Nightmare.

Vaknade runt ett-tiden idag och gick upp efter att jag hade legat i sängen och dragit mig i en timme eller vad det var. Jag vaknade upp från en mardröm också så det var ju lagom trevligt.
I drömmen
så var jag på något sätt fast på ett järnvägsspår, och Lidingö-banan (finns det ens en sån?) skulle komma när som helst, så jag ringde i panik till 112 och sa som det var. Men dem trodde mig inte när jag i panik försökte förklara allting. Så tåget kom närmare och närmare, men sen kunde jag förflytta mig på spåret som tur var. Jag pratade fortfarande med polisen men dem ville fortfarande inte tro mig. Sen kommer jag inte ihåg vad som hände. Men ett tag efter så var det några fler som också var fast på spåret, och nu satt vi i små vagnar (ungefär såna vagnar som det är i NyckelpiganGrönan fast dem här var mycket mindre) och vi försökte alla komma på sätt hur vi skulle komma ur dem här vagnarna utan att hamna på spåren och grillas ihjäl. Till slut kom vi till en sorts korsning där det fanns som två tunnlar bredvid varandra, och jag och en tjej som satt bredvid mig lyckades komma ur våran vagn. Jag kom ur förvånansvärt lätt och sen fick jag dra ur tjejen ur vagnen. Men när vi hade kommit ur den så började de andra vagnarna åka igen och dem dog troligtvis. :/ Dem var iallafall inte med i drömmen något mer.
Sen bytte drömmen handling och jag var med min kusin och min moster, men det handlade fortfarande om tåg och järnvägsspår. Usch.

Vad är det för jävla drömmar jag drömmer egentligen? Finns det någon som har någon drömtydningsbok som kan ta reda på vad det här betyder? Jag vaknade upp helt svettig ur drömmen också så det är definitivt en mardröm. :(
Och jag drömde om tåg för några dagar sedan också, och då handlade det om att jag inte kunde komma av på rätt tunnelbane-station och jag jagades av olika människor hela tiden. Vad ska det här betyda?

Jag har inget emot drömmar sålänge det inte är mardrömmar, för det hatar jag. Plus att jag aldrig fattar vad dem betyder. Det vore snällt om någon som har en drömtydningsbok kan hjälpa mig med det här.emma | 2009-11-17 @ 16:58:45 | | http://emmazgarderober.blogg.se/

Fin bloggdesign :)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0