100422 - Snow, Vampire Diaries & Pancakes.

Idag när jag gick hem från skolan så regnade det ute, och när jag bara hade gått en liten bit så började det snöa! Men det var lika blött som regn kan jag säga er (om nu snö brukar vara torrare? haha)! Så jag fick mig en dusch kan jag ju säga. Var tvungen att torka håret med en handduk när jag kom hem samt byta kläder för att mina leggings var alldeles blöta.
Efter det så tröstade jag mig med ett glas pepsi max och en daim-choklad. :)

Och nu ikväll har jag som sagt sett på Vampire Diaries, som jag gör varje torsdagskväll. (SPOILER-VARNING!) Det kommer ju bara fler och fler vampyrer till serien. Och den nya killen (Sean Faris) som flörtade med Bonnie blev jag faktiskt förvånad av att han var en vampyr. Jag trodde seriöst att det skulle bli något mellan honom och Bonnie. Men nej då, i slutet fick man ju se han kyssa en annan vampyr (som förresten "raggat" på Jeremy!).
Efter det så kollade jag på Bella&Tyra Show eftersom att Glamourama-tjejerna skulle vara med. Jag gillar ju dem så jag var tvungen att kolla helt enkelt. Jag har nämligen inte kollat på det dem två senaste avsnitten av showen, då det har varit med gäster som jag inte alls brytt mig om. Kollar bara på det när det är med någon som jag gillar som bloggare. Programmet är inte tillräckligt bra för att kolla på "bara för att", tyvärr. Enligt mig iallafall.
Och klockan 22:15 (enligt tv-tablån men det började senare pga den jävla hockeyn!) så såg jag på Gordon Ramsay's Kitchen Nightmares. Tjejen som hade restaurangen började skrika på Gordon fast han bara är där för hennes skull för att hjälpa henne. Vad är meningen med det? Varför söker man hjälp från honom om man bara tänker stå och skrika åt allt han säger? Men hon skärpte till sig sen iallafall och tog till sig allt han sa, och hon blev så jävla glad för allt han hade gjort för restaurangen i slutet så det var fint. :)

Jag har också ätit pannkakor till middag när jag kollade på Gordon Ramsay-programmet. Lite sent för att äta middag, men det bara blev så. Så länge det inte händer varje dag så är det lugnt.

Jag har också pratat med Angelica på msn hela kvällen, som vanligt. :) Hon är mer eller mindre den enda jag pratar med på msn, fast jag är online hela tiden då jag sitter framför datorn och det är fritt fram för både mig + alla andra att skriva till varandra. Ganska kul egentligen. Jag skulle ju kunna ha endast henne på min kontaktlista. :b
Och när hon inte är online på msn (vilket är mycket oftare än mig som sitter online nästan dygnet runt känns det som) så känner jag mig naken, rädd, exposed... Haha! Riktigt så illa är det dock inte, men nästan. ;)

Nu visas det Xena - Krigarprinsessan på tv'n. Jag råkade missa 2 ½ Men ikväll. :( Buhu. Men jag överlever.
Nu ska jag nog ta och gå och lägga mig, även fast jag inte är särskilt trött. Annars kommer jag bara sova för länge imorgon så det är lika bra. :)
Jag sa åt Angelica att det blir hon som får ringa mig imorgon innan hon åker hit, för jag lär inte vakna särskilt tidigt frivilligt iallafall. Men nu blir det sängen som sagt. Godnatt!Johanna | 2010-04-23 @ 11:44:30 | | http://hannahsworld.blogg.se/

sv: ja :D förhoppningsvis iaf. Vi ska få hyra en lägenhet av Max mormor, så fort den personen som bor där nu flyttar ut och det blir nog i höst :DPuss

Maria | 2010-04-24 @ 19:03:08 | | http://various.blogg.se/

Åh, Vampire Diaries är bra! Har du läst böckerna? Om inte så måste du absolut göra det, fast du kommer inte gilla serien lika mycket efteråt för böckerna är så mycket bättre! ;)sv: Roligt att du är med i tävlingen i min blogg! :) Lycka till.READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0