091125 - Onsdag.

Jag är sämst på att uppdatera här i bloggen nu för tiden. Eller jag har iallafall varit det den senaste veckan.
Men jag har haft en helt konstig dygnsrytm de senaste dagarna också. Har sovit hela dagarna och vaknat upp på kvällen, och då har jag mer eller mindre bara ätit middag och sen kollat på tv resten av kvällen/natten tills jag gått och lagt mig igen.
Idag gick jag upp runt klockan 16:00, så idag har jag inte heller gjort så mycket. Har ätit middag, kollat lite på tv, och läst igenom över 200 uppdaterade blogginlägg.
Nu ska jag se på de två senaste The City-avsnitten (tror jag att det är iallafall) på internet om jag hittar dem någonstans. :) Och sen blir det nog 2 ½ Men på trean innan jag ska gå och lägga mig igen. Jag ska ta en sömntablett nu så hinner jag bli trött tills dess.
Och imorgon (torsdag) ska jag ställa flera alarm på min mobil så att jag kommer upp. Har haft min väckarklocka ställd varje dag men jag går bara upp och stänger av den och går och lägger mig igen. Så duktig är jag! Men med flera alarm efter varandra på mobilen så borde jag fatta att jag ska gå upp.
Det är ju inte roligt att missa hela dagen bara för att man sovit bort den, även om jag inte har något speciellt att göra under dagarna. Men imorgon ska jag gå upp, annars får jag tänka ut något bra straff åt mig själv.
Jag har ju börjat plugga nu också, så då krävs det ju också att man pluggar under dagarna. Jag har gjort upp en egen studieplan till mig själv och än så länge har jag inte brytit den eftersom jag gjorde den iförrgår, men eftersom jag inte pluggade någonting idag så blir det dubbelt så mycket plugg imorgon.

Jag ska nog gå upp på vinden imorgon och hämta våra jul-saker, så att jag kan börja pynta. :) Det är ju Första advent på söndag!
Jag brukar antingen pynta på själva första advent, eller så gör jag det några dagar innan för att jag inte kan hålla mig. :) Och ja, det brukar vara jag som pyntar hemma hos oss för det är jag som älskar sånt. Egentligen skulle jag vilja ha pynt så det täcker hela hemmet från topp till tå, men så mycket jul-pynt har vi ju tyvärr inte. :( Jag borde definitivt köpa en massa jul-saker när det är på rea osv, så att jag har jätte mycket jul-pynt sen när jag har flyttat hemifrån! För då ska jag minsann pynta hela lägenheten/huset/eller vad jag nu bor i. :)
Jag får se om jag även åker hem till pappa för att pynta hemma hos honom också. :b
Nu i år så har jag inte varit lika uppspelt inför julen som jag varit under tidigare år då jag brukar vilja börja pynta redan i oktober. :b
Men det blir nog bättre med det när jag har fått julpynta. :) Det är ju mindre än en månad kvar till julafton så det är på tiden att jag blir "jul-glad". Jag vet inte vilket ord jag ska använda för jag får inte direkt någon julkänsla inom mig som man hade när man var liten, men jag blir ju glad och uppspelt inför julen ändå, så vi säger helt enkelt uppspelt eller jul-glad, okej?! :b

Nu blir det som sagt The City om internet vill samarbeta med mig, och så ska jag nog gå och värma en (eller fler ;)) kanelbullar (de ligger i frysen) och ta lite pepparkakor och oboy att ha som sällskap. ;) Det blir bra det! :) (Enda gången jag kan dricka mjölk är förresten till pepparkakor, annars tycker jag inte alls om mjölk. Så det blir oboy istället för mjölk nu, för oboy älskar jag!)
Jag ska försöka komma upp i tid som jag har sagt imorgon, så hörs vi då. :) Godnatt och hejdå!:: T S U K I I ♥ :: | 2009-11-25 @ 23:32:38 | | http://tsukii.blogg.se/

sv: den knasade sig lite så nu är det nog fxat :D

HelloNicki | 2009-11-26 @ 09:50:49 | | http://hellonicki.se

Hallåå där sötnos :)Allt bra?Snart är det helg gud så skönt!KramarREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0