100416 - Fredag.

Hej hej!
Idag vaknade jag runt klockan 12:30. Gick upp och läste min FRIDA-tidning som jag tiggt till mig av pappa när vi var och handlade på vägen hem i torsdags. Efter det så gjorde jag iordning en toast som jag åt (+ apelsinjuice som Marre fick hjälpa mig att öppna, konstig förpackning!) innan jag begav mig av till bussen för att åka hem till mamma igen. När jag kom hem så var hon inte hemma så jag ringde till hennes mobil men då var hon påväg hem från affären och var bara en bit ifrån porten.

Jag har inte gjort så mycket sen dess. Har sett lite på MTV, bl.a. på Made där 2 tjejer var med som mer eller mindre får allt de pekar på och inte kan ta hand om sig själva, så de ville bli made till överlevare. Det slutade med att den ena tjejen gjorde allt som coachen sa åt henne att göra och hon åkte sen iväg på en resa till Alaska med ett gäng okända människor där hon faktiskt klarade sig förvånansvärt bra! Och den andra tjejen fick inte ens åka dit, eftersom hon hade vägrat göra de saker coachen sa åt henne och därför hade hon ju inte heller lärt sig något utav det man måste kunna för att kunna åka med på resan och klara sig.
Sen såg jag också på The City, och passande nog så var det det näst sista avsnittet av säsong 1 som visades. Jag har nämligen sett alla avsnitt förutom de två sista avsnitten, men nu har jag bara det absolut sista avsnittet kvar att kolla på. Men det gick inte att kolla på de två sista avsnitten sist när jag försökte kolla på dem på mtv.com, så jag får se om jag hinner kolla på det sista avsnittet innan säsong 2 börjar.

Sen har jag druckit pepsi max (som mamma först inte ville låta mig ta, haha. varför köper hon läsk om jag inte får ta kan man ju undra), ätit marabou mjölkchoklad, och pratat med Angelica på msn. :) Hon var online i flera timmar eftersom hennes boyfriend var på jobbet. Bra för mig med andra ord! :)
Vi umgicks förresten igår (torsdag) i 1,5 timme efter att jag och pappa hade kommit hem. Men sen skulle hon ju åka iväg till hennes boyfriend. Vi har dock bokat in nästa helg till att umgås. Förutom i onsdags och 1,5 timme igår kväll (torsdag) så har vi inte träffats och umgåtts sen vi var på kryssning, och det var i början av mars! Alltså var det mer än en månad sen vi sågs senast.

Nu under kvällen har jag kollat på reprisen av Anna Anka söker assistent då jag inte kan se på det när det går på onsdagar, eftersom jag kollar på Drömmen om Italien då. :b Sen har jag också lagat middag till mig själv; pasta, pesto och tonfisk. Väldigt gott var det! :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Det går inget bra på tv'n och jag har inget annat att göra heller, så då är det lika bra att gå och lägga sig. Då kan jag komma upp imorgon också istället för att sova för länge. :) Vi hörs imorgon. Godnatt!Zarah-Lou | 2010-04-17 @ 16:53:12 | | http://zarlei.com/

sv: Hon är en favorit hos mig oxå! :)

Hon är inte bara så otroligt vacker, hon verkar vettig oxå ;)

emma | 2010-04-17 @ 18:30:33 | | http://rosaapantern.blogg.se/

Vilken söt katt i headern^^

är allt bra idag? :)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0