Signering med Alexandra Pascalidou.


Jag såg den här skylten igår (torsdag) när vi var och handlade. & vi skulle egentligen inte gå tillbaka & handla idag eftersom vi skulle gått ner till ÖB, men mamma orkade inte det så därför gick vi och handlade där ändå.

Jag stod och väntade på att Alexandra skulle komma från 14:00 tills ca 14:25 då hon kom dit.
Och alla de som jobbade i affären och hade fixat det här verkade väldigt nervösa, haha. :)


Alexandra Pascalidou.

Alexandra Pascalidou och jag.
(Inte det finaste fotot på mig direkt, men det är väl inte det som är det viktigaste. Det viktigaste är ju att jag fick en bild på oss tillsammans. :))


Min fina signerade kokbok!
________________________________________________________________________________________________
Alexandra var väldigt trevlig och snäll måste jag säga! :)
Det var en tant som kom fram och berättade för henne om att hon hade lagat pannkakor eller vad det var (jag hörde inte allt), men Alexandra lyssnade på allt tanten sa och var väldigt trevlig helt enkelt. :)
Det är så fint med människor som är trevliga mot alla, även om de är "kända".

Sen när hon skulle signera min bok så frågade hon vad jag gör (&jag sa att jag pluggar gymnasiet på Komvux vilket inte är så speciellt), och så frågade hon vad jag ville göra sen (&jag sa att jag vill skriva/bli författare).
Och hon frågade vad jag vill skriva för något, och om jag har skrivit något redan. Hon verkade uppriktigt intresserad liksom, och så gav hon mig ett litet "peppnings-tal". För hon sa att jag inte ska vänta tills inspirationen kommer, för den kommer inte (men det visste jag ju redan. Alla författare säger det!),
och att jag ska börja skriva. :)
När jag sa först att jag ville skriva/bli författare så sa hon också: Ja, det är klart du ska! :) Haha.

Väldigt glad och fin människa fick man intrycket av att hon är. :)100429 - Torsdag.

Hej!
Jag gick upp "imorse" lite innan klockan slog 11. Jag hade då legat kvar i 1 timme i sängen utan att gå upp. Och jag ville fortfarande inte gå upp när jag väl gick upp men jag var ju tvungen. Såg klart på det lilla som var kvar av Days Of Our Lives, åt frukost och kollade runt lite på internet. Sen klädde jag på mig och gick iväg till skolan.

Jag kom dit prick klockan 12:40 då vi börjar, men konstigt nog så var det bara en enda person där. Vi brukar inte vara så många där, men vi brukar ju vara några fler än bara två personer. Så jag misstänkte att något var skumt, då inte ens läraren var i klassrummet. Och hon brukar alltid komma i tid, eller iallafall tills vi börjar.
Men jag öppnade mina böcker och hann räkna 2 matte-tal innan min svenska-lärare kom in i klassrummet och sa att hon behövde vårat klassrum, och då frågade jag vart våran lärare var och hon var tydligen sjuk. Jag har då inte fått reda på det innan, men alla andra verkar ju ha fått reda på det eftersom det bara var jag och en annan tjej där. Skumt!

Men eftersom min svenska-lärare behövde vårat klassrum så visste jag inte vart jag kunde sitta någonstans så jag packade ihop mina böcker och gick hem istället. (Irriterande btw att jag kunde ha sovit längre om jag vetat att min lärare var sjuk! Jag satt t.o.m & svor över att Celeborn låg & sov i min säng när jag & mamma sa hejdå innan jag skulle gå, haha. Jag var avis, ja!) Väl hemma så fann jag mamma vid köksbordet, så jag satte mig där med henne och räknade lite för att kompensera den "missade" lektionen. Men det blev ju lite lektion för mig ändå eftersom jag räknade själv. Jag hann dock bara räkna klart det sista avsnittet på kapitel 3, och sen räkna några uppgifter på kapitel 4 innan jag körde fast. Kapitel 4 är nämligen ekvationer och formler, och det är ju det som är det svåraste. För mig dvs. Men min lärare sa förut när vi bestämde min tidsplan att hon skulle gå igenom det för mig eftersom det kan vara knepigt för många, och det kan ju verkligen behövas. Jag klarar ju de enklaste uppgifterna där det står vilket tal X/Y/Whatever är, men sen när man ska leka proffessor och gissa talet själv så blir det alldeles för svårt.

Jag gav upp med mitt räknande efter att jag hade kommit till de svåra uppgifterna. Så jag hann bara sätta mig i soffan och starta datorn innan mamma kom och sa att vi skulle gå. Vi skulle gå ner på stan och lämna hennes cykel på lagning + kolla på sandalerna på Kappahl. Mamma fick dock gå och lämna cykeln själv, för jag stannade till vid Angelicas skola och mötte upp henne där.
Alla sandaler utom de svarta var fula, och de svarta som jag provade var för stora + att mamma sa att de är gjorda i dåligt material och att jag kommer få ont i fötterna, och jag fick ändå ingen wow-känsla av dem så jag struntade i att köpa dem.

När vi lämnat Kappahl så gick vi och fikade, och sen handlade vi.
Inne i affären fick man smaka på någon ny pizza-smak i "märket" Ristorante. Jag kunde dock inte smaka på den för det var kyckling på den. Gubben som stod vid bordet och hade hand om pizza-smakningen gick sen fram till oss och våran korg och pratade om att hans barnbarn hade laktosallergi och att det är så dyrt att köpa sånt som är laktosfritt (mamma sa att jag var vegetarian & inte kunde smaka på pizzan, så jag antar att det var därför han började prata om det). Gullig gubbe iallafall! Haha.
Vi köpte med oss en varsin pizza hem också. Jag valde en mozarella såklart. Vet inte ens om det finns någon riktig vegetarisk pizza i märket Ristorante, men mozarella är gott i nästan alla märken vad jag vet.

När vi gick ut från affären så såg jag en skylt om att Alexandra Pascalidou ska komma dit imorgon till något "demokök" (som tydligen är det som den där gubben stod vid). Hon kommer väl förmodligen signera sin bok (Min stora feta grekiska kokbok) också.
Det är nästan så att jag vill gå dit bara för att träffa henne, men jag vet inte om jag kommer göra det, troligen inte. Det känns lite stalker-varning att be henne om en autograf eller/och en bild, haha. :) Men det vore kul att få det för jag gillar ju henne. Läser hennes blogg faktiskt. ;)
Men sannolikheten att jag går dit själv är inte så stor. Jag och mamma var ju där idag och handlade så vi behöver ju inte handla något mer där, men jag kanske hinner ändra mig tills imorgon. :b

Efter att vi hade kommit hem igen så läste jag den nya VR-tidningen som mamma var snäll och köpte till mig. De hade gjort ett reportage om de "69 sexigaste killarna i Sverige". Men jag håller inte alls med om placeringarna! Jag kan ju avslöja att Brolle blev utsedd till nummer 1, och han är verkligen inte den sexigaste i Sverige. Och jag kan även avlöja en till grej; det enda jag tänker på när jag hör hans namn eller ser en bild på honom är hans rumpa som jag och Angelica fick se i en affär då vi såg honom och hans tjej, när han böjde sig ner och tydligen hade för låga jeans och kalsonger. Och det var ingen trevlig syn kan jag säga.
Men Joel Kinnaman fick välförtjänt nummer 2, fast han borde dock fått första platsen tycker jag!

Angelica gick till bussen och åkte hem en halvtimme efter att vi hade kommit hem (tror jag). Sen har jag bara sagt hej och vad jag gör till henne på msn innan hon blev offline igen. Hennes msn dissar mig totalt kan jag ju säga! :( Buhu. Och imorgon ska hon iväg till hennes boyfriend så det betyder ännu mer diss på mig. Haha.

Jag och mamma kanske ska gå till ÖB imorgon för hon skulle köpa en ny pärm eller vad hon snackade om.
Då kanske jag kan passa på att köpa några(?) nya foto-album. Jag har nämligen en idé om vad jag ska göra med alla mina urklipp och bilder som jag har... Jag ska göra egna album med mina favoritkändisar som jag har alldeles för många bilder på (jag vet inte hur många album jag kommer behöva till det eftersom jag inte vet hur många som jag ska göra egna album med, eller vilka jag ska ha i samma... Men två stycken tjejer som ska få ett eget album imorgon & som är största prio är såklart tvillingarna Olsen!). Och så ska jag kanske göra en "bok" (vill inte slösa pengar & köpa ett album till det då det inte behöver vara lika fint) med urklipp och bilder på kläder, dvs inspiration till kläder. :)

Jag får se om mamma ens väcker mig imorgon innan hon går, men det borde hon nog göra.
Jag får väl ställa ett alarm på min mobil också så att jag inte vaknar för sent. Och på tal om det så ska jag nog gå och lägga mig efter jag skrivit klart detta inlägg (som btw blir väldigt långt märker jag. creds till er som orkar läsa, haha).
lördag ska Marjo och Elin komma hem till oss, och så ska vi ha karaoke-kväll. Det är dem som har allting hemma så det tar dem med sig, och så skulle de kanske låna några fler skivor så att vi kommer att ha fler att välja bland. :) Det ska bli väldigt roligt! :) Det var jag som föreslog det till Marjo i tisdags och tydligen var det ett bra förslag eftersom hon nappade på det så fort.
Men nu orkar jag inte skriva något mer och jag har inte heller något mer att skriva, så godnatt och hejdå. :)


Gör Min Dag - Petter (feat. Magnus Carlsson).


Petters första singel från hans nya album En Räddare I Nöden.
En väldigt bra låt, som också går på reklamen på tv då och då.

Jag hittade till Petters blogg också, som ni kan läsa här. :)


100428 - Onsdag.

Idag väcktes jag av att mamma ringde mig efter klockan 11 någon gång (tror jag klockan var). Jag hade nämligen pratat med henne igår (tisdag) om att jag ville kolla på sandalerna på Kappahl och hon skulle ju på ett möte idag så vi hade kunnat kolla på dem efter, men hon sa igår att vi skulle göra det på fredag istället, så jag sa bara att jag låg och sov när hon ringde. Vi får gå dit på fredag som vi bestämde från början. :) Hoppas att någon utav färgerna är fina! :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Har gjort frukost, duschat, mailat lite, läst bloggar (men har ändå över 200 olästa inlägg), tittat på Drömmen om Italien (där äntligen Kaveh&Rebecca blev utröstade! Yay! Alltså har mitt favoritpar 1 chans av 2 att vinna!), tittat på True Blood (där Godric tog livet av sig! :'(), och så har jag slutligen pratat med min "lillasyster" Lana på msn. Hon frågade mig om jag har planerat att åka någonstans i sommar, och sen frågade hon om jag ville följa med henne till Egypten. :) Hon har tydligen kompisar som bor därnere, + att hennes pojkvän bor där. :)
Jag tittade på några olika hemsidor efter flyg och hotell och jag hittade tex flyg för under 4000:- och hotell för under 2000:-, vilket är väldigt bra priser. Men jag vet inte om jag ska följa med än. Jag ska fundera på det och sen berätta för Lana. Jag vill åka dit med henne, för det vore väldigt roligt + att jag också velat åka till Egypten för att hälsa på mina mumier! ;) Jag är väldigt fascinerad av mumier nämligen.
Men jag får se hur det blir med det här. Jag ska ta och prata med mamma imorgon och höra vad hon tycker. :)
Lana ska också komma hit till Stockholm nu i maj, antingen med en grej hon hjälper till med eller så åker hon hit själv sa hon, och då ska vi såklart träffas (för första gången! ♥) och då kanske jag blir så pepp på att resa iväg med henne att det inte finns någon tvekan. Men vi får se hur det blir helt enkelt. :)

Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig. Ska gå upp i tid och sen gå till skolan imorgon. Jag får nog ta och läsa lite innan jag släcker lampan för just nu är jag inte så jätte trött. Men godnatt och sov gott!


❝True Blood❞ S2E09 - I Will Rise Up. [Spoiler warning!]


R.I.P Godric! ♥

Jag har just sett på det här “True Blood”-avsnittet (se rubriken!), och det var så sorgligt i slutet när Godric tog livet av sig. Och Eric (Alexander Skarsgård) grät, mumlade på svenska och bönade om att han inte skulle göra det. Men det gjorde han tyvärr. R.I.P! ♥

Godric
is the vampire sheriff of Area 9, a designation for an area including Dallas, Texas. Despite being at least 2,000 years old, he still possesses the same body he had when he died: that of a teenage boy with tattoos from the Roman Empire. He is depicted as being friendly toward humans, interested in their well-being, and supportive of a peaceful co-existence between vampires and human beings. Eric Northman claims "there are none above him in the New World," referring to the physical power he has accumulated as the oldest vampire in North America.

When he goes missing, Eric sends Sookie Stackhouse and Bill Compton to the Dallas area to look for him. It's discovered that he's being held prisoner by the Fellowship of the Sun for a ritual execution. While infiltrating the Fellowship, Sookie is captured and attacked by one of their members: Gabe. Before Gabe is able to rape Sookie, Godric appears and rescues her by breaking her assailant's neck. Conflict at the institute comes to a head with a standoff between the Fellowship's members and a vampire force led by Stan (one of Godric's lieutenants). Godric is able to defuse the incident without bloodshed, however the Fellowship retaliates by sending a suicide bomber to his home; destroying three vampires and killing two human companions.

When asked how a vampire as powerful as he becomes captured by humans, Godric reveals that he's taken into their custody willingly; believing that allowing himself to be killed by anti-vampire fanatics would bring about some sort of reconciliation. He takes the blame for both what Nan Flanagan describes as a "PR disaster" and the deaths from the bombing; resigning as sheriff at her recommendation. After such a long life, Godric finds himself weary of his existence and chooses to expose himself to sunlight at dawn on the roof of the Hotel Carmilla.

Cause/reason Destroyed; commits suicide by exposing himself to sunlight
Portrayed by Allan Hyde
Information
Species Vampire
Gender Male
Occupation Vampire sheriff
Family Eric Northman (progeny)

[BILDKÄLLA: 1, 2. INFO: Wikipedia.]


100427 - Vidrig tv-roll + tupplur.

Jag har precis sett min älskling (jag har en del älsklingar) Connor Paolo spela en vidrig roll i ett avsnitt av “Law & Order: Special Victims Unit”. Men det var ändå synd om killen som han spelade.

Jag vill inte skriva mer om det för det var så vidrigt och hemskt. Snacka om att bli/vara förstörd för livet.
Nej, nu ska jag faktiskt ta och kolla lite på “Jims Värld” på TV3 innan jag går och lägger mig, så att jag får se något roligt som slut på min dag. Jag har btw sovit hela dagen (vaknade & gick upp igen lite innan klockan 18:00) så det är därför jag inte har skrivit något mer idag. Och nu ska jag gå och lägga mig igen snart så att jag kommer upp imorgon. Godnatt!


100427 - Halvt död.

Hej!
Jag har matte-lektion i skolan om en halvtimme för att vara exakt. Men att gå till skolan och sen räkna matte i nästan 3 timmar (det är 3 timmar minus 10 min) när man har ont i huvudet + att jag är trött som fan går nog inte så bra ihop. Så jag ska nog gå och lägga mig och sova igen, eller iallafall försöka sova.
Mamma
lär ju undra vad jag gör hemma när hon kommer hem igen (vet inte vart hon är eller när hon kommer hem btw), men jag orkar verkligen inte gå dit. Skulle kunna sova i ett år till känns det som. Så nu blir det sängen med Celeborn som redan ligger där.

Jag får väl räkna så mycket matte jag orkar sen när jag gått upp igen, eller ikväll. För att kompensera den missade lektionen. Eller så får jag räkna imorgon när jag ändå är hemma och inte har något att passa.

Nu ska jag gå tillbaka till sängen. Så godnatt!


100423-100425 - Helgen.

100423/FREDAGEN:
Angelica kom hem till mig runt klockan 14:30. Eftersom jag mer eller mindre just hade ätit frukost så hade jag inte heller klätt på mig helt. Så jag klädde på mig och sen såg vi lite på tv och kollade även upp när bussen gick, och sen tog vi bussen ner till ÖB där Angelica skulle kolla efter ramar till en foto-utställning som hon ska ha i sin skola.
Vi gick också in på Skokanonen (där Johanna förresten jobbar, men hon jobbade inte den dagen, tyvärr!) där Angelica skulle kolla efter ett par skor. Hon hittade dem också och så köpte hon dem.
Efter det så gick vi till Jysk och Rusta för att kolla efter ramar där också. På parkeringen framför de affärerna så hörde jag att någon ropade mitt namn och då var det Marjo och Elin som var där. :) Så vi stannade och pratade lite med dem innan vi alla gick vidare dit vi skulle.
Jag och Angelica köpte glass inne på Rusta, vilket blev ganska kallt efteråt. Glass när det är kallt ute är ju inte det smartaste faktiskt, men ibland vill man ju ha glass och då köper man glass helt enkelt!
När vi hade ätit upp våra glassar så gick vi till Coop där vi köpte lite grejer, och sen gick vi till ÖB igen för att köpa läsk. Och sen tog vi slutligen bussen hem igen. :)
När vi kom hem så hade mamma tydligen läst våra tankar och redan börjat med maten. Så den var klar ett tag efter att vi hade kommit hem. :) Mamma åt sin middag framför tv'n då det var något som hon skulle se på, men jag och Angelica satt ute i köket och åt medans vi spelade vårat favoritspel TP. Vi spelade inte klart det, men jag ledde så jag vann. ;) Ovanligt... Or not. Jag vinner alltid på det nämligen! :)

Efter det så bänkade vi oss framför tv'n med våra laptop's och såg på tv och lanade. Vi kollade bl.a. på Disturbia med Shia LaBeouf i huvudrollen. Det var första gången som jag såg på den och den var väldigt bra faktiskt. :)

Vad vi gjorde sen minns jag inte riktigt. Tror vi fortsatte med vårat lanande. :b Och Angelica somnade i våran soffa, som vanligt. Och började snarka, som vanligt. Och jag fick tvinga henne i säng, som vanligt. Haha.

100424
/LÖRDAGEN
:
lördagen minns jag inte när jag vaknade. Men vi åt iallafall frukost i lugn och ro. Och senare under dagen så gick vi och handlade med mamma. Vi fikade även innan vi handlade också.
Och på kvällen så åt vi pasta, kräftstjärtar och creme fraiché till middag (som är väldigt gott!).
Vi såg väl även på tv och lanade. Jag minns inte så noga med mitt lilla fiskminne.

100425
/SÖNDAGEN
:
söndagen så gick jag upp sent, runt klockan 14:00 tror jag det var. Angelica låg i soffan och kollade på en dokumentär-film som gick på Kanal 5. Och den hade just börjat när jag gick upp. Namnet på filmen är Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story. Den handlade såklart om Paris Hilton. Jag hade inga större förväntningar på filmen men jag ville ändå kolla på den så det gjorde vi. Och jag tycker att den var ganska bra faktiskt. Men den hade varit bättre om de hade valt en skådespelare som var mer lik Paris Hilton (dvs platinablont hår, & längre än vad tjejen som spelade Paris i filmen var). Filmen slutade klockan 15:35.
Efter att vi hade sett klart på den så såg vi på repriser av Anna Anka Söker Assistent, Lyxfällan och Svenska Hollywoodfruar. Och sen när klockan var 19:00 så gick vi till affären för Angelica skulle handla lite grejer.
Och sen gick vi till pizzerian där Johnny jobbar och åt pizza. :) Och efter det så hann vi vara hemma hos mig i en halvtimme innan Angelica var tvungen att gå till bussen för att åka hem.
Slutligen så såg jag halvt på Da Vinci Koden som gick på trean. Jag fattar inte riktigt grejen med den filmen faktiskt. Men jag kollade bara på den för att Audrey Tautou spelar en av huvudrollerna, och hon är ju en av mina absoluta favoritskådespelare (det är hon & Alexis Bledel som är mina största favoriter!). :)


ECLIPSE - Nyaste & slutgiltiga trailern.


Kolla på trailern i HD här.

65 dagar kvar!


Possibility - Lykke Li.Lindex.com @ Polyvore.


Jag kulle kolla om Kappahl fanns med på Polyvore så jag kunde leta fram en grej, men det fanns minsann inte. Så jag fick leka lite med Lindex saker istället.


Translation: I was going to check if Kappahl was available on Polyvore so I could look for a thing, but it wasn't available. So I got to play with Lindex things instead.


100423 - Céline Dion & Hallelujah.

Jag gick upp för en halvtimme sen efter att Angelica hade ringt och väckt mig. Och nu sitter jag och kollar på Oprah där Céline Dion gästar. Hennes son är jätte söt! :) Och det finns ju ingen som sjunger som Céline Dion. Snacka om att hon har lyckats världen över! Man fick se en video med en massa fans världen över.
Jag har lyssnat på henne ända sen jag var liten. ♥

Och nu i slutet så var det ett killband från Kanada som sjöng låten Hallelujah, och dem beundrar Céline Dion jätte mycket, så när dem sjöng så kom Céline Dion in på scenen bakom dem och gick och ställde sig bland dem.
Den första killen som såg henne var också den som sjöng så han kunde inte göra mycket än att få stora ögon av förvåning. Och den andra killen som stod bredvid kollade åt sidan och såg henne stå där helt plötsligt och mimade "Oh my god!", haha. Och sen fick de andra killarna också ögon stora av förvåning när de såg henne.
Haha, snacka om att det var en fin överraskning för dem! :)

Nu ska jag äta frukost. Lite sent kanske men idag räknas ju som helg för mig så då får man äta frukost sent. :) Ciao!


100422 - Snow, Vampire Diaries & Pancakes.

Idag när jag gick hem från skolan så regnade det ute, och när jag bara hade gått en liten bit så började det snöa! Men det var lika blött som regn kan jag säga er (om nu snö brukar vara torrare? haha)! Så jag fick mig en dusch kan jag ju säga. Var tvungen att torka håret med en handduk när jag kom hem samt byta kläder för att mina leggings var alldeles blöta.
Efter det så tröstade jag mig med ett glas pepsi max och en daim-choklad. :)

Och nu ikväll har jag som sagt sett på Vampire Diaries, som jag gör varje torsdagskväll. (SPOILER-VARNING!) Det kommer ju bara fler och fler vampyrer till serien. Och den nya killen (Sean Faris) som flörtade med Bonnie blev jag faktiskt förvånad av att han var en vampyr. Jag trodde seriöst att det skulle bli något mellan honom och Bonnie. Men nej då, i slutet fick man ju se han kyssa en annan vampyr (som förresten "raggat" på Jeremy!).
Efter det så kollade jag på Bella&Tyra Show eftersom att Glamourama-tjejerna skulle vara med. Jag gillar ju dem så jag var tvungen att kolla helt enkelt. Jag har nämligen inte kollat på det dem två senaste avsnitten av showen, då det har varit med gäster som jag inte alls brytt mig om. Kollar bara på det när det är med någon som jag gillar som bloggare. Programmet är inte tillräckligt bra för att kolla på "bara för att", tyvärr. Enligt mig iallafall.
Och klockan 22:15 (enligt tv-tablån men det började senare pga den jävla hockeyn!) så såg jag på Gordon Ramsay's Kitchen Nightmares. Tjejen som hade restaurangen började skrika på Gordon fast han bara är där för hennes skull för att hjälpa henne. Vad är meningen med det? Varför söker man hjälp från honom om man bara tänker stå och skrika åt allt han säger? Men hon skärpte till sig sen iallafall och tog till sig allt han sa, och hon blev så jävla glad för allt han hade gjort för restaurangen i slutet så det var fint. :)

Jag har också ätit pannkakor till middag när jag kollade på Gordon Ramsay-programmet. Lite sent för att äta middag, men det bara blev så. Så länge det inte händer varje dag så är det lugnt.

Jag har också pratat med Angelica på msn hela kvällen, som vanligt. :) Hon är mer eller mindre den enda jag pratar med på msn, fast jag är online hela tiden då jag sitter framför datorn och det är fritt fram för både mig + alla andra att skriva till varandra. Ganska kul egentligen. Jag skulle ju kunna ha endast henne på min kontaktlista. :b
Och när hon inte är online på msn (vilket är mycket oftare än mig som sitter online nästan dygnet runt känns det som) så känner jag mig naken, rädd, exposed... Haha! Riktigt så illa är det dock inte, men nästan. ;)

Nu visas det Xena - Krigarprinsessan på tv'n. Jag råkade missa 2 ½ Men ikväll. :( Buhu. Men jag överlever.
Nu ska jag nog ta och gå och lägga mig, även fast jag inte är särskilt trött. Annars kommer jag bara sova för länge imorgon så det är lika bra. :)
Jag sa åt Angelica att det blir hon som får ringa mig imorgon innan hon åker hit, för jag lär inte vakna särskilt tidigt frivilligt iallafall. Men nu blir det sängen som sagt. Godnatt!


100422 - Torsdag.

Ska leta fram ett par strumpor nu och sen gå iväg till skolan. Det är ju inget fint väder ute idag, men thank god att snön är borta iallafall! Hoppas att den inte kommer tillbaka!

Idag ska jag också gå förbi min svenska-lärare i skolan. Hon sitter på samma plan som vi har lektion på också. Jobbigt att gå upp högst upp (3 trappor) också! Blööö. Haha, min kondition existerar inte ens om man säger så. ;)

Men nu måste jag skynda mig så att jag kommer i tid. Idag ska jag jobba på som fan!
Vi hörs senare idag. Puss på er.


100421 - Onsdag.

Ska bara uppdatera en snabbis nu innan det blir raka vägen till sängen för att sova. Imorgon är det ju torsdag och alltså skola och då ska jag dit! Har ju inte varit där de 2 senaste gångerna nu, och jag har inte pluggat någonting hemma heller, vilket är väldigt dåligt gjort utav mig! Så imorgon ska jag gå upp i tid och sen gå iväg till skolan, oavsett vad.

Idag gick jag upp runt klockan 13:00. Gjorde och åt frukost, och upptäckte då att brödet var slut, så mamma fick gå iväg i det snöblandade regnet sen för att köpa bröd till mig (jag satt fortfarande i pyjamas någon timme efter när hon gick till affären så det var därför jag inte följde med). Och sen har jag bara suttit i vardagsrummet med min laptop i knät.
Har ätit lite godis och sett på tv med mamma också. Hon köpte godis när hon var och handlade nämligen, den rackaren. :) Och så har jag pratat med Angelica på msn. Och sett på tv; Drömmen om Italien och True Blood. Slutet i TB var väldigt irriterande! Det slutade spännande såklart, så man vill ju bara veta vad som händer nu på en gång! Utan att behöva vänta i 1 vecka, men det måste jag ju. Hatar de där dumma vampyrhatarna i serien; Solens brödraskap eller vad dem nu heter. Morr!

Jag tittar på Jim's Värld just nu, och efter det blir det läggdags på en gång. Är lite trött som tur är, så förhoppningsvis kan jag somna någorlunda snabbt så jag slipper ligga vaken och vänta på att få somna. Men nu måste jag stänga av datorn, så vi hörs imorgon igen. Godnatt och hejdå.


100420 - Tisdag.

Jag skriver om tisdagen nu då jag var helt frånvarande från bloggen igår.

Anledningen till mitt frånvarande var för att jag var med Angelica hela dagen. :)
Försov mig ganska mycket och gick upp ganska exakt klockan 12:00, och om jag ska hinna i tid till skolan ska jag gå hemifrån klockan 12:10, så resten kan ni kanske lista ut själva...
Efter att ha ätit frukost och klätt på mig så gick jag iallafall ner till stan, för jag tänkte gå och kolla på H&M då jag har ett presentkort på 500:- där från i julas (& jag har också ett på 500:-Gina Tricot!), och vänta på att Angelica skulle sluta. Men riktigt så blev det inte, för när jag var nere på stan och närmade mig H&M och skrev ett sms till henne medans jag gick framåt, så kollade jag upp och helt plötsligt såg jag Angelica komma gåendes mot mig! Då hade den lilla rackaren smitit tidigare och kom och mötte mig. ;)
Så tillsammans gick vi in på H&M där det hade gjorts om totalt så jag kände inte igen mig alls. Alla dam/kvinno-kläder har flyttats till nedervåningen, och förut var dem på övervåningen. Hur som helst så plockade jag på mig en tunika (en svart med guldiga paljetter som går i ett mönster, en tunika jag kollat på på hemsidan hur länge som helst faktiskt) och ett linne (leopardmönstrad i olika färger, tillhör träningskläderna), men sen orkade jag inte prova dem eller ens fundera på att köpa dem, så jag hängde ifrån mig dem och sen gick vi därifrån.
Vi gick in på en skoaffär där Angelica ville kolla. Och sen gick vi till Nordea där jag satte in mina pengar (som jag fick av pappa i julas!) på mitt konto, vilket verkligen var på tiden.
Och efter det gick vi till ICA (Angelica's egna affär! ;)) där Angelica köpte lite små kakor/bakelser då hon är lite fattig, och efter det gick vi till ett café och fikade för att få tiden att gå. :) Jag köpte blåbärspaj med vaniljsås och cola. Yum! :)
Och sen när klockan var runt 16:30 så gick vi hem till mig. Väl hemma hos mig så satt vi i soffan och pratade en massa. Sen blev det middag, och efter det somnade Angelica och snarkade i soffan, haha. :) Mamma var lagom road och satt och gjorde miner åt henne, haha. ;D
Sen blev det Desperate Housewives, Cougar Town, Christine, och såklart 2 ½ Men. :)
Angelica sov alltså över hos mig också. :) Och imorse (onsdag) var hon duktig och gick upp i tid och gick till skolan. :b Jag däremot, gick upp närmare klockan 13:00. :)

Det var alltså Angelica's fel att jag inte uppdaterade något. ;) Haha.
Nu i helgen ska vi också umgås (vilket vi bestämde förra veckan), men då ska jag nog uppdatera lite också. :b
fredag ska vi bl.a. gå (åka, haha) till en skoaffär en bit ifrån här där jag bor, där Angelica ville kolla. :)


Fucking jävla SNÖ?!


Det började regna snöblandat regn för några timmar sen, så jag ville inte följa med mamma till affären fast det var mig det skulle köpas bröd till. Och nu har mamma suttit här i soffan och pekat ut genom fönstret med en dyster min, men jag vet ju att det är dåligt väder ute nu så jag har struntat i att kolla varje gång hon pekat.
Men nu kollade jag ut och vad ser jag? SNÖ! Det SNÖAR! Vad i helvete är det med det här jävla vädret?!
Snö när det nästan är maj är väl ändå lite att ta i tycker jag.
Förstår mig verkligen inte på det här konstiga vädret.
Och att det ska bli lite soligt på fredag (enligt AB) tror jag först när jag ser det...

När det är maj (mer eller mindre) ska väl ändå våren ha kommit på riktigt och det ska vara varmt ute?
Juni är ju iallafall en sommarmånad och om man tittar på hur vädret är nu så kommer det ju knappast vara någon sommarvärme i juni. Det handlar inte om att jag är negativ, utan det är vädret som har blivit helt stört.

Okej att jag är vit som en isbjörn och ibland t.o.m kallar mig själv för en isbjörn,
men att få antarktis-liknande-väder här i Sverige är ju ingenting jag har önskat!

Jag tror inte på att det kommer bli varmare och varmare här i Sverige som de sa förut på nyheterna & allt.
Det kommer snarare bli tvärtom! Om man kollar på hur det har varit det senaste året. Nästa antarktis!
Eller nästa Alaska kanske? Sverige ligger faktiskt på samma 'streck' på jordgloben som Alaska...

Nej, fyfan, jag är trött som fan på det här vädret. Snacka om att få nog av snön.
Jag skulle inte klaga(!!!) om jag var fast utomlands i ett varmt land just nu...Moomins and the Comet Chase.

Den nya tecknade filmen om Mumintrollet - Moomins and the Comet Chase - kommer ha premiär vid den kommande filmfestivalen i Cannes. En stor fest är planerad och flera av skådespelarna som gör röster i filmen väntas komma.

Den isländska sångerskan Björk har skrivit och framför titelsången. Om hon inte stoppas av askan från vulkanen kommer även Björk att närvara vid premiärpartyt.

De skådespelare som gör röster åt karaktärerna i filmen är:
Alexander Skarsgård
- Mumintrollet, Stellan Skarsgård - Muminpappan, Mads Mikkelsen - Sniff, Peter Stormare - Snusmumriken, Helena Mattsson - Snorkfröken. Och Max von Sydow är berättare i filmen.

Filmen är gjord i 3D och är producerad i Finland. Filmen är såklart baserad på Tove Jansson's böcker.


Jag kände mig tvungen att skriva om den här filmen när jag såg en artikel om den på AB, och Mumin är något som jag fortfarande gillar faktiskt. Har gillat Mumin ända sen jag var liten. Har både böcker och filmer med Mumin. & såklart mumin-koppar! Det är väl mumin-koppar som fortfarande håller min mumin-kärlek i liv, då jag samlar på dem. :) Just nu har jag 6 stycken mumin-koppar! & fler ska det bli. ;)

[Källa: AB. Bilder: 1+2.]100419 - Måndag.

Ska stänga av datorn nu och se på tv tills jag ska sova. Ska gå och lägga mig i tid för en gångs skull.
Har ju skola imorgon så jag borde kunna gå upp i tid om jag lägger mig tidigare. De senaste gångerna jag haft skola så har jag ju gått upp runt 11 fast klockan ringer redan vid 9. :b Bad dobby med andra ord. Det gör ju dock inte mig något att jag går upp senare för då får jag bara sova längre, men mamma tjatar på att jag ska gå upp i tid + att det sägs ju att man får mer gjort då så jag får väl inbilla mig det. + att man kanske kan bli tröttare tidigare på kvällen när man gått upp tidigt.

Mamma hade köpt frysta kanelbullar idag när hon var och handlade, så helt plötsligt låg det varma bullar i vardagsrummet till min stora glädje! :) Mamma hotade med att hon borde låsa frysen (vilket såklart inte går) så att inte alla bullar är borta imorgon när hon går upp pga klåfingrigt barn (jag)... Hähä, jag och godsaker går bra ihop kan jag ju säga till mitt försvar. ;)

Jaja, nu blir det avstängning av datorn och sen sängen senast kl 1. :) Godnatt!


Beastly.

Movie Trailers - Movies Blog

Jag visste inte så mycket om den här filmen tidigare, förutom att Mary-Kate (Olsen) är med i den såklart.
Men den verkar ju faktiskt vara mycket bättre än förväntat. Så den ska jag definitivt se!
Fast det hade jag iofs gjort ändå, bara för MK's skull. ;) Men nu ska jag se den för själva filmens skull. :)
Frågan är om den ens kommer komma på bio här i Sverige för den finns inte med på SF ännu iallafall.


100418 - Söndag.

Gick upp runt klockan 16:00 idag. Alldeles för sent! Och jag som tänkte gå upp tidigare än vad jag gjorde igår. Så bra gick det med det.
Imorgon, måndag, ska jag iallafall gå upp i tid så att jag får någonting gjort. Jag ska komplettera en av mina uppsatser till svenskan, och sen har jag en sista uppsats att skriva klart (har börjat lite på den innan), och sen är jag helt klar med svenskan!
Jag ska nog prioritera svenskan imorgon eftersom jag ändå har matte-lektion på tisdag. Sen när jag är klar med svenskan så får jag börja jobba med matten hemma också, om jag nu vill bli klar innan vi slutar. (Men det känns som det är lite för kort tid för mig faktiskt).

Vad har jag gjort idag då? Inte mycket. Suttit vid datorn, sett på tv med mamma, ätit middag, pratat med Cindy som jag inte har pratat med på ett tag, sett halvt på Casino Royale, och det är väl ungefär allt jag har gjort idag. Jag har också postat en del tävlingar som jag är med i, som ni nog har sett. Så dem kan ni ju passa på att tävla i om ni vill. :)

Just nu går det inget bra på tv'n verkar det som. :( Jag som vill kolla på tv! Jag vill inte gå och lägga mig nu iallafall, så det blir väl att jag är uppe i någon timme till innan jag går och lägger mig. Dumt, men jag är inte ett dugg trött så därför får det bli så. Jag får ställa en massa alarm efter varandra sen så att jag kommer upp i tid.
Nu får jag se om jag hittar något jag kan kolla på på tv'n, eller om jag får fortsätta glo runt på internet tills jag ska sova. Ciao!


100417 - Vart försvann den här dagen?

Hur fan har klockan blivit så "mycket"? Jag har inte ens ätit middag än.

Jag gick upp efter klockan 14:00 idag, men jag tycker ändå att tiden bara har runnit iväg.
Det jag har gjort hela dagen är att kolla på 4 stycken A Double Shot At Love With The Ikki Twins-avsnitt som gick på MTV. Det var lite konstigt att alla fick dejta båda tvillingarna tycker jag. Och slutet kan ju inte ha varit vidare roligt då tvillingarna båda två ville ha samma kille, så han fick välja mellan dem. Men dem är såklart inte tillsammans nu. Undrar hur länge de var tillsammans? Det var ju samma sak med Tila Tequila när hon var med i första versionen av det programmet, att hon och killen hon valde inte ens var tillsammans efter programmet.
Och efter det kollade jag på Teen Mom (där en av huvudrollernas pojkvän skulle fria till henne. Han är bara 17 år men sa att han funnit sitt livs kärlek osv, så gulligt! Me want! :)).
Och sen har jag bara kollat halvt på tv'n och kollat på några sidor på internet. Och nu är klockan helt plötsligt nästan 22:00. Jag lär ju inte gå och lägga mig tidigt idag iallafall eftersom klockan redan är mycket och jag lär ju inte vara trött om bara några timmar. Men jag måste komma upp tidigare imorgon (söndag) än vad jag gjorde idag.

Nu ska jag nog gå och värma min mat. Fattar inte hur klockan kunde rusa iväg såhär. :b


100416 - Fredag.

Hej hej!
Idag vaknade jag runt klockan 12:30. Gick upp och läste min FRIDA-tidning som jag tiggt till mig av pappa när vi var och handlade på vägen hem i torsdags. Efter det så gjorde jag iordning en toast som jag åt (+ apelsinjuice som Marre fick hjälpa mig att öppna, konstig förpackning!) innan jag begav mig av till bussen för att åka hem till mamma igen. När jag kom hem så var hon inte hemma så jag ringde till hennes mobil men då var hon påväg hem från affären och var bara en bit ifrån porten.

Jag har inte gjort så mycket sen dess. Har sett lite på MTV, bl.a. på Made där 2 tjejer var med som mer eller mindre får allt de pekar på och inte kan ta hand om sig själva, så de ville bli made till överlevare. Det slutade med att den ena tjejen gjorde allt som coachen sa åt henne att göra och hon åkte sen iväg på en resa till Alaska med ett gäng okända människor där hon faktiskt klarade sig förvånansvärt bra! Och den andra tjejen fick inte ens åka dit, eftersom hon hade vägrat göra de saker coachen sa åt henne och därför hade hon ju inte heller lärt sig något utav det man måste kunna för att kunna åka med på resan och klara sig.
Sen såg jag också på The City, och passande nog så var det det näst sista avsnittet av säsong 1 som visades. Jag har nämligen sett alla avsnitt förutom de två sista avsnitten, men nu har jag bara det absolut sista avsnittet kvar att kolla på. Men det gick inte att kolla på de två sista avsnitten sist när jag försökte kolla på dem på mtv.com, så jag får se om jag hinner kolla på det sista avsnittet innan säsong 2 börjar.

Sen har jag druckit pepsi max (som mamma först inte ville låta mig ta, haha. varför köper hon läsk om jag inte får ta kan man ju undra), ätit marabou mjölkchoklad, och pratat med Angelica på msn. :) Hon var online i flera timmar eftersom hennes boyfriend var på jobbet. Bra för mig med andra ord! :)
Vi umgicks förresten igår (torsdag) i 1,5 timme efter att jag och pappa hade kommit hem. Men sen skulle hon ju åka iväg till hennes boyfriend. Vi har dock bokat in nästa helg till att umgås. Förutom i onsdags och 1,5 timme igår kväll (torsdag) så har vi inte träffats och umgåtts sen vi var på kryssning, och det var i början av mars! Alltså var det mer än en månad sen vi sågs senast.

Nu under kvällen har jag kollat på reprisen av Anna Anka söker assistent då jag inte kan se på det när det går på onsdagar, eftersom jag kollar på Drömmen om Italien då. :b Sen har jag också lagat middag till mig själv; pasta, pesto och tonfisk. Väldigt gott var det! :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Det går inget bra på tv'n och jag har inget annat att göra heller, så då är det lika bra att gå och lägga sig. Då kan jag komma upp imorgon också istället för att sova för länge. :) Vi hörs imorgon. Godnatt!


Såg en Chihuahua tea-cup idag! ♥

Idag när vi åkte hem från stan så såg jag för första gången (i verkliga livet)
en jätte liten chihuahua som stod på trottoaren och väntade på att få gå över vägen!
Alla chihuahuor som jag har sett förut har ju såklart varit små, men med jätte liten så
menar jag ännu mindre än så. Det måste lätt ha varit en chihuahua tea-cup! Den var SÅ söt! :)
Jag började såklart skrika när jag såg den, haha, och pappa kom med en kommentar
om att den lever i fel land för den stod och skakade. Vilket visserligen är sant,
men allt jag kunde tänka på var den lilla chihuahuan som jag just hade sett! :D

Jag minns inte vad hunden hade för färger utan
jag valde den här bilden mest för koppens skull. ;)
[Bild: Härifrån.]


100415 - Torsdag.

Hej hej!
Jag vet inte när jag somnade inatt (skriver man "i natt" eller "inatt"? :S jag brukar alltid skriva "inatt"...). Klockan var efter 03:00 när jag släckte lampan iallafall. Och sen när jag kollade på klockan efter ett tag så var den efter 6, men då kan jag ha vaknat för att pappa gick upp eller något, fast jag hörde honom inte. Skumt.
Sen vaknade jag då mobil-alarmet ringde såklart, men jag orkade inte gå upp då så jag låg i sängen tills klockan 11:30. Då gick jag upp och duschade, och efter det åt jag frukost, och efter det har jag bara suttit här i soffan i vardagsrummet och lyssnat på MTV och varit inne på internet.

Jag ska ta 15:15-bussen in till stan. Så jag är vid Tekniska klockan 16:10. Jag måste nog ringa till pappa innan jag åker om jag ska möta honom någonstans, för jag har inte så mycket pengar på min mobil. Egentligen skulle jag kunna åka dit själv, för det går t.o.m en buss från Tekniska som stannar vid stationen som bara är en liten bit ifrån där det ligger. Men jag ringer till pappa ändå, för det är mycket skönare/bättre att åka hem med honom sen. :) Det går ju snabbare också.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, förutom att se på Vampire Diaries såklart. :) Jag missade ju förra avsnittet då jag och mamma var på kryssning då, och jag har inte hunnit se på det heller, men jag får väl kolla på det sen om jag känner att jag har missat något. Det märker man ju i dagens avsnitt, om det är något man har missat.
Jag missade ju förra avsnittet av True Blood också och det har jag inte heller hunnit kolla på, men det kan inte ha varit så mycket som jag missade för jag fattade allt i gårdagens avsnitt. :)

Nu ska jag göra mig klar (måste borsta tänderna, borsta håret om det behövs, tvätta mina glasögon för just nu ser jag fläckar när jag kollar mot något ljust, och kanske sminka mig lite om det behövs) så att jag är helt klar sen när jag ska gå. Och jag ska ju gå ett tag innan också så att jag inte missar bussen. Men vi hörs ikväll. Ciao!


100414 - Onsdag kväll.

Mötte Angelica nere på stationen som sagt. Gick till biblioteket och bad om en bok av Karin Boye. Jag ska ju skriva en uppsats om en enda dikt men jag fick en hel diktsamling, och det var en ny fin bok också. Angelica tyckte att jag kunde kopiera en sida med en dikt på bara, men jag sa att jag kanske vill läsa dem. Man kanske kan få lite inspiration till egna dikter vet ni, för jag har inte skrivit någon sån på hur länge som helst. Men inspirationen och skrivlusten kommer och går, and that's life.
Vi fick sitta i en halvtimme på bibblan eftersom det var en halvtimme kvar tills våran buss skulle komma. Men det går ju hur fort som helst att ha ihjäl en halvtimme när man har internet till hands.

När vi kom hem till pappa så satte vi oss i soffan där vi har suttit hela kvällen. Pratade, gick och köpte en pizza till mig som jag åt till middag, såg på Drömmen om Italien och True Blood, och efter det så var det dags för Angelica att gå hem. Hon ska ju till skolan imorgon så det förstår jag. :b
Själv behöver jag ju inte gå upp tidigt imorgon, men jag ska gå upp innan klockan 12 iallafall. :) Det är bara dumt att sova längre och förstöra sin dygnsrytm. Plus att jag måste duscha och vakna till liv imorgon innan jag ska åka in till stan och möta pappa.

Godnatt på er.


100414 - Casting imorgon.

Yes, precis som ni kan läsa i rubriken så ska jag på casting imorgon. Dvs provspelning. Och det var det telefonsamtalet jag fick handlade om.
Jag har varit på samma ställe en gång tidigare, och då blev jag skjutsad dit av pappa så det var därför jag ringde honom. Det såg ju ganska enkelt ut att hitta dit när man kollade på kartan, men det är ju ändå bättre eller iallafall tryggare om jag blir skjutsad dit av pappa. Så slipper man stressa upp sig och bli onödigt nervös innan menar jag. Frågan är bara om jag ska åka med pappa till hans jobb på morgonen (och då talar vi gryningen! han åker hemifrån 10 i 6 på morgonen just nu! O_O), eller om jag ska åka in till stan senare och möta honom där och så åker vi tillsammans dit. Det senare alternativet låter ju helt klart bättre.

Jag ska få ett mail ikväll med manus, om dem har fått in det då. Killen som ringde verkade lite stressad, stackarn :) Det är samma kille som förra gången så det här ska nog gå bra. :)

Nu måste jag betala en dum räkning, packa ihop lite saker (jag ska nog stanna hos pappa imorgon när vi kommit hem så that's why), och sen ska jag gå och möta Angelica nere på stan och hon är där med bussen klockan 16:40. Hon ska följa med mig till biblioteket där jag ska låna en bok + lämna tillbaka de andra böckerna, och sen ska vi ta bussen tillsammans hem till pappa igen. :) Haha, visst är hon snäll som åker tillbaka hit när hon nyss har kommit hem?! :) Hon var ju här för bara några timmar sen då hon åkte hem från skolan, haha. :) Men hon är svag för mig och faller (oftast) för alla mina förslag! ;)

Jag ska ta med datorn till pappa då jag måste ha tillgång till internet för att kolla min mail ikväll och kunna plugga på manuset, så jag får släpa på den ner till stan. :( (+ att jag ska ta med mig min matte då jag kommer skippa lektionen imorgon) Jag misstänker att själva datorväskan väger några kg bara den! Så jag kanske borde ta en annan väska istället och bara lägga ner datorn där, som jag gjort en annan gång. Då var det mycket lättare att bära iallafall! Datorväskan är ju ganska stor och klumpig.

Jaja, nu måste jag ta tag i det jag ska göra så att jag är där i tid när jag ska möta Angelica, för en gångs skull. :) Men vi hörs nog ikväll igen om jag inte är för upptagen. Hejdå!


Blev biten av en orm i natt.

Hej!
Jag gick upp runt klockan 12 idag. Det var så skönt att sova på morgonen! Vaknade ju av att mitt mobil-alarm ringde runt klockan 10, men det sket jag i. Vaknade mitt i natten också av att jag var kissnödig så jag var tvungen att gå upp på toa. Sen vaknade jag igen innan klockan 12 av att mamma kom in i mitt rum och sa att hon hade köpt ostfrallor och bullar. Gårdagens mumlade om bullar lönade sig alltså. :)


I natt
drömde jag att jag blev biten av en orm, som någon hade släppt lös i skolan. Dock kunde jag inte se några bitmärken på min arm, utan den var full med klösmärken och sår. Så jag fick gå till sjuksyster och hon fick bota min arm. Jag har för mig att jag hade fått gift i mig också.

Och ormar är ju inte bra att drömma om som ni kanske vet. Läs bara det här... ORMAR: Det anses sedan gammalt som otur att drömma om ormar. Se: se upp för elaka personer. Bli biten av: någon förtalar dig. Döda: du får en fiende.
Förtala betyder enligt tyda.se smutskasta och beljuga, så det kan man nog klassa som att snacka skit. Nej men vad trevligt. :)

Jag ska inte göra något idag. Jag ska kanske tvinga mig ner till biblioteket innan klockan 19:00 då de stänger, för jag måste låna en bok till min sista uppsats i Svenska B, och de kommer ju stänga biblioteket på fredag för ombyggning och då kommer det som sagt vara stängt i en månad. Så jag måste låna boken innan dess!

Jag fick just ett roligt telefon-samtal till min mobil som jag kommer skriva om i ett nytt inlägg snart... för nu måste jag ringa till pappa och fråga om han vill leka chaufför imorgon. ;) Hej så länge!


100413 - Tisdag kväll.

Just nu kollar jag som vanligt på 2 ½ Men, och efter det ska jag nog gå och lägga mig och sova. Har varit trött hela kvällen.

Jag är förresten halvvägs genom matte-kursen nu, så om jag jobbar på duktigt hemma också och inte bara i skolan så kan jag kanske bli klar till sommarlovet! :) Men vi får se hur det går innan jag tar ut glädjen i förväg.
Efter skolan har jag inte gjort så mycket. Gjorde en kopp när jag kom hem, och sen efter ett tag så kom mamma hem. :) Och efter det har vi ätit middag och kollat på tv. Och jag har som vanligt kollat på Desperate Housewives och Cougar Town ikväll, som alla tisdagskvällar. :) Och sen kollade jag på Christine också.

Både jag och mamma var väldigt gottis-sugna tidigare idag. Mamma tjatade om polly, och jag tjatade om bullar, haha. :) Men nej, inget av det hade vi hemma och ingen av oss orkade gå och handla heller såklart. :b

Jag orkar inte skriva något mer eller något vettigt just nu. Orkar inte ens tänka mer. Så godnatt och hejdå.


100413 - Tisdag.

Jag ville inte gå till skolan idag, men direkt efter att jag skrivit klart det här inlägget måste jag stänga av datorn och ta på mig skorna och skynda iväg.
Jag gick inte upp förrän närmare klockan 11:00 idag. Det tog ett tag tills jag somnade inatt, så det kan vara därför. Plus att jag behöver mer än 6 timmars sömn men det tänker jag aldrig på förrän på morgonen när jag inte orkar gå upp. Alltså behöver jag gå och lägga mig tidigare på kvällarna för att få minst 8 timmars sömn. Men det känns ju lite surt att gå och lägga sig när man inte ens är trött för då ligger man bara där i sängen och blir irriterad på att man inte kan somna, eller jag gör iallafall det.
Men det är bara att bita i det sura äpplet nu och gå iväg till skolan ändå. Det är ju för min skull jag går dit. Och det är ju soligt ute så det blir ju inte jobbigt att gå dit heller, så det kan jag inte skylla på.

Men nu måste jag dra, för jag kommer komma för sent annars. Jag lär ju komma dit i sista sekund nu. Inte för att det gör så mycket om jag kommer lite för sent, men ändå. Jaja, hejdå så hörs vi sen!


100412 - Måndag.

Hello! :)
Marre kom hit efter klockan 19:00, men han var bara här tills innan klockan 21:00. Han snodde min bussremsa också! Den dummingen skulle gå och träffa någon kompis, som vanligt. Den dumma ungen ska alltid vara med sina kompisar. När han borde vara hemma och umgås med mig! Men nej då. :( Haha, jag låtsas vara ynklig här.
Men jag skulle sms:a honom imorgon så kanske han ska komma hit igen. :) Och då får ju mamma också träffa honom isåfall. Hon var nämligen inte vaken när han kom hit för hon hade gått och lagt sig för att hon mådde dåligt. Hoppas att hon mår bättre imorgon.

Nu måste jag bädda min säng (blö, jag borde gjort det tidigare idag istället!), och sen blir det att byta om till pyjamas och göra sig i ordning för att gå och lägga sig. Imorgon ska jag upp klockan 09:00 (enligt väckarklockan iallafall) eftersom jag ska till skolan. Så det är bäst att lägga sig hyfsat i tid istället för att vara uppe för sent, för då kommer jag definitivt inte orka gå upp när klockan ringer, vilket jag borde för att vara i rätt dygnsrytm.

Jag måste gå till biblioteket någon dag också och låna någon diktbok av Karin Boye. För den boken som jag har här hemma är mer som en berättelse än en dikt, så den blir alldeles för svår att skriva en uppsats om. Och även min lärare rådde mig att låna en bok av Karin Boye istället. Så det måste jag fixa någon dag snart. Dels för att jag ska bli klar med min sista uppsats i Svenska B + att biblioteket stängs för ombyggnad den 16 april och då ska det vara stängt i mer än en månad.

Men nu ska jag kolla klart på 2 ½ Men som jag kollar på, trots att jag såg det tidigare idag, haha. Och sen blir det bäddning + att sova. Så hejdå och godnatt! :)


Lauren Conrad is in tonight's Top Model-episode!

Jag måste tipsa er om att Lauren Conrad kommer vara gäst-domare i kvällens avsnitt (avsnitt 3) av Top Model 13.


Jag kollade på The Tyra Show tidigare idag då Tyra berättade att Lauren + 2 till ska vara gäst-domare
den här säsongen eftersom det var en i publiken som frågade om det, och då kollade jag upp vilket avsnitt
det är som Lauren skulle vara med i, och som jag har förstått det är det avsnittet som går nu i kväll.
Så om ni vill se Lauren i Top Model så måste ni kolla ikväll klockan 20:00!


Hello Kitty becomes wine.

Hello Kitty vin kommer börja säljas den 1 maj i Lombardia, Italien.
Vinet är gjort av den italienska vinmakaren Dino Torti.

VINET KOMMER ATT VARA TILLGÄNGLIGT I 4 OLIKA SMAKER:
• "Sweet Pink" - Soft press fine Sparkling rose wine with delicate pink color, perlage fine and persistent, elegant aroma of flowers, smooth with a hint of almond.
• "Devil" - Cardinal Red with orange reflections, nose is silkish, important, ethereal: important taste with noble recollections of wood.
• "Angel" - Soft Press white wine with long lasting back taste and nice body given by grape structure.
• "Brut Rose" - Soft Press light pink color, perlage fine and persistent, sweet flower scent and light spice, harmonious taste thanks to the very blanaced natural sparkling. (Every bottle of this type has a special Hello Kitty pendant with Italian flag attached)

Är vinet något ni hade köpt om det hade sålts här i Sverige?

Jag försöker inte översätta beskrivningarna på smakerna, för det kommer bara bli fel översättning då.

[SOURCE.]


100412 - Söndag.

Hej hej!
Några foton vet jag inte om det kommer idag heller, haha. ;( Men jag har sparat ett inlägg innan det här där jag kommer att lägga upp dem sen. :)
Jag gick upp runt klockan 14:00 idag igen. Sen åt jag frukost, och såg på reprisen av Drömmen om Italien klockan 15:00-16:00 eftersom jag missade det i onsdags eftersom vi var på kryssningen.
Och efter det har jag pluggat resten av dagen och kvällen; skrivit klart en av uppsatserna till Svenska B dvs.
Jag blev klar med den lite innan klockan 21:00, och efter ett tags surfande runt på internet så kollade jag på det som var kvar av 50 First Dates som gick på TV3.
Och nu är klockan redan 00:00, så att börja fixa med fotona nu känns inte som en vidare bra idé, då det för det första tar tid + att det redan är sent, och jag vill inte gå och lägga mig för sent.
Jag ska ju inte till skolan igen förrän på tisdag, då jag går på tisdagar och torsdagar, men jag vill inte sova lika länge imorgon som jag gjorde idag. Har tänkt att räkna lite matte imorgon, och även börja på min tredje och sista uppsats i Svenska B om min lärare har svarat på mitt mail. Fattar inte vad jag ska skriva mer om i uppsatsen nämligen, förutom det som jag redan har skrivit.

Nu ska jag väl se om det finns något bra att se på tv'n, eller läsa några uppdaterade blogginlägg, innan jag ska gå och lägga mig. Känner mig inte särskilt trött men det är lika bra, annars lär jag ju verkligen inte komma upp imorgon. Men godnatt och hejdå, så hörs vi imorgon igen. :)


100411 - Lördag.

Sorry, men som ni ser så har jag inte lagt upp fotona från kryssningen idag, som jag skrev igår
att jag skulle göra. Men jag har inte ens laddat upp dem till datorn än så det är därför.
Jag vaknade runt klockan 14:00 idag, och sen har jag gjort en massa annat istället för att ladda upp fotona
och fixa dem, så jag får fixa det imorgon istället. Och den här gången lovar jag det på riktigt. ;)

Jag har märkt att jag brukar lova saker i bloggen ibland som jag sen inte håller, men så kan det gå ibland.
Tur att det "bara" gäller bloggen, för i det verkliga livet så håller jag alltid saker som jag lovar,
till människor osv menar jag. Pålitlig är min grej liksom, om jag nu får säga det om mig själv.
Orka skriva så förresten?! Jag tycker att vi borde gilla oss själva mer och våga "skryta" om oss själva mer.
Eller iallafall erkänna när man själv är bra på något, och komma ihåg allt som är bra med en själv
istället för att alltid bara tänka på det som är negativt, som de flesta tyvärr verkar göra.


The Devil Wears Prada.

Jag kollade på The Devil Wears Prada förut på TV4. Fast jag började kolla på den efter klockan 22:00 och den hade börjat klockan 21:25. Men jag har den filmen hemma och jag har sett den hur många gånger som helst så det gjorde inte så mycket. Men när jag väl började kolla på den så kollade jag såklart på hela filmen. Den är ju väldigt bra! En av mina favoritfilmer. Och jag älskar Anne Hathaway i den. Hon är en av mina favoritskådespelare också (ja, jag har många favoriter).

Jag gillar hennes rollfigur "Andrea/Andy" som filmen handlar om. Fast jag gillar henne bara när hon är sig själv, inte när hon blir en av Runway-tjejerna som "Nate" så fint uttrycker det.
Och jag gillar inte att hon gullar med den där "Christian" när hon har "Nate". Jag tycker "Nate" är precis så som jag skulle vilja att en pojkvän är, så det är därför jag blir extra arg över det.
Och jag älskar Andy's garderob i filmen! Dvs alla kläder hon har på sig. Jag skulle verkligen inte tacka nej till den garderoben! ;)

Nu laddar jag upp en hel del bilder från filmen, på både "Andrea/Andy" (Anne Hathaway) och hennes kläder, så att jag kan dreggla lite mer...

[Bildkällor: TheCinemaSource + Google. Sök bara på "The Devil Wears Prada".]Sex And The City 2 - Trailer.


48 dagar kvar till premiären av SATC 2! :) Yay!


Dadnapped.


Precis när Wall-E var slut så började Dadnapped, och det är flera olika Disney-stjärnor
med i den filmen så jag är tvungen att kolla på den. :) Emily Osment spelar huvudrollen.


Hitta Pappa (Dadnapped) är en amerikansk film från 2009 som producerats av + visats på Disney Channel. Filmen hade premiär i USA den 16 februari 2009.

Filmen handlar om 15-åriga Melissa som ska åka iväg på semester med sin pappa, författaren till de väldigt populära Zoome-böckerna. På väg till campingen avslöjar hennes pappa att de är tvungna att gå på ett Zoome-konvent som han lovat att vara på. Där blir Melissas pappa bortförd av tre unga fans, och Melissa följer efter dem för att hitta honom.

I filmen medverkar bland annat skådespelarna Jason Earles, Emily Osment och Moises Arias från DisneysHannah Montana TV-serie, Phill Lewis från Zack och Codys ljuva hotelliv samt David Henrie från Magi på Waverly Place.
[FAKTA FRÅN WIKIPEDIA.]WALL-E.


Jag har just kollat på Wall-E som gick på Disney Channel.
Det var en väldigt gullig film måste jag säga! :)


FILMENS HANDLING:
WALL-E
(marknadsfördes med en halvhög punkt som WALLE) är en datoranimerad science fiction-film från 2008, producerad av Pixar Animation Studios.
I filmen får man följa med WALL-E, en robot som är utformad för att städa upp den framtida, nedsmutsade jorden. Han finner kärleken i en annan robot som heter EVE, och följer med henne ut i rymden.
Filmen regisserades av Andrew Stanton, som även skrivit manus tillsammans med Jim Capobianco.

ROLLER:
~WALL-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-class) är en 700 år gammal robot och är den sista roboten kvar som skulle städa upp jorden medan människorna var borta. Den solcellsdrivna roboten är ungefär en soppress på larvfötter, han har en skärlaser mellan ögonen och även en inspelningsfunktion. Han samlar även på intressanta saker han hittar och har ett gammalt band med filmen Hello, Dolly! som han tittar på. Han har även en liten kackerlacka som sällskap.

~EVA/EVE (Extraterrestial Vegetation Evaluator) är en robot från Axiom som har till sin uppgift att leta efter växtlighet på jorden. Hon rör sig och håller fast sina kroppsdelar med någon sorts antigravitationssystem och har en plasmakanon i sin högra arm som hon är väldigt snar att använda. Hon visar grundläggande känslor men bryr sig till en början bara om sitt uppdrag. WALL-E lyckas däremot värma upp henne och till sist besvarar hon hans kärlek.

~M-O (Microbe Obliterator) är en städrobot på Axiom som förföljer WALL-E för att städa upp de smutsspår han lämnar efter sig. Han tycker inte om WALL-E till en början eftersom han är så smutsig, men till sist blir de vänner.

~Kapten B. McCrea är Axioms kapten som senare blir en av filmens hjältar.

~Auto är Axioms onde autopilot. Han är inbyggd i skeppets ratt.

~Wall-A är namnet på två robotar som liknar Wall-E väldigt mycket men är mycket större. Deras uppgift liknar också Wall-E:s. Skillnaden är bara den att de städar i axioms soprum istället för jorden. Wall-A står antagligen för Waste Allocation Load Lifter-Axiom class.


PLATSER:
~Axiom är ett av Buy N Large:s Rymdskepp som tog med människor på en 5 års kryssning medan Wall-E-robotarna skulle städa upp jorden. (Men eftersom operation uppröjning "misslyckades" stannade axiom kvar i rymden på hemlig order av VD:n som gavs till auto.)
~Buy N Large började sin försäljning med att sälja frusen yoghurt under namnet Buy. Lite senare köpte Buy upp Large Industries och blev Buy N' Large men apostrofen har försvunnit. År 2100 har BNL två miljoner dotterbolag och myndigheter samt hela världens ledning.


Filmen hade världspremiär i USA 27 juni 2008, i Sverige hade filmen premiär 5 september 2008. [FAKTA FRÅN WIKIPEDIA.]100409 - Fredag.

Hej!
Blev väckt av mamma imorse en stund innan båten var i land (den kom i land klockan 09:55 enligt informationen i högtalarna ombord på båten), och sen kom vi hem runt klockan 12:00. Och då satte vi oss och åt frukost. Ostfrallor (eller ostfranskor tror jag att det heter, det var vad mamma sa iallafall) med stekt ägg. :)
Jag har varit trött hela dagen idag. Jag hade säkert somnat om jag hade gått och lagt mig någon gång under dagen, men jag beslöt mig för att inte göra det då jag säkert inte hade kunnat somna nu på kvällen/natten isåfall.
Jag är fortfarande trött, så jag lär ju iallafall kunna sova bra sen när jag väl somnar. Jag kanske borde gå och lägga mig snart också eftersom jag varit trött hela dagen, men jag kommer nog vara uppe ett tag till ändå.

Jag har inte gjort så mycket under dagen idag. Jag har suttit i vardagsrummet med min laptop (surprise, surprise!), lyssnat på Lugna Favoriter (fick inte in någon annan kanal men jag gillar den så det gör inget), målat naglarna med mitt nya chanel-nagellack (fick det av mamma på kryssningen!), ätit middag, druckit upp mammas cola light-burk (med tillstånd såklart), sett på tv, pratat med Angelica på msn, läst bloggar på bloglovin' (hade över 600 nya inlägg när jag loggade in!), smakat+druckit en energidryck vi fick med oss från Helsingfors (SoBe Pure Rush Energy Drink-Berry Apple), och det är väl ungefär allt jag har gjort.

Jag har ju redan skrivit ett inlägg om att Kristen Stewart fyller år idag. Men jag måste också säga GRATTIS till min "extra"-mamma/internet-mamma Leah som också fyller år idag! :) Henne har jag lärt känna genom facebook. Roligt va? ♥ Och hon är inte den enda som jag lärt känna genom facebook, så därför gillar jag fb extra mycket. :)

Foton från kryssningen kommer upp imorgon. För jag orkar inte fixa det nu som ni nog förstår. Men imorgon ska jag ta itu med dem och sen ladda upp dem här i bloggen. :)

Jag har inte så mycket mer att skriva, så vi hörs imorgon istället. :) Godnatt och hejdå.


100406 - Tisdag.

Hej hej!
Jag har inte uppdaterat något idag för jag har helt enkelt inte haft något att skriva om. Gick upp tidigare än igår iallafall, men inte den tiden jag hade bestämt att jag skulle gå upp. Utan bara 1 timme innan jag gick upp igår, vilket blir klockan 15:00. Dåligt!
Men imorgon ska jag iallafall upp i tid eftersom vi ska iväg. Vi ska ju inte iväg i gryningen men jag måste hinna packa lite först osv. Vi ska ju på kryssning till Helsingfors imorgon. Som jag berättat innan.
Så vi får se om jag skriver något innan vi åker hemifrån, annars blir det ingen uppdatering förrän på fredag. Vi ska väl inte åka hemifrån förrän tidigast klockan 14:00, men jag ska ju som sagt packa lite innan, och med tanke på dagens bloggande så vill jag inte lova något inlägg om det inte blir av. Så det får bli som det blir helt enkelt. Men annars blir det uppdatering på fredag igen. Det lovar jag iallafall. :)

Nu ikväll har jag kollat på Desperate Housewives och Cougar Town. :) Och just nu kollar jag halvt på CSI medans jag skriver det här inlägget. Men jag måste byta till TV3 nu för 2 ½ Men börjar snart, eller så har det redan börjat t.o.m. Men hur som helst så ska jag se på det iallafall, som vanligt. :)

Jag har försökt få igång internet på min rosa mini-laptop men det funkar ju inte alls. Och jag försökte hitta någon mailadress till Telia så att man kunde fråga dem vad problemet är, men någon sådan hittade jag inte. Hittade bara någon chatt där man får chatta med någon som jobbar där, men den funkade inte såhär sent, och ringa till dem kan man inte heller göra såhär sent. Morr.
Jag skulle först bara kolla om det gick att få igång internet på den, men sen kom jag på att jag måste ladda ner ett program till datorn och då behöver jag ju internet. Det är VLC Media Player som jag vill ha. Sist när vi åkte på kryssning (som också var till Helsingfors) så hade jag ju med mig filmer på mitt USB som jag tänkte kolla på i datorn, men det fungerade inte eftersom jag inte hade VLC. Så jag tänker inte göra samma misstag igen och ta med mig datorn om det ändå inte kommer fungera att se på film på den. Så jag måste alltså fixa VLC till den, eller så får jag helt enkelt skita i att ta med datorn och istället underhålla mig med att läsa eller något liknande på båten.
Men jag ska försöka koppla upp datorn på internet med en internet-kabel (det har jag faktiskt aldrig provat förut på den här datorn eftersom jag just ska ha trådlöst internet, det känns lite onödigt då liksom), men om inte det funkar så får jag ge mig. Jag får prova det imorgon, för nu ska jag se på tv och sen ska jag gå och lägga mig.

Vi hörs på fredag igen om jag inte skriver något imorgon.
Så ni får ha det så bra tills dess! :) Pusspuss och hejdå.


Emily + Naomi @ ❝Skins❞.


ÅH, jag måste ta och fixa alla Skins-säsonger snarast och kolla på dem!Perfect Day - Hoku.Legally Blonde.

Det blev att kolla på Legally Blonde som går på TV3 nu. :)
Jag visste ju att den skulle gå eftersom den gått på reklamen, men jag visse inte om jag skulle kolla på den eftersom jag såg på den förut då den gick på samma kanal för några månader sen (läs här). Men eftersom den är bra så kollar jag på den igen. :)
Jag gillar Reese Witherspoon som skådespelare faktiskt. Andra filmer som jag har sett henne i är Legally Blonde, Rendition, Sweet Home Alabama och Penelope.

Har ni sett på Legally Blonde någon gång? :)


100405 - Annandag Påsk/Måndag.

Jag sitter just nu och kollar på 2 ½ Men, där stackars Alan har fallit ner från taket då han skulle fixa deras parabol-antenn. Så han har bandage på båda sina händer och armar, + någon grej runt halsen/nacken (kommer inte ihåg vad det heter), och så råkar han ut för olyckor hela tiden, stackarn! :( Haha.

Jag har just ätit min middag. Vilket var samma som igår; lax som vi fått med oss från Mummu i lördags och janssons frestelse. :) Yum! Igår åt jag ägghalvor till också, men jag orkade inte skala de äggen som fanns kvar i kylen, haha.

Idag gick jag inte upp förrän klockan 16:00. Och jag som skulle gå upp tidigare än vad jag gjorde igår då jag gick upp klockan 14:00... Så bra gick det med det. Men imorgon ska jag verkligen upp tidigare än det. Jag ska inte förstöra någon dygnsrytm här inte.

Och jag som trodde (eller hoppades rättare sagt!) att våren skulle komma hit på riktigt snart då snön smält bort ganska mycket, men så kom mamma in i mitt rum någon gång innan jag gick upp och sa att det kommit ännu mer snö. :( Fy! Det är fan april så jag tycker att våren borde ha kommit för länge sen. När ska sommaren komma om våren kommer så sent? I augusti eller? Och sen försvinner den ju i september också. Great! :) Miss positiv här. Men man kan ju inte bli något annat med det här roliga vädret.

Det enda jag har gjort idag sen jag gick upp är att fixa en ny design till Veronica, och det är väl ungefär allt jag har gjort. Tittat runt på internet har jag väl också gjort, men jag minns inte vad jag har gjort på internet.
Och nu kollar jag ju på 2 ½ Men. Jag får se om det går någon film som man kan se på sen ikväll. :)
Nu ska jag fortsätta med Veronica's design och kolla klart på 2 ½ Men, så ciao!


100404 - Spelar Bingolotto.

KLOCKAN 19:58 @ FACEBOOK;
Spelar Bingolotto nu & hoppas på fina vinster. :D
Min moster ringde & lurade mig & sa att hon vunnit resan som de visade direkt i början!
Vilken typ. Det är ju jag som ska vinna allt ikväll! :D Bara så ni vet! :]

KLOCKAN 20:49 @ FACEBOOK;
HAHA, jag fyllde nyss i helt fel bingo-sida! :D Så jävla lyckat!
Så nu fick jag fylla i hela 3ans bingo med min rosa penna,
och sen får jag använda en annan penna, haha.
Jag är iallafall rolig när jag spelar bingolotto tydligen! XD
Jag vann tyvärr ingenting. Men mamma vann 100 krornor,
så det betyder att vi får tillbaka pengarna för lotterna eftersom 2st kostar 100kr.
Så det var ju bra att vi får pengarna tillbaka iallafall, eftersom vi inte vann något, haha. :)


100403 - Påskafton.

Hej hej!
Jag och mamma har ju varit hemma hos Mummu & Vanna hela dagen idag. :)
Marjo, Elin, David, Lukas, Pekka & Sarri var också där.

Vi började med att äta sallad, vitlöksbröd och andra förrätter.
Sen blev det riktig mat, varav jag tog ris och världens godaste lax som min mormor brukar göra.
Jag åt inte så jätte mycket men jag fick ändå ont i magen och blev illamående t.o.m så jag var tvungen att gå och lägga mig i en säng och vila lite. Sen när jag hade legat där ett tag så mådde jag bättre som tur var. :)
Sen blev det fika, i form av någon sorts glass-liknande tårta med frukt på + hallonsorbet-glass.
Men jag tog tårta utan persika som var på den, för det är jag ju allergisk mot.

Efter det hann jag, Marjo, Elin, David och Lukas börja spela Uno, som vi spelade ett tag. :)
Marjo
vann men jag kom tvåa. ;)
Mellan vårat Uno-spelande så hann det också bli fika en gång till. I form av kakor, dammsugare, prinsesstårta, delicatotårta och jag vet inte om det var något mer men det var allt jag la märke till. Jag tog både prinsesstårta och delicatotårta, vilket gjorde mig en aning mätt men det var det värt för det var så gott. :) Haha.

Sen åkte Pekka och c/o hem runt klockan 16-17 någon gång.
Och efter det så stannade vi andra kvar och pratade. :)
Det var väldigt trevligt faktiskt måste jag säga. Så det var väl en lyckad påskafton för mig! :)

Jag och mamma fick också med oss matlåda hem från Mummu, hihi.
Mamma fick med sig några avokados med räkor och något annat, och jag fick all lax som var kvar.
Så det kan jag äta upp sen när jag och mamma ska ha våran egen påskmiddag! :)

Vi kom hem efter klockan 19. Och sen dess har vi bara suttit i vardagsrummet och sett på tv (och jag har ju också suttit med datorn i knät som vanligt). Vi såg bl.a. på Millenium som gick på SVT1.
Efter det gick mamma och la sig. Och jag har sett lite på Rush Hour 3. Men nu vet jag inte om det går någon annan bra film på någon annan kanal, så jag får väl kolla runt sen om jag orkar. Nu orkar jag iallafall inte skriva något mer, så nu säger jag godnatt och hejdå till er. :)


Glad Påsk!100402 - Långfredagen.


Läste om den här tandkrämen i en blogg, och tänkte att jag skulle testa.
Om det nu hjälper så det ju väldigt bra. Så jag hoppas på det!


Jag köpte mitt godis så att jag sen kunde fylla mitt påskägg.

Tiggde till mig den här Hello Kitty pysselboken från mamma, hihi. Mitt argument var att det fanns kycklingar bland klistermärkena som jag kunde använda till mina påskkort. ;) Och det har jag gjort också!

Mamma köpte bingolotter åt oss också, som jag fick välja (dvs dra 2 lotter).
Så det blir Bingolotto söndag, för första gången på flera år. Mamma har inte spelat sen 90-talet sa hon, haha. Fast hon kanske inte kommer att orka hålla sig vaken tills det börjar på söndag och isåfall kommer jag få spela själv. :(
Men anledningen till att vi köpte bingolotter är för att mamma kom på det + att det är guldkväll tror jag det heter, då man vinner allt x2 om man väl vinner, tror jag. Plus att det är många fler fina vinster också.
Och en annan anledning var att jag har tur med tävlingar/spel (har vunnit en del tävlingar under åren), så vi hoppas på att jag ska vinna något bra. ;)


Mamma köpte Sudoko till min morfar som vi ska ge till honom imorgon då vi åker dit. :)
Han gillar sånt nämligen. Och så slog hon in det fint i affären också. :)


Vi slog till på en kladdkaka i affären också. Men dekorationerna blev dock lite mosade.
Blomman gick sönder lite som ni ser, och stackars lilla kycklingens huvud blev lite mosat. :(


Våra bingolotter. Någon resa och sen 100.000 kr är det jag vill vinna! ;)

Jag fyllde mitt fina påskägg med godis. Det är från förra året som mamma köpte till mig då. :)
Och så köpte vi 2 st påskmust. :) Är det påsk så är det!
Fast jag har faktiskt aldrig förstått grejen med påskmust, för det är bara wannabe julmust enligt mig. ;)

(Sen kom ju jag också med i fotot om ni kollar på flaskan, haha.)

Jag klistrade på 2 st Hello Kitty-klistermärken från min nyinköpta pysselbok på min laptop.
Så nu är den mycket finare än vad den var innan! :) Hihi.Och det var mer eller mindre min långfredag. Vi gick och handlade.
Sen när vi kom hem så tog jag kort på mina inköp, och fixade påskkort.
Och sen har jag ätit middag, tittat på tv och suttit med laptopen i knät som vanligt. :)
Jag har också tagit mig ett glas påskmust för att fira påsken här i min ensamhet, haha. :)
Mamma har ju gått och lagt sig sen för längesen så jag är ju ensam vaken och uppe.
Jag har kollat halvt på Pirates Of The Caribbean 2 som gick på Kanal 5 nyss.
Och jag såg även på Anna Anka Söker Assistent 3:an innan det.

Nu ska jag väl kolla runt lite på internet innan jag får börja tänka på att gå och lägga mig.
Marjo kommer ju och hämtar oss innan klockan 12 imorgon, eftersom vi redan ska vara framme då.
Så jag ska väl gå upp klockan 10 hade jag tänkt. Jag har redan alarmet på mobilen ställt på 10 sen innan.
Jag skulle ju gått upp vid den tiden idag, men så blev det ju inte. Istället kom jag upp efter klockan 13. :b
Men imorgon blir det alltså ingen uppdatering på hela dagen, förutom på kvällen då vi kommit hem igen. :)
Men ni får ha en trevlig påskafton med era nära & kära, eller hur ni nu ska "fira" den! :) Godnatt och hejdå.Twilight: New Moon - Bella's Box.


Såhär ser själva dvd-boxen ut på baksidan.

Såhär ser dvd-boxen ut på framsidan.

Innehållet i dvd-boxen...

2 armband; New Moon + Vampire Girl.

Ett bokmärke; framsida + baksida.

6 st vykort med motiv från New Moon-filmen.

En liten Remember Me-affisch.

Framsidan + baksidan på själva dvd'n.

En penna med Edward på. Hot! ;)

Den fina boxen som dvd'n + det andra låg i. Den ska jag självklart spara. :)

En New Moon-affisch, som räknar ner dagarna till premiären av Eclipse... ♥100401 - Skärtorsdagen/1 april.

Nu är vi redan inne i april månad, så förhoppningsvis kommer våren hit på riktigt snart. :)
Jag är verkligen trött på all snö och vintern överhuvudtaget, och jag är ganska säker på att alla andra också är det. Jag tycker egentligen att vintern eller snön framför allt, bara borde vara här över jul och nyår, och sen kan den försvinna igen. Jag hatar verkligen allt som vintern innebär. Men det var inte det jag skulle skriva om nu.

Eftersom det är 1 april idag så är det också dagen då man ska luras. ;)
Har ni blivit lurade av någon idag och/eller har ni lyckats lurat någon?
Jag själv har inte orkat komma på något bra, så jag struntade i att lura mamma i år. :b
Jag tycker dock att Metro var ganska roliga som skrev artikeln om att alla som tagit vaccinet mot svininfluensan nu har ett inbyggt chip i sig, och att de kan byta ut det mot ett acess-kort från SL, haha. Ni måste erkänna att de lyckades ganska bra med det skämtet!

Tydligen är det någon som har blivit mördad i natt, här där jag bor. Scary! Jag vet inte mer än så, utan jag hörde det från en tjej som också pluggar matte i samma kurs som mig i skolan. Jag har för mig att hon sa att det var hennes kompis kompis som blev mördad, men jag kan ha missuppfattat det. :/
Hur som helst så är det ju ändå hemskt att någon överhuvudtaget blivit mördad, och dessutom i samma stad som man bor i. :| Man kan tydligen läsa om det här på Aftonbladet och Expressen.

Jag har inte uppdaterat något mer idag sen imorse pga att jag är så himla trött. Jag var ju trött redan imorse när jag vaknade, även fast jag t.o.m vaknade/gick upp för sent. Det avtog väl lite under dagen, men sen kom det tillbaka igen. Så jag har varit trött hela kvällen. Men sen när jag går och lägger mig kommer jag säkert inte ens kunna somna. Hatar när det blir så men det brukar ju oftast bli så så det skulle inte förvåna mig. :(
Just nu har jag på Gordon's Kitchen Nightmares Kanal 5, men jag tittar inte så noga.
Innan dess så kollade jag såklart på Vampire Diaries klockan 20:00, och så kollade jag på Bella & Tyra Show på deras hemsida klockan 21:00.
Jag ska nog vänta tills 2 ½ Men börjar och se på det, och sen blir det läggdags efter det. Det blir skönt!

Mamma informerade mig idag förresten om att vi ska hem till Mummu och Vanna (min mormor och morfar) ändå, på lördag. Det var ju inte alls planerat utan min mormor ringde till mamma idag och frågade om vi ville komma dit. Det är inte ens min mormor/morfar som bjudit in oss (från början alltså), utan det är en viss typ som har (som vanligt) ringt och beordrat om det. Jag tänker inte säga mer än så för jag vill inte att någon ska bli sur på mig även om jag bara säger sanningen. Så nog sagt om det.
Det blir iallafall roligt att träffa min mormor och morfar, för jag vet att särskilt min morfar alltid blir glad när vi kommer och hälsar på. :) Och så kommer vi ju att träffa Marjo och Elin (min moster + kusin) också såklart. De kommer att komma och hämta oss på lördag så vi åker med dem dit. :) Och så vet jag inte om vi kommer träffa mina andra kusiner David och Lukas, eller om det bara är min äldsta morbror och hans tjej. Men det får vi väl se på lördag.
Jag som tänkte göra påskkort, men inte har tagit tag i det ännu, får nu en anledning till att göra några. Jag ska ju såklart göra ett till mamma, och så blir det såklart ett till Mummu och Vanna, och ett till Marjo och Elin. :) Så det får jag väl underhålla mig med imorgon. :)
Eftersom det här inte var planerat men vi nu ska dit, så blir min planering åtsidolagd. Eller vi kan iallafall inte äta någon påskmiddag lördag för då ska vi ju dit, så om det ska bli något av det jag hade planerat så får vi ta det imorgon eller på söndag. Men vi ska ju gå och handla imorgon så jag får väl bestämma då. Godis till mitt påskägg ska handlas imorgon iallafall, det är något som är säkert! :)

Nu ska jag vänta till 2 ½ Men börjar, och sen blir det som sagt läggdags. Så vi hörs imorgon. Godnatt och hejdå.


Sex And The City - The Essential Collection.


Mamma
berättade och visade igår att hon hade köpt en 19-avsnitts-box med Sex And The City.
Men när jag kollade närmare på boxen så ser jag att det är en hel box med alla säsonger av SATC.
Det är alltså 19 cd-skivor och inte 19 avsnitt som mamma sa. 19 cd-skivor och 19 avsnitt är ju lite skillnad...


I don't want to go to school today.

Gick inte upp förrän klockan 11:00 idag. La mig bara i sängen efter att jag hade stängt av klockan. Var så jävla trött. Sist jag kollade på klockan i natt så var den efter 03:00. :| Väldigt irriterande att ligga vaken så länge i sängen och inte kunna somna. :| Men till slut så somnade jag.
Har inte någon lust med att gå till skolan idag. När jag vaknade så tänkte jag t.o.m sova vidare och strunta i att gå upp, men jag tog mig samman och klev upp ändå. Så nu ska jag vara duktig och gå till skolan ändå även fast jag inte har en minsta lust med det. Men då kan jag iallafall säga att jag har varit duktig sen som gått dit trots brist på lust och ork. Och vi lär ju få sluta tidigare idag så det blir väl inte så jobbigt när jag väl kommer dit. :)
Idag kommer jag också bli klar med andra kapitlet och få göra ett prov på både första+andra kapitlet. Hoppas det går bra.

Men nu måste jag stänga av datorn och ta på mig strumpor och ytterkläder och sen gå iväg till skolan. Jag kommer att komma dit lite för sent, men det är fler som brukar komma för sent, och om jag kommer för sent en enda gång och kommer i tid alla andra gånger så gör det ju inte så mycket. Men nu måste jag skynda mig. Vi hörs sen! Ciao!


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0