100414 - Casting imorgon.

Yes, precis som ni kan läsa i rubriken så ska jag på casting imorgon. Dvs provspelning. Och det var det telefonsamtalet jag fick handlade om.
Jag har varit på samma ställe en gång tidigare, och då blev jag skjutsad dit av pappa så det var därför jag ringde honom. Det såg ju ganska enkelt ut att hitta dit när man kollade på kartan, men det är ju ändå bättre eller iallafall tryggare om jag blir skjutsad dit av pappa. Så slipper man stressa upp sig och bli onödigt nervös innan menar jag. Frågan är bara om jag ska åka med pappa till hans jobb på morgonen (och då talar vi gryningen! han åker hemifrån 10 i 6 på morgonen just nu! O_O), eller om jag ska åka in till stan senare och möta honom där och så åker vi tillsammans dit. Det senare alternativet låter ju helt klart bättre.

Jag ska få ett mail ikväll med manus, om dem har fått in det då. Killen som ringde verkade lite stressad, stackarn :) Det är samma kille som förra gången så det här ska nog gå bra. :)

Nu måste jag betala en dum räkning, packa ihop lite saker (jag ska nog stanna hos pappa imorgon när vi kommit hem så that's why), och sen ska jag gå och möta Angelica nere på stan och hon är där med bussen klockan 16:40. Hon ska följa med mig till biblioteket där jag ska låna en bok + lämna tillbaka de andra böckerna, och sen ska vi ta bussen tillsammans hem till pappa igen. :) Haha, visst är hon snäll som åker tillbaka hit när hon nyss har kommit hem?! :) Hon var ju här för bara några timmar sen då hon åkte hem från skolan, haha. :) Men hon är svag för mig och faller (oftast) för alla mina förslag! ;)

Jag ska ta med datorn till pappa då jag måste ha tillgång till internet för att kolla min mail ikväll och kunna plugga på manuset, så jag får släpa på den ner till stan. :( (+ att jag ska ta med mig min matte då jag kommer skippa lektionen imorgon) Jag misstänker att själva datorväskan väger några kg bara den! Så jag kanske borde ta en annan väska istället och bara lägga ner datorn där, som jag gjort en annan gång. Då var det mycket lättare att bära iallafall! Datorväskan är ju ganska stor och klumpig.

Jaja, nu måste jag ta tag i det jag ska göra så att jag är där i tid när jag ska möta Angelica, för en gångs skull. :) Men vi hörs nog ikväll igen om jag inte är för upptagen. Hejdå!



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER IP GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST GETS DELETED.

GDPRTHE INFORMATION YOU ENTER IN THE COMMENT FORM (NAME/EMAIL/WEBSITE) WILL BE SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. THE PURPOSE OF INCLUDING YOUR EMAIL ADDRESS IS SO YOU CAN RECEIVE AN EMAIL NOTIFICATION WHEN I REPLY TO YOUR COMMENT. YOUR EMAIL ADDRESS WON’T BE USED FOR ANY OTHER PURPOSE, NOR WILL I SELL/SHARE IT WITH A THIRD PARTY. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©