So Far So Great.

Mötet (eller vad man nu ska kalla det)komvux gick bra. Det regnade inte så mycket när jag gick dit så där hade jag tur. Hatar när det spöregnar och man blir helt genomvåt. :b
Det var skönt med den lilla promenaden dit till skolan. Eller jag försöker iallafall inbilla mig själv att det var det. Jag visste inte riktigt vart det låg men jag gick fram till den enda byggnaden som inte hade någon skylt som man såg på långt håll och det var rätt. Sen gick jag in och lyckligtvis kom en man ner för en trappa som jag frågade vart jag skulle. Sen visade det sig att han var läraren för Matte A också.
Både Inka och lärarna verkade bra och sa att det bara är att höra av sig till dem om jag behöver hjälp eller något. :) Så det kändes bra.

Jag fick med mig inloggningen till hemsidan (lärplattformen) där allt material finns, och så fick jag med mig två häften med matte-uppgifter. Det räknas som två veckors jobb på distans så nu har jag lite att göra tills jag måste hämta min matte-bok. Dem ska beställa den och den kommer till ett bibliotek på ett gymnasium här där jag bor så jag får hämta den där.
Jag ska försöka tvinga med mig någon när jag väl ska dit, för jag hatar den skolan. Och jag har rätt att säga så, för jag har faktiskt gått där så det är av egna erfarenheter som jag tycker så.

Den senaste Amelia-tidningen trillade ner i brevlådan idag så jag slet upp plasten och läste den, och nu har jag också skrivit inuti tidningen att jag var där före mamma. ;) Haha, det ska bli roligt att höra vad hon säger när hon upptäcker det! Sist så gick jag ju in i hennes rum och upptäckte den senaste tidningen därinne och då hade hon inte sagt något till mig, och sen när hon väl sa det så hade jag ju redan läst den. :b Muhaha.

Just nu så sitter jag i mitt rum framför min stationära dator och lyssnar på Demi Lovato och Mitchel Musso. Jag ska logga in på skolans hemsida och kolla runt snart.
Sen måste jag nog ta och städa mitt rum även om jag inte vill. För nu ligger alla saker och skräpar på golvet. Jag fick ryck när jag såg alla saker som låg på skrivbordet när jag skulle sätta mig vid datorn, så jag la ner allt på golvet istället. Jag tycker att Celeborn kan göra någon nytta och städa åt mig istället för att bara ligga och sova. :b Men jag ska nog klara av det med hjälp av Demi och MitchelCiao!
Johanna | 2009-11-16 @ 15:05:21 | | http://hannahsworld.blogg.se/

:D:D:D:D

HelloNicki | 2009-11-16 @ 15:17:54 | | http://hellonicki.se

Hallå där sötnos :) Jora det är bara bra med mig tack, hur står det till sj?Jaaa man måste ha en generös kille annars blir det jobbigt. Jag är sj väldigt generös och HATAR snåla människor! Det är verkligen bland det värsta jag vet!

Tess | 2009-11-16 @ 20:06:03 | | http://killmee.blogg.se/

Var med i min tävling på bloggen :) Du kan vinna en helårsprenumeration på valfri tidning :)http://killmee.blogg.se/category/tavlingar.htmlREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0