Cactus Lime.

Nu har jag duschat. Sitter här i ett svart långt linne som är en aning tajt, men det är meningen. Har tagit fram en vit stickad tröja också, som jag tänkte ta på mig. Fattar inte varför jag inte bara tar på mig mjukisbyxor och någon jävla tröja. Haha, lagom stora problem. Nu får jag hålla käften. :)

ÖB köpte vi två maxi-påsar med ostbågar, en maxi-påse med dillchips (det fanns bara den smaken), och mamma hittade sin pärm som hon skulle ha. Jag fick med mig hobbypapper i olika färger, silver & guld gelpennor, vanliga silver & guldpennor, och en festis Cactus Lime. :) Det var så längesen jag drack den och den kostade bara 10 kronor. Nu står den i kylen och väntar på att bli uppdrucken utav mig. :b

Vi gick också in på Elgiganten (som jag inte är något stort fan utav), och där köpte vi en router som ska fungera till våra bärbara datorer här hemma. Dvs så vi får trådlöst bredband. Telia hade tydligen tagit bort våran order på en router som vi beställde för några veckor sen, bara för att den inte passade till fiber. Dem kunde inte ha ringt och meddelat oss om att de hade tagit bort den? Vi har ju gått runt och väntat på att den ska dyka upp. Men nu har vi iallafall köpt en som ska fungera, så jag ska försöka få det att fungera sen när jag orkar ta tag i det.
Och så köpte vi en ny dammsugare. Mamma provade att dammsuga i affären också, haha. Men det blev ju iallafall rent därinne! :b
Sen när vi skulle betala så pratade vi om just Elgiganten, och jag berättade att jag inte var något fan av dem, för att de strulade en massa förut när jag hade fått en mp3 i present. Vi fick lämna in den flera gånger och varje gång vi lämnade in den så tog det hur lång tid som helst, plus att sen när vi fick tillbaka den så gick den ju sönder igen ett tag efter. Så jag har ogillat Elgiganten sen dess.
Så killen som hade hjälpt oss där i affären gav oss något "gratis semester boende"-erbjudande, som jag hade frågat honom om tidigare. Man skulle egentligen få det om man köpte någon mycket dyrare vara, som en tvättmaskin eller något liknande... Men jag fick det ändå! Han sa att de vill ju inte ha onöjda kunder. :) Så om det går att boka en veckas resa utan att man får betala en massa extra pengar (vissa erbjudanden är ju helt crazy och så får man ändå betala en massa själv!) så ska jag sluta ogilla Elgiganten, och också sluta påpeka det. Haha. Det låter som en bra deal för mig! :)

Mamma gör mat nu. Hon frågade om jag skulle ha men jag sa nej. Jag får fixa något själv sen. Jag som trodde att vi kanske kunde äta pizza, eftersom hon mumlade något om det förut när vi hade kommit hem. Fan då. Haha.
Nu ska jag få på mig kläder, och sen blir det väl att försöka fixa routern så att vi kan använda våra laptops. Då kan jag äntligen sitta framför tv'n med datorn igen. :b Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY NEGATIVE/RUDE COMMENTS. THOSE COMMENTS WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. My blog-design is made by me.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [It will only be seen by Malin!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0