning som hon ska ha i sin skola.
Vi gick också in på Skokanonen (där Johanna förresten jobbar, men hon jobbade inte den dagen, tyvärr!) där Angelica skulle kolla efter ett par skor. Hon hittade dem också och så köpte hon dem.
Efter det så gick vi till Jysk och Rusta för att kolla efter ramar där också. På parkeringen framför de affärerna så hörde jag att någon ropade mitt namn och då var det Marjo och Elin som var där. :) Så vi stannade och pratade lite med dem innan vi alla gick vidare dit vi skulle.
Jag och Angelica köpte glass inne på Rusta, vilket blev ganska kallt efteråt. Glass när det är kallt ute är ju inte det smartaste faktiskt, men ibland vill man ju ha glass och då köper man glass helt enkelt!
När vi hade ätit upp våra glassar så gick vi till Coop där vi köpte lite grejer, och sen gick vi till ÖB igen för att köpa läsk. Och sen tog vi slutligen bussen hem igen. :)
När vi kom hem så hade mamma tydligen läst våra tankar och redan börjat med maten. Så den var klar ett tag efter att vi hade kommit hem. :) Mamma åt sin middag framför tv'n då det var något som hon skulle se på, men jag och Angelica satt ute i köket och åt medans vi spelade vårat favoritspel TP. Vi spelade inte klart det, men jag ledde så jag vann. ;) Ovanligt... Or not. Jag vinner alltid på det nämligen! :)

Efter det så bänkade vi oss framför tv'n med våra laptop's och såg på tv och lanade. Vi kollade bl.a. på Disturbia med Shia LaBeouf i huvudrollen. Det var första gången som jag såg på den och den var väldigt bra faktiskt. :)

Vad vi gjorde sen minns jag inte riktigt. Tror vi fortsatte med vårat lanande. :b Och Angelica somnade i våran soffa, som vanligt. Och började snarka, som vanligt. Och jag fick tvinga henne i säng, som vanligt. Haha.

100424
/LÖRDAGEN
:
lördagen minns jag inte när jag vaknade. Men vi åt iallafall frukost i lugn och ro. Och senare under dagen så gick vi och handlade med mamma. Vi fikade även innan vi handlade också.
Och på kvällen så åt vi pasta, kräftstjärtar och creme fraiché till middag (som är väldigt gott!).
Vi såg väl även på tv och lanade. Jag minns inte så noga med mitt lilla fiskminne.

100425
/SÖNDAGEN
:
söndagen så gick jag upp sent, runt klockan 14:00 tror jag det var. Angelica låg i soffan och kollade på en dokumentär-film som gick på Kanal 5. Och den hade just börjat när jag gick upp. Namnet på filmen är Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story. Den handlade såklart om Paris Hilton. Jag hade inga större förväntningar på filmen men jag ville ändå kolla på den så det gjorde vi. Och jag tycker att den var ganska bra faktiskt. Men den hade varit bättre om de hade valt en skådespelare som var mer lik Paris Hilton (dvs platinablont hår, & längre än vad tjejen som spelade Paris i filmen var). Filmen slutade klockan 15:35.
Efter att vi hade sett klart på den så såg vi på repriser av Anna Anka Söker Assistent, Lyxfällan och Svenska Hollywoodfruar. Och sen när klockan var 19:00 så gick vi till affären för Angelica skulle handla lite grejer.
Och sen gick vi till pizzerian där Johnny jobbar och åt pizza. :) Och efter det så hann vi vara hemma hos mig i en halvtimme innan Angelica var tvungen att gå till bussen för att åka hem.
Slutligen så såg jag halvt på Da Vinci Koden som gick på trean. Jag fattar inte riktigt grejen med den filmen faktiskt. Men jag kollade bara på den för att Audrey Tautou spelar en av huvudrollerna, och hon är ju en av mina absoluta favoritskådespelare (det är hon & Alexis Bledel som är mina största favoriter!). :)Johanna | 2010-04-27 @ 01:50:23 | | http://hannahsworld.blogg.se/

så lite så, raring<3PUSS<3

Sara ~ Candis | 2010-04-27 @ 10:47:45 | | http://candis.se

SV. Ja det är de verkligen :( man blir så himla less och man önskar att man faktiskt inte kunde göra designer och sånt i photoshop överhuvudtaget ibland. För man vill ju visa när man kan det :(READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0