091127 - Fredag.

Hej! :)
Sorry att jag inte har bloggat tidigare, men jag vaknade runt klockan 14:00 när mamma kom hem. Jag skulle ha gått upp tidigare och jag hade ställt alarm på min mobil också för att jag skulle gå upp men det ringde inte. Och jag har inget minne av att jag stängt av det. Den där mobilen försöker lura mig aprilo.
Men jag gick iallafall upp då när mamma kom hem. Bra det.

Hon hade förresten med sig en present hem också! En julkalender till mig i form av presenter alla dagar fram till den 24:e december. :) Precis som jag har sagt förut att jag vill ha, men jag hade inte någon tanke på att jag skulle få en sån. Och den är från Body Shop också så jag vill nog inte veta vad den kostade, hihi. Men jag ser fram emot att få öppna första paketet på tisdag iallafall! :) Och jag har redan tagit kort på det så att ni ska få se och få dreggla lite, så jag ska försöka lägga upp det snart.

Jag har alltså inte gjort så mycket idag eftersom jag vaknade lite sent. Men jag har pluggat (som jag sa att jag skulle göra, så det är bra) och gjort 2 stycken diagnoser på läroplattformen (öh, via internet.. vet inte riktigt vad det heter?) och jag fick nästan alla rätt på båda så det var ju bra. :) Nu är det helg och då är jag ledig från plugg (om jag inte får något ryck och vill vara extra duktig) och så är det plugg på måndag igen som gäller.

Vi har ingen läsk hemma och jag är så sugen på läsk. Det är ju heeelg! :( Men mamma orkade inte köpa med någon läsk hem förut när hon kom hem för hon hade ju min underbara julkalenders-påse att bära på.
Så jag får nog gå och köpa läsk själv om det ska bli någon men jag vill inte gå ut i kylan och mörkret. :( Blö.
Vi har iofs någon cola light-burk hemma som mamma har gömt (hon sa det tidigare, den råttan!) men det är ganska onödigt att dricka det för jag tycker inte ens om det. Sist när vi inte hade någon läsk hemma så hade vi också cola light-burkar hemma som mamma hade köpt (det är hon som dricker det) och jag tog en för att jag var så himla sugen på läsk men jag satt bara och undrade varför jag drack den när jag drack den, för att den var så äcklig. Haha. Det här är ju verkligen ett i-landsproblem! Men det är väl tur att man har i-landsproblem också så att man står ut med de riktiga.

Någon som vill bjuda mig på coca cola eller? ;) Hihi.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0