091121 - Lördag.

Hej!
Sorry för dålig uppdatering hela den här veckan får jag väl lov att säga. Men man kan inte alltid vara på topp.

I torsdags så åt jag och Johanna pizza till middag, innan vi åkte hem till Angelica för att hämta henne och Elaine. De skulle åka med oss och sen skulle vi släppa av dem vid Danderyd eftersom dem skulle se Twilight & New Moon på en annan biograf. När vi hade släppt av dem så åkte vi vidare mot Tekniska Högskolan och vi åkte den vägen som vi skulle åka, men på något sätt så missade vi ändå en annan väg där vi skulle ha kört upp för att komma rätt. Så vi åkte vidare och stackars Johanna hittar ju inte i stan så hon visste inte vart hon skulle köra och jag försökte förstå vart vi var någonstans och hur vi skulle komma dit vi skulle. Vi hamnade iallafall vid Norrtull som jag iallafall varit vid förut, men jag visste fortfarande inte hur vi skulle komma tillbaka till Tekniska. Sen hamnade vi på motorvägen (e4 var det) och efter ett tag såg vi skyltar mot Oslo och Sundsvall, så vi både två blev allt mer panikslagna. Men jag ringde till pappa som kan hela Stockholm utantill i huvudet, och han visste exakt vart vi befann oss men han fattade inte hur vi hade kunnat hamna där, men det visste ju inte vi heller. Vi var iallafall på väg ut ur stan så vi var ju tvugna att vända tillbaka på något sätt. Men eftersom det var motorväg fick vi åka tills vi kunde svänga av, så pappa bad oss svänga av där det fanns en bro man körde över och så kunde man köra ner på andra sidan och sen köra tillbaka till stan igen. Vi kunde dock inte köra ner där vi skulle på en gång, så vi fick köra in mot vad det nu var (minns inte ens vart vi var någonstans) och sen kom vi efter en stund till något ställe där vi kunde svänga och köra tillbaka, och till slut var vi tillbaka på motorvägen igen. Så då fick vi köra tillbaka och vi höll till höger på motorvägen hela tiden som vi skulle göra, men sen råkade vi köra av vid Karolinska sjukhuset ändå även fast vi inte skulle göra det. Men det var bara för att vi skulle hålla till höger hela tiden och sen helt plötsligt så hade vi svängt av även fast vi inte skulle. :/ Jag såg en väg som jag trodde att man kunde köra ner för och sen komma tillbaka till motorvägen igen, men det visade sig att vi körde rakt in till ett byggarbete. Och vi körde över några plankor som låg och skräpade rakt på marken och jag blev rädd att vi skulle krascha hela bilen men det gjorde vi inte som tur var! Då hade jag blivit ännu mer panikslagen än vad jag (och Johanna!) redan var.
Vi lyckades iallafall vända och köra upp igen, och sen fick vi köra ner för en väg mot Karolinska eftersom vi inte kunde köra ut på motorvägen igen (eftersom vi isåfall hade kört mot trafiken...) och sen under en bro, och sen var vi tillbaka på motorvägen igen. Sen kom vi tillbaka till Norrtull och körde sen över Sveavägen och sen lyckades vi köra upp vid rätt väg och vi kom till det stället där vi skulle parkera bilen. Äntligen hade vi hittat rätt och lyckats parkera, och vi missade inte filmen som vi först befarade att vi skulle göra.
Både jag och Johanna var fortfarande lite omtumlande efter vårat galna äventyr och jag var inte riktigt klar i huvudet så vi råkade ta en liten omväg till bion, men vi kom dit iallafall.
Väl inne i bion så var det filmteam som filmade alla människor och intervjuade några. Vi hann även se några som hade kommit dit utklädda. Vi såg tex en tjej som var jätte lik Alice. Det såg nästan ut som att hon kom direkt ur filmen för att hon var så lik! Jag hade velat ta ett foto på henne men det var så mycket folk överallt så jag orkade inte göra det tyvärr. Men det dumma är att hon inte vann priset för personen som var bäst utklädd, även fast hon var den som var bäst utklädd. Istället vann två andra tjejer. En tjej som hade en kartong runt sig som skulle föreställa Alice's gula porsche som hon kör i New Moon och sen en tjej som hade svart kort hår och en liknande sjal och solglasögon som hon har i filmen. Sure, tjejen som Alice var lite lik men det var en ganska enkel förklädnad och det hade dem flesta med mörkt kort hår kunnat fixa. Men att tjejen som verkligen såg ut som Alice inte vann, det var dåligt! Hon hade verkligen förtjänat det.

Först såg vi iallafall Twilight, och sen fick vi äntligen se New Moon! :) Och största chefen på Rigoletto kom upp på scenen innan och pratade, så det kändes ganska stort. :)
Filmen var bra och dem hade hållt sig mycket till boken så det var väldigt bra. Och alla skådespelare spelade verkligen bra i filmen, så det var roligt att se hur dem utvecklats sen Twilight-filmen. Man kunde se hur mycket de lagt ner på sitt jobb, som faktiskt är skådespelandet.
Om ni är Twilight-fans så har ni väl redan sett filmen eller ska se den snart, men för er andra som inte är några fan, så är den ändå värd att se. Den innehåller lite av allt tycker jag. Man får ju se Bella och Edward tillsammans (alltså kärlek), och sen är det ju mycket olycklig kärlek i filmen också efter att Edward lämnat Bella. Den lämnar ingen oberörd iallafall (precis som många andra redan har sagt), om man inte har ett hjärta av sten.
Så jag tycker att alla borde ge filmen en chans och gå och se den! För det är både filmen och skådespelarna definitivt värda.
Och slutet i filmen är helt underbart! Jag hade varit nöjd om jag bara hade fått se slutet, bra är det! :)

Efter filmen var slut så skulle vi hitta tillbaka till bilen, och det gjorde jag. Iofs har pappa och jag parkerat där många gånger tidigare så jag hade faktiskt blivit irriterad om jag inte hade hittat tillbaka dit. Och sen hittade jag tillbaka till Tekniska Högskolan också. Så det var min lilla gottgöring till Johanna för vårat galna äventyr innan. Jag har redan sagt förlåt för det flera gånger så hon vet att jag är ledsen för det. Jag förstår inte hur det hela gick till faktiskt. Men vi körde iallafall till Tekniska Högskolan där vi hämtade upp Angelica och Elaine, och då fick vi berätta om vårat äventyr för dem och då kunde vi faktiskt skratta åt det hela. Så vi fick ju ett galet äventyr att skratta åt i efterhand! Men det är inte något som jag skulle vilja uppleva igen.
Så om vi ska åka till stan tillsammans någon annan gång så ska jag uppdatera min hjärna och hon ska uppdatera sin GPS (den förstörde faktiskt en del för oss så det var inte endast mitt fel). Och jag har ännu en anledning till varför jag inte ska skaffa körkort. :b
Jag gick och la mig runt klockan 04:00 på natten. Men vi kom hem efter klockan 03:00.

Och igår (fredag) gick jag upp runt klockan 15:00 eller vad det nu var. Klädde på mig och satte mig framför datorn. Sen kom pappa hem efter ett tag.
Jag satt en stund framför datorn och sen hann jag se lite på Hannah Montana innan jag åkte med bussen hem till mamma. Väl hemma hos henne så åt vi middag, och det kändes som att jag hade urinvägsinfektion vilket inte var så roligt. :/ (Men idag är det borta som tur är!) Sen satt jag framför datorn hela kvällen och nästan hela natten också.

Idag (lördag) så var Mummu och Vanna hemma hos oss. Dem väsnades eftersom dem skulle sätte fast nya lister tror jag det var, men jag låg kvar i sängen ändå. Jag gick väl inte upp förrän efter klockan 16:00 så det var ett tag som jag låg i sängen. :b
Det som jag har gjort sen jag vaknade är att se på tv (jag har sett på förra veckans Top Model som jag dock redan har sett, och Robinson Karibien) medans vi åt pizza till middag som jag beställde. Och nu kollar jag på Transformers på TV4 som dock tar slut nu. Jag har inte sett den filmen tidigare faktiskt, men jag är glad att jag kollade på den nu för den var väldigt bra! :) Så ni som inte har sett den borde ta och se den. Det här betyder att jag måste kolla på fortsättningen också. :)

Nu ska jag fylla på mer pepsi max, och så får jag väl se om det dyker upp något annat bra på tv'n eller vad jag ska göra nu. :) Jag kommer nog vara uppe ett tag till hur som helst, eftersom jag vaknade så sent. Applåder till den som orkade läsa allt i det här inlägget förresten! Haha. Hoppas att ni har haft en bra lördag! Ciao!HelloNicki | 2009-11-22 @ 10:18:20 | | http://hellonicki.se

Hello :) Kissie är en väldigt trevlig, lugn och rolig tjej. Självklart är hon inte som hon är i bloggen. I verkligheten så är hon "Alexandra" och inte Kissie. :)Hoppas du haft en trevlig helg!Kram!

Lima | 2009-11-22 @ 18:28:14 | | http://www.mangafree.webs.com

Gud vad mycket du skiver! Du måste värkligen älska att skriva till din blogg :3

vesna.blogg.se | 2009-11-22 @ 20:16:38 | | http://vesna.blogg.se/

ja kollade oxå upp de=) ja hoppas verkligen de går uppåt för henne =)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0