100415 - Torsdag.

Hej hej!
Jag vet inte när jag somnade inatt (skriver man "i natt" eller "inatt"? :S jag brukar alltid skriva "inatt"...). Klockan var efter 03:00 när jag släckte lampan iallafall. Och sen när jag kollade på klockan efter ett tag så var den efter 6, men då kan jag ha vaknat för att pappa gick upp eller något, fast jag hörde honom inte. Skumt.
Sen vaknade jag då mobil-alarmet ringde såklart, men jag orkade inte gå upp då så jag låg i sängen tills klockan 11:30. Då gick jag upp och duschade, och efter det åt jag frukost, och efter det har jag bara suttit här i soffan i vardagsrummet och lyssnat på MTV och varit inne på internet.

Jag ska ta 15:15-bussen in till stan. Så jag är vid Tekniska klockan 16:10. Jag måste nog ringa till pappa innan jag åker om jag ska möta honom någonstans, för jag har inte så mycket pengar på min mobil. Egentligen skulle jag kunna åka dit själv, för det går t.o.m en buss från Tekniska som stannar vid stationen som bara är en liten bit ifrån där det ligger. Men jag ringer till pappa ändå, för det är mycket skönare/bättre att åka hem med honom sen. :) Det går ju snabbare också.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, förutom att se på Vampire Diaries såklart. :) Jag missade ju förra avsnittet då jag och mamma var på kryssning då, och jag har inte hunnit se på det heller, men jag får väl kolla på det sen om jag känner att jag har missat något. Det märker man ju i dagens avsnitt, om det är något man har missat.
Jag missade ju förra avsnittet av True Blood också och det har jag inte heller hunnit kolla på, men det kan inte ha varit så mycket som jag missade för jag fattade allt i gårdagens avsnitt. :)

Nu ska jag göra mig klar (måste borsta tänderna, borsta håret om det behövs, tvätta mina glasögon för just nu ser jag fläckar när jag kollar mot något ljust, och kanske sminka mig lite om det behövs) så att jag är helt klar sen när jag ska gå. Och jag ska ju gå ett tag innan också så att jag inte missar bussen. Men vi hörs ikväll. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0