Halloween.


Halloween
är en högtid som firas den 31 oktober. Halloween har sitt ursprung på Irland och delvis i Skottland. Via USA, dit många irländska migranter kom under 1840-talets svält- och nödår, kom den till Sverige 1995, men har inte fått större grepp i Europa. Man firar Halloween genom att klä ut sig i spökkostymer och gå runt bland grannar för att be om bus eller godis - liknande den påsktradition med påskkärringar som finns i Sverige. Firandet av Halloween är på stark tillbakagång i Sverige under senare delen av 2000-talet.

Halloween firas alltid 31 oktober i USA. Dock skall inte Halloween blandas ihop med Alla Helgons dag som är den enda kvarvarande rent katolska helgen i Sverige. Tyvärr råder ofta stor förvirring vilken dag Halloween skall firas i Sverige. Anledningen torde främst vara att Alla Helgons dag i Sverige kan infalla från 31 oktober till 6 november. Allhelgonadagen, som står i den svenska almanackan den 1 november, bidrar ytterligare till förvirringen. [KÄLLA]


Det var jag som bestämde vilken dag vi skulle ha Halloween-festen. Och jag sa då den 31 oktober, eftersom det är då den firas i USA och det är riktiga Halloween. Men det här med Alla Helgons dag gör det hela lite mer förvirrande. Någon borde förklara det hela lite bättre tycker jag.
Men jag har läst på många ställen på internet att de flesta firar Halloween idag, så nu känner jag mig lugnare.
Själva Halloween och Alla Helgons dag är ju inte samma sak, men som sagt, någon borde förklara det här lite bättre om när man firar vad. Och om det nu firas på samma dag så är det ju faktiskt lite olämpligt. Det är väl kanske inte så roligt om några ungar kommer och knackar på dörren och säger bus eller godis, om de som bor i huset sitter och sörjer. Så en förklaring skulle sitta fint!

Förutom det så vaknade jag runt klockan 14:00 idag. Just nu sitter jag här framför datorn i min pyjamas t-shirt och ett par leggings. Jag fick nyss sms från Johanna, och jag kunde åka med henne till Angelica. Sms:ade henne efter att jag hade gått upp, eftersom jag inte är sugen på att åka buss. Så det är ju skönt att jag kan åka med henne istället.
Jag frågade henne vilken tid hon kommer och hämtar upp mig ungefär och jag väntar just nu på svar från henne, men jag borde väl ta och börja göra mig iordning... Jag måste duscha, fläta mitt hår så det blir lockigt, klä på mig, sminka mig, och så måste jag gå upp på vinden och se om jag kan hitta min tiara också. Så jag har lite saker att göra innan jag är klar. Men hittills har jag bara suttit här framför datorn och latat mig och gjort ingenting. (Eller jo, jag har väntat på att Johanna ska svara på mitt sms.) Typiskt mig att göra andra saker istället för att göra det jag ska. Men nu får jag faktiskt ta tag i mig själv och göra mig klar så att jag är klar när väl Johanna kommer och hämtar upp mig.
Jag tar med mig min kamera så det dyker nog upp en del bilder här i bloggen imorgon. Och vi hörs inte förrän då  eftersom jag kommer vara upptagen ikväll. Men ha det så roligt ikväll om ni också ska på något Halloween-firande! HAPPY HALLOWEEN till er alla! ♥


❝Roast på Berns❞ - Sofia Wistam.

Tittar på “Roast på Berns” på femman just nu. Jag tror att det är repris från någon gång i veckan.
Just nu är det Peter Wahlbäck som snackar, och han sa att Magnus Betnér är med som snyggast i tidningen QX. Det är väl klart att han är snyggast även för bögar! Seriöst, han är ju lätt en av Sveriges snyggaste män så varför inte! Klart att han ska visas upp som en av de snyggaste då också. En kille som honom skulle jag inte tacka nej till, bara så ni vet.

Sen är det lite roligt i programmet att Petra Mede sitter och skrattar åt allas skämt, och hon skrattade till och med åt sig själv när det var hennes tur, haha. Men det är bara roligt, för jag skulle göra detsamma om jag var med! Jag kommer ihåg när vi hade någon slags drama-lektion i skolan och jag skulle säga något roligt men jag skrattade som fan åt mig själv. Och det är något som har hänt två gånger då vi spelat upp något inom skolan. Jag kan helt enkelt inte hålla masken när något är roligt!
Och när vi spelade in reklamfilmen som jag är med i, så började jag skratta mitt i tagningen. Dvs när dem filmade. Haha. Så duktig är jag! Fast jag fick inga klagomål för det då, tvärtom. Som tur var. 
Men det är inte bara jag som skrattar åt mig själv, för man får ju se i alla film-klipp när en film har gjorts att folk gör bort sig och så får man ta om flera gånger tills det blir rätt. Så man lär sig nog att hålla masken efter ett tag, haha.

Men det är jävligt kul ändå. Jag älskar att garva åt mig själv, och även åt mina egna skämt. And I'm not kidding!

Men nu är pausen slut och snygga Magnus Betnér ska snacka så nu kan jag inte skriva mer.


❝Wizards Of Waverly Place - The Movie❞.


Jag såg på “Wizards Of Waverly Place - The Movie” som gick på Disney Channel klockan 19:00-20:35.

Jag har velat se den ända sen den hade premiär i USA men eftersom den inte gått på bio här i Sverige så har jag fått vänta tills Disney Channel skulle sända den, och nu har dem äntligen gjort det. Och jag gillade den! Den bjöd på både skratt och lite tårar. Jag kunde inte hålla dem inne när Alex (Selena Gomez) började gråta i filmen.

Om ni gillar tv-serien så måste ni definitivt se filmen!091030 - Fredag.

Hej hej! :)
Idag gick jag faktiskt upp innan klockan 12. Jag stängde av klockan när den ringde klockan 09:00 och så låg jag kvar i sängen tills lite efter klockan 10:00 då jag gick upp, så ganska duktig har jag varit idag. Om man ska jämföra med hur det har varit alla andra dagar under veckan. :b

Jag sa till mamma att jag skulle städa mitt rum när hon ringde mig förut, men det har jag inte tagit tag i. Och jag som skulle ha städat det i måndags. Men så kan det gå. Det betyder att jag får ta tag i det någon annan dag. Blö.
Mamma ringde förresten för att säga att hon var inne på Panduro och hon undrade vilka penslar hon skulle köpa till mig! :) Jag fick lacknafta till mina stackars penslar från Mummu och Vanna, men det lär ju inte hjälpa eftersom penslarna har legat i ett skåp över mamma's garderob i några år. Haha, ibland tror man att man tänker smart fast man inte gör det. :b Fast det var ju smart tänkt från början, innan vi kom på att dem hade legat där i flera år helt uttorkade. :b
Men nu är det färdigpratat om mina stackars penslar eftersom jag ska få nya. :) Så det betyder ju att jag måste ta och börja måla lite också. Har faktiskt aldrig hållt på och målat seriöst förut. Men någon gång ska väl vara den första. :)

Jag har sett på lite olika ställen att det är folk som ska på Halloween-fester och liknande idag, men ni vet väl allihop att det är först imorgon som riktiga Halloween är? Halloween är alltid den 31 oktober! Så nu vet ni det.


091028 - Onsdag.

Sitter och kollar på Navy CIS på trean nu. En del av min kvällsrutin. Sen kommer 2 ½ Men fast det såg jag ju på tidigare idag så det kan jag inte se på om det är samma avsnitt som innan. Vilka problem. Tur att man har såna här löjliga problem ibland så man överlever de problem som är mer allvarliga.

Vaknade runt klockan 14:00 idag. Inte så duktigt av mig som skulle gå upp tidigt. Men jag får skylla på att jag var vaken nästan hela natten.
Nu har jag tagit en sömntablett för en stund sen så jag kan förhoppningsvis somna efter 2 ½ Men, dvs runt 1-tiden. Och så ska jag åter igen försöka gå upp i tid imorgon.

Jag har inte gjort mycket alls idag. Bara suttit i soffan och kollat på Disney Channel på tv'n, och suttit med min laptop i knät. Men trots att jag varit inne på internet hela tiden så har jag inte orkat blogga. Fråga mig inte varför men man ska helt enkelt inte blogga när man inte har någon lust till det, för då blir det bara fel.
Såg ett nytt avsnitt av Wizards Of The Waverly Place idag på Disney Channel. :) Tydligen har Justin skaffat sig en flickvän som är vampyr. :)
Och sen så har jag sett en reklam några gånger om en tävling som kommer pågå på Disney Channel i helgen. Wizards Of The Waverly Place - The Movie ska ju ha premiär på Disney Channel på fredag, och efter att den filmen är slut så ska man gå in på deras hemsida och fylla i några symboler som man tydligen får se på tv'n under filmens gång. Och de symbolerna ska man sedan fylla i på hemsidan, så kan man vinna biljetter till Miley Cyrus konsert i London! :) Om man såklart vill vinna biljetter dit.
Om man missar filmen på fredag så får man en ny chans på söndagen då det kommer visas Hannah Montana-avsnitt hela dagen och även då kommer det visas symboler som man sedan får fylla i på hemsidan.

Eftersom jag ändå har tänkt se filmen på fredag då den har premiär på Disney Channel, så ska jag såklart vara med i tävlingen också. :) Och ja, jag gillar Miley såklart! ;)

Just nu är jag avundsjuk på Johanna som tvingade hennes pojkvän att laga pommes frites åt henne. Och det var bara för att jag suktade henne med att snacka om det först! Vilken lyckost va? :) Jag vill också ha pommes ju! Jag måste skaffa mig en man illa kvickt som kan ge mig allt jag ber om. ♥ Hihi.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv tills min tablett börjar värka och jag ska gå och sova. Så hejdå och godnatt!


Prat i nattmössan.

Ibland hakar jag upp mig på småsaker och det här är just en sån stund, men jag orkar inte skriva något om det. Har redan försökt skriva om det tre gånger nu men sen tagit bort det.

En grej som jag tänkte på när jag skrev var förresten ordet bekant. Är det någon som har bestämt att personer som man pratat med någon/några gånger automatiskt blir bekanta till en?
Jag menar, det finns ju personer som man har pratat med men som man inte vill vara vän med direkt. Då kanske man inte vill kalla dem för ens bekanta? Eller får man inte välja det?
Haha, nu kanske jag verkar elak men jag menar inte att vara elak med det här. Det är bara lite konstiga frågor som jag kom att tänka på alldeles nyss.

Och nu känner jag faktiskt att mitt huvud börjar bli lite tungt så nu ska jag stänga av datorn och försöka sova igen. Godnatt!Insomnia.

Gick och la mig innan sista 2 ½ Men-avsnittet tog slut. Dvs innan klockan 01:00.
Har försökt somna men gav upp runt klockan 02:00.
Så då satte jag mig framför datorn istället för att ligga i sängen och bli irriterad över att jag inte kan somna. För det är väldigt irriterande. Plus att jag får någon slags panik när jag inte kan somna, och då ligger jag bara och tänker på att jag inte kan somna, och det gör ju inte det hela bättre direkt. Så det blir som en rolig ond cirkel.

Tog en sömn-tablett när jag satte mig vid datorn, så förhoppningsvis börjar den verka snart. Det tar ju ca 1-2 timmar innan den börjar verka, men det brukar nästan ta mer än 2 timmar för mig. Så jag får snällt vänta tills den börjar verka så att jag kan gå och lägga mig igen.
Och jag som ställt både min väckarklocka, mitt mobil-alarm samt en påminnelse på min mobil på klockan 09:00. Jag kommer ju vara lagom pigg då... Har också bestämt med mig själv att jag ska gå upp då och inte sova bort halva onsdagen. Men vi får se hur det blir med det efter den här natten. Jag ska iallafall försöka gå upp ändå.

Nu ska jag fortsätta läsa Michaela Fornis blogg som jag råkade klicka mig in på av en slump nu när jag kollade runt på internet. Följer inte hennes blogg i vanliga fall, men det kan vara roligt att läsa och se om det står något intressant. Just nu ska jag läsa igenom en frågestund som hon haft på sin blogg, eftersom jag inte har något annat för mig.
Ska försöka sova sen när tabletten börjar värka. Godnatt och hejdå!


It's playing on repeat.

 

Jag har drogat den här låten idag! :) Den är så jävla fin.
Hittade den i en fan-made-video, och frågade tjejen som hade gjort videon vad låten hette. Jag har verkligen lyssnat på den hela dagen idag!

Jag gick upp halv 12 idag, så det är ett litet framsteg när det gäller mig iallafall. Även fast den tiden inte är något att skryta med.
Fick nya Veckorevyn i posten idag så den har jag läst, och sen har jag inte gjort så mycket idag förutom att droga låten, och sen läsa bloggar. Gick och la mig och vilade runt 16:00-tiden och råkade somna också. :b

Om en timme är det Ugly Betty på tv'n och sen efter det så är det Desperate Housewives, så det är det jag ska underhålla mig med nu under kvällen. :) Puss!Stackars mina penslar!


Idag har jag kollat igenom hela skåpet ovanför mamma's garderob, eftersom jag skulle leta efter tiaran. Men ingen tiara därinne inte!
Men jag hittade lite andra roliga saker som jag tog ner därifrån, bl.a. målarböcker, rit/målarpapper, akvarellblock, Tingeling pennskrin (hittade ett gulligt litet block i det som jag ska börja använda & tex ta med mig i väskan), och så tog jag ner mitt "junior art". Det är en kartong (som jag fick i födelsedagspresent eller julklapp för några år sen men jag minns inte vilket utav dem det var) där det finns skisspapper, en liten canvas-tavla (tom duk såklart!), tavelställ (eller vad det nu heter?), oljefärger, sån där palett + penslar.
Och såklart så öppnade jag kartongen för att inspektera alla grejer, och så upptäcker jag att mina penslar är helt förstörda. :( Tre stycken av dem är helt mörka av färg + att dem är stenhårda. Jag la dem alla 5 penslarna i vatten för att försöka mjuka upp dem, men jag fick sen hjälp av Kan Dee som sa att det inte alls hjälper mot oljefärg. Det som ska hjälpa mot det är lacknafta eller så får man gå till någon konstnärsbutik och köpa någon slags lösning så att det går bort.

Och jag kan ju tillägga att det inte är jag som har förstört mina penslar. Jag var dum nog och lät en fd. kompis prova att måla med dem för några år sen när hon var hemma hos mig, och jag sa åt henne att tvätta dem efteråt och hon sa att hon gjorde det. Men hey, nu ser dem ut såhär! Så tack så mycket för att du tvättade dem. Det är ju alltid lätt att använda andras saker och förstöra dem, när man inte behöver vara lika rädd om det som om det vore ens eget, ellerhur? :) Jag blir så irriterad på sånt! Man förstör inte andras grejer helt enkelt, oavsett vad det handlar om.

Har inte gjort så mycket annat idag under den här måndagen. Ska fortsätta mitt letande efter min tiara uppe på vinden imorgon. Om jag inte hittar den där så har jag absolut ingen aning om vart den kan hålla hus.
Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag nog unna mig lite choklad. Later!00:21.

Har glott runt lite på internet sen Love Actually tog slut. Nu tänkte jag stänga av datorn & tv'n och gå och lägga mig med Celeborn. Eftersom vi ställde tillbaka klockan igår så är klockan just nu bara 00:21, vilket är bra när det gäller mig och mina dåliga tider.
Ska ställa väckarklockan också så att jag kommer upp i tid. Har skrivit en to-do-list som jag ska genomföra under måndagen. Så nu säger jag godnatt och hejdå!Love Actually.

Sitter och kollar på Love Actually som går på trean just nu. Har faktiskt aldrig sett den förut så det är kul att se något som man inte har sett förut. :)
Bl.a. Keira Knigthley är med i den här filmen. :) Hon är väldigt söt i den här filmen. Den är från 2003 så det var ju ett tag sen. :)
Det är en kille i filmen som tydligen är kär i Keira's rollfigur, men han undviker henne då hon är tillsammans med hans bästa vän. Och nu har de precis gift sig, och han filmade deras bröllop, och när Keira's rollfigur får se bröllopsfilmen så förstår hon att han är kär i henne då filmen bara visar henne hela tiden. Det är ju iallafall "bra" gjort utav honom att inte förstöra för henne och hans bästa vän när nu de är tillsammans. Men det var sorgligt att se just den scenen då hon kollar på videon och fattar allt och han sen går ut från hans lägenhet. Olycklig kärlek måste nog vara en av de värsta känslorna som finns. :( Usch!


2 bilder på "Karl" i filmen. Hans riktiga namn är Rodrigo Santoro och han är ju bara för snygg!

Det vore bra om det blev paus snart så jag kan hämta ostbågar från skafferiet. ;) Hihi. Goodbye!


Dumma TV3!

Morr! TV3 bestämde sig tydligen för att flytta fram Royal Pains till 17:05 istället för 18:05 då det brukar visas... Så jag missade det! :( Hoppas det finns upplagt på någon gratissida så jag kan se det på internet istället. Det är en av mina absoluta favorit tv-serier ju! :(


Halloween år 2009!


Ett kollage jag gjorde förra året innan Halloween.

I år ska jag ha en Halloween-fest tillsammans med Johanna, Angelica & Elaine.
Om jag hade varit rikare än vad jag är så hade jag satsat stort när jag hade klätt ut mig!

Jag gjorde 2 kollage med bilder på det jag förmodligen hade klätt ut mig till om jag hade varit rikare...

Sexig nunna är ju klockrent, Corpse Bride vore coolt, och Katt är något som jag alltid velat klä ut mig till.

Jag har fått höra att jag liknar Cleopatra så varför inte klä ut sig till henne?, Catwoman älskar jag & jag hade faktiskt klätt ut mig till henne nu i år om dräkten hade varit lite annorlunda (den ser ju väldigt slimmad ut & jag har inte rätt kropp för det), den Viktorianska masken tyckte jag var snygg, trollkarlssetet påminner om Harry Potter och jag är ju en riktig HP-nörd så det vore kul, och V for Vendetta är min favoritfilm så det vore helt klart ett bra val!

Men nu i år ska jag inte satsa några som helst pengar på min utklädnad, för jag kom på den galanta idén att jag redan har en grej hemma som jag kan använda och resten kan man ändå fixa själv. Och grejen jag talar om är en tiara! Så jag ska förvandla mig själv till en trashig prinsessa hade jag tänkt. Vad tror ni om det?
Dock har jag ett problem för tillfället. Jag måste hitta tiaran! Jag ska leta högst upp i garderoben i mamma's rum där en del av mina saker fortfarande ligger och se om den finns där, eller så får jag gå upp på vinden och leta om den inte finns där. Annars är jag ganska körd om jag inte hittar den, men det måste jag som sagt göra.

» Ska ni på någon Halloween-fest i år?
» Vad ska ni klä ut er till isåfall?Vintertid.

Gick upp runt klockan 14:00 idag, så jag lever!

Ni har väl inte glömt att man skulle ställa tillbaka klockan 1 timme inatt?
Jag har ställt om min väckarklocka, och så försökte jag ställa om mina Triwa-klocka men det gick tydligen inte. :/ Så nu går den 1 timme före. Någon som också råkar ha en Triwa-klocka som vet hur man gör?!

Nu ska jag värma gårdagens middag som jag ska äta till middag idag. Och klockan 18:00 så börjar Royal Pains på trean och det ska jag såklart se på! :) Fattar inte varför jag alltid glömmer bort det på lördagskvällarna när jag ändå är hemma, men så kan det gå. Tur att det går repriser iallafall!

Publicerar ett inlägg om Halloween direkt efter det här också. Jag skrev det innan, men ville bara tala om att jag lever innan jag publicerade det. Ciao!


Lara Croft - Tomb Raider.

Kollade på tv.nu om det fanns något att se som går på tv'n just nu. Och Lara Croft - Tomb Raider går på TV4 just nu så jag är räddad! :)
Jag tänkte kolla på en del serie-avsnitt som jag har missat nu under kvällen men det har inte blivit av, och istället är jag nu lite uttråkad plus att jag känner mig nere. Så nu tackar jag TV4 för att det går en film som jag kan underhålla mig med tills jag ska sova.

Jag vaknade vid klockan 15:30 under lördagen! Helt galet. Och filmen är slut vid klockan 01:50, så vi får se om jag går och lägger mig då eller om jag stannar uppe lite till. Under söndagen måste jag iallafall gå upp tidigare än vad jag gjorde under lördagen.
Jag kanske ska ta och bjuda mig själv på lite ostbågar medans jag kollar på filmen? :) Det blir nog bra det. Men nu säger jag godnatt och hejdå.Viva La Vida - Darin (Cover).


Jag tycker att Darin's version är bättre än Coldplay's faktiskt.Spiderman.

USCH! Jag dammsög mitt rum nyss och sen när jag var klar med allt och satte mig på stolen framför datorn så ser jag att en spindel kryper på golvet i lugn och ro. Jag fick lite smått panik men lyckades lugna ner mig själv. Rev snabbt ur ett pappersblad ur ett skrivblock och la det över spindeln på golvet och tog min festis-flaska och mosade den. Uhh! Spindlar är inte min grej kan jag säga er.

Har fått bort all röra från golvet nu. Så nu ligger det bara lite grejer på skrivbordet och i sängen som jag måste ta hand om, men det orkar jag inte ta tag i just nu. :b091023.

Jag orkar egentligen inte ens uppdatera nu men jag får väl skriva en snabb uppdatering om min fredag.
Det började med att jag vaknade sent (klockan 14:00), upptäckte ett sms från Johanna som hon hade skickat runt 12:30 (när jag låg och sov!). Gick upp och tog min medicin och sket i frukosten (inte bra!), klädde på mig, såg på tv tills klockan närmade sig 15:00 och Johanna slutade jobbet och skulle komma och hämta upp mig. Dock hade hon lite problem med att hitta hem till mig trots att jag tyckte att jag förklarade ganska bra. :b Men efter att hon hade ringt mig 4 gånger (tror jag det var?) så hittade hon rätt. Vi fick också åka tillbaka till hennes jobb för att lämna tillbaka jobbtelefonen som hon hade råkat få med sig.
Jag satt kvar i bilen när hon gick in och lämnade den på sitt jobb, och då såg jag tre hundar, varav en var en liten yorkshire terrier. :) Den var jätte söt! :) Dock så blev den rädd varenda gång en bildörr smälldes igen eller när den hörde något annat högt ljud. Stackarn! (Och ja, synen av den lilla vovven gav mig bara ännu mer vill-ha-känslor såklart!)

Innan jag och Johanna var framme hos Angelica som vi skulle till, så svängde vi in till ICA för att J behövde handla lite saker. Och väl där så träffar jag först på två av min brorsas kompisar, och sen kom även pappa och Marre (min brorsa då) in. Så då snackade jag lite med dem. Och Marre lyckades kalla pumpor för meloner! HAHA. Dem är inte ens lika?! Men roligt var det iallafall. :)
Sen såg jag även Angelica's pappa handla därinne. Så jag blev lite distraherad av "allt" folk. :b Det kan vara svårt att bara dra därifrån när man träffar någon man känner liksom. ;) Så det blev lite prat med pappa och 2 samtal från Johanna innan jag gick därifrån, haha. Då åkte vi hem till Angelica där vi skulle planera lite inför en Halloween-fest som vi ska ha. :)

Förutom det så fick jag två presenter av Angelica som hon köpte på marknaden förut i början av oktober, och det var ett Hello Kitty-halsband och Hello Kitty-klistermärken, eller "Magic stickers" som de heter. Dock är det inga vanliga klistermärken, utan man kan sätta dem på kylskåpet, toaletten (varför man nu skulle vilja sätta något klistermärke där fattar jag inte men...), fönster, bilen, osv. :) Och så fick jag även en 1liters-glass-paket full med pärlor, eller PÄLOR som Angelica så fint hade skrivit på paketet! Haha. Tack så mycket för presenterna! :)
Jag tar kort på halsbandet och klistermärkena under lördagen, för jag orkar inte fixa det nu. :)

När klockan började närma sig middagstid (säger vi, för jag har ingen aning om vad klockan var just då) så skulle Johanna åka hemåt och jag fick skjuts av henne hem till pappa. Då delade hon med sig av en väldigt värdefull information till mig. Nämligen att hon vände bilen precis vid min pappas hus när hon skulle till sin tandläkare. Och hon tyckte att jag och min blogg skulle få veta det, så det är bara från henne till oss. :) Det tackar vi för.

Jag åt middag hemma hos pappa, så det var därför jag skulle dit. :) Tänkte att jag kunde göra det när jag ändå hade vägarna förbi (+ att jag nästan aldrig är där), och så mötte jag ju honom på ICA så då kom vi fram till det. :)

Sen tog jag bussen hem som gick klockan 20:15, så jag kom hem runt klockan 20:45. Och sen dess har jag inte gjort så mycket. Såg lite på tv med mamma innan jag tröttnade på det programmet som gick, druckit coca cola och suttit framför datorn. :b
Så det var min fredag och fredagskväll det! Och nu orkar jag inte skriva något mer. Ska väl sitta här en stund till innan jag ska gå och lägga mig. Ska försöka komma upp i hyfsad tid nu under lördagen iallafall. Puss & hejdå.Popcorn.

Gjorde nyss popcorn till mig själv, som Celeborn försökte sno genom att stoppa ner tassen i skålen. Men tji fick han, för jag tog bort den. Han ska minsann inte få några popcorn. :b

Imorgon (eller idag för att vara noggrann) ska Johanna hämta upp mig efter hon har slutat jobba. Vi ska planera lite inför Halloween-festen vi ska ha tillsammans med Angelica och Elaine. Och eftersom jag ändå kommer vara på samma ställe där pappa bor, så ska jag hämta våra biobiljetter! :) Så imorgon kommer jag ha dem i min hand. :) Och så ska jag och Johanna prata om hur vi ska klä ut oss till den 19:e. Jag är i stort behov av tips! :)

Åker nog hem senare imorgon kväll vad jag vet. Kanske kan tigga till mig någon smaskig middag hemma hos pappa eftersom jag ändå kommer vara i närheten. :) Jag vet inte hur länge det är tänkt att vi ska planera? :b Men jag måste iallafall ha någon middag. :)

Nu ska jag kolla på 2 ½ Men och äta upp mina popcorn. Sen är det nog sovdags för mig och Celeborn. Men jag lär nog kolla lite mer på tv eller sitta lite mer framför datorn först. Men godnatt och sov gott! :)Now EVERYONE can marry WHO they want in Sweden!

Precis som rubriken säger.
ÄNTLIGEN, säger jag!

Det är något som borde vara självklart enligt mig.
Så det är verkligen på tiden. Bättre sent än aldrig dock!Smart-ass.

Jävla smartskalle man får lov att vara då.

Pappa hämtade ju ut 2 av mina 4 reserverade biljetter till Twilight + New Moon-kvällen igår, och då försvann ju de 2 andra biljetterna. Smart som jag är så tänkte jag inte på det, och trodde att dem skulle vara kvar tills hämt-tiden gick ut. :/ Smartskalle är allt jag kan säga.
Men Angelica och Elaine fick tag i 2 biljetter ändå, men på Söder. Och sen om de vill lämna tillbaka dem så får de pengarna tillbaka så det är ju bra iallafall. Men vi får se hur vi gör nu, om vi går 2 och 2 eller hur vi gör.
Jag måste iallafall gå på föreställningen på Rigoletto! :) För det har jag redan bestämt + att det är där alla fans från TwilightSweden kommer hålla till. :)

För övrigt så fixar jag musik till mammas mobil. Har hållt på med det i några timmar nu. Men det går framåt iallafall. Sen ska jag lägga in musik på min mobil också, och den är seg som fan på att lägga in låtar. Och då menar jag sjukt seg! Men det finns en massa nya låtar som jag vill ha i den, så jag måste ta tag i det någon gång. Och den kan ju sköta sig själv bara man markerat alla låtar man vill ha överförda.

Ska kolla lite på Buttericks hemsida nu och se om det finns något roligt till Halloween. :) Jag orkar inte lägga ut pengar på en proffsig dräkt eller något tyvärr (vilket dock hade varit roligare!), men jag tänker ändå anstränga mig lite för att lyckas med min utklädning för i år, eller vad man nu ska säga. :)


Glasögon-bågar.

Vaknade lite innan klockan 14:00 av att det ringde på dörren. Först ignorerade jag det och tänkte att det kanske var brevbäraren som ringde på eller något, men sen ringde det på igen så då fick jag gå och öppna. Helt nyvaken var jag också + att jag hade drömt två mardrömmar efter varandra.
Men det var Mummu och Vanna som ringde på. :) De frågade om mamma var hemma men hon var visst på gymmet (fast jag trodde hon var hos läkaren).
De hade varit hos optikern och Mummu behövde hjälp med att välja nya glasögon-bågar. Så eftersom inte mamma var hemma så fick jag hjälpa till att välja.
Och jag valde de snyggaste såklart. :) Som dock visade sig vara dyrast också. Så är det ju alltid, att man väljer dem som är snyggast och sen råkar de vara dyrast också.
Så var det för mig också när jag skulle köpa nya glasögon sist. Köpte ett par vogue-glasögon som jag inte minns vad de kostade, men de ligger tyvärr i deras fodral i en låda... För när jag var där och skulle betala dem så fick man ett par glasögon-bågar till på köpet, och då hittade jag mina svarta glasögon-bågar som jag har nu, och dem råkade bara kosta 129 kronor (för bågarna alltså), och av någon anledning så köpte jag ju vogue-glasögonen också. Men jag har mer eller mindre aldrig använt dem, så det var ju ett lite onödigt köp. :/ Om jag hade gått tillbaka dit direkt efter att jag hade köpt dem så kanske man hade kunnat lämna tillbaka dem eller något, men nu tror jag inte att det går. Eller är det någon som vet om det går att lämna tillbaka dem eller sälja dem eller något?

Tittar på Hannah Montana just nu, så Ciao! :)


Wednesday night.


Jag ♥ Lana.


Nu borde jag gå och lägga mig. Får se när jag vaknar under torsdagen, men mamma är hemma så hon kanske väcker mig i tid. Annars så får jag väl vakna när jag vaknar. Tror att jag ska ställa mitt mobilalarm på 10 så att jag får sova ordentligt. Jag är inte skapad för att gå upp tidigt när jag absolut inte måste. :b Godnatt på er!091021 - Onsdag.

Hej hej! :)
Glömde bort att uppdatera här idag. Vilket jag hade kunnat göra en massa under dagen eftersom jag vaknade så tidigt, men inte då, istället glömmer jag bort det.
Såg på Våra Bästa År klockan 10:30 vilket var ett tag sen jag såg på. Men den serien har blivit ännu sämre efter att skådespelerskan som spelade Belle från början slutade. Plus att den skådespelaren som spelade Philip också slutade, och tillbaka kom en kille som inte alls passar in som Philips karaktär. Dåligt säger jag bara!

Sen har jag kollat en del på Disney Channel på tv'n, ätit frukost, druckit té för att jag frös trots att jag var inomhus. Ringde till syon också som inte svarade. Sen kom mamma hem, och jag la mig och vilade med Celeborn som hade legat och sovit hela dagen. Lyllos honom säger jag bara. Det är mycket tröttsamt att gå upp sådär tidigt som jag gjorde idag. :b
Ringde till pappa också och bad han hämta ut biljetterna till New Moon och det gjorde han. :) Så dem ligger hemma hos honom nu. Får åka och hämta dem någon dag eller så får han lämna dem till mig om han har vägarna förbi. Och mamma lagade pannkakor till middag idag! :) Yum yum.

Och nu under kvällen så kollade jag först lite på Disney Channel igen, och sen på Grey's och så på True Blood såklart. Och nu är det ett gammalt avsnitt av Navy CIS som jag slökollar på. Och efter det kommer 2 ½ Men. När det är slut så är det nog läggdags för mig. Och nu orkar jag inte skriva mer. Blö. Godnatt och hejdå!


Humans Bill... Honestly I don't know what you see in them.

Hinner inte skriva något nu för älskade True Blood börjar. Men uppdaterar direkt efter det är slut. Så vi hörs då! :)091021 - Onsdag morgon.

Kom just att tänka på att mamma kanske kan hämta ut biljetterna idag eftersom hon är på jobbet och hon jobbar i stan. :) Så nu måste jag sms:a Johanna och fråga henne om hon kan sätta in pengar på mitt konto eller något, så kan mamma hämta ut dem idag. :) Det vore ju nice att ha biljetterna i handen idag! :D Woho!

För övrigt så ska jag nog lägga mig och vila en stund med Celeborn i sängen innan jag gör något annat. Han är nog förvånad över vad jag gör uppe så tidigt. :b Sedan blir det nog Disney Channel på tv'n och frukostdags resten av morgonen. :)


Biljetterna till smygvisningen av New Moon = Bokade!

YAY! :) Med alla människor som chattade inne på TwilightSweden så fick jag reda på direkt när biljetterna hade släppts på hemsidan. Jag gick direkt till biljetter på SF och bokade. Först fick jag panik för att det inte fanns på Rigoletto och då fick jag boka på Söder, men sen så gick det att boka på Rigoletto så nu har jag bokat 4 stycken biljetter där. De ska hämtas ut imorgon så jag måste prata ihop mig med dem jag ska dit med, för jag har inte råd att lägga ut pengar för alla.

Men nu kan jag ta det lugnt, FÖR JAG HAR BILJETTER! :) Jag har inte riktigt fattat det än men när jag väl fattar det så kommer jag bli sjukt glad. :) Fan vad bra att jag fick biljetter!
Tack till alla som chattade inne på TwilightSweden och ett speciellt tack till "Dana" som skrev direkt när biljetterna fanns på hemsidan. ♥

Den 19 november klockan 21:15 är alltså smygvisningen! :) Är det någon annan som ska dit? :)Biljetterna till smygvisningen av New Moon släpps idag = Bluff?

Godmorgon!
Det är väl första gången på väldigt länge som jag uppdaterar såhär tidigt. Kan ni tänka er?
Jag var vaken redan klockan 06:30 och till och med tidigare än det tror jag. Eftersom mamma var uppe. Men jag hade öppen dörr så att Celeborn ska kunna gå in och ut ur mitt rum + att jag tänkte att jag kanske skulle vakna när mamma gick upp, så att jag skulle kunna boka biljetter till smygvisningen!
Jag har suttit inne på SF's hemsida i mer än en halvtimme nu, plus att jag är inne på TwilightSweden där det är flera andra Twilight-fans som skickar kommentarer om detta. Det verkar som att SF har blåst oss rejält och gett fel information... Eftersom ingen kommer fram när de ringer, och det finns ingenting upplagt på hemsidan än så länge.

Det var ju
TheTwilightSaga som först kom med informationen om detta, och TwilightSweden hade inte ens fått någon information från SF, så det hela är ganska dåligt planerat eftersom ingen fått någon information. Men att någon fått information om detta, och att nu väldigt många människor sitter uppe och väntar på biljetterna, det är ju bara dåligt. Jag väntar bara på att någon ska skriva "april april" eller något, men det vore inte särskilt kul + att det inte är april nu så det vore allt annat än okej.

Jag får väl fortsätta vara inne på TwilightSweden och chatta med de andra som är inne där, och se om biljetterna ens kommer dyka upp idag... :(

(Biljetterna lades upp på hemsidan runt klockan 08:00.)


091020 - Tisdag.

NU: Kolla på 2 ½ Men, sen ska jag gå och lägga mig även om jag inte kan somna.
IMORGON: Gå upp kl 7 och boka biljetter till midnattsvisningen av New Moon! Jag har ställt alarm på mobilen så att jag ska komma upp lite innan klockan slår 7, och så har jag ställt in en påminnelse. Jag måste gå upp imorgon!
Jag har dock inte tänkt vara uppe efter att jag bokat biljetterna. :b (Vilken människa går upp kl 7 när de inte måste?!) Kommer gå och lägga mig igen och sen gå upp kl 9 när min väckarklocka ringer. Jag kanske lyckas gå upp när den ringer för en gångs skull. Får skärpa mig och börja gå upp när den ringer varje dag. Annars blir det ju så att jag sover länge, för jag kan tydligen sova hur länge som helst har jag märkt. Eftersom jag vaknat så sent de senaste veckorna.
Imorgon efter att jag gått upp så måste jag genomföra min to-do-list. Måste ringa ett par samtal bl.a. Och sen har jag ett par serie-avsnitt att ta igen, men jag vet inte om jag kommer göra det imorgon eller inte, men det visar väl sig. Men vi hörs imorgon. Godnatt!Nya Canon EOS 7D - Ja tack!

Jag fick ett mail om en tävling där man kan vinna den nya Canon EOS 7D. Så jag deltog såklart i tävlingen direkt!
Jag önskade mig ju en systemkamera förra året då jag fyllde 18, men jag fick inte ihop tillräckligt med pengar till det. :( Så jag köpte mig en ny digitalkamera med 10 megapixel för de pengarna istället. Den digitalkameran jag hade innan hade jag ändå haft i flera år så den hade börjat bli lite sliten, plus att jag tyckte att den hade för få megapixels.

Och själva anledningen till att jag började på media-programmet när jag gick där, var ju för att jag var intresserad av foto. (Och såklart journalism, men det är ju inte så många skolor som har med den inriktningen i media-programmen.) Så en riktigt bra systemkamera skulle jag inte tacka nej till!
Och då kan jag ta proffsigare foton också, och även fixa en del photosessions. Tex med min egna modell. :) Hon är den som tror mest på mig som fotograf, så om jag någonsin skulle slå igenom som det så ska jag ta fram henne till rampljuset. För mig kommer hon alltid vara min favoritmodell iallafall, och så är det med det! :)

Önska mig lycka till och håll tummarna för mig tack! :)Don't mess with me.


Me and Angelica talked about men earlier on msn. I don't remember which subject we talked about but Angelica found this video and I can more or less say that this is me as a cat, but I would probably have been even worse than this cat! Haha. So you really shouldn't mess with me!091019 - Måndag.

Vaknade innan 2 idag. Sitter just nu i soffan och jag har fortfarande pyjamas på mig. Haha.
Somnade sent inatt och jag kände mig inte alltför pigg på att gå upp när klockan ringde klockan 9 imorse. Men imorgon så ska jag gå upp tidigare. Om jag tar en sömntablett ikväll så somnar jag i tid och kan också gå upp i tid imorgon.

Kanske ska klä på mig nu? Bättre sent än aldrig, haha. Till och med Celeborn har vaknat till liv nu så jag får väl ta och klä på mig så jag piggnar till jag med.
Jag gjorde aldrig min uppgift inatt så jag får göra den idag istället.
Jag skulle också ha ringt ett par samtal idag men nu är det nog för sent för det. Så jag får se till att göra det imorgon.
Det kommer ett irriterat inlägg direkt efter detta för er som är nyfikna. Ciao.


091018 - Söndag kväll.

Ska hämta mitt skrivblock och skriva ner lite saker nu. Det är mamma som introducerat mig för själva skriv-uppgiften, och den ska ju hjälpa en att tänka mer positivt, så jag ska göra den här uppgiften då och då.

Ska också skriva upp lite mål så kanske resultat dyker upp tidigare än väntat. Och så kanske jag får fram resultat överhuvudtaget, för den delen. Mål på vägen är ju bra för att man ska lyckas med något. Och det är allt jag vill. Lyckas med det jag vill göra i livet.

Uppgiften handlar förresten om att man ska skriva ner hur man vill att sitt liv ska se ut, och vad man vill ha i sitt liv osv. Och de flesta brukar väl vilja ha ett bra liv, så på något sätt ska den här uppgiften göra så att man skapar nya positiva tankebanor i hjärnan, och därmed blir mer positiv som person. Vilket är mycket bra om du nu har behov av det, som jag tex.

Så nu är det lite skrivande som gäller. Förutom det så sitter jag fortfarande i soffan med min laptop framför tv'n. Just nu är det CSI: New York på femman, och sen kommer Criminal Minds. Jag kollar bara upp på tv'n då och då. Jag vill mest bara ha något ljud i bakgrunden. :b
Borde väl gå och lägga mig om någon timme också. Ska inte sova bort hela måndagen, eller halva heller för den delen. Ciao!


091018 - Söndag.

Hellu. :)
Hade flest besökare igår under den här veckan, trots att jag inte uppdaterade särskilt mycket igår heller.
Och idag har jag inte uppdaterat alls, förrän nu. Men man kan inte uppdatera duktigt varje dag faktiskt.

Sitter just nu med min bäbis Celeborn i soffan i vardagsrummet och kollar på tv. :) Har kollat på Desperate Housewives som jag missade i början av veckan, sen såg vi Grey's (fast det såg jag, men mamma hade inte sett det så...), och sen såg jag på Royal Pains. :) Royal Pains går ju klockan 21:00 på lördagar och även om jag varit hemma varje lördag den senaste månaden så har jag ändå missat avsnitten på lördagarna. Men då blir det tv-kvällar på söndagar istället. Och det kan väl faktiskt vara bra på ett sätt eftersom söndagar annars brukar vara tråkiga. :b

Det var lite gräl mellan Tucker och Libby i Royal Pains, men det löste sig som tur var. Älskar dem i serien, trots att de är väldigt unga. Eller ja, Tucker ska ju iallafall föreställa 16 år, men han verkar ju mognare än så.
Och i verkligheten är ju skådespelaren äldre som tur är, så jag får sukta efter honom. ;) Höhö.

Kollar på Ensam mamma söker på trean just nu. (Haha, vet ni vad jag skrev? Ensam mamma köper, hahaha. Ibland tänker jag rätt men skriver helt fel. Ungefär som när jag sa till min kusin att jag hade fått en signerad tv fast jag hade fått en signerad cd, haha.)


091017 - Min lördag.

Jag vaknade sent idag. Runt klockan 15:00mamma kom hem.

Har inte gjort så mycket idag. Jag gick upp då när mamma kom hem, gjorde iordning ett glas oboy, kollade på Cribs-maraton på MTV medans jag satt med laptopen i knät.
Sen kollade jag och mammaTjenare Kungen som gick på femman idag klockan 18:05-20:00. Och så åt vi middag framför tv'n också: lax och klyftpotatis med grönsaker.
Sen gick jag in i mitt rum och har suttit här och kollat runt på internet. Har inte gjort något speciellt faktiskt. Eller jag kommer iallafall inte ihåg något, haha. Det är sjukt hur dåligt minne jag har. :/

Hann lägga upp fredagkvällens foton innan klockan slog 00:00. Bra gjort! Jag var lite ego igårkväll också minsann och fotade mig själv, men inga av de fotona kommer upp här vad jag vet. Jag ska se om något foto blev bra så jag kan ha det som profilbild här på bloggen, men annars kommer de nog bara ligga orörda i min dator. Och laddas upp på bilddagboken men den är tyvärr inte publik och synlig för alla.

Filmen Elizabeth börjar klockan 00:15TV4+, så jag funderar på att kolla på den. Jag har ingenting annat för mgi och jag har faktiskt inte sett hela den filmen förut så då kan jag lika gärna kolla på den. Den är från år 1998 så det var ju ett tag sen. Jag visste faktiskt inte att den filmen var så gammal. Trodde det var några år sen högst men där ser man.

Borde förflytta mig till vardagsrummet nu innan filmen börjar. Ska fixa lite pepsi max innan det också. :) Godnatt på er!091016 - Min fredagskväll i foton.


Det blev så att jag köpte pizza igårkväll som jag åt till middag. Genom onlinepizza såklart. ;) Killen som lämnade pizzan kunde inte ens svenska så han snackade engelska.
Jag åt middag framför tv'n där High School Musical 2 visades. :) Det märks verkligen hur små de är i den filmen nu, om man jämför mot nu. Jag skrev det till Vanessa på FB också. :b

Sen kollade jag även på The Fast And The Furious: Tokyo Drift och Ronin på trean. Och jag kollade även lite på Plutonen som kom efter Ronin. Och Charlie Sheen var med i den och han var verkligen ung i den filmen! Fast den filmen är från 1986 så.

Jag la mig sent och vaknade sent på lördagen. Därav lite dålig uppdatering här på bloggen.Ryan Sheckler's house @ ❝Cribs❞.

Jag såg just Ryan Sheckler's hus i “Cribs” på MTV. Det var roligt att se, då man aldrig har fått se hur det faktiskt blev efter att han flyttade. I hans tv-serie "Life of Ryan" som går på MTV så får man ju se att han flyttar, men man får aldrig se resultatet av hela huset. Eller jag har iallafall aldrig sett det i något av de avsnitt som jag har sett. Men det kanske inte ens är samma hus? Fast det tror jag, eftersom han var så nöjd med det.

Jag beundrar honom faktiskt. Sjukt roligt att så pass unga människor lyckas med något i deras liv. Han är ju bara ett år äldre än mig (-89) och är världskänd för att han är skateboards-proffs. Han har ju varit världskänd i flera år nu så de flesta borde veta vem han är. 

Det är något slags “Cribs”-maraton på MTV just nu. Det är roligt att se inredningen i en massa hus, dock är ju allt ganska överdrivet när det gäller alla hus i “Cribs”. 
Om jag någonsin får så mycket pengar att jag kan köpa ett värsting-hus så kommer jag ändå inte ha en plattskärms-tv i varje rum tex. Sånt är lite för mycket för mig. Jag skulle faktiskt kunna nöja mig med en vanlig tjock-tv! Så som ni förstår så fattar jag inte grejen med att ha tv i varje rum.
Dock skulle jag nog vara snäll och fixa en hel del teknik-prylar till min lillebror istället. Han gillar ju sånt!
Jag själv skulle nog bara ha de teknik-prylar som jag håller på med. Dvs datorer. Och ett eget kontor! Yay!

Drömma kan man ju alltid. 


Cola light.

Sitter och pratar med Lana på msn medans jag kollar runt på internet. Har tv'n på i bakgrunden och kollar lite på någon film som går på trean.
Snodde en cola light-burk från kylen nyss som egentligen är mammas, men jag var tvungen att ha läsk helt enkelt. Nu tänker jag dock att jag lika gärna kunde ha tagit vatten och druckit. Cola light är ju äckligt! Gott i början när man dricker pga kolsyran men sen får man värsta eftersmaken. Usch! Nej, riktig coca cola ska det vara! Synd för mig att vi inte hade någon hemma. Och vi hade ingen annan läsk heller så det var därför jag var tvungen att sno en cola light-burk från mamma. ;) Men usch, vad äckligt, haha. Finns det verkligen folk som tycker att cola light är gott? Hur kan ni tycka det isåfall? :)

Tacka vet jag pepsi max! Det är den enda läsken som är light som faktiskt är riktigt god! :) Man tänker inte ens på att det är light. All annan light-läsk är ju bara äcklig! BLÄ.

Nu ska jag klicka runt bland lite bloggar. Och sen borde jag väl börja tänka på att gå och lägga mig någon gång efter det. Borde inte vara uppe hela natten bara för att det är helg. Men nu ska det läsas lite så au revoir! :)


091016 - Fredag.

Hej hej! :)
Väcktes lite efter klockan 12:00 idag när pappa ringde mig. Han sa att han kunde komma förbi och fixa min rosa mini-laptop. Så jag låg kvar i sängen med Celeborn ett tag, och sen hann jag fixa ett glas oboy och slå på tv'n innan han dök upp här och plingade på dörren.
Jag satt i pyjamas och glodde på tv medans pappa försökte fixa min laptop, och sen kom mamma hem.
Laptopen verkar tyvärr vägra att fungera. Vanliga internet fungerar på den, men det trådlösa internet fungerar inte. Och så kan man inte ändra så att datorn blir på svenska heller. Så just nu är hela datorn på engelska. Och sen finns det en cd-skiva till datorn, men vi hittade inget uttag där man ska stoppa in cd-skivan... Haha. Vi hade ganska roligt åt det faktiskt eftersom jag har för mig att jag har haft i en cd-skiva i datorn förut, men det kan jag ju inte ha haft om det inte ens finns ett uttag för cd-skivor... Skumt är det!
Pappa gav iallafall upp efter att ha försökt med datorn i någon timme. Sen tvingade jag honom att färga mitt hår innan han åkte härifrån, dvs få i färgen i mitt hår. Sen fick jag glatt vänta i 30 minuter innan jag fick gå och duscha.
Och sen dess har jag bara suttit här i soffan med min vanliga laptop i knät. Sitter fortfarande här i morgonrock och handduken som en turban på huvudet. Jag kanske borde ta och få på mig några slags kläder. Det kan ju vara en bra idé.

Angående min mini-laptop så får jag höra av mig till Markus som jag fick den av, och så får han försöka fixa den.
Nu ska jag ta på mig lite kläder. Sen ska jag fortsätta läsa uppdaterade bloggar på bloglovin', och så ska jag se vad det blir för mat till middag idag. Jag vill ha pizza eller något annat onyttigt. Jag vet inte vad det är med mig och mina cravings för onyttigheter hela tiden. Men konstigt är det, och det är inte så bra heller, men skitsamma i det nu. Ciao!


091015 - Torsdag.

Ligger i soffan med min laptop i knät. Har ätit upp min Ben & Jerrys så nu är mina händer iskalla och jag fryser. Tur för mig att jag inte har varit utanför dörren idag, då hade jag nog frysit ännu mer. För det är väl iskallt ute? Eller?
Min hals känns helt konstig. Vet inte vad det är med den. Det kanske är halsbränna men jag vet inte hur det känns? Skumt är det iallafall.

Har duntofflor på mig men fryser om fötterna ändå. Brrr!

Imorgon är det fredag och helg, och jag har ingenting att göra. Blö.
Ett väldigt meningsfullt inlägg det här alltså.


I'm bored.

Hej hej!
Måste ringa syon imorgon och boka om våran tid, för jag har en tandläkar-tid exakt samma klockslag den dagen som jag måste gå på. Hälsa är faktiskt viktigare än skola/framtid.
Men jag lär väl inte få någon tid innan den 2 november som jag skulle ha haft, för då borde hon ju ha gett mig en tid ett tidigare datum.
Så det är ju faktiskt några veckor kvar tills jag ska dit, och därmed bestämma vad jag ska göra.
Och tills dess så har jag faktiskt ingenting att göra. Försöker gå upp i tid på morgonen (det har gått trögt hittills men ska skärpa mig!) så jag inte sover bort hela dagen, men annars gör jag inte så mycket.
Någon som kan ge lite förslag på vad jag kan göra för att underhålla mig under dagarna? :)

Tittar lite på Navy CIS nu, och sen blir det 2 ½ Men som vanligt. :)
Funderar på att hämta min Ben & Jerrys och äta lite. ;) Yum!
Det blir nog inget mer inlägg innan jag lägger mig vad jag vet. Så godnatt och sov gott så hörs vi imorgon, torsdag! Ciao.


TB.

Nu börjar True Blood! Yay! :)


091014 - Dagens.

DAGENS VILL HA: En chihuahua! Jag drömde om små bäbis chihuahuor inatt! Det var min mormor och morfar som hade tre små chihuahua-bäbisar hemma hos sig, och jag skulle få en utav dem. Men det konstiga var att de såg mer ut som kattungar + att deras klor var sylvassa precis som kattklor också... konstigt.
DAGENS KLÄDSEL: Leggings + linne. Och kofta just nu för jag fryser ihjäl.
DAGENS SMINK: Inget alls.
DAGENS FRISYR: Uppsatt i toffs.
DAGENS HÄNDELSE: Inget speciellt. Min läkare ringde vid klockan 08:30, sen vaknade jag runt 13 då jag gick upp, kollat igenom en ny Cellbes-katalog som jag fick i posten, ätit frukost, läst bloggar, rensat vänner+medlemmar på facebook, frysit, osv.
DAGENS LÅT: Unstoppable - Kat DeLuna.
DAGENS PLANER: Jag ska nu se på förra veckans avsnitt av The City och The Hills (de finns att se på channel131) och sen ska jag se veckans nya avsnitt om jag hinner. Sen blir det Oskyldigt Dömd eller Grey's Anatomy klockan 21:00 (fast vi brukar se OD och sen reprisen av Grey's på söndagar), och sen blir det älskade True Blood klockan 22:00.
DAGENS SAKNAD: Ingen direkt saknad. Men jag vill prata med L.
DAGENS DUMMASTE: Det är kallt och jag fryser.
DAGENS SJUKA: Ingenting. Tack för det.
DAGENS DROG: Ingenting.
DAGENS ROLIGASTE: Inget speciellt faktiskt. Trist.
DAGENS FAVORIT: Huh. Ingen speciell.
DAGENS KÖP: Mamma köpte hårfärg till mig efter jobbet. Mandel chokladbrun heter färgen. Det låter ju snyggt iallafall, och det kommer det säkert bli också. Har fått en synlig utväxt i håret så det var mycket bra att mamma köpte färg till mig. Får se vilken dag hon orkar färga det.
DAGENS GODIS: Inget. Om inte popcornen inatt räknas?
DAGENS HUMÖR: Helt okej.Hell's Kitchen.

Tittar på Hell's Kitchen just nu. Jag missade dock Ugly Betty och Desperate Housewives förut, för jag glömde helt enkelt bort att kolla på klockan. Tiden bara rann iväg och jag tänkte inte på att de programmen gick idag förrän klockan redan hade blivit för mycket, så jag missade dem. Måste kolla när reprisen av Ugly Betty går. Fast det är egentligen lite dumt att jag följer det nu eftersom jag missat en del avsnitt, men jag ska nog fortsätta följa UB ändå och ta igen de missade avsnitten någon gång när jag inte har något annat för mig. :)

Måste städa kattlådan nu (mys, jag vet!), och sen ska jag nog sno mamma's cheddar popcorn. Hihihi. Elakt av mig men jag är sugen att jag inte kan låta bli och eftersom dem inte är uppätna än så klarar hon sig utan dem. ;)
Hon ska till jobbet imorgon btw så hon går upp tidigt och kommer hem runt ett-tiden vad jag vet. Så då är det bäst för mig att jag är uppe ur sängen.
Min läkare ska ringa mig imorgon bitti, så jag ska försöka gå upp efter det. Så slipper jag sova bort halva dagen. Jag fick en telefon-tid med min läkare istället för en vanlig läkar-tid, eftersom vi bara ska prata om en sak mer eller mindre. Och hon är ganska upptagen också så hon hade knappt några tider som man kunde boka, men mitt ärende är ju ganska viktigt så därför löste det sig bäst med en telefon-tid.

Nu ska jag fixa Celeborn's toalett innan Navy CIS börjar. :b Sen är det dubbelavsnitt av 2 ½ Men som gäller och sen är det sov dags för mig. :)Redan snö?

Jag var nyss och hämtade tvätten med mamma. Det hade lyckligtvis slutat regna ute så vi slapp bli blöta. Det har ju regnat nästan hela dagen och så har det varit snöblandat regn. Jag har minsann inte fått någon information om att snön ska komma redan. Har ni?
Det är ju ingen vits för snön att komma redan i oktober för då kommer den säkert inte vara kvar till julen. Så jag tycker att snön kan hålla sig borta och komma tillbaka över julen, och sen försvinna igen. :) Det låter som en bra idé för mig!

Men eftersom vädret aldrig lyder någon så måste jag gå upp på vinden imorgon och hämta ner mina kängor. Så att jag är förberedd om snön skulle komma på riktigt någon dag. Jag vill inte ramla så att någon får skratta åt mig! Haha.
Jag kan tala om för er att jag redan har gjort det några gånger, och en av de gångerna var verkligen pinsam! Jag lovar, ni som tror att det är pinsamt att tex ramla inför en kompis eller något, ni vet inte vad som är pinsamt när det gäller att ramla, haha.
Det hela inträffade när jag var på en busstation prick klockan 15:00 för några år sen, då de flesta bussar går från stationen. Och låt mig påpeka att det är en busstation, och inte en liten busshållsplats. Hur som helst så skulle jag och min bästa killkompis Jonatan gå på en buss, så vi går precis vid en busshållsplats och är i "kön" till att gå på bussen, plus att jag hade på mig kängor då, och sen ramlade jag baklänges och hamnade raklång på marken! Så där låg jag raklång på marken och det hela gick hur fort som helst så jag fattade inte hur det hade gått till. Men där låg jag, och alla som såg händelsen (vilket var många!) skrattade ihjäl sig.
När jag förstått vad som hade hänt så reste jag mig upp bums och sen märkte Jonatan att jag inte var bakom honom längre, och så frågade han hur det gick, haha.
Fick ni något att skratta åt nu kanske?

Sure, det är roligt när folk halkar (om det ser roligt ut och så länge de inte skadar sig!), men det är inte lika roligt när det är en själv som ligger där raklång på marken och är den som alla skrattar åt. Så det är nog något man faktiskt ska tänka på. :)091013 - Tisdag.

Hej hej!
Vaknade runt klockan 11:30 idag. Då hade Marre kommit hem hit också, så jag vaknade av att han och mamma pratade ute i hallen.
Jag var dum och missade min tid hos min läkare idag. Jag skulle ju ha varit där klockan 10:45 och vaknar 45 minuter försent! Jag fattar inte vad min mobil har för problem. Marre hade skickat sms imorse och det har jag inte hört eller sett, och mobilen skulle påminna mig om läkar-tiden men det har den inte gjort. Plus att den inte ringde förra veckan när jag hade ställt alarmet på den. Det kanske är så att jag är så borta att jag inte kommer ihåg att mobilen låtit, men så borta kan väl ingen vara? Det verkar ju helt otroligt så det tror jag inte på. Får ta och kolla om jag har kommit åt någon inställning på mobilen av misstag eller något. :/

Ringde till den där studievägledaren idag och fick en tid hos henne den 2 november. Så då ska vi prata om min framtid, som hon så fint uttryckte det. Jag nämnde också för henne att jag hade mejlat henne för att man skulle göra det om hon skulle ringa upp, men dem hade tydligen haft inbrott där så det var därför hon inte hade sett det mailet eftersom hennes dator hade blivit stulen. Så då förstår jag ju varför hon inte har ringt. Men jag fick ju en tid hos henne iallafall! :)

Nu ska jag läsa lite uppdaterade bloggar (58 stycken enligt bloglovin') så vi hörs senare. :) Ciao.


Kexchoklad.

Tittar på Navy CIS nu. Dricker pepsi och äter kexchoklad också.
Snart börjar 2 ½ Men. :) Det ska jag se på och sen är det läggdags. Känner mig trött så sömntabletten har börjat värka. Plus att den gör alltid mina ben helt konstiga. Det kittlas inuti benen på något sätt och man vill bara knäcka dem för att få bort det. Om ni förstår vad jag menar? Haha.
Ska lägga mig ner nu iallafall och dra upp benen i luften så ledarna töjs samt knäcka benen. Galet att en sömntablett gör så att benen blir såhär? Väldigt skumt. Men hejdå nu.


Jennifer's Body.


JENNIFER'S BODY har premiär den 4 december här i Sverige. :)

Jag har bestämt att jag ska se den. Mest för att snyggingen Megan Fox spelar huvudrollen i den.
Jag får nog se till och se den med någon trygg bara, för den lär ju vara lite läskig... Och jag borde egentligen inte se såna filmer. Men så länge någon trygg är med så borde det gå bra för mig. Jag får väl försöka fokusera på Megans skönhet och inte på om filmen är läskig eller inte. :b091012.

Tittar på ett extra-program på trean just nu om Svenska Hollywoodfruar. Dem är ju bara för mycket men det är roligt att kolla på det ändå.

Vaknade runt halv två idag. Sista gången jag kollade på klockan så stod den på 05:30 och då hade jag fortfarande inte somnat. :/ Hoppas det går bättre att somna nu inatt. Men jag borde nog ta en sömntablett för säkerhets skull, så kommer jag iallafall bli trött om två timmar.

Imorgon måste jag iallafall upp, för jag ska till sjukhuset och träffa en läkare klockan 10:45.

Mejlade en av kontakt-personerna på en skola idag, och han ringde upp mig efter ett tag. Han var väldigt trevlig och han lät positiv så det var ju skönt. :)
Jag fick numret till en studievägledare som jobbar på Individuella programmet (tror jag det var) som jag tydligen måste prata med, men telefonsvararen gick igång när jag ringde till henne. Fast jag skickade ett mail till henne, som hon sa på telefonsvararen att man kunde göra, så hoppas hon ringer upp mig imorgon.
Man måste fråga henne om de godkänner att man studerar hos Utbildningscentrum/NKV (det är samma skola som CLL tror jag) för det är dem som betalar för det.
Men den där killen som jag pratade med sa att han precis hade fått ett mail från henne och att det kommer att gå att börja studera hos dem i januari. Så jag hoppas att hon godkänner det.
Har kollat på CLL innan och mejlat till dem, men de har inte svarat än.. Plus att det stod på deras hemsida att man måste vara 20 år för att plugga hos dem.
Men killen som jag pratade med sa först att man måste vara 20 år, men sen sa han att jag bara behövde prata med den där studievägledaren på Individuella programmet och få tillåtelse, så ska det gå bra. :) Och han förstod verkligen att jag inte vill börja om gymnasiet och gå med 16-åringar när jag själv är 19 år. Fast det borde väl vem som helst förstå tycker jag. Men han verkade vara väldigt bra och positiv som sagt. :) Så nu tycker jag att den där tjejen kan ta och ringa mig imorgon minsann.

Men jag ska fortsätta kolla på tv nu. Så ciao.


091012@01:53.

Håller på att få damp på min blogg just nu, men jag får fixa det senare.

Har tittat på Evan All Mighty, Frequency - livsfarlig frekvens, och nu är det Efterlyst. Men nu är klockan nästan 02:00 så jag måste gå och lägga mig bums. Jag vaknade ju sent på söndagen så jag är inte särskilt trött nu, men jag måste ändå gå och lägga mig och försöka somna. Jag ska iallafall inte vara uppe något mer inatt.

Måste ställa klockan så att jag kommer upp. Funderar på att ställa klockan på 09:00. Det kommer kännas som en väldigt dålig idé när jag ska gå upp sen men det är dumt att sova bort dagarna. Plus att jag måste ta itu med min to-do-list för måndagen när jag har vaknat.

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag ta med mig Celeborn till min säng och sova. Så godnatt och hejdå.


Evan All Mighty.

Sitter och kollar på Evan All Mighty som går på trean just nu. Har faktiskt inte sett den tidigare. Och jag har skrattat en del så den är helt okej! :)

Sorry för dålig uppdatering idag, men så blir det ibland. Vaknade inte förrän tre-tiden och gick sen upp efter ett tag. Jag har inte gjort mycket alls idag. Fixat fotona från kryssningen, läst uppdaterade bloggar och varit allmänt seg.

Nu kollar jag som sagt på filmen och så fixar jag bloggen lite. Perfektionist som jag är så blir jag aldrig helt nöjd. Tyvärr. Ge mig gärna tips om ni kommer på något som jag kan förbättra. :)
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och dricka pepsi max. :)


091009+091010 - Cruise.


Det är skitfint inne i stan när det är mörkt ute. Tänk om man hade tagit det här fotot med en systemkamera, då hade det blivit mycket finare. Men ni får nöja er med mina digitalkamera-foton.

Tydligen så är det ett vandrarhem/hotell på en båt vid Slussen. Lite coolt faktiskt men det kan nog inte vara så lyxigt därinne eller vad tror ni?

4 st marianne-godisar inne i hytten, som det alltid är på Viking Line.

Jag ♥ chanel, ja.

Gulligt smyckeskrin med Hello Kitty! Om jag hade varit mindre hade mamma köpt det till mig sa hon. Haha, vad gör det att jag inte är mindre? Jag vill ju ha ändå, hihi.

Be true to yourself.

Hello Kitty'sar. :)

Bland leksakerna så fanns det något Hello Kitty-café. Det skulle jag fan ha kunnat köpt och börja lekt med, hahaha.

Köpte två petz-figurer, bara för att det är HK såklart. Och så köpte jag kexchoklad.

Köpte daimtårta från cafét som jag smugglade ner till hytten.

Smörgåsbord!

Jag tiggde till mig en Sniff som fanns att köpa vid smörgåsbordet. Mamma sa till kassörskan att jag är 19 år och fortfarande köper gosedjur, men då sa kassörskan att man aldrig blir för gammal för det. JUST DET! Sniff är ju ett samlingsobjekt.

Någon som vill bygga ett blått muminhus till mig? :)

Snart är det ju Halloween så jag gjorde en hälsning i taxfree-katalogen.Saturday night.

Har lyssnat på Mitchel Musso's album i Spotify och kollat upp lite saker på internet den senaste timmen, precis som jag skrev att jag skulle göra. Jag ska skriva en to-do-list nu (med order från mamma faktiskt..), och den ska jag ta itu med på måndag.

Några foton har tyvärr inte blivit införda i datorn så jag lägger upp dem under söndagen istället. Jag orkar inte fixa det nu.

Har inte lust att gå och lägga mig än, så jag ska se på någon film eller något serie-avsnitt på datorn. :) Får nog dra fram datorskärmen lite på skrivbordet så jag kan se ordentligt. Ska joina Celeborn och sätta/lägga mig i sängen och kolla. :) Och nu kommer ostbågarna som jag hällde upp förut till användning. ;)
Vi hörs senare under söndagen när jag har vaknat osv. Hejdå tills dess!


091010 - Lördag kväll.

Har läst igenom alla uppdaterade bloggar på bloglovin' nu, puh.
Nu ska jag hämta ett glas pepsi max för min burk-cola håller på att ta slut. Och så ska jag hälla upp en skål ostbågar. Och så måste jag krama Celeborn lite för han har gått runt och gnällt här. Stackarn har ju varit hemma själv sen igår och inte fått någon uppmärksamhet. :b
Efter det så ska jag kolla upp lite saker på internet, och så ska jag fixa de foton jag har tagit samt lägga upp dem. Så jag lär vara uppe ett tag inatt, ja. Men jag är inte trött så det blir ingen fara på den fronten.
Det är på kvällen/natten som jag är som mest produktiv faktiskt. Synd att jag har missuppfattat det där med att man ska vara vaken under dagen, haha.

Återkommer senare med fotona från kryssningen. :) Later!


Forbid fur farms in Sweden!

SKRIV PÅ NAMNINSAMLINGEN HÄR.

I Sverige är det tillåtet att föda upp och döda djur för deras pälsars skull. Sverige halkar efter när flera länder inför förbud mot pälsdjursuppfödning. Djurens Rätt tycker att detta är skandal och vi tänker göra pälsfarmningen till en valfråga 2010.
- Kopierat från 100 000 namn mot pälsdjursfarmning!

Något annat som jag tycker att Du kan göra är att bli medlem i denna grupp på facebook, sprida vidare länken & bjuda in dina vänner till evenemanget, samt bli medlemmar i Djurens Rätt.

SKRIV PÅ NAMNINSAMLINGEN HÄR.091010 - Hemma igen.

Honey, I'm home! :)

Internet fungerade minsann inte på båten, så det är därför jag inte har skrivit något. Dåligt! Det fanns ju dock två datorer med internet mot betalning, så jag tycker att det borde ha gått att surfa på laptop också men det gick ju tyvärr inte.
Så för att underhålla mig igår kväll på kryssningen så kollade jag på War, Inc. och halva Alvin and the Chipmunks. :)

En timme innan vi kom till terminalen igår btw så hade det varit ett rån där. Så det var polisbilar runt om terminalen och avspärrningar här och där. Och man fick checka in på ett annat ställe än vad man brukar göra.

Kom hem vid klockan 21:10 så jag har inte varit hemma länge alls. Och jag som ville se det lilla som var kvar av Royal Pains kunde inte se det för att våran tv-box fortfarande inte vill fungera. Någon annan som också har telia som vet vad det är för problem?

Ska ta igen allt jag missat på internet nu under en dag så jag lär sitta här ett tag. ;) Haha. Och jag ska lägga upp ett till viktigt inlägg direkt efter det här som jag ber er att läsa! Puss på er.


Kl 17:02.

Nu måste jag klä på mig (har ett linne och leggings på mig hittills), värma mat och äta, och packa det jag ska ha med mig. Sen ska vi åka vid klockan 17:45 så det är ju bra om jag är klar då. Så nu måste jag dra. Ciao!


091009 - Fredag.

Hello. Vaknade sent idag, precis som jag misstänkte att jag skulle göra.
Sitter i soffan i pyjamas just nu, haha. Jag borde nog gå och duscha och få på mig kläder snart.

Vi ska äta middag hemma idag innan vi åker in till stan och till båten. Så vi kommer vara hemma några timmar till. Men jag borde ändå ta och göra mig klar och få på mig kläder. :b

Våran tv fungerar fortfarande inte. Eller tv'n är det nog inget fel på, det är boxen som strular.

Nej, nu ska jag gå och duscha. Jag måste klippa mig snarast btw, och så måste jag färga håret. Har fått en fin liten utväxt och så är håret helt slitet i topparna. Topparna går sönder i två delar till och med. :) 
Ibland har jag lust att klippa av mig halva håret. Det är bara ivägen och så blir det ruffsigt och jag orkar inte borsta det, haha. Så då skulle det va skönare att ha kortare hår. :) Men samtidigt så älskar jag mitt långa hår, plus att alla är avundsjuka på det. ;)

Nu är det fan dusch som gäller. Måste klura ut vad jag ska ha på mig för kläder också. Jobbigt läge. :b Ciao!


Pepsi max.

Nu ska jag dricka upp min pepsi max, borsta tänderna och sen är det läggdags som gäller.
Kommer inte kunna gå upp tidigt när jag går och lägger mig vid den här tiden. Så jag lär väl gå upp sent, fast det beror ju iofs på vad man räknar som sent. Men jag borde väl ställa klockan och försöka komma upp innan klockan 12 iallafall.
Annars kommer jag ju vara pigg hela kvällen/natten på båten sen, och mamma går ju och lägger sig tidigt, så det blir jag som får roa mig själv på båten. Och med det menar jag inte att jag ska gå runt själv på båten, utan snarare att jag får roa mig med hjälp av något inne i hytten. Så det är väl inte så bra om jag är vaken hela natten i hytten + att mamma inte skulle gilla det så. :b

Funderar ju på att ta med mig en laptop på kryssningen, men jag vet inte än. Jobbigt om jag tar med mig den lilla och så kanske den inte fungerar, eftersom jag inte fått igång internet på den här hemma än. Och min vanliga laptop är jobbig att ta med sig eftersom den är så tung att bära för mig som inte är av det starkaste slaget. :b Men vi får se hur det blir med det! Annars borde jag ju klara mig utan datorn i en dag. Så beroende är jag faktiskt inte. Vill bara ha något att göra på båten när mamma går och lägger sig tidigt. :b

Men nu är det läggdags som gäller! :) Ska släcka ner här i vardagsrummet, och så kommer säkert Celeborn joina mig till min säng. :) Godnatt!


❝Dan De Fleurette❞.

Jag har sett på avsnitt 2-4 (säsong 3) av “Gossip Girl” nu.
Och det är i det fjärde avsnittet som man får se Hilary Duff och Tyra Banks gästspela i serien!
Fast jag blev såklart gladast över att jag fick se Hilary. Hon är faktiskt en av mina största favoriter (har gillat henne lika länge som jag gillat MKA, om inte längre än så!) så det är jätte roligt att se henne i något nytt. 
Och jag gillar hennes rollkaraktär i GG också. Hon var skitbra helt enkelt. Så det ska bli roligt att se henne i resten av de avsnitt som hon ska gästspela i.Stupid tv.

Våran tv tror att den är rolig just nu. Den började hacka när vi såg på Lyxfällan förut, och nu har den varit död sen dess. "Could not load file :-(" säger den bara. Dumma tv-box som inte fungerar.

Och samtidigt så sitter jag här med min laptop, och laptopen kan inte sluta brusa. Väldigt irriterande. Jag blir verkligen trött på den när den måste hålla på och låta. Håll käften tack.
Nu började den låta ännu mer bara för det. Tack så mycket. :)

Jag har inget speciellt att göra just nu så jag ska nog ta och se på de nya The City-avsnitten! :) Jag har inte sett dem än så det känns dags.
Och efter det kommer jag nog se på de nya The Hills-avsnitten också. Dock kommer det ju inte alls vara samma sak utan Lauren i serien. :( LATER!


Plaza kvinna.


Vi köpte tidningen Plaza Kvinna förut när vi var och handlade också. Jag har sett att ganska många har köpt den pga Coco Chanel-dvd'n som följer med tindingen. Man får också ett varuprov (man kan ju inte säga smakprov?) på parfymen Versace Versense.

Men själva tidningen var inte så mycket att hurra för. Den var full med reklam och "mode". Många bilder på kläder för tusentals kronor som ingen vanlig människa har råd med. Och så var det två intervjuer med Cameron Diaz och Victoria Silvstedt. Vad är grejen med Victoria Silvstedt? Är det någon som vet som kan berätta det för mig? Jag måste säga att jag håller med L om henne faktiskt.

Jag måste se Coco Avant Chanel filmen med Audrey Tautou också. :) Är det någon som har sett den filmen? Isåfall, är den bra? :)
Jag ser den dock bara för Audrey Tautou's skull. :) Min favorit skådespelerska. ♥


Mat!

Mamma håller på och gör middag nu. Tack och lov för det. Har suttit här och varit hungrig i en timme nu.
Nu sa hon att det är klart också så nu ska det ätas! :)
Är det bara jag som tycker att det känns som fredag idag? Men det är det inte, för det är inte fredag förrän imorgon. :) Och då ska jag och mammakryssning! :)
Efter middagen blir det mys framför tv'n. :) Vi köpte både ostbågar och cheddar popcorn förut när vi var och handlade, haha. ;) Ciao!


091008 - Skolan.

Japp, jag hade rätt. Det är ungefär 140 personer som står i just nu och det kommer in 2-3 ansökningar varje dag enligt studievägledaren.
Så det man kan göra är att skicka in ansökan som jag tänkte göra, men jag kommer ändå inte komma in förrän tidigast nästa höst. Och vad ska jag göra tills dess? Det kommer inte mamma att gå med på iallafall.

Frågade henne om hon visste några andra gymnasium där man kan läsa på distans, men hon kunde inte namnge några. Så... vad ska jag göra nu? Hjälp någon?!

Mamma kommer bara bli arg om jag säger det här till henne, fast det måste jag ju ändå säga någon gång. GAH. :(

Vad i helvete ska jag göra?


Foton på mig + tråkigheter.

Har suttit och fixat lite fler foton här på bloggen, dvs skrivit dit mitt domän-namn.
Och på de bilder som varit på mig som jag fixat nu har jag skrivit namnet över hela bilden. Jag blir helt nojig ibland och tänker att jag vill vara hemlig och inte synas alls, men om mitt namn står över hela bilden så behöver mitt paranoida jag inte oroa sig iallafall. Då är de bilderna ganska skyddade. Och om någon stör sig på det så får ni väl helt enkelt titta på foton på andra människor. :)

Det är lite irriterande egentligen att allt jag vill jobba med, är något som man egentligen "måste" synas i allmänheten för att kunna lyckas ordentligt, men samtidigt så vill jag vara helt hemlig. Hur går det ihop egentligen? Någon som vet?

Men tills det känns bättre eller tills jag ändrar mig helt enkelt, så kommer jag att skriva hela mitt namn över de foton som är på mig själv här i bloggen. Dock inte på de fotona som är med i headern såklart, för det blir lite för fult. :b En annan jobbig sak är att jag är en hopplös perfektionist också, så fotona kommer ju se helt fel ut när de är nedklottrade med mitt domän-namn, så det kommer jag också få itu med i min hjärna. Haha. Jobbig som jag är. Blö.

Jag orkar egentligen inte berätta allt om en dålig grej som säkert gäller mig också, men här kommer det ändå... Jag vet en tjej som ville börja plugga på samma skola som jag vill börja på. Och hon hade ringt till studievägledaren där, och hon hade sagt till henne att hon får börja där tidigast nästa höst. Så det kommer ju säkert gälla mig också.
Jag ska ringa till studievägledaren imorgon och fråga, men det känns ju ganska givet att det kommer gälla mig också. Varför skulle de göra ett undantag för mig liksom? Sån tur skulle jag aldrig ha. :(
Så det känns ju lagom roligt! Jag vet inte vad fan jag ska göra. Men nu ska jag iallafall gå och sova, och sen får jag tänka på de här tråkigheterna senare när jag har vaknat igen. :( Usch. Godnatt på er!


Brända mandlar + rem.Food!

Nu är det mat som gäller! Wiho! Är riktigt hungrig. Har suttit här och ätit brända mandlar för att jag varit så hungrig. Så nu är det typ halva struten kvar bara. :( Buhu.

Maten väntar! Ciao!


091007 - Onsdag.

Hej hej!
Ställde bara mobil-alarmet igår och lyckades stänga av det trots att jag ställde 3 stycken alarm efter varandra. Sen ställde jag om alarmet så att jag skulle få sova längre, men jag vaknade inte upp förrän exakt klockan 11:59. Då fick jag panik eftersom mamma skulle ringa efter klockan 12 och så skulle vi mötas nere på "stan" och sen gå på marknaden. Men som tur var så åt mamma lunch efter mötet, vilket gjorde att det tog mer tid innan hon ringde till mig, så jag hann klä på mig och fixa till mig innan hon ringde.
Jag ringde till Marjo också och bad henne skriva ut ansöknings-blanketten till skolan som jag vill börja på, och så ska Elin ta med sig den eftersom hon ändå ska till marknaden med sin kompis. Så jag måste gå ner till stationen om en halvtimme och möta henne så jag får pappret. Sen ska jag fylla i det och skicka iväg det bums.
Ringde till den där studievägledaren på skolan idag men det var bara telefonsvararen som gick igång. Så jag gav upp det. Dock borde jag ju ha ringt flera gånger så hade jag kanske fått tag i henne, som mamma påpekade för mig nyss. Men jag tror inte att hon är kvar på skolan nu iallafall. Så jag får helt enkelt fylla i pappret och skicka det, och så hör dem förhoppningsvis av sig så fort som möjligt. Det står ju på hemsidan också att om det är mitt i året så ska man fylla i blanketten och skicka in den.

Blir en aning irriterad på min rosa lilla laptop. Jag får fortfarande inte det trådlösa internet att funka på den. Men jag skrev till pappa nyss och frågade om han kan fixa den.
Jag tänkte ju ta med mig den på kryssningen på fredag, men det känns ju lite onödigt att ta med sig den om man inte är säker på att den kommer fungera. Och att släpa med sig min vanliga laptop vet jag faktiskt inte om jag orkar, så vi får se hur det blir med det. Den är okej att släpa runt på hemma från rum till rum, men den blir jobbig att bära även om jag har en datorväska till den. Och ja, jag är ganska svag, så det är därför. :b

Igår kväll och inatt blåste det fan storm ute. Och nu blåser det också ganska mycket ute. Hoppas jag inte blåser iväg när jag ska gå och möta Elin. Fast det kanske går fortare iofs om jag blåser hela vägen dit, haha. :b

Ikväll är det ett nytt avsnitt av True Blood som gäller! Yay! :)


091006 - Tisdag kväll.

Ska se på dubbelavsnitt av 2 ½ Men, och sen är det nog läggdags som gäller för mig. Har ont i huvudet och ont i ögonen, så jag borde sova. Plus att jag ska försöka komma upp i tid imorgon. Jag ska ställa min väckarklocka, för då kommer jag åtminstone att vakna till av den, och så ska jag vara duktig och inte gå och lägga mig igen.
 
Ska möta mamma runt klockan 12 imorgon efter att hon haft ett möte, och så ska vi gå lite på marknaden som är här där jag bor. :) Jag håller på och sparar pengar så jag ska inte köpa någonting, förutom brända mandlar som lär få följa med mig hem. :) Det är ju så gott!
Jag kan ju faktiskt ta ut en 100-lapp från mitt konto om jag nu skulle hitta något.. Fast som sagt är ju inte marknaden här så stor som den en gång var, så det är mycket sämre nu för tiden. :(
Nu ska jag se på 2 ½ Mengodnatt och hejdå.


Tavi - Style Rookie.

Har ni hört talas om Tavi? Hon är bara 13 år gammal och bor i Chicago, USA. Hon är en mode-bloggare och har över en miljon läsare om dagen!

Jag läste om henne idag i Amelia tidningen. Häftigt att en 13-åring har blivit så uppmärksammad! 
Jag såg en hel del foton nyss från en massa mode-visningar som hon varit på. Riktigt roligt att det går så bra för en så ung tjej tycker jag! 

Tavi @ POP.

Have you heard about Tavi? She's only 13 years old & lives in Chicago, US. She's a fashion blogger & has over 1 million readers per day! I read about her in Amelia magazine today. It's cool that a 13-year old has become so noticed! I saw many photos from a lot of fashion shows she's been at. It's very fun that such a young girl is doing so good!


Mamma = Ägd.

HAHAHA. Nu kom mamma och skulle skryta om att hon hade fått två tidningar och att hon skulle läsa dem först, men så säger jag att jag redan har läst dem! :) HAHAHA, ägd! :)

Ska äta pannkakor till middag nu snart. :) Yum yum.
Imorgon ska jag minsann ringa till den där studievägledaren på den där skolan och prata med henne. Eftersom hon inte verkar svara på mail. Och så får jag skriva ut blanketten och skriva in den och skicka in den. Hoppas bara att dem har platser kvar så man kan hoppa in såhär. Håll tummarna för mig! :)

Imorgon är det marknad här där jag bor också. Den är visserligen mycket mindre än vad den en gång brukade vara, men jag och mamma ska ändå gå dit en sväng och kolla. :)
Men nu ska jag äta med mamma. Haha, jag garvar fortfarande åt henne! Så jävla roligt. Ciao!


091006 - Tisdag.

Äter frukost och ska läsa mamma's nya tidningar Amelia och Tara. :) Jag var busig nog och gick in i hennes rum för att kolla om hon hade fått några nya tidningar, och där låg dem minsann på sängen. ;) Hon måste ha gömt dem därinne för att jag inte ska läsa dem före henne! Haha. Men tji fick hon! :)

Ciao.


Natti.

Jag är fortfarande uppe. Bad bad bad dobby!
Men nu blir det macka (om jag orkar fixa en) och sen sängen.
Kom just på att jag måste bädda klart sängen också. Precis vad man vill göra innan man ska gå och sova! Att man aldrig lär sig att göra det på direkten istället för att vänta med det tills innan man ska gå och lägga sig. :b

Nu måste jag sätta fart så att jag får någon sömn innan jag ska upp igen. Har ju satt mobil-alarmet på klockan 09:00 som sagt, och då ska jag tvinga upp mig själv.
Celeborn ligger och halvsover här bredvid mig i soffan. SÅ söt! :) Han ska minsann sova med mig i min säng, som han brukar göra nu för tiden. :) Han verkar ha lärt sig att inte bita på sladdar längre, för han har iallafall inte rört någon sladd hittills. Så det är därför jag kan låta honom sova i mitt rum utan att oroa mig för det. :) Godnatt!Dumma dusch.

Duschade nyss och det är något fel på våran dusch. Ni vet själva slangen som man håller i.. Det kom bara vatten ur fyra små hål i själva munstycket eller vad fan det heter. Och om man bara hade på lite vatten så var det fyra små vattenstrålar som inte gjorde så mycket skillnad. Och om man skruvade på mer vatten så blev de fyra strålarna som en stor hård vattenstråle. Så det tog mig ännu längre tid att tvätta mitt hår eftersom duschslangen är sönder. Måste säga det till mamma och så måste vi fixa det. Dumma duschslang!

Jag är inte ens hungrig så jag ska nog inte värma pannkakorna. Men jag kan väl göra mig en macka så får jag iallafall i mig något. Så nu blir det macka och ett till avsnitt av 2 ½ Men och sen blir det raka vägen till sängen, även fast jag inte är så trött. Så godnatt och sov gott!


091005 - Måndag kväll.

Hello! :)
Nu ska jag tvinga mig själv att ta en dusch även fast jag inte orkar, haha. Hoppas bara att mamma inte vaknar av det. Hon sover iofs med öronproppar så vi får hoppas att dem hjälper extra bra nu så hon slipper vakna pga mig.
Efter att jag har tagit en dusch så ska jag äta middag. Nej, jag skojar inte... Jag åt äppelpaj och vaniljsås till frukost runt klockan 14:00 idag, och sen har det helt enkelt inte blivit av att jag har ätit någon middag idag. Mamma gjorde omelett till sig själv förut som hon åt till middag, och jag ska äta gårdagens pannkakor, så därför blev det inte av att jag åt med henne heller.
Jag får ta och skärpa mig med det här. Och imorgon ska jag gå upp när alarmet på min mobil ringer också. Kan lägga den på skrivbordet för då måste jag gå upp för att kunna stänga av den. Jag kommer bli lagom arg på mig själv imorgon bitti för det. :b Haha.

Nu blir det en dusch och sen kommer det ju dubbelavsnitt av 2 ½ Men på trean, så då kan jag kolla på det medans jag äter min väldigt sena middag! :) Jag skriver nog ett till inlägg innan jag går och lägger mig så jag säger inte godnatt ännu. :) Hejdå så länge!


091005 - Måndag.

Ojoj. Jag ställde alarmet på mobilen på klockan 09:00 för att jag skulle komma upp i tid, men jag gick upp nyss! Jag vet inte hur det gick till.

Nu måste jag ta något att äta. Sen ska jag sätta igång med en bloggdesign som jag har fått beställning på. :)

Den där studievägledaren som jag har mejlat har inte svarat. :( Hoppas hon svarar snart!
Nu måste jag äta så jag piggnar till. Ciao!Osbournes Reloaded.

Bara ett inlägg till innan jag ska sova...
Bläddrade bland kanalerna på tv'n förut och såg att Osbournes Reloaded gick på TV6, så det kollade jag såklart på. :) Det är tydligen från i år också så det var roligt att se. Totalt finns det 6 stycken avsnitt av det vad jag kunde se på imdb.

Måste bara säga att jag älskar Kelly! :) Det har jag alltid gjort. Ända sen jag upptäckte henne, när nu det var. Jag kan tänka mig att det var i 14-årsåldern eller något liknande.
Jag satt och tänkte på hur jag ska jämföra hur mycket jag gillar henne och andra som jag gillar, eftersom jag har en hel del favoriter. Men jag kommer inte på någon bra jämföring.
Men jag vet iallafall att Mary-Kate Olsen, och såklart MK tillsammans med Ashley - tvillingarna Olsen, är mina absoluta favoritkändisar. :) Alla vet att jag älskar dem!
Sen har jag som sagt flera andra kändistjejer som jag gillar, både skådespelerskor och sångerskor, men jag tror faktiskt att Kelly kommer snäppet efter MKA bland mina absoluta favoriter. :) Jag kan iallafall inte komma på någon annan som skulle komma efter dem. Så då förstår ni nog att jag gillar Kelly ganska mycket! :)
Jag kommer ihåg att min icke-biologiska lillebror Jonatan sa till mig en gång att min frisyr påminde honom om Kelly Osbourne, och jag blev sjukt glad över det. Och att jag fortfarande minns att han sa det är väl också ett bevis på hur glad jag blev över att höra det. :) Det är nog en av de finaste komplimangerna jag någonsin fått faktiskt. ;)

Ibland är det svårt att hålla koll på sina favoriter när man har så många som man gillar. Finns det någon annan som har det likadant? Haha. Då kanske ni förstår hur jag menar isåfall. :b
Jag borde kanske skriva ner en lista över alla mina favoriter i turordning så slipper jag glömma bort någon. :)

Sitter redan i min säng med min laptop men nu måste jag stänga av den och sova! Ska inte till skolan imorgon men har ändå tänkt ställa ett alarm på min mobil så att jag kommer upp i tid och får någonting gjort under dagen. Så godnatt och sov gott nu. :)091004 - Söndag kväll.

Hej hej! :)
Besökarantalet har stigit mer sen jag sist skrev och tack vare det så har jag varit på bra humör hela kvällen. :) Det är jätte roligt verkligen.

Jag har suttit här i vardagsrummet hela kvällen. Har haft på tv'n i bakgrunden medans jag pratat med Angelica och L på msn. :) Nu ska jag försöka hitta något bra att kolla på innan jag ska gå och sova. Och så ska jag äta upp mina cheddar popcorn också. ;)

Ska inte till skolan imorgon. Jag sa till mamma att jag kunde gå dit under lunchen och prata med min lärare, men annars fattar jag inte vad jag ska dit och göra. Hoppas att den där studievägledaren som jag har mejlat svarar imorgon. Det är iallafall det jag ska syssla med: försöka fixa min skol-situation. Och det gör man ju bäst under dagen då alla är kontaktbara.

Jag ska blogga mer imorgon eftersom jag haft så många besökare idag. :) Det gör det faktiskt extra roligt att vilja blogga! Men nu ska jag glo på tv innan jag ska sova, som sagt. Så nu säger jag godnatt och hejdå.


Beyoncé - Flaws And All.091004 - Söndag.

Ojoj, jag har inte ens uppdaterat något idag och jag är redan uppe på lika många besökare som jag hade under hela gårdagen. Nice price! :)

Mamma håller på och lagar pannkakor ute i köket just nu. Vi firar ingenting vad jag vet, så kanske försöker hon muta mig till något. Haha, jag undrar alltid om hon försöker muta mig när hon lagar pannkakor. För hon vet att jag älskar det, så det skulle mycket väl gå att muta mig med det! Så nu vet ni det också. :b

Klockan 17:00 börjar reprisen av Grey's Anatomy som jag och mamma ska se. Vi såg ju på Oskyldigt Dömd i onsdags istället eftersom reprisen av det programmet skulle gå alldeles för sent. Och sen direkt efter Grey's så kommer reprisen av Royal Pains. :) Så det blir två bra program efter varandra! :)

Jag vet inte om jag ska till skolan eller inte imorgon. Jag har för mig att mamma mumlade något om att jag skulle gå dit, men jag ser ingen större mening med det. Det är ju under dagen som alla är på arbetet, och det är alltså då jag kan ta kontakt med folk angående hur/vad jag ska göra med skolan.
Jag mejlade en studievägledare på en skola som jag har haft kontakt med förut (och som jag faktiskt funderade att börja på) i fredags, så om jag har tur så får jag svar från henne imorgon. :) Men det tror jag att jag får, för hon svarade väldigt snabbt sist när jag hade kontakt med henne.

Har på Peter Pan på tv'n som går på Disney Channel just nu. Tingeling stackarn höll på att dö. Då kom jag att tänka på att jag har ett par Tingeling-örhängen någonstans... Undrar vart dem håller hus egentligen.

Nu är pannkakorna klara så nu ska vi äta. :) Ciao!


Beyoncé - Halo.091003 - Godnatt.

Nej, nu måste jag gå och sova. Vem vet när jag vaknar när jag går och lägger mig vid den här tiden. Men det gör inte så mycket.
Jag är fortfarande irriterad så jag måste lugna ner mig lite innan jag ska sova. Tack för det.

Berätta en rolig historia eller något så att jag kan få skratta lite. Det vore ju bra för mitt nuvarande humör.
Nu säger jag godnatt och sov gott. Vi hörs senare under söndagen! :)


Dagens tabbe.

WTF! Jag missade ju Royal Pains som gick klockan 21:00. Mamma kollade på ett annat program då. Duktigt att jag kommer på det nu.
Jag får väl lov att se på reprisen imorgon istället då. Klockan 18:00 är den, om det är någon av er som också missat avsnittet. Ciao!I ♥ coca cola!

Hello.
Jag bestämde mig för att gå till affären runt 21:30, så jag kom dit runt 21:45, prick 15 minuter innan affären skulle stänga. Där köpte jag en 2liters coca cola, en 2liters coca cola light till mamma, 2 påsar estrella indian cheddar popcorn (sjukt goda! smaka om ni inte gjort det!), nyaste FRIDA-tidningen och vaniljsås. Det sista som är kvar av äppelpajen är mitt och jag ska minsann ha vaniljsås till det! ;) Hihi.

Det hade slutat regna när jag gick ut också som tur var, så jag tog med mig paraply i onödan. Men sen när jag hade kommit innanför dörren och packat upp allt så började det regna igen. Tur för mig att jag hann in igen innan det började regna. :)

Mamma har gått och lagt sig och jag sitter i soffan och har Bourne Supremacy på i bakgrunden på tv'n. Jag har redan sett den flera gånger så jag behöver inte kolla på den så noga nu. Jag gillar Julia Stiles i den här Bourne-filmen btw. ♥

Man kanske ska ta och mumsa i sig lite cheddar popcorn minsann. :) Yum!


091003 - Lördag.

Hej hej! :)
Idag har jag fixat en hel del med signaturer på fotona i bloggen, och nu är nästan alla foton fixade. Det är bara sommar-månaderna kvar.
Så det är alltså det jag har hållt på med nästan hela dagen, och det är därför jag inte uppdaterat så mycket.

Jag och mamma tänkte gå och handla förut runt 3-tiden men det började regna då, och sen dess har det regnat hela dagen. :( Så vi har inte velat gå ut i det vädret. Så jag har fått klara mig utan läsk idag också.
Mamma bakade äppelpaj förut också, som vi åt till efterrätt efter middagen, och vi hade inte någon vaniljsås hemma heller. :/ Äppelpaj utan vaniljsås är ju verkligen inte samma sak som med vaniljsås, så det var ju ingen hit direkt. :( Fast mamma fick ändå i sig två portioner, haha. Jag vill dock ha vaniljsås hemma innan jag äter en till portion!

Nu skulle det passa bra med hemkörning av läsk alltså. Det finns ju någon affär på internet som har gått på reklamen på tv'n, om att man kan handla på internet och så levereras det hem till en. Men jag har svårt att tro att dem skulle komma hit och lämna det nu? Och jag har noll koll på det där, men man kanske borde kolla upp det? ;) Ja, jag har ett stort sug efter läsk!

Mamma bokade en kryssning idag inför nästa helg. :) Hon frågade först om vi skulle åka idag, men det orkade jag inte (och inte hon heller för den delen så jag vet inte varför hon frågade), så då tyckte jag nästa helg var bättre isåfall. :) Jag hoppas att vi kommer äta smörgåsbord på båten. Det är ju sjukt gott! :)
Jag kanske ska ta med mig min mini-laptop på kryssningen, så att jag kan underhålla mig lite om jag får tråkigt. Mamma brukar lägga sig tidigare än mig tex, och jag har ingen lust att lägga mig så tidigt, så då kan jag underhålla mig själv om jag har med mig laptopen. Hoppas bara att den funkar på båten men det borde den väl göra? Om någon vet så vore det snällt om ni berättade.

Såg på "Den galne professorn" för en stund sen på kanal 5. Det var en ganska konstig film måste jag säga. Och att en komiker hackade på huvudpersonen som var överviktig, var ju bara för mycket. Sånt gör man inte.

Nu ska jag kolla upp den där affären på internet... hihi. ;)
UPDATE KL 21: De kör inte ut till vårat postnr. Haha, jag är desperat ja, och jag orkar inte gå ut i regnet! :)


My immortal.

Satt och sjöng på Evanescence - My immortal. Videos på youtube med lyrics är bäst, för då kan man enkelt sjunga med. Mamma frågade nyss om jag spelade in mig själv, haha. :)

My immortal är en sjukt bra låt, och en väldigt känslosam låt också. Tänk att höra den live med Evanescence, då skulle jag nog börja gråta på stört. Eller att sjunga den live för en publik, det skulle ju också vara känslosamt.

Och nu är det väl passande att avslöja att en av mina drömmar är att bli "nästa Hannah Montana". Det är till viss del ett intern-skämt, men det ligger en del sanning i det också. Eftersom jag brukar se på den serien, så har det blivit något av ett intern-skämt som jag går runt och säger. Men eftersom det är just en tv-serie, så går det ju inte att bli nästa Hannah Montana om man ska tänka logiskt. :b Men ja, nästa Miley Cyrus funkar väl. Fast det är roligare att säga nästa Hannah Montana så jag kör på det. Och jag har redan två trogna fans: min kusin Elin och Johanna. :) Tack för det tjejer. ;) ♥


The Bourne Identity.

Kollar på The Bourne Identity som går på trean. Det är första filmen i Bourne-serien. :) Jag har inte sett den förut men jag har sett de två filmerna som kommer efter den, så det är väl på tiden att jag ser den nu.

Bourne färgade nyss och klippte Marie's hår i filmen. Och det fick mig bara att tänka på en sak: Me also want a boyfriend. :) Hihi.

Ska se klart på filmen och sen ska jag nog sova. Kommer inte skriva något mer ikväll alltså. Så vi hörs imorgon! Au revoir!


091002 - Fredag kväll.

Åh. Jag vill till affären så jag kan köpa en tidning eller två (kanske ska köpa Plaza eftersom man får med en Coco Chanel dvd!), och så vill jag ha läsk.
Men det är iskallt ute. Mamma öppnade balkongdörren nyss i några sekunder och släppte in lite luft och det blev kallt på en gång. Så det är säkert minusgrader ute. :(
Plus att jag känner mig inte så pepp på att gå dit själv heller. I mörkret också.

Men jag vill ha tidningar och läsk, och kanske cheddarpopcorn också. Yum! :) ME WANT!
Ska se om jag kan tigga lite pengar av mamma så kan jag gå iväg, hihi.

Sen ska jag nog se på Bourne som kommer gå på trean klockan 22:05. Det är ju Bourne-helg den här helgen för er som inte vet! :) Och dem filmerna är faktiskt väldigt bra så ni borde se dem om ni inte redan har sett dem.

Jag såg btw på säsongspremiären av JONASDisney Channel förut, och avsnittet var väl okej, men det var dubbat på svenska så det var väldigt dåligt. :( Eftersom det skulle vara säsongspremiär så trodde jag att de skulle ha det på engelska, och då hade det nog varit bättre. Om de kommer ha det dubbat på svenska i varje avsnitt så kommer jag nog inte fortsätta kolla på det.

UPDATE KL 21.37: Nä. Orkar inte gå iväg någonstans! Så jag får stå ut med mitt läsk-sug. Affären stänger btw om 20 min och jag orkar inte gå till Statoil. Så jag får överleva utan läsk ikväll minsann.


Beskedet om skolan.

Jag fick som sagt reda på beskedet om skolan igår. De har tydligen kommit fram till att jag får läsa mer individuellt i skolan och slipper vara med på grupparbeten, och därför kan basera arbetena mer för de ämnen jag behöver.
Men det uppfattar jag som att det kommer vara samma sak som det är nu, bara det att jag får jobba lite mer själv. Och grejen är ju att jag inte vill ha det som det är nu. Jag känner mig inte särskilt positiv inför att kasta bort nästan ett år av mitt liv på att sitta där och göra ingenting. Det kommer inte ge mig någonting och jag kommer inte lära mig någonting, och under den tiden så kommer jag att tappa en massa kunskap.
Min lärare som ringde till mig om beskedet, sa att om jag ändrar min inställning så kommer det ge mig någonting. Så jag ska bli positiv och låtsas som att det där ger mig någonting när jag innerst inne vet att det inte gör det? Det verkar faktiskt ganska onödigt för mig.

Har pratat med mamma igen och hon är inte arg längre. Hon blir lätt arg när hon blir stressad.

Jag måste ta tag i det här nu och försöka lista ut vad jag ska göra. Och jag sa till mamma att jag skulle ta tag i det på en gång så jag måste göra det. Så vi hörs senare.Yuck.

Yuck! Celeborn var full av bajs i baken. Löst bajs! Så mysigt alltså.
Och det fick jag ta hand om. Han hatar ju vatten så han gör allt för att undvika det, vilket betyder att jag och han fick ha en brottningsmatch innan jag kunde tvätta honom lite i handfatet. Sen fick han övertaget under brottningsmatchen och då fick jag klippa av tussar från hans päls med bajs på, EUWWW. Men jag fick knappt klippa någonting så vi vilade oss ett tag på golvet, och sen fick vi ha brottningsmatch igen så att jag kunde tvätta rent honom ordentligt.
Jag fick också vatten över mina mjukisbyxor och mitt linne som jag hade på mig. Det tackar jag för. Så jag fick byta om och nu har jag på mig leggings och ett linne.

Det där är en nackdel med att ha en långhårig katt. Jag kan tänka mig att ni är riktigt avundsjuka på den här upplevelsen. ;)


091002 - Fredag.

Nu ska jag städa lådan och kontrollera Celeborn (mamma sa att han luktade bajs förut, mys!).

Sen ska jag ta tag i att fixa alla foton här på bloggen på min stationära dator. :) Det är lika bra att jag tar tag i det nu så har jag det gjort! Och jag har inget annat för mig idag så varför inte.
Vi hörs senare! Ciao!

(UPDATE KL 20.07: Jag har dock inte fixat alla foton, har mejlat lite olika människor om skolan, och gjort annat istället så jag har inte haft tid.)


My career match.


Gick in på MTV Check In och gjorde ett test. :) Och då kom det fram min personlighet, my money makeover (vad nu det är), my career match (jobb som skulle passa mig!), och allmäna tips.

De rosa hjärtana är jobb som jag redan vill ha eller drömmer om att ha.
Och de röda hjärtana är jobb som jag kan tänka mig att ha, men de är inte mina drömjobb.

Jag tycker att resultatet stämmer väldigt bra in på mig. Mina drömyrken och sen yrken som jag kan tänka mig att ha. :)
Och jag måste bara säga att en gammal lärare tycker att jag skulle passa att jobba inom politik, så "political manager" skulle också funka. Men det är inte riktigt något som jag känner att jag vill jobba med.Torsdags konversation.

En sak till bara innan jag går och lägger mig...

Konversation mellan mig och pappa på pizzerian:
Pappa - Såg på din blogg att du följer Hollywoodfruar, du kan ju inte mena allvar.
Jag - (Skratt) Nej, jag kollar ju bara på det för att det är så roligt och dem är dumma i huvudet.

Och en till konversation mellan mig och pappa:
Jag - Vilken är din favvoblogg då?
Pappa - De där bloggarna asså... knäppt att Carl Bildt som faktiskt har något att komma med har så få läsare.
Jag - Men nu sa du ju fel. Du ska ju säga xxxxx.

~ Omtagning ~
Jag - Vilken är din favvoblogg?
Pappa - Malin. :)
(Bättre lycka nästa gång som man brukar säga! Höhö.)

PS: Mitt minne är inte det bästa så jag kommer inte ihåg exakt vad vi sa, men det här är ungefär vad vi sa, av det jag kommer ihåg. DS.Torsdag kväll.

Hej hej!
Ska bara uppdatera lite snabbt innan jag ska lägga mig och sova.

Pappa fixade min klocka efter att han kom hem. Och med fixa så menar jag själva "armbandet". Det var jätte stort och det var t.o.m. för stort för pappas handleder! Men han lyckades ställa in den så den blev lite mindre iallafall, men den är fortfarande för stor för min handled. Jag förstår inte varför dem inte gjort själva "armbanden" så att man kan justera dem bättre. Jag har väldigt smala handleder och väldigt små händer också för den delen, så klockan är fortfarande stor för mig. Och sen själva klockan (där man ser tiden..) är också lite stor. Men om man bortser från att den är lite stor så är den finfin! :) Jag kan ta ett kort på den sen åt er och visa er. Fast det finns ju redan en bild här i bloggen på den.

Efter att pappa hade fixat min klocka så kom jag med idén att han kunde skjutsa hem mig och så kunde vi äta pizza till middag på samma gång. ;) Och det gick han med på. Så vi åkte först och åt pizza, och där satt vi ända tills halv 9! Och sen skjutsade pappa hem mig innan han åkte hem igen. :) Det var nice! :)

Jag har förresten fått reda på beskedet om skolan, men jag orkar inte ta det nu. Vill bara gå och sova nu, men jag kan säga att det iallafall inte var särskilt positivt och så kan jag berätta resten senare när jag har vaknat. Att allt som handlar om skolan alltid ska gå så fel. Det verkar aldrig kunna fungera när det gäller mig.

Nu ska jag dricka lite vatten och sen blir det raka vägen till min säng där Celeborn redan ligger och sover. :) Han får sova där inne om han vill. ♥ Godnatt på er!


Flying Fish.


(I don’t mean any disrespect or offense with this video. Please don’t look at this video if you will be upset over seeing a dead fish.) 

My Dad was going to make dinner & we just came up with this silly act. I thought it looked so funny with the “flying fish” so I had to film it! 091001 - Torsdag.

Är hemma hos pappa just nu och väntar på att han ska komma hem, vilket han gör runt 19:00 har jag för mig att han sa. Jag hittar nämligen inte min present själv så jag vet inte vart han har gjort av den, så då får jag vänta tills han kommer hem och kan visa mig vart den är. Och då kan jag ju också tacka för presenten så det är väl lika bra.

Gick fram och tillbaka på marknaden en gång med Angelica och Elaine, men jag tröttnade på en gång. Köpte brända mandlar och sen gick jag hem till pappa. Jag hade en väldigt bra tajming också, för Marre kom precis hem när jag stod vid grinden. Jag har ju nyckel hem till pappa men den nyckeln har ju inte fungerat de senaste gångerna jag har kommit hit. :/ Så där hade jag en bra tajming! Fast det brukar jag oftast ha. Både bussar och tunnelbanor brukar tajma mig perfekt! :)

Nu hör jag pappas röst därnere så han är redan hemma. Han kanske sket i att träna eller så åker han dit sen? Hur som helst så ska jag tigga till mig min present nu så hejdå. ;)My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0